|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9511 |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D
Ja tez jeszcze mam lekcje ale polowa to jest obijanie sie. A chwilowo to i tak wiecej mnie nie ma niz jestem
Np. jutro ide na 10 na bilans to se zalatwie zw lekarskie na caly dzien Bo co na 2 religie bede wracac
|
#9512 |
|
Zadomowienie
|
fajnie jest takie obijanie
...ale teraz gdy bylo 4 dni wolnego to powoli zaczynalo mi sie tesknic za kalsa ...a ten bilans to tez musialam zalatwic ...bo pielegniarka juz przyszla lekko poddenerwowana,ze nie przynosimy, no i poszlam a lekarz nawet mnie nie dotknal i wszystko wypisal:pozytywnie ...
|
#9513 |
|
Zadomowienie
|
nam tez zadaja
kurde, nie wiem jak Wy, ale ja osobviscie pierwszy raz w zyciu vbede tesknic za szkola tzn nie za nauka (bo tej to u mnie nie ma nigdy ) tylko za ludzmi...![]() i ja sie chcialam z tej szkoly przepisac
|
|
|
|
#9514 |
|
Zadomowienie
|
kruca fuks, ja musze felieton jakis na polak napisac jeszcze
![]() macie dobrze. ja mam nadzieje niedlugo tez sie rozleniwie ide na kaszankie, hiehie. ![]()
|
#9515 |
|
Zakorzenienie
|
na co?
bleeee.. :Pja tam nie bede tesknic za niczym :P
|
#9516 |
|
Zadomowienie
|
eeeeehehhehe
![]() a wiecie co, ja tez chyba nie bede tesknic... z ludzmi z klasy spotkam sie kilka razy na koncertach, moze jakis imprezach. i powiem szczerze ze nie jest mi zle z tego powodu... ostatnio coraz czesciej denerwuje mnie ich zachowanie... nie wszystkich znajomych co prawda, ale zrobila sie jakas niezdrowa atmosfera... macie cos takiego, ze po 10 miesiacach zaczynaja was denerwowac charaktery i zachowania niektorych osob?
|
#9517 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bede tęskinić, tym bardziej, że się przepisuje
Co prawda tylko do innej klasy, wiec bedziemy sie czasem widywac (no z paroma osobami to pewnie będzie jak dawniej, ze poza szkołą się bedziemy widywać) no ale cholernie mi będzie szkoda, tak lubie moją klase No ale jak mi to kolega powiedział "nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło" no zobaczymy ![]() A ja znowu zmarnowałam 3 dni a wiedziałam, ze miałam dużo nauki ale nie, po co, i oczywiście teraz wszystko na ostatnią chwile, i bede sie mogła pożegnać z 4 na koniec roku z polskiego
|
#9518 |
|
|
A mi glupia pielegniarka szkolna, nie wiem skad, wpisala 171cm i 66kg
Czyli -4 cm i +8-10kg Miłe, czuje się gruba
|
#9519 |
|
Zadomowienie
|
no bez kitu...macie racje...za niektorymi bede tesknic, a niektorych zachowanie to mnie do szewskiej pasji doprowadza!!!...juz z kilkoma osobami, wogole nie moge sie kurde dogadac
...np z kolezanka z ławki, raz jest dobrze,a raz to idzie sie zalamac;/...DZIEWCZYNKI nie pekajcie ...jeszcze tylko tydzien i mamy Wakacje![]() ![]() ....mi to latwo powiedziec,bo ja juz wszystko mam wystawione...no jeszcze jutro polski na 5;/...3mcie kciuki![]() PS...ZUZKA powtarzam pytanko: chodzisz moze do Kosciuszki we Wlodawie???
|
#9520 |
|
Zadomowienie
|
wlasnie ten 1 ttdzien mnie dobija
bo duzo osob u mnie jest z spoza miasta i dlatego raczej sie nie spotkamy (bo mieszkaja naprawde daleko)kurde i do tego jeszcze to, ze w wakacje nic nie robie;/ no moze nad jezioro pojedziemy, ale nie wiadomo czy wyjdzie
|
|
|
|
#9521 |
|
Zadomowienie
|
monka...przebolejesz
to tylko tydzien ...nie masz planow na Wakacje...?...nic sie nie martw, napewno wszystko wyjdzie w praniu ...zawsze to lepsze niz nauka i szkola
|
#9522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja powiem...Nie chodzi ![]() ![]() ![]()
|
|
#9523 |
|
Zakorzenienie
|
nie odpowiadaj za mnie cipaku.
ooj dziewczyny ale marudzicie. :ziew:
|
#9524 |
|
Zadomowienie
|
ja mam już całe wakacje zaplanowane
![]() 13-16 lipiec w Gdańsku u koleżanki ![]() 18lipiec-1sierpień (28lipiec mam urodzinki ) w Turcji z mamuśką,wujkiem,ciotką i ich dwoma synami :Pa w sierpniu do mnie na tydzień przyjeżdża przyjaciółka.. no i koniec sierpnia nauka ;/ |
|
|
|
#9525 | |
|
|
Cytat:
ja jak dobrze pojdzie to urodzinki (12.09) spedze w Indiach Bo 15.09 czy jakos tak wracamy w kazdym razie po urodzinach Moje (optymistycznie mysle) nie beda w POLSCE No i moze jeszcze przyszloroczna 18
|
|
#9526 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie na temat moich wakacji nie wypowiadam ;/;/
W ten weekend teoretycznie pod namioty nad jezioro no ale przeciez mnie nie puszcza;/ za 2 tygodnie teoretycznie na weekend nad morze no ale przeciez mnie nie puszcza;/ Na żaden oboz nie jade Nad zadne jezioro chociazby sie poopalac tez nie ;/;/;/ Reasumując... wakacje spedze w mojej cudownej smierdzacej kamienicy
|
|
|
|
#9527 |
|
Zakorzenienie
|
shewa napewno coś wyjdzie w praniu
![]() ![]() ja chce pojechać gdzieś z kumeplą stopem w Polskę nie wiem na ile, nie wiem jeszcze gdzie ale chce!!! ![]() ![]() a pozatym. włodawa - chełm. pewnie. chyba że się nie dam i coś skombinuję ![]() na razie idę jeść
|
#9528 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kreci mnie takie podrozowanie, ale troche to niebezpieczne z drugiej strony... ja to z kumplem chcialam kupic bilet pkp weekendowy i zobaczyc ile polski bysmy w tym czasie zobaczyli na zaden oboz nie jade, moze do siostry nad jeziorko ale w sumie nie wiem czy wypali w tym roku chcialam sie zaczepic do jakiejs pracy ale tez raczej nie wyjdzie tu gdzie mieszkac a dojezdzac kolejny miesiac jakos nie bardzo mi sie kalkuluje i w ogole o! przypomnialo mi sie, brat cioteczny mnie zapraszal do siebie do gdanska a co tam, moze go odwiedze? i jeszcze chcialam sie spotkac z kolezanka, w sumie t osie poznalysmy dzieki grono.net, moze pojade do niej albo cus, wyjdzie w praniu jak to mowicie ![]() Shewa, nie przejmuj sie, pewnie cos sie znajdzie na biezaco do roboty na pewno nie bedziesz sie nudzic, tak sobie mow
|
|
#9529 |
|
Zakorzenienie
|
he Ola to ja jade, po drodze zabieram Ciebie, co?
![]() ale oczywiście mam rozumieć, że u każdej mogę się zaczepić? ![]() ![]() (joke )aa no jedz kochana do kuzyna do gdanska korzystaj ![]() ja bym też chciała na jakiś festiwal skoczyć. heh. wyjdzie w praniu. nie ma co planować
|
#9530 |
|
Zadomowienie
|
o, wlasnie, zapomnialam, ósmego lipca wpadam na dni ketrzyna do ketrzyna, bedzie KULT, od kilku miesiecy dni odliczam
a pozniej jak dobrze pojdzie wpadna jeszcze do olsztyna 24lipca i pod koniec tegoz miesiaca myslovitz w olsztynie rowniez zyc nie umierac .nooo, Zuzek, wpadaj wpadaj, i jadziem w polske kurcze, a tak powaznie... mnie chyba rodzice baliby sie puscic ![]() ![]()
|
#9531 |
|
Zadomowienie
|
NIEEE??..szkoda
...no to widze,ze Wakacje u Was zapowiadaja sie fajnie ![]() no ja to tez niby jakies planym mam;/...tydzien nad jeziorkim ze znajomymi, prawie 2 tygoodnie w Grecji, no i oczywiscie miesiac u babci;]...a babcia mieszka...18 km od Zuzki ...
|
#9532 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
shewka...zawsze jest na zabicie nudy Wizaz ...
|
|
#9533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a skąd Ty jesteś? i gdzie babcia mieszka?
|
|
#9534 |
|
Zadomowienie
|
hehe
...nie wiem dlaczego, tak mi sie napisalo ...myslalam,ze trafie:d...no babciuska miezka w Osowie ..kojarzysz???... a ja 280 km od niej:/:/:/...chlopaka mam w Hansku ...pewnie cos Ci to mowi???
|
#9535 |
|
Zakorzenienie
|
no jasne że mówi :P w hańsku niewiele osób znam :P mam tam rodzinke. w osowie to nikogo
|
#9536 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam duzo spraw do zalatwienia, wiele ludzi do... hm, blizszego poznania a tak to rok sie skonczy i bach! ze zglebianiem znajomosci bede musiala czekac 2 miechy a przez ten czas, to on se znajdzie inna do poglebiania znajomosci Zuz - zawsze mozesz wpasc do mnie (chyba ze mnie akurat nie bedzie
|
|
|
|
|
#9537 |
|
Zakorzenienie
|
hehe lbn to niedaleko
moge przyjechać jak nie będzie mi sie w szkole nie chciało siedzieć heheh ![]() ![]() ehhh przydałoby się coś pouczyć... hmmm nie chce mi się :/ ale jeszcze tylko jutro. i w środe pierwsza lekcja
|
#9538 |
|
Zadomowienie
|
to moze zanim po Ole pojedziesz stopem to wpadniesz po mnie
i pojedziemy po nia razem ![]()
|
|
|
|
#9539 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#9540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() (Fredka tu wpadnie to nakrzyczy że po nią też mam wpaść )kurde.. musze cos zrobic na wok.a le nie wiem co.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:38.

Np. jutro ide na 10 na bilans to se zalatwie zw lekarskie na caly dzien
Bo co na 2 religie bede wracac 
...a ten bilans to tez musialam zalatwic

Miłe, czuje się gruba
no moze nad jezioro pojedziemy, ale nie wiadomo czy wyjdzie