|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kolorowy balkon jesienia, jakie rosliny?
Witajcie drogie ogrodniczki! Przygotowuje sie wlasnie do zagospodarowania balkonu i jako iz moja ulubiona pora roku jest jesien chcialabym kupic kilka roslin, ktore beda pieknie zmieniac kolory o tej porze, ale tez ladnie wygladac przez reszte roku. Dodam tyko, ze balkon wychodzi na polnoc oraz jest dlugi i waski, wiec wolalabym raczej uniknac bardzo wielkich donic. Mysle tez raczej o roslinach wieloletnich niz jednorocznych. Cale moje doswiadczenie ogrodnicze sprowadza sie do pielegnacji pelargonii, wiec kompletnie nie mam pojecia co kupic. Przyjme wszelkie propozycje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Kolorowy balkon jesienia, jakie rosliny?
pomyłka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Najlepiej spytać regionalnego ogrodnika co poleca, oni zawsze wiedzą co w danym rogu łatwo się przyjmie czy będzie pięknie kwitło.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Poki co mysle o: - klonie ginnala, - klonie palmowym, - parocji perskiej. Czytalam, ze nadaja sie one do donic na balkony. Czy macie z nimi jakies doswiadczenia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Za rok też będziesz to planowała bo nie wiem czy warto też próbować
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.