|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
problem z kolorem i z fryzurką
Witam wizażanki
Mam nadzieję, ze mi pomożecie, otóż mam dwa problemy... Pierwszym ejst kolor moich włosów. Około października pofarbowałam je szamponetką z ciemnego blondu na oberżynę... Nie wyglądało to źle, ale stwierdziłam, ze ejdnak wolę mój stary kolor :P I teraz nie wiem jak mam zmyć do końca tą szamponetkę... Została mi farba centralnie na środku głowy, w okolicach przedziałka mam odrosty, a końcówki mm już w naturalnym kolorze. Mam suche włosy i cerę, więc nie myję ich częściej niż dwa rayz w tygodniu... Może macie jakieś skuteczne sposoby na "zmycie" tego koloru?? Załączam fotki... A drugim zapytaniem ejst jakas fryzurka dla mnie... Miałam już bardzo dużo fryzur, ale tak naprawdę nie wiem, w czym ejst mi dobrze... Teraz mam długie wlosy (za łopatki) tylko lekko przycieniowane z przodu. Myślałam o takiej dużej gęstej grzywce na bok oraz o skróceniu i lekkim wystrzępieniu włosów... A moze macie jakieś ciekawsze propozycje??
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: problem z kolorem i z fryzurką
łap dałnie :P ja i tak bym Ci zrobiła taką super ekstra fajną i awangardową fryzurke xD *-* *^*
wszystkei fryzurki sa fajne..ale mnie osobiscie najbardziej podoba się ostatnia xD jak cos jeszcze znajdę to Ci dorzucę
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie znam żadnego sposobu na usuniecie szamponetki, ale może po prostu kup szamponetkę w swoim naturalnym kolorze i zafarbuj (ja tak kiedyś zrobiłam gdzy zamiast blondu wyszły mi rude
). Co do fryzury to Twoje czoło ładnie będzie wygladało z ukośną grzywką mam nadzieję, że uda mi się wkleić zdjęcie fryzurki, którą Ci proponuję. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Ta ostatnia mnie korci ale wolałabym grzywkę na bok... Poza tym mi się tak fajnie włosy na dole nie układają :P
A coś takiego??
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Ta fryzurka po lewej fajna. Podobna do tej co ja wkleiłam. Polecam Ci właśnie taką grzywkę. Z doświadczenia wiem że w takiej na bok prawie każdemu jest ładnie
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Włąsnie wydjae mi9 się, ze mi będzie najlepiej w grzywce na bok... i w ciemnych włosach raczej :P może ja po prostu zafarbuję się na brąż zamiast to zmywać...
Moje zabawy Photoshopem :P
Sumienie mam czyste... nieużywane... Edytowane przez Martoo$ Czas edycji: 2006-01-04 o 18:31 Powód: zapomniałąm dodać fotki :P |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
No sądząc po tej przerobionej fotce masz rację. Fajnie to wyszło
. Mam nadzieję, że będziesz zadowolona z efektu pozdrawiam
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Musze się pochwalić - wróciłam od fryzjera
Jest całkiem nieźle ^^ A zresztą oceńcie same Tylko potrzebuje jeszcze rady. Kupiłam "złoty brąz" firmy Londa. Czy te szamponetki są dobre? Jak długo je trzymać żeby uzyskać najlepszy efekt? (chodzi mi o rady z wl;asnej autopsji ^^)Dzięki z góry i pozdrawiam
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
fajnie wyglądasz...
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
w sprawie szamponetki Ci nie doradzę, bo nigdy nie farbowałam włosów..
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Super wyglądasz w nowej fryzurce. Podoba mi się
. Gdybym miała Twoją długośc włosków też bym się chyba na coś takiego zdecydowała. Ślicznie. A co do fabry to nie mam niestety pojęcia....
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
jhak dla mnie fryzurka wyszla super
a co do koloru to moze sie wstrzymaj jeszcze i kup szampon oczyszczajacy wlosy. wiem ze jest cos takiego. dziala jak peeling na wlosy i pozbywa sie zanieczyszczen w tym wlansi ekoloru. poszukaj na kwc a moze koloryzacja nie bedzi epotzrebna! |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
nio ładnie Ci
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję ^^ co do tego szamponu oczyszczajacego - to pierwsze słyszę, ale poszukam, skoro mówisz, że coś takiego ejst
![]() A żeby wyrównać trochę to podkoloryzuję się dziś na ten złoty brąz a potem może na blond i wyrównam wszystko do mojego naturalnego koloru (którego nazwy nikt nie potrafi sprecyzować)Dziękuje wam ^^ wstawię ejszcze dziś fotki po koloryzacji ![]() ![]() I jak teraz? Moim zdnaiem lepeij ^^
Sumienie mam czyste... nieużywane... Edytowane przez Martoo$ Czas edycji: 2006-01-08 o 19:54 Powód: dorzucam fotę |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:59.

Mam nadzieję, ze mi pomożecie, otóż mam dwa problemy... Pierwszym ejst kolor moich włosów. Około października pofarbowałam je szamponetką z ciemnego blondu na oberżynę... Nie wyglądało to źle, ale stwierdziłam, ze ejdnak wolę mój stary kolor :P I teraz nie wiem jak mam zmyć do końca tą szamponetkę... Została mi farba centralnie na środku głowy, w okolicach przedziałka mam odrosty, a końcówki mm już w naturalnym kolorze. Mam suche włosy i cerę, więc nie myję ich częściej niż dwa rayz w tygodniu... Może macie jakieś skuteczne sposoby na "zmycie" tego koloru?? Załączam fotki... 

Jest całkiem nieźle ^^ A zresztą oceńcie same