|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Cytat:
) sie gubi
|
|
#4112 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gimnazjalistki z III klasy - wpisywać się :D
Njaciekawsza uwaga dotyczyla chlopaka, ktory na j.polskim (na zastepstwei) narysowal ludzika na tablicy (chodizlo o jakies zadanie) i dorysowal mu... penisa
|
|
|
|
#4113 | |
|
|
Cytat:
Spoko W koncu to biologia A ze na poloku to szczegol
|
|
#4114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z moja klasą nie da sie miec zlego humoru A kiedys zablokowali drzwi do klasy plecakami i deską klozetową |
|
|
|
|
#4115 | |
|
|
Cytat:
A na gecie to juz tymbardziej Czasem mi tej babki szkoda, taka jest zalamana po naszej lekcji Bo w koncu Chicago jest w Anglii, Francja slynie z produkcji sera feta, jemy buraki CUKROWE mamy przemysl jogurtowy Wicej teorii nie pamietam zaluje,ze nie spiywalam tego od I klasy - fajny tomik by byl Albo babka: Bo wam to uslugi z czym sie kojaza??? Z agencjami towarzyskimi!!! A qmple: a pani to niby nie??? Ech ona to jednak biedna jest
|
|
#4116 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4117 | |
|
|
Cytat:
Szkoda, ze wpadlam na to dopiero w polowie III klasy Ale zamierzam to nadrobic w LO ![]() PS: Novy avatareq
|
|
#4118 |
|
Wtajemniczenie
|
Tamten byl troszkę kontrowersyjny
![]()
|
|
|
|
#4120 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Twoje forum zawsze bylo bliskie mojemu sercu Poza tym wszedzie mnie pelno 1000 post niedlugo ![]() Ok, mykam spać |
|
|
|
|
#4121 |
|
Wtajemniczenie
|
ech.... dziewczyny piatek a wy o szkole caly czas gadu-gadu........
nawet w zartach...
|
#4122 |
|
Zadomowienie
|
czy tylko moja klasa jest taka dziwna? Niby to jedna klasa ale w niej kilka grupek : 1 grupa dziewczyn, 2 grupa dziewczyn, 3 grupa dziewczyn, 1 grupa chłopaków, 2 grupa chłopaków i 1 grupa mieszana. Troche to dziwnie napisałam, ale tak jest.
|
|
|
|
#4124 |
|
Wtajemniczenie
|
moja klasa jest naprawde spoko... wiadomo ze sa jakies tam poszczegolne grupki... ale to sie chyba wszedzie tak zdarza... kazdy tam kogos ma i znim sie trzyma najbardziej... moja klasa jest chyba zzyta (jestesmy razem od zerowki) potrafimy sie dogadac... pozartowac... czasami spotykamy sie razem... na piciu... soczkow oczywiscie
|
#4125 |
|
Zadomowienie
|
Zazdroszczę
|
|
|
|
#4126 |
|
Wtajemniczenie
|
picia??
no rzeczywiscie jest czego zawsze sa jakies niezapomniane historie
|
#4127 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale i tak Nigdy nie zapomne tego (najbardziej znany tekst w sql, zaczela pani Ł. a nasza klasa troszke sobie dodala ): "Zjemja jest łokrongła. Bo kjedyś ludzije myśleli, ze jest plaska jak nasleśnjk, ale Kopernijk kopnoł w Zjemje i ludzie wiedzą, ze jest łokrongła. Kiedyś to zrozumjecie, ale pani Ł. juz na swiecje nie bendzije!", a pani Ł. to najbardziej... hmm... znana postac w naszej sql![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4128 |
|
Zadomowienie
|
Aaaaaa ! Jaka jestem padnięta ! Przecz cztery godziny grałam w siatkę na plaży i teraz mam piach normalnie wszedzie ! Ale fajnie było :P
|
|
#4129 |
|
Zadomowienie
|
Blair tobie też zazdroszczę
|
|
|
|
#4130 |
|
Zadomowienie
|
A ja mam nietypowe pytanie... czy ktoras z Was moze zna sioe troszke na prawie? Chodzi mi o to, czy moge np zaskarzyc moja naucycielke o to, ze mam przez nia jakies problemy ze zdrowiem, np nerwice?
|
|
|
|
#4131 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szukaj w google cos o prawach nauczyciela i moze postepowaniu dyscyplinarnym przeciwko niemu? tam moze byc opisane kiedy i za co nauczyciel moze byc oskarzony..
|
|
#4132 |
|
Wtajemniczenie
|
to jaj mam tez takie pytanie zwiazane z prawem. od kiedy (w jakim wieku) mozna miec prawo jazdy??
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
|
|
|
#4133 | |
|
|
Cytat:
Szkoda, ze nie mozna wczesniej (przekleta komunikacja miejska)
|
|
#4134 |
|
Zadomowienie
|
u mnie kolega sie martwi ze wejdzie jakas ustawa, ze od 2007 roku niby trzeba bedzie miec 22 lata zeby zdawac
ale chyba jakies niepewne zrodlo mial... ![]() bo pytalam sie dziadka, <uczy tirowców> i on nic takiego nie slyszal...
|
#4135 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jak zapytalam, dalczego nie bede miec 6, powiedziala mi, ze... ze spr mam 5-, a nie 5!! i to jest powod, dla ktorego nie moge miec 6!! Nie rozumiem tej baby, ale mam wrazenie, ze im wiecej umiem, tym bardziej mnie nienawidzi...
|
|
|
|
|
#4136 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
współczuję... ![]() dziwie sie ze interwencja Twojego tatuska u dyrki nie pomogla... jakas komitywa czy co? ehh wg mnie powinnas sama zagadac z dyrka albo jeszcze raz Twoi rodzice bo zaliczanie czegos z czego ma sie piatki - paranoja ze takie żyły łażą po tym świecie... ehhh
|
|
#4137 | |
|
|
Cytat:
Co ona se nie mysli
|
|
#4138 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
|
|
|
|
#4139 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
) i do pedegoga szkolnego pojde i poprosze o statut szkolyCytat:
Pokaze jej jeszcze moja wyzsosc, chocby to miala byc ostatnia rzec w mojm zyciu...przemowienie zaczyna sie tak (wersja wstepna, do popraki):"Przede wszystkim chcialam pani serdecznie podziekowac za rok wspolnej pracy i za wspaniale przygotowanie do olimpiady jeykowej z francuskiego!" [nie chciala mnie przygotowac,pomimo, ze ja prosilam, uczylam sie sama, zabrako mi 8ptk do 2 etapu i powiedzila, ze napisalam beznadziejnie ]
|
|||
|
|
|
#4140 |
|
Wtajemniczenie
|
moniczkaq!!!! bravo!!!! piekne przemowienie... az lezka w oczku kreci
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

ale chcialabym miec taka, o to mi chodzilo
ale o tym, ze on (ksiadz) rzucil plecakiem w owego ucznia slowa juz nie bylo...
W koncu to biologia

nawet w zartach...

ale chyba jakies niepewne zrodlo mial...
ehhh