|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Gimnazjalistki z III klasy - wpisywać się :D
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3182 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
#3183 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na ma swoje obowiazki...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
|
|
|
|
#3184 | |||
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Cytat:
Bo na Kasie czesto sie mowi kasiunia/kasienka A nie znam faceta po ksywie eryczek :PCytat:
Cytat:
A miedzy normalnym a przesadnym dbaniem o siebie sa lata swietlne A i przesadnie dbajacy o siebie i wogole nie dbajacy nie maja szans (przynajmniej u mnie)A jesli chodzi o czesc artystyczna to mzoe zrobimy 'rozmowy w tloku' z udzialem nauczycieli (czyli nas - sparodiujemy ich). To by bylo fajne Ale ogolem pewnie cos wymyslimy chociaz nas jest 9 klas
|
|
#3185 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie to bylo w zeszlym roku wiec nie mozemy skopiwac....musimy zrobic lepsze szoł...ale bez kopiii... ciezko bedzie...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
|
|
|
|
#3186 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3187 |
|
Wtajemniczenie
|
chodzisz do solarium ??
no chyba umre ![]() EDIT: ja nie bylam nigdy w solarium (nie bede sobie narazie niszczyc skory) i u kosmetyczki tez jeszcze nie
|
|
|
#3188 |
|
Raczkowanie
|
A czemu nie? Nic co ludzkie nie jest mi obce. Myślisz że dla kogo jest solarium? Dla ludzi równie dobrze dla kobiet jak i dla mężczyzn więc dlaczego mam nie chodzić na solarkę?
|
|
|
|
#3189 | |||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I jesli chcesz znac moje zdanie: Kilka razy w miesiacu na solar EOT ![]() I cos mi sie zdaje, ze nie ejstes w naszym wieku PS: Ladzia ja mam sniada skore wiec na solar nie chodze bo po co A u kosmetyczki bylam raz- zrobic French ze zdobieniami przed weselem
|
|
#3190 |
|
Wtajemniczenie
|
sorki eryczku ale dla mnie chlopka ktory chodzi na solarium i do kosmetyczki na pewno jest w jakims stopniu "inny"
|
|
|
#3191 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3192 |
|
Raczkowanie
|
kolego facet musi byc facetem, a kobieta kobieta,z tego co piszesz wynika ze jestes gejem
|
|
|
|
#3193 |
|
Wtajemniczenie
|
no skoro tak to przedstwaiasz to musze ci poweidziec ze jsetes pierwszym poznanym przezmnie chlopakiem ktory dba o sobie az tak bardzo!!
|
|
|
#3194 |
|
Raczkowanie
|
A może i jestem gejem i co to komu przeszkadza tak samo ty możesz być lesbijką. Nie możesz powiedzieć że jesteś w 100% hetero tego się nie da powiedzieć. Po raz kolejny muszę tłumaczyć ludowi że jak facet dba o siebie to nie znaczy że jest gejem.
|
|
|
|
#3195 |
|
Raczkowanie
|
skoro jestes hetero to teraz mi wyjasnij co znaczy jak chlopak sie patrzy dziewczynie w oczy ha
|
|
|
|
#3196 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem co to znaczy bo każde spojrzenie można inaczej interpretować. Mam wiele koleżanek z którymi patrzymy sobie w oczy i to oznacza w naszym przypadku szczerość i bliski kontakt ze sobą. Wszystko zależy od tego jak facet na dziewczynę patrzy.
|
|
|
|
#3197 |
|
Rozeznanie
|
dobra, ja nie lubię metroseksualnych facetów. a tacy, co to manicure robią u kosmetyczki, z lubością nakładają sobie maseczkę błotną na twarz czy też chodzą na solarium- w ogóle mnie nie kręcą. Nie mogłabym być z kimś, kto na randce ze mną maluje usta ochronną pomadką truskawkową.
Niech dba o swoją cerę w domowym zaciszu, bez zbytniej przesady, regularnie i starannie obcina paznokcie, myje się, ładnie, męsko pachnie, opala się na naturalnym słoneczku, grając np. w piłkę (?). To mi wystarczy. Ma być schludny i zadbany,a nie wypolerowany.
|
#3198 | ||
|
|
Cytat:
Ale zdania nie zmienie. FAcet to facet. Ty najwyrazniej nie jestes homo- a metroseksualita ![]() Cytat:
![]() INNUENDO- widze, ze mamy takie samo zdanie na ten temat
|
|
#3199 |
|
Raczkowanie
|
A nie pomyślałaś o tym że faceci chcą się Wam (dziewczynom) podobać i może dlatego tak dbają o siebie. Faceci chcą być dla was piękni. Nie musisz lubić ludzi metroseksualnych ale musisz ich akceptować.
|
|
|
|
#3200 |
|
Raczkowanie
|
haha to Ci powiem : normalnie jak gdzies i ja widzi to patrzy sie w jej oczy chwile potem spuszcza wzrok i dalej idzie to teraz powiedz znawco;>
|
|
|
|
#3202 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do wieku to się mylisz. Rocznikowo mam 16 z tym że moje urodziny przypadają na listopad. Cytat:
|
||
|
|
|
#3203 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do opinii to ją akceptuję ale się z nią niezgadzam a to chyba nie jest zabronione, nieprawdaż? |
|
|
|
|
#3204 |
|
Raczkowanie
|
wiesz co eryczku zamiast wy geje urzadzac parady rownosci i sepic na nie kase od inncyh moglibyscie te pieniadze dac np. biednym dzieciom
|
|
|
|
#3205 | ||
|
|
Cytat:
Nie lubie przemocy Ale czasem na wizazu komus nalezy sie Cytat:
|
|
#3206 |
|
Raczkowanie
|
Ależ powiedz mi jaką kasę sępią geje? Są to ich ciężko zarobione pieniądze. Dlaczego nie dacie prawa gejom i lesbijkom do zawierania małżeństw? A parady równości nie były by potrzebne gdyby w Polsce było tolerancyjne społeczeństwo. Takiego społeczeństwa nie ma i dlatego geje i lesbijki urządzają parady równości. Powiedz mi dlaczego popierają homoseksualistów ludzie z pierwszych stron gazet tacy jak Kazia Szczuka, Joasia Senyszyn czy Kuba Wojewódzki. Te osoby często goszczą na takich paradach a wcale nie są homoseksualistami. Popierają ich również zwykli hetero i nie wiem czemu Cie to boli? Może masz w sobie ukryty homoseksualizm?
|
|
|
|
#3207 |
|
Raczkowanie
|
eryczku swteordzam ze jestes masochista i transaexualista a byc moze gejem, bo tego juz sama nie wiem, a tym czy jestem homo czy nie nie musisz zgadywac bo hetero jestem 100procentowa
|
|
|
|
#3208 |
|
Raczkowanie
|
Tak być może jestem masochistą. Chyba nie wiesz co to znaczy transseksualizm i taką osobą na pewno nie jestem i wypraszam sobie takowe insynuacje. Być może jestem gejem i dopuszczam do siebie tą myśl. I co zabijesz mnie za to? Zlinczujesz? Co mi zrobisz?
Z psychologicznego punktu widzenia muszę Ci powiedzieć że osoba która w 100% zaprzeca swojemu homoseksualizmowi chce go ukryć nie możesz powiedzieć w 100% że jesteś hetero czy w 100% homo. A teraz znikam idę się spotkać z kumplem bynajmniej nie chłopakiem. |
|
|
|
#3210 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehee...
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.

Nie ma jak niedojzaly facet??? Czy ty przypadkiem nie masz jakiegos samozachwytu (eryczek??? ) 

no chyba umre