|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5371 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No ale zeby powiedzieć do kogoś, że jest 'mało inteligentny emocjonalnie' - no sorry gregory, i to jeszcze z powagą na ustach ? takiego -> W ogóle, czy to jest logiczne stwierdzenie ? Być mało inteligentnym emocjonalnie ? Pytam poważnie, jak myślicie ? |
|
|
|
|
#5372 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D
Emocjonalna inteligencja
![]()
|
#5373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam 181 punktów na 200. Tylko, że w każdym województwie to się inaczej liczy. Dam Ci linka do strony mojej nowej szkoły, tam jest zaznaczone, jak to liczyli I LO Carolinum w Nysie
|
|
#5374 | |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Cytat:
a wiecie co Tiarka mnie zainspirowala i sobie pieknie pazurki ozdobilam Wzor w zalaczniku Ja mam swoje dluzsze niz te na focie no i naturalne tylko, ze zrobilam to na frenchu a kwiatki sa srebrne ![]() Paula gratuluje
|
|
#5375 |
|
Zadomowienie
|
no to widzę że dość inteligentna jest dyrektorka mojego nowego liceum
![]() Kasiu, świetny jest wzorek na tych paznokietkach a co robisz, że Twoje paznokcie są dlugie i jak podejrzewam zdrowe (nie łamią się), bo mi się ostatnio zaczęły 'zadziory' robić
|
|
|
|
#5376 | |
|
|
Cytat:
![]() Nic nie robie rosna sobie juz takie dlugie od 4 lat To byl jeden z moich znakow rozpoznawczych (drugi to szpilki) w gimn Zawsze babki mi sie pytaly jak ja to robie ze nawet na w-fie mi sie nie lamia A wogole jak ktos mnie poznaje i spojzy na rece to sa 2 pytania (zawsze i ile zapuszczalas Od VI klasy SP mam dlugie a w polowie 5 przestalam je obgryzac co lacznie daje mi ok 2 - 2,5 cm paznokcie
|
|
#5377 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mialam mieszkac z nim. jego kolega studentem i jeszcze studenktka ale nie chce bo wiem co sie tam dzieje, nie moglabym skupic sie na nauce wczoraj kolega rok starszy proponowal mi tez stancje ale chyba jednak znajde cos z braciakiem bedzie fajnie bo dogadujemy sie dobrze. a zaraz ide na czwarte w tym tygodniu ognicho pozdro dla moich Wizowych Rowiesniczek ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#5378 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, 8-12 mm . Szalejesz dziewczyno ![]() Jak będziesz miała jakąś nauczycielkę, strojnisię, wiesz taką zawsze odpicowaną, to zawsze mozesz z nią porozmawiać .. ooo ... nie nie moja droga, nie o facetach . O paznokciach uwierz mi , to jest to co babki lubią najbardziej
|
|
|
|
|
#5379 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() z calym szacunkiem dla pani dyrektor, ale ja w zyciu nie slyszalam o czyms takim i mam szczere watpliwosci co do istnienia "inteligencji emocjonalnej" a ja jestem histeryczka - tak powiedzialam moja BYLA wychowa (jakie szczescie, ze BYLA )Ladny ten wzorek Kasienka, ale mnie by szlag trafil i rozdwajaja i nie pomagaja ani odzywki, ani nawet leki |
|
|
|
|
#5380 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5381 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). Mam nadzieję, ze dyra jeszcze nie raz się popisze 'inteligencją' bo mam teraz z niej niezły polew i w ogóle dobry humor Fajnie że znalazłam ten wątek |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#5382 |
|
Rozeznanie
|
Co to za liceum że ktoś sie rozryczy i do listy dopisują??? Ehhhh......W moim to chyba nie możliwe, bo spośród odwołan będą wybrani ludzie inteligentni jak to powiedziała sekretara bo na każdym inteligentym uczniu im zalezy. A wybiora na podstawie punktów i jakiś tam czynników. |
|
|
|
#5383 |
|
Zakorzenienie
|
A co do paznokci to się dzisiaj wkurzyłam, bo miałam takie ładne długie juz od kilku miesięcy i złamały mi się trzy
|
#5384 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam ten plus że z szkoły do internatu dwa kroczki
|
|
|
|
|
#5385 | |
|
|
Cytat:
W gimn to praktykowalam Tzn raczej one, bo to zawsze one zaczynaly rozmowe Jednej nawet wzorki zrobilam raz Monia ja tez kiedys nie moglam miec dlugich ![]() Monai jak masz na 2 Mojej kolezanki nie przebijesz: Mirella Konstancja Scholastyka ![]() I witamy Dobrze ze trafilas na wizaz
|
|
#5386 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale nie jestem pewna, a pozniej dzieci nauczycieli czyli jaCytat:
bywa tak, ze juz mam ladne dlugie, ide ulica, nic nie robie rakami, a moj paznokiec MA OCHOTE SIE ZLAMAC, wiec robi to. tak po prostu. wiem ze to glupie i niektorzy mi w to nie wierza (dopoki nie zobacza |
|||
|
|
|
#5387 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a probowalam juz wszystkiego - odzywek roznych firm (glownie te, ktore polecaly mi kolezanki - im pomagalo a mi dupa ) wydalam na to badziewie tyle kasy...![]() oprocz tego wszelkiego rodzaju domowe sposoby, ktore udalo mi sie znalezc w necie... roznego rodzaju zabiegi domowe, odzywki, namaczanie w cymstam (juz nawet nie pamitam w czym ), a do tego roznej masci tabletki, ktore oczywiscie pomagaly wszystkim, ale nie mi juz nie wiem co mam z nimi zrobic, chyba musze je po prostu zaakceptowac moze to przez problemy zdrowotne
|
|
|
|
|
#5388 | |
|
|
Cytat:
|
|
#5389 |
|
Zadomowienie
|
&$*#)@(^#*#&!!!!!!!!!!!!! !
zlamal mi sie wlasnie kolejny paznokciec! zna ktoras z Was jakis dobry sprawdzony sposob? jestem w desperacji
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#5390 |
|
Zadomowienie
|
chyba brakuje ci jakiejś witaminy
|
|
|
|
#5391 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie chcialam zeby tak to zabrzmiało.Wcześniej była masa komplikacji - mieli mnie przenieść do innej klasy i miałam już złożyć oryginały - nie przenieśli. Byłam 35 na liście - czyli się zakwalifikowałam. Zonk - ktoś wskoczył przede mnie, choć to niemożliwe. Mam 122 pkt z całości i dyra powiedziała ze szkoda stracić takiego dobrego ucznia
|
|
|
|
|
#5392 |
|
Zadomowienie
|
ino jakiej
![]() no coz chyba znow sproboje z olejkiem rycynowym pomogl na wlosy to moze i na paznokcie pomoze...
|
|
|
|
#5393 | |
|
|
Cytat:
Niektorzy maja slabe paznokcie poprostu Albo np. od zwymania/scierania kurzu itp tez sie niszcza Dlatego ja to zawsze w rekawiczkach robie
|
|
#5394 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kiedys powiedzialam ojcu: "nie bede zmywac naczyn bo mi sie paznokcie jeszcze bardziej zniszcza, moglabym ewentualnie zmywac w rekawiczkach" nastepnego dnia poszedl do sklepu i kupil mi rekawiczki od tamtego czasu wszystkie prace w domu wykonuje tylko w zoltych gumowych rekawiczkach
|
|
|
|
|
#5395 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na drugie mi Ewa, ale nie lubię tego imienia. Wkurza mnie dawanie dziecQ imienia po mamie, to takie mało oryginalne, i po najprostrzej linii oporu ![]() Ano dobrze, że trafiłam ![]() Tylko ja tak jestem cichutko, z boczku. Mało piszę - dużo czytam
|
|
|
|
|
#5396 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5397 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niezla zieje miala klasa jak nauczycielka przeczytala 2 imionaI ze jeszcze zapytam: czy ktoras z Was wysala prace na konkurs "Przygoda z kosmita - obcy sa wsrod nas"? bo dzisiaj rano czylatam i z jednego opowiadania mialam nizla polewke |
|
|
|
|
#5398 | |
|
|
Cytat:
A olejek rycynowy dzisiaj kupilam Kto by pomyslal ze w centrum Katowic bedzie najtaniej Monia ja tez mam 2 po mamie: Urszula ![]() Za to 1 musieli mi dac takie brzydkie
|
|
#5399 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#5400 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() za to jedna moja kolezanka tak nie moze przebolec swojego imienia Jadwiga, ze wszyscy na nia mowia "Zuzka" i jak bedzie miala 18 lat to zmieni sobie na "Zuzanna" Cytat:
co najwyzej miala okresy ze np rezygnowalam ze slodyczy, nie jadlam nic po 19, albo dzien zaczynalam od 2 szklanek wody... ![]() ale zazwyczaj nie wytrzymywalam dlugo PS co do imienia - kolezanki mowia do mnie ostatnio "monique" (przez moje zamilowanie do fr ) i mi to odpowiada nie obraze sie jak bedziecie tak do mnie pisac, bardziej mi sie podoba "monique" niz "monika"
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:41.

Jak się nie dostnanę to się rozryczę u Pana Dyrektora 

bedzie fajnie bo dogadujemy sie dobrze. a zaraz ide na czwarte w tym tygodniu ognicho

i rozdwajaja

ale nie jestem pewna, a pozniej dzieci nauczycieli