|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4082 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Gimnazjalistki z III klasy - wpisywać się :D
wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka dla was i tych nieobecnych
(bym zapomniała)
|
|
|
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
|
A no tak dzień dziecka cudny dzień, ale się jescze nie skonczył i mam nadzieje ze bedzie jeszcze lepszy
Ja również życze wam wszystkiego naj dziewuchy
|
#4084 |
|
Wtajemniczenie
|
no przeciez ja tez wam nie musze pisac o tym ze zycze wam wszystkiego najlepszego
co dostalyscie?? ![]() ja dostalam male upominki bo po 10 jade po kreacje na bal ![]() a dzis dostalam czekolade milki pyszne ciastka wafle ryzowe i 2 paczki podkolanowek takich rajstopowych
|
#4085 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo tata sie denerwowal, ze mu maszynki podrkradam i wzial mnie do media marktu i kazal wybierac![]() A dzisiaj jak poszedl do mojej sql w sprawie obozu (ja sobie zrobilam wolne ) to dopadla go moja chemica i... powiedziala mu, ze moge sie poprawiac nawet na 4 jesli chce (obecnie mam 2 ) i nawet go PROSILA, zebym sie nauczyla na pon, a jak nie rozumiem, to zebym przyszla, ona mi wyjasni ZIEJA!!
|
|
|
|
|
#4086 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4087 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wcale nie mam tego na mysli ze ty jestes tumanem chyba bede ja na kolanach blagac zeby mi 3 postawila
|
|
#4088 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chemica musi byc wielka optymistka jesli mysli, ze JA, ktora ledwo odrozniam ten od wodoru wykuje na 4
|
|
|
|
|
#4089 | |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Cytat:
to u nas jest taka jedna chemica, ktory uczy jakby tlumaczyla chemie przedszkolakom Tak i tlenik do wodorku dwie raczki wyciaga itd
|
|
#4090 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4091 |
|
Wtajemniczenie
|
chemia-brzyyyydal
nie cierpie....
|
#4092 |
|
Wtajemniczenie
|
nasza jest super a w pierwszej klasie tak tlumaczyla... i jeszcze staly 2 dziewczynki jednorekie - takie wodory- i jeszcze chlopak z 2 lapkami - jako tlen - i tak dzieci wyglada czasteczka wody
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
|
|
|
#4093 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzisiaj tak wiatalm moich kolegów A co do chemii... mamy niezła kosę :/ Ale idzie zczaić
|
|
|
|
|
#4094 |
|
|
Monia nie smieje sie z ciebie tylko z tej babki.
Bo ona jets poprostu baaardzo dziwna. I wbrew pozorom nikt przy niej sie chemii nie nauczyl. Bo ona przyszla za inna chemiczke, ktora poszla na urlop. I u pani S. ludzie ktorzy mieli 5 to teraz majac z K. przylatuja do mnie zebym im to wytlumaczyla bo przy niej NIC nie jarza Wiec jakos nawet obrazowo nie jest w stanie nic wytlumaczyc ![]() Za to nasza chemiczka super uczy I nawet humanisci maja 3 albo 4 z chemii Bo ona jest w stanie tlumaczyc im to nawet 100 razy byleby zrozumieli
|
#4095 |
|
Zadomowienie
|
Mnie się dzisiaj baba od biologi zapytała czemu ja nie startowałam w olimpiadzie biologicznej
![]() ![]() :rot fl: . Pominę fakt że prawie każdy sprawdzian pisze mi koleżanka ...
|
|
#4096 |
|
Konto usunięte
|
a ja wlasnie skonczyłam robićstronke na informatyke (chce meic 6)... a zaraz musze sie wziac za cwiczenia od polaka :P ale najpier sie umyje.... taaaaa szybko dzisiaj pojde spac
ale polinistka nie chce mi dac piatki ;( a Polski sie do kazdej klasy liczy :/ wiec mi 'troche' zalezy ![]() pozdrawiam wszystkie "pilne uczennice" (co sie budza pod koniec roku jak ja
|
|
|
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
|
Yeee Bobek z muzyki mi 6 niechce dac bo powiedział ze olałam chór (pomijając fakt że nie umiem śpiewać
a on powiedział że ładnie śpiewam Boże wreszcie piątek 2 dni wolnego, choć nie do końca bo musze wykuć na angelski :/
|
#4099 |
|
Rozeznanie
|
heeej jak mnie tu daawno nie bylo...
pierwsze co mi sie rzuciło w oczy to to że kasienka.b zostala modem....gratuluje gratuluje <resspect:P > No a tak to widze że u was też poprawianie ocen się zaczęło....u mnie to w sumie nie jest tak zle gdyby nie ta trója z matmy....ja to jeszcze jakos przezyje ale moi rodzice (opóźnione życzenia:P)
|
|
|
|
#4100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobry tekst kasienko jak to masz nową klase?? na 2 tygodnie? Dziaj to gościu na muzyce odwalił : Wpisał kolesiowi uwagę Śpiewa na lekcji muzyki no myślałam ze się uduszę ze śmiechu
|
|
#4101 | |
|
|
Cytat:
![]() Czesc mojej klasy jest w Chorwacji i reszta (tzn wiekszosc Bo wielce nie moglismy zostac tak ot sami A ja sie uparlam ze chce do 3m I sie udalo
|
|
#4102 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gosc ma niezle podejscie do zycia....ale u mnie byly lepsze uwagi (przegladalam jak srednie podliczalam klas): pani od gegry *na halloween*: schowal sie pod przescieradlem, a klasa klamala ze poszedl do higienistki. kiedy chodzilam po klasie to mnie przestraszyl. albo ta sama pani: napisla kartkowke kolorowym dlugopisem. a niebieski to nie kolor
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
|
|
|
|
#4103 |
|
Wtajemniczenie
|
moj kolega kiedys dostal: rzuca wyciorem po klasie
|
#4104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedys koleś przyniósł do szkoły "telefon komórkowy" Tylko chyba jeden z pierwszych modeli bo ważył chyba z ponad kilo Wyciągnął go na polskim i się pyta babki czy chce kupić a ta mu że ma w domu meble, jazda była niezła. Wogóle kobita ma nieraz takie teksty że lać mozna nieźle
|
|
#4105 |
|
Wtajemniczenie
|
faaaajny ten telefon musiał byc
|
|
|
#4106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedna kobita chciała mu uwagę wpisać że przynosi do szkoły niebezpieczne przedmioty
|
|
#4107 |
|
Wtajemniczenie
|
taaaakkk... telefon to jednak niebezpieczny jest
|
|
|
#4108 |
|
Zadomowienie
|
co do niebezpeicznych przedmiotow to raz w piatej klasie kolesiowa od ruska zagadala czy ma ktos nozyk do papieru... kolega mial... z plecaka wyjal... SZTYLET
normalnie takie cos w 'pochwie' ![]() albo lupa... koles siedzial przy otwartm oknie... wypalil niezla dziurke w ksiazce od ruska w dodatku udawal ze dusi sie dymem nie ma to tez jak petardy w sedesach... ehhh podstawowka...
|
#4109 |
|
Zakorzenienie
|
Koleś z klasy w zeszłym roku przyniósł do szkoły nóż kuchenny (duży taki
) i upierał się że to jego strugaczka
|
#4110 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale chcialabym miec taka, o to mi chodzilo A co do smiesznych tekstow... Ksiadz raz wpisal: "stosuje przemoc psychologiczna wobec nauczyciela" ale o tym, ze on (ksiadz) rzucil plecakiem w owego ucznia slowa juz nie bylo...![]() a innym razem kolezanak dostala uwage za to, ze powiediala glosno na plastyce: "nienawidze plastyki" fajnie sie wtedy klocila ze szlaczkiem (nauczycielka)![]() Ale i tak nikt nie przebije polonistki... zobaczyla, ze K. ma cos pod lawka... i mowi: "K.! oddaj mi natychmiast ten telefon!" K. podchodzi powoli do biurka i kladzie na nim mp3, a ona: "to teraz takie male komorki robia?"
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.

nie cierpie.... 

A co do chemii... mamy niezła kosę :/ Ale idzie zczaić
Wiec jakos nawet obrazowo nie jest w stanie nic wytlumaczyc
A ja sie uparlam ze chce do 3m
normalnie takie cos w 'pochwie'