Zwariowany rocznik 1990 :D - Strona 180 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-06-29, 17:52   #5371
monik@_monik@
Zadomowienie

Thumbs down Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D

Cytat:
Napisane przez freedka
Dobry patent Jak się nie dostnanę to się rozryczę u Pana Dyrektora
Ja już na prawdę nie miałam siły - tak mnie wykańcza edukacja i szkolnctwo

No ale zeby powiedzieć do kogoś, że jest 'mało inteligentny emocjonalnie' - no sorry gregory, i to jeszcze z powagą na ustach ? takiego ->
W ogóle, czy to jest logiczne stwierdzenie ? Być mało inteligentnym emocjonalnie ? Pytam poważnie, jak myślicie ?
monik@_monik@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-29, 17:55   #5372
freedka
Zakorzenienie

Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D

Emocjonalna inteligencja Jakoś nie słyszałam o czymś takim
Stary 2006-06-29, 17:58   #5373
paula007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez freedka
Gratuluję, a ile miałaś pkt?
Dzięki

Miałam 181 punktów na 200. Tylko, że w każdym województwie to się inaczej liczy.
Dam Ci linka do strony mojej nowej szkoły, tam jest zaznaczone, jak to liczyli I LO Carolinum w Nysie

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-29, 17:59   #5374
kasienka.b
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka

GG do kasienka.b
Wink Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D

Cytat:
Napisane przez freedka
ja tez nie a wiecie co Tiarka mnie zainspirowala i sobie pieknie pazurki ozdobilam Wzor w zalaczniku Ja mam swoje dluzsze niz te na focie no i naturalne tylko, ze zrobilam to na frenchu a kwiatki sa srebrne

Paula gratuluje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pazurek.jpg (37,9 KB, 46 załadowań)
Stary 2006-06-29, 18:17   #5375
monik@_monik@
Zadomowienie

Arrow Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D

no to widzę że dość inteligentna jest dyrektorka mojego nowego liceum

Kasiu, świetny jest wzorek na tych paznokietkach
a co robisz, że Twoje paznokcie są dlugie i jak podejrzewam zdrowe (nie łamią się), bo mi się ostatnio zaczęły 'zadziory' robić
Stary 2006-06-29, 18:22   #5376
kasienka.b

GG do kasienka.b

Cytat:
Napisane przez monik@_monik@
no to widzę że dość inteligentna jest dyrektorka mojego nowego liceum

Kasiu, świetny jest wzorek na tych paznokietkach
a co robisz, że Twoje paznokcie są dlugie i jak podejrzewam zdrowe (nie łamią się), bo mi się ostatnio zaczęły 'zadziory' robić
Dzieki

Nic nie robie rosna sobie juz takie dlugie od 4 lat To byl jeden z moich znakow rozpoznawczych (drugi to szpilki) w gimn Zawsze babki mi sie pytaly jak ja to robie ze nawet na w-fie mi sie nie lamia A wogole jak ktos mnie poznaje i spojzy na rece to sa 2 pytania (zawsze ) a to naturalne czy tipsy i ile zapuszczalas A teraz najlepsze Od VI klasy SP mam dlugie a w polowie 5 przestalam je obgryzac A teraz mam ta biala czesc mniej wiecej dlugosci 8-12 mm co lacznie daje mi ok 2 - 2,5 cm paznokcie
Stary 2006-06-29, 18:24   #5377
olaaa99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez NaStoLatKa :)
bedziesz w internacie mieszkac?
szukam stancji z bratem mialam mieszkac z nim. jego kolega studentem i jeszcze studenktka ale nie chce bo wiem co sie tam dzieje, nie moglabym skupic sie na nauce wczoraj kolega rok starszy proponowal mi tez stancje ale chyba jednak znajde cos z braciakiem bedzie fajnie bo dogadujemy sie dobrze. a zaraz ide na czwarte w tym tygodniu ognicho pozdro dla moich Wizowych Rowiesniczek

olaaa99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-29, 18:57   #5378
monik@_monik@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasienka.b
Dzieki

Nic nie robie rosna sobie juz takie dlugie od 4 lat To byl jeden z moich znakow rozpoznawczych (drugi to szpilki) w gimn Zawsze babki mi sie pytaly jak ja to robie ze nawet na w-fie mi sie nie lamia A wogole jak ktos mnie poznaje i spojzy na rece to sa 2 pytania (zawsze ) a to naturalne czy tipsy i ile zapuszczalas A teraz najlepsze Od VI klasy SP mam dlugie a w polowie 5 przestalam je obgryzac A teraz mam ta biala czesc mniej wiecej dlugosci 8-12 mm co lacznie daje mi ok 2 - 2,5 cm paznokcie
W0w , 8-12 mm . Szalejesz dziewczyno
Jak będziesz miała jakąś nauczycielkę, strojnisię, wiesz taką zawsze odpicowaną, to zawsze mozesz z nią porozmawiać .. ooo ... nie nie moja droga, nie o facetach . O paznokciach uwierz mi , to jest to co babki lubią najbardziej
Stary 2006-06-29, 18:57   #5379
m0n!k@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez freedka

z calym szacunkiem dla pani dyrektor, ale ja w zyciu nie slyszalam o czyms takim i mam szczere watpliwosci co do istnienia "inteligencji emocjonalnej"

a ja jestem histeryczka - tak powiedzialam moja BYLA wychowa (jakie szczescie, ze BYLA)

Ladny ten wzorek Kasienka, ale mnie by szlag trafil i do tego caly czas mi sie lamia paznokcie i rozdwajaja i nie pomagaja ani odzywki, ani nawet leki
m0n!k@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-29, 18:58   #5380
monik@_monik@
Zadomowienie

Exclamation Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D

Cytat:
Napisane przez olaaa99
pozdro dla moich Wizowych Rowiesniczek
Również pozdrawiam, tym bardziej, że jestem nowa
Stary 2006-06-29, 19:07   #5381
monik@_monik@
Zadomowienie

Talking Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D

Cytat:
Napisane przez m0n!k@

z calym szacunkiem dla pani dyrektor, ale ja w zyciu nie slyszalam o czyms takim i mam szczere watpliwosci co do istnienia "inteligencji emocjonalnej"

a ja jestem histeryczka - tak powiedzialam moja BYLA wychowa (jakie szczescie, ze BYLA)

Ladny ten wzorek Kasienka, ale mnie by szlag trafil i do tego caly czas mi sie lamia paznokcie i rozdwajaja i nie pomagaja ani odzywki, ani nawet leki
Witaj imienniczko (na trzecie mi Natalia, a do 2 się nie przyznaję ). Mam nadzieję, ze dyra jeszcze nie raz się popisze 'inteligencją' bo mam teraz z niej niezły polew i w ogóle dobry humor
Fajnie że znalazłam ten wątek
Stary 2006-06-29, 19:08   #5382
NaStoLatKa :)
Rozeznanie

Co to za liceum że ktoś sie rozryczy i do listy dopisują??? Ehhhh......
W moim to chyba nie możliwe, bo spośród odwołan będą wybrani ludzie inteligentni jak to powiedziała sekretara bo na każdym inteligentym uczniu im zalezy. A wybiora na podstawie punktów i jakiś tam czynników.
NaStoLatKa :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-29, 19:09   #5383
freedka
Zakorzenienie

A co do paznokci to się dzisiaj wkurzyłam, bo miałam takie ładne długie juz od kilku miesięcy i złamały mi się trzy I musze się pozbyć reszty, bo przecież nie będę chodziła z 7 długimi a 3 krótkimi
Stary 2006-06-29, 19:12   #5384
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez olaaa99
szukam stancji z bratem mialam mieszkac z nim. jego kolega studentem i jeszcze studenktka ale nie chce bo wiem co sie tam dzieje, nie moglabym skupic sie na nauce wczoraj kolega rok starszy proponowal mi tez stancje ale chyba jednak znajde cos z braciakiem bedzie fajnie bo dogadujemy sie dobrze. a zaraz ide na czwarte w tym tygodniu ognicho pozdro dla moich Wizowych Rowiesniczek
Ehh przesada z tym " wiem co sie dzieje w internacie". JA tez takie kiedyś miałam nastawienie, ale dajcie żyć. Są internaty gdzie jest mirownie spokojnie i hałaśliwie aż za bardzo. Zalezy od opiekunów, i ludzi ( Ci co chodza do renomowanego lo nie beda sie zachowywać jak wiara z ZETy).
Ja mam ten plus że z szkoły do internatu dwa kroczki
Stary 2006-06-29, 19:13   #5385
kasienka.b

GG do kasienka.b

Cytat:
W0w , 8-12 mm . Szalejesz dziewczyno
Jak będziesz miała jakąś nauczycielkę, strojnisię, wiesz taką zawsze odpicowaną, to zawsze mozesz z nią porozmawiać .. ooo ... nie nie moja droga, nie o facetach . O paznokciach uwierz mi , to jest to co babki lubią najbardziej
Wiem W gimn to praktykowalam Tzn raczej one, bo to zawsze one zaczynaly rozmowe Jednej nawet wzorki zrobilam raz

Monia ja tez kiedys nie moglam miec dlugich Jak przestalam obgryzac to nic znimi nie robilam i sie utwardzily

Monai jak masz na 2 Mojej kolezanki nie przebijesz: Mirella Konstancja Scholastyka

I witamy Dobrze ze trafilas na wizaz
Stary 2006-06-29, 19:16   #5386
m0n!k@
Zadomowienie

Cytat:
Witaj imienniczko (na trzecie mi Natalia, a do 2 się nie przyznaję )
a witaj witaj
Cytat:
Napisane przez NaStOlAtKa :)
A wybiora na podstawie punktów i jakiś tam czynników.
Z tego co wiem, to pierwszenstwo maja sieroty, polsieroty, pozniej chyba chorzy ale nie jestem pewna, a pozniej dzieci nauczycieli czyli ja
Cytat:
Napisane przez freedka
A co do paznokci to się dzisiaj wkurzyłam, bo miałam takie ładne długie juz od kilku miesięcy i złamały mi się trzy I musze się pozbyć reszty, bo przecież nie będę chodziła z 7 długimi a 3 krótkimi
Ja czesto tak musze chodzic bywa tak, ze juz mam ladne dlugie, ide ulica, nic nie robie rakami, a moj paznokiec MA OCHOTE SIE ZLAMAC, wiec robi to. tak po prostu. wiem ze to glupie i niektorzy mi w to nie wierza (dopoki nie zobacza) ale to prawda i wtedy musze isc z jednym czy dwoma zlamanymi ale juz sie nauczylam i prawie zawsze nosze przy sobie pilniczek
Stary 2006-06-29, 19:21   #5387
m0n!k@
Zadomowienie

Cytat:
Monia ja tez kiedys nie moglam miec dlugich Jak przestalam obgryzac to nic znimi nie robilam i sie utwardzily
ale ja NIGDY nie obgryzalam paznokci
a probowalam juz wszystkiego - odzywek roznych firm (glownie te, ktore polecaly mi kolezanki - im pomagalo a mi dupa) wydalam na to badziewie tyle kasy...
oprocz tego wszelkiego rodzaju domowe sposoby, ktore udalo mi sie znalezc w necie... roznego rodzaju zabiegi domowe, odzywki, namaczanie w cymstam (juz nawet nie pamitam w czym), a do tego roznej masci tabletki, ktore oczywiscie pomagaly wszystkim, ale nie mi
juz nie wiem co mam z nimi zrobic, chyba musze je po prostu zaakceptowac moze to przez problemy zdrowotne
Stary 2006-06-29, 19:25   #5388
kasienka.b

GG do kasienka.b

Cytat:
Napisane przez m0n!k@
ale ja NIGDY nie obgryzalam paznokci
a probowalam juz wszystkiego - odzywek roznych firm (glownie te, ktore polecaly mi kolezanki - im pomagalo a mi dupa) wydalam na to badziewie tyle kasy...
oprocz tego wszelkiego rodzaju domowe sposoby, ktore udalo mi sie znalezc w necie... roznego rodzaju zabiegi domowe, odzywki, namaczanie w cymstam (juz nawet nie pamitam w czym), a do tego roznej masci tabletki, ktore oczywiscie pomagaly wszystkim, ale nie mi
juz nie wiem co mam z nimi zrobic, chyba musze je po prostu zaakceptowac moze to przez problemy zdrowotne
Moze problemy zdrowotne, moze takie masz To tez sie zdarza niestety
Stary 2006-06-29, 19:30   #5389
m0n!k@
Zadomowienie

&$*#)@(^#*#&!!!!!!!!!!!!! !
zlamal mi sie wlasnie kolejny paznokciec!
zna ktoras z Was jakis dobry sprawdzony sposob? jestem w desperacji
Stary 2006-06-29, 19:41   #5390
magdzialenk@
Zadomowienie

chyba brakuje ci jakiejś witaminy
magdzialenk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-29, 19:44   #5391
monik@_monik@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez NaStoLatKa :)
Co to za liceum że ktoś sie rozryczy i do listy dopisują??? Ehhhh......
W moim to chyba nie możliwe, bo spośród odwołan będą wybrani ludzie inteligentni jak to powiedziała sekretara bo na każdym inteligentym uczniu im zalezy. A wybiora na podstawie punktów i jakiś tam czynników.
U nas też patrzą na wyniki, ale mnie nie przyjęli tylko dlatego ze się popłakałam - bez przesady nie chcialam zeby tak to zabrzmiało.
Wcześniej była masa komplikacji - mieli mnie przenieść do innej klasy i miałam już złożyć oryginały - nie przenieśli.
Byłam 35 na liście - czyli się zakwalifikowałam. Zonk - ktoś wskoczył przede mnie, choć to niemożliwe.
Mam 122 pkt z całości i dyra powiedziała ze szkoda stracić takiego dobrego ucznia
Stary 2006-06-29, 19:44   #5392
m0n!k@
Zadomowienie

ino jakiej
no coz chyba znow sproboje z olejkiem rycynowym
pomogl na wlosy to moze i na paznokcie pomoze...
Stary 2006-06-29, 19:45   #5393
kasienka.b

GG do kasienka.b

Cytat:
Napisane przez magdzialenk@
chyba brakuje ci jakiejś witaminy
Niekoniecznie Niektorzy maja slabe paznokcie poprostu Albo np. od zwymania/scierania kurzu itp tez sie niszcza Dlatego ja to zawsze w rekawiczkach robie
Stary 2006-06-29, 19:46   #5394
m0n!k@
Zadomowienie

Cytat:
Niekoniecznie Niektorzy maja slabe paznokcie poprostu Albo np. od zwymania/scierania kurzu itp tez sie niszcza Dlatego ja to zawsze w rekawiczkach robie
ja tez
kiedys powiedzialam ojcu: "nie bede zmywac naczyn bo mi sie paznokcie jeszcze bardziej zniszcza, moglabym ewentualnie zmywac w rekawiczkach"
nastepnego dnia poszedl do sklepu i kupil mi rekawiczki
od tamtego czasu wszystkie prace w domu wykonuje tylko w zoltych gumowych rekawiczkach
Stary 2006-06-29, 19:49   #5395
monik@_monik@
Zadomowienie

Smile Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D

Cytat:

Monai jak masz na 2 Mojej kolezanki nie przebijesz: Mirella Konstancja Scholastyka

I witamy Dobrze ze trafilas na wizaz
Koleżanki na pewno nie przebiję - fenomen
Na drugie mi Ewa, ale nie lubię tego imienia.
Wkurza mnie dawanie dziecQ imienia po mamie, to takie mało oryginalne, i po najprostrzej linii oporu

Ano dobrze, że trafiłam
Tylko ja tak jestem cichutko, z boczku. Mało piszę - dużo czytam
Stary 2006-06-29, 19:53   #5396
Rozeznanie

Cytat:
U nas też patrzą na wyniki, ale mnie nie przyjęli tylko dlatego ze się popłakałam - bez przesady nie chcialam zeby tak to zabrzmiało.
Wcześniej była masa komplikacji - mieli mnie przenieść do innej klasy i miałam już złożyć oryginały - nie przenieśli.
Byłam 35 na liście - czyli się zakwalifikowałam. Zonk - ktoś wskoczył przede mnie, choć to niemożliwe.
Mam 122 pkt z całości i dyra powiedziała ze szkoda stracić takiego dobrego ucznia
Oo, jak ja bym chciała żeby mi ktoś powiedział, że szkoda stracić takiego dobrego ucznia, a miałam 135,66 punków. Koleżanka która U MNIE w szkole jedna z najlepszYCH JEST , miała 145 punktów i 14 na liście którzy sie nie dostali na mat- biol
Stary 2006-06-29, 19:54   #5397
m0n!k@
Zadomowienie

Cytat:
Koleżanki na pewno nie przebiję - fenomen
Na drugie mi Ewa, ale nie lubię tego imienia.
Wkurza mnie dawanie dziecQ imienia po mamie, to takie mało oryginalne, i po najprostrzej linii oporu

Ano dobrze, że trafiłam
Tylko ja tak jestem cichutko, z boczku. Mało piszę - dużo czytam
U nas w dziennikach w 3 kl pisali dwa imiona jesli ktos mial... no i w kalsie mojej przyjaciolki (sory, poprawka: bylej przyjacolki) jedna dziewczyna miala na drugie Salomea niezla zieje miala klasa jak nauczycielka przeczytala 2 imiona

I ze jeszcze zapytam: czy ktoras z Was wysala prace na konkurs "Przygoda z kosmita - obcy sa wsrod nas"? bo dzisiaj rano czylatam i z jednego opowiadania mialam nizla polewke
Stary 2006-06-29, 19:55   #5398
kasienka.b

GG do kasienka.b

Cytat:
Napisane przez m0n!k@
ja tez
kiedys powiedzialam ojcu: "nie bede zmywac naczyn bo mi sie paznokcie jeszcze bardziej zniszcza, moglabym ewentualnie zmywac w rekawiczkach"
nastepnego dnia poszedl do sklepu i kupil mi rekawiczki
od tamtego czasu wszystkie prace w domu wykonuje tylko w zoltych gumowych rekawiczkach
Ja tez A olejek rycynowy dzisiaj kupilam Kto by pomyslal ze w centrum Katowic bedzie najtaniej

Monia ja tez mam 2 po mamie: Urszula
Za to 1 musieli mi dac takie brzydkie
Stary 2006-06-29, 19:56   #5399
Rozeznanie

Cytat:
bardzo też sie osłabiają jak ktoś sie odchudza.No na moich to sie bardzo paznokietkach odbiło. Wybieram sie do kosmetyczki jak mi troche urosną po jakąs rade .
Stary 2006-06-29, 20:02   #5400
m0n!k@
Zadomowienie

Cytat:
Za to 1 musieli mi dac takie brzydkie
Mi sie tam imie Kaska bardzo zawsze podobalo... za to uwazalam, ze 'Monika' to skaranie boskie i nadal mi sie nie podoba, ale jakos to przezyje
za to jedna moja kolezanka tak nie moze przebolec swojego imienia Jadwiga, ze wszyscy na nia mowia "Zuzka" i jak bedzie miala 18 lat to zmieni sobie na "Zuzanna"
Cytat:
Napisane przez NaStOlAtKa :)
bardzo też sie osłabiają jak ktoś sie odchudza.
Nigdy sie nie odchudzalam
co najwyzej miala okresy ze np rezygnowalam ze slodyczy, nie jadlam nic po 19, albo dzien zaczynalam od 2 szklanek wody...
ale zazwyczaj nie wytrzymywalam dlugo

PS co do imienia - kolezanki mowia do mnie ostatnio "monique" (przez moje zamilowanie do fr) i mi to odpowiada nie obraze sie jak bedziecie tak do mnie pisac, bardziej mi sie podoba "monique" niz "monika"
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości