|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9331 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D
Ja także nie rozumiem ludzi, którzy myślą, że jak dziewczyna przyjaźni się z chłopakami to już jest oo
Tak mi się przypomniało, że kiedyś przyjaźniłam się z chłopakiem mojej koleżanki, to musiałam bardzo ograniczyć kontakty bo takie ploty wychodziły że jeeeny ![]() Monia, kiedy otwarcie Plazy ?
|
|
|
|
#9332 |
|
Zadomowienie
|
Moj kumpel przestal sie odzywac do mnie kiedys. jego dziewczyna byla zazdrosna
a teraz mam kilku kumpli. ale jede to juz prwie nie kumpel. w sensie ze ktos wiecej ![]() ![]() ![]() Angel wydaje mi sie ze 25 maja czy cos takiego nie wiema Ty z Lublina?? ![]() ![]() do jakiej sql chodzisz??
|
|
|
|
#9333 |
|
Zadomowienie
|
Aj, niestety nie z Lublina, ale z zadupia 50 km od lbn
![]() Ale często tu przyjeżdżam, praktycznie w każdy weekend na zakupy i mam tu kilku znajomych
|
|
|
|
#9334 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#9336 |
|
Zadomowienie
|
aj tam, walic ploty
![]() mi jest fantastycznie z moim kumplem i co sie bede przejmowac tym co mowia i mysla ![]() swoja droga - fajnie jest sie o sobie czegos nowego dowiedziec |
|
|
|
#9337 |
|
Zakorzenienie
|
No ja pare tygodni, miesiecy(?) temu dowiedziałam się, że ja i mój dobry kumpel jesteśmy parą
![]() tylko ze my, jak słyszymy takie teksty, to dziwne ale zawsze wybuchamy smiechem, hahah ja i on?
|
#9339 |
|
Zadomowienie
|
no widzicie ile smiechu przy tym??
![]() np rok temu chodzilam z kumplem ktory z reszta mial dziewczyne ale kogo to obchodzilo??:Palbo takie rozne inne... w ogole nie wiem czy wiecie ae jestem najgorssza i najbardziej radykalna feministka na ziemi i do tego...szerze propagande homoseksualna
|
|
|
|
#9341 |
|
Zadomowienie
|
dowiedzialam sie ze Dorka ma imieniny
![]() a wiec wszytkiego najlepszego kochana: * : * |
|
|
|
#9342 |
|
Zadomowienie
|
Ja także dołączam się do życzeń
|
|
|
|
#9343 |
|
Zakorzenienie
|
|
#9345 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie
żaaartowałam ![]() Wszystkiego naj, naj, naj
|
#9346 |
|
Zadomowienie
|
Sto lat ! Aż sobie wypiję za Twoje zdrowie
|
|
#9347 |
|
Zadomowienie
|
O nie!
znowu to zrobilam, znowu! Wyszlam do szkoly, ale zabladzilam. moja szkola byla dzis w centrum ![]() ale coz robic, kiedy tyle sprawianow bylo?? |
|
|
|
#9348 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziś też nie byłam w szkole
Ale to dlatego, że zaspałam i uznałam, że już się nie opłaca iść Na dodatek cały dzień siedzę, w zeszycie od biologii, wrr 45 stron muszę wykuć na pamięć na jutro
|
|
|
|
#9349 |
|
Zadomowienie
|
ehh, ja też muszę na jutro pół książki z biologii wykuć
będzie ciężko
|
|
#9350 |
|
Zadomowienie
|
haha, zieja
ja juz sie nie ucze![]() ![]() ![]() a najgorsze jest to, ze wlasnie omawiam z kolezanka plan uczieczki (na jutro)... ![]() ale co ja poradze na to, ze nauczyciele gdies poznikali i bedziemy miec same zastepstwa??;p |
|
|
|
#9351 |
|
Zakorzenienie
|
ja też będe musiała, ale na 6 czerwca
na środe też coś z bioli ale ostatnie tematy. wykopię się z tych zagrożeń chyba raczej tak ale świadectwo będzie w dwójach :| no trudno ehh... :P kurczę przyszły mi buty z all i za duże :/ Zuzia Zła! uh ![]() aaaa ja sobie jade w sobote oblewać urodzinki mojej Kasi w gronie znajomych a w niedziele w gronie rodziny heheh ![]() ![]() ![]() ![]() a nastepny weekend to biwak
|
#9352 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#9353 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jesli chodzi o mnie to miałam urodzinkii dziękuje wam kochane !! przepraszam ze tak pozno odpisuje ale odłaczyli mi neta i dzis dopiero mam. kurcze, bo piorun walnął w nasza sieć :Pja tez bede leciala na dwójach. dzis bylo zebranie ale nie poszła moja mama :P i dobrze a jutro mam ognisko , z okazji moich urodzin. niby ja je organiuzje, ale tak naprawde to koledzy z klasy błagali mnie zebym zrobiła. szukaja powodu, żeby sie napić :P bedzie wesolo w kazdym badz razie
|
|
#9354 |
|
Zakorzenienie
|
dorka życzę udanej zabawy
![]() dziewczyny znacie sposób na opalenie nog? bo brzuch, plecy, ręce mam już(jeszcze? ) oczywiście ładnie opalone. ale nogi ciężo idą brrrr... hehnikt na świecie nie ma takich spodni jak ja całe fioletowe szerokie lalala ![]() ![]() ![]() jutro już weekend i jutro tylko fizyka z tych gorszych (zagrożonych) heeehhh.. ale jutro też popoludniu będzie kujonko bo soboto i niedziela zajęta... tak heheh
|
#9355 |
|
Zadomowienie
|
ja nie moge sie opalac
przez leki, a wlasciwie wole sie nie opalac, bo moga mi plamy wyskoczyc![]() ale ja na wszytko zawsze mam sposob otoz kup sobie np capivit z karotenem (ja jutro ide do apteki ) - koleznak mi powiedziala ze po 2 tygodniach jest opalenizna
|
|
|
|
#9356 |
|
Zakorzenienie
|
a co ci jest ze leki bierzesz?
no ale ja tak w ogole mam taka karnacje ze jestem opalona przez caly rok ale nogi kiepsko :/ heh gdybym ciagle chodzila w mini to by nie bylo problemu no ale... heh
|
#9357 | |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Cytat:
![]() A hista? Odp jeszcze jakos ale kartkowe to z 1 na 1, moze 2 poprawilam Ja tez mam ciemna karnacje ale w niedziele jak bylam z kumplami nad woda to mnie zlapalo na braz z akcentem zolci (jak zawsze po 1 opalaniu) a potem ten kretynski zloty braz mam
|
|
#9358 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ojc, ale ja Ci tej karnacji zazdroszcze ![]() chociaz nie. jestem ruda z zielonymi oczami i piegami, jakbym wygladala z brazowa karnacja?? a karoten i tak polecam ![]() Kasienka, masz cos do zlotego brazu?? )
|
|
|
|
|
#9359 |
|
Zakorzenienie
|
ooo kolejny rudzielec. mhrrrr monika nawet nie wiedzialam. :napalona:
![]() ![]() ![]() aaa hormony łeechtam ![]() mnie tam narazicho nie trza i luz blues
|
#9360 | |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Cytat:
(choc narzekac nie powinnam).Zuzek jakie hormony? Bo ja tez...
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.

będzie ciężko
Zuzia Zła! uh 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)