|
|
#751 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: 1994
Hmmm... Skoro tak mówisz to coś tam spróbuję napisać. ;] Fajnie ze i Ty lubisz Gotowe na wszystko... ;p No ale dobra - zaczynam...
Uczę się dobrze... może nawet bardzo dobrze... Nie potrafię grać na instrumentach. Śpiewać z resztą też nie umiem... Podobno jednak jestem uzdolniona aktorsko... Jestem trochę nieśmiała... Ale to tylko czasem. Uwielbiam zakupy... Muszę niestety zmykać z komputera więc to tylko tyle. Resztę opowiem potem.
|
|
|
|
#752 |
|
Wtajemniczenie
|
Olaa, co Ty głupolcu świrujesz??
![]() ![]() Gosia fajnie że odpowiedziałaś na pytania, miło nam jest wiedzieć o Tobie troszkę więcej mamy nadzieję że będziesz się często udzielać ![]() Malwina no właśnie widać że nieśmiała, bo taka skryta z Ciebie kobitka że nic nie chcesz o sobie powiedzieć czekamy teraz na to "potem" ![]() Obie nowe, Malwina i Gosia, ostrzegam, udzielać się bo pogryzę!
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
|
|
|
#754 |
|
Wtajemniczenie
|
No to gryź, a nie śpiewaj
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
|
|
|
#755 |
|
Wtajemniczenie
|
O a tu pytanie wyrwane z kontekstu
: Malwina, z którego lipca jesteś?
|
|
|
|
#756 |
|
Raczkowanie
|
Malwina, Gosia witam na wątku. Julka jestem
A Wy Olusia & Moniczka co znowu świrujecie? Ej no dziewczyny, bo Gosia i Malwina sobie pomyślą że my jakieś niereformowane jesteśmy A przecież my takie przykładne dzieciaczki być Karolajna ja za Tobą tęsknię żeby nie było { zapisz sobie gdzieś }A tak w ogóle to czemu nikogo nie ma? Ej co Wy o tej porze robicie? Pewnie gdzieć na mieście balujecie. No nie ładnie, nie ładnie
"Na naszej planecie żyje pięć miliardów ludzi, tymczasem człowiek zakochuje się w jakiejś jednej osobie i nie wiadomo dlaczego, nie chce jej zmieniać na żadną inną....." #Zawsze bądź oryginalną wersją siebie, a nie tanią podróbką kogoś innego. { } |
|
|
|
#757 |
|
Wtajemniczenie
|
No taa, my grzeczne i dobre dzieciaczki być, my wcale nie grzeszyć ani nie szkodzić społeczeństwu Polskiemu ani sobie nawzajem
...powiedzmy... Ja przepraszam, ja już z "miasta" ( ) wróciłam i teraz sobie grzecznie siedzę w domciu i gadam przez skype z moim B. a reszta to nie wiem gdzie wybyła
|
|
|
|
#758 |
|
Raczkowanie
|
No Monika to widzę że już Ci nic do szczęścia nie trzeba
Jak sobie nawijasz z B. Twoim Od razu widzę humorek inny A ja sobie u babci mej kochanej byłam, a jutro przychodzi do mnie kumpela na cherbatkę przez "ch" Widać ortografią nie grzeszy a potem ruszam na miasto i zamierzam być bardzo grze{cz=sz}nym dzieckiem { , , }
"Na naszej planecie żyje pięć miliardów ludzi, tymczasem człowiek zakochuje się w jakiejś jednej osobie i nie wiadomo dlaczego, nie chce jej zmieniać na żadną inną....." #Zawsze bądź oryginalną wersją siebie, a nie tanią podróbką kogoś innego. { } |
|
|
|
#759 | |
|
Wtajemniczenie
|
Oooj Kochana jeszcze mi jednak troszkę potrzeba do szczęścia
tak żeby ze zdania Cytat:
no ale cóż, jakiś zalążek szczęścia jest
|
|
|
|
|
#760 |
|
Raczkowanie
|
No tak faktycznie
Pomyśl sobie jaka byłaś wczoraj o tej godzinie nieszczęśliwa i tęskniąca Więc dzisiaj już powinno być gites Dobra ja sobie lulu uciekam. ![]() Narka, szparka ![]() Dobranoc, pchły na noc
|
|
|
#761 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeeeest gites
ale nie tak żeby mówić o szczęściu, o dobranocka karaluchy pod poduchy, a szczypawki do... ee... zapomniałam
|
|
|
|
#762 |
|
Rozeznanie
|
A z szóstego jestem...
![]() No będę się chyba musiała udzielać... Boję się pogryzienia przez Ciebie... ![]() No więc ja chyba muszę dalej o sobie poopowiadać... ![]() Jestem prawdopodobnie koleżeńska - mam nadzieję... xD Hmmm... Lubię zwierzęta, choć nie mam swojego pupila. Miałam kiedyś... Jestem odpowiedzialna... (chyba) A małe dzieci bardzo mnie lubią. (nie wiedzieć czemu) I ciągle chcą żebym się nimi opiekowała. Ehh... ( Przepraszam, że tak strasznie mieszam, ale kompletnie nie wiem o czym pisać... :p)Ubieram się na kolorowo. Ale to wcale nie znaczy, że jestem optymistką. Wręcz przeciwnie. Zawsze panikuję i przygotowuję się na najgorsze. Ehhh... Uwielbiam czytać książki i oglądać filmy... Zwłaszcza te śmieszne. Kocham jeździć na rolkach... No i to chyba tyle o mnie...
|
|
|
|
#763 |
|
Wtajemniczenie
|
No i prawidłowo
![]() Ja też lubię zwierzęta, ale dzieci to bardzo nie lubie i jakoś szczególnie bachory do mnie nie lgną, powiem Wam że baaardzo mnie to cieszy ![]() Ja też uwielbiam jeździć na rolkach, o
|
|
|
|
#764 |
|
Rozeznanie
|
A to fajnie, że też lubisz jeździć na rolkach... A te 'ukryte napisy to czemu? Hmmm...?
|
|
|
|
#765 |
|
Wtajemniczenie
|
Hymm... Hymm... A tak sobie
|
|
|
|
#766 | |
|
Zakorzenienie
|
ale jak sie ludx cieszy to i śpiewa
![]() Cytat:
![]() Napisy robimy czasem ukryte gdyż my grzeczne ludź-babuchy jesteśmy i to co piszemy niegrzecznego wolimy ukryć ![]() ![]() Tak hm .. Któraś z was , nowych - młodych [jak już lubię pisac ^^ ] , pisała że lubi robić HH ![]() Kocham Hip hop, a dokładniej rap, gdyz nie tanczę a graffiti wychodzi mi do dupy. i dla wszystkich którzy SłUCHAJą HIP HOPU ! HIP HOP TO CAłA SUBKULTURA ! OBEJMUJE ONA RAP, GRAFFITI I BREAKDANCE ! RAP - MUZYKA, GRAFFITI - RYSUNKI, BREAKDANCE TO TANIEC ! i MI NIE PIER.DOLCIE ZA PRZEPROSZENIEM ZE HIP HOP TO MUZYKA . JAK WIDZE ZE KTOS MOWI ZE SLUCHA HIP HOPU TO MNIE SZLAG TRAFIA I WIEDZE JAKIE ON MA POJECIA O HH . ![]() Dobra, to tak żeby każdy wiedział. Przepraszam za .. uniesienie, ale szlag mnie trafia jak ktos mowi, tancze hip hop, rysuję hip hop, słucham hip hop . ![]() A jak któraś z was, bo nie pamiętam która napisała że KRĘCI HOP HOP, TO I PEWNIE RAPU słucha co ![]() Jak tka to byłabym chętna zapytać się czego dokładnie ![]() ![]() Jak usłyszę że mezo, doniu, dka, 18l to mnie kolejny szlag trafi aby nie doszlo do rękoczynów Acha i ogólnie jak wyczytalyścuie z moich przebpięknych, praktycznie przekrótkich, przenasyczonych optymizmem wypowiedzi to zauważyłyście że jestem miła . I jestem, słuszna uwaga ![]() A Monika [mój kobiecy mężczyzna ![]() ![]()
|
|
|
#767 |
|
Wtajemniczenie
|
Taa, my grzeczne ludź-babuchy są
A z tym hip hopem to weź się tak Ola nie unoś, bo ja też jakoś się w tym nie orientuję i mówię że nie słucham hip hopu ale żeby od razu opier...ać niewinnych ludzi z tego powodu to troszkę nie fer, ja np. nie gryzę z powodu że ktoś nie wie czym się różni punk od nu-metalu albo nie wie co to r'n'b. Izi Ola, izi... ('easy', jak by ktoś nie skumał )I spadaj z tym kobiecym mężczyzną, bo dla mnie to już nie jest śmieszne ani zbyt miłe ![]() Dziękuję za uwagę, ja też właśnie zabłysnęłam moją wspaniałą serdecznością
|
|
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Moniczko, nie obrażaj się ;* Toz ja żartuje. Ty moja kobieca, seksowna kobieto z piersiami i z czymś innym zamiast uja . ;*
No wiesz . Ten twój metal to chyba nie do końca to . Bo to tak jakbyś powiedziała że .. no nie wiem . Subkultura to subkultura . Są różne ... Barbi ;P 1994 , hip hop .. I w skład nich wchodzi cos innego . Coś co subkultura nie jest . Hip hop to nie to co rap itp . Ten rap itp wchodzi w sklad hh ale nie jest nim ! . Po prosut nie dam rady . chyba bede jezdzic po swiecie i przez megafon kazdemu mowic czym to jest :p świruję . :P nie będa xD Ty jesteś Moniczko zawsze mila . ![]() I ja nie opierdal.am . Po prostu uświadamiam niektórym (ale nie Tobie, nie martw się, ty jesteś wystarczająco mądra
|
|
#769 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dalej nie rozumiem tej całej subkultury. Dla mnie hip hop to jedno i to samo co rap. I ja nie jestem mądra. Takie pozory. Głupia jestem, bo jeśli bym była mądra nie byłabym teraz taka jaka jestem i nie byłabym w sytuacji w jakiej jestem. I miła też nie jestem. Jak naprawdę trzeba było to nie byłam miła. Bo głupia byłam. Grr. Wszystko mnie dzisiaj wkur..a. Wszystko. Grr.
|
|
|
|
#771 |
|
Wtajemniczenie
|
Nic się nie stało. Właśnie się nic nie dzieje. Cholerne nudy!!!! Nie mam gdzie pójść. Nie mam gdzie wchodzić na necie. Nie mam co robić. Nie mam o czym gadać z B., wisimy na lini i milczymy. Akurat jak leciał mój najulubieńszy program w tv satelita sie musiała zje..ć. Wkur..a mnie ta monotonia, wolałabym już chodzić do szkoły. Z drugiej strony jak pomyślę że będzie charówa w szkole dzień w dzień, to się jeszcze bardziej wkur..am. Jeszcze do tego komputer mi się wyłączył i piszę tego samego posta drugi raz. Paranoja. Tam na górze chyba zapisane jest, żebym dzisiaj dostała pier.....ej białej gorączki z tego wkur...nia. Tylko się wziąść i urwać se łeb przy samej dupie. Grr.
|
|
|
|
#773 |
|
Wtajemniczenie
|
Taa. Już mi trochę lepiej. Pogadałam trochę z B., posłuchałam My Chemical Romance (uwielbiam słuchać dzikiego rocka jak jestem zła
), zmieniłam ava i podpis - jak się podoba? lepiej jest. Zaraz się umaluję, ubiorę ładnie i pójdę z kumpelą do baru, a nuż spotkamy tam kogoś fajnego będzie dobrze
|
|
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
ty do tego baru chodzisz ciągle . ayyl.
jakie ty masz czerwone oczy ^^ wiesz co . a my chemical romance to emo xD wiesz nie żebym miala cos do emo . ale wg mnie to gowno. hyhy ^^ tak samo jak te wszystkie nowe tokio hotel 30 s to mars fall out boy etc . :P
|
|
#775 |
|
Wtajemniczenie
|
Malwina, super
jestem starsza o 5 dni ej ej, ale jak niektóre zespoły mówią, że grają hip hop a nie rap? to w końcu hip hop jest jakąś oddzielną muzyką, skoro sami twórcy tak gadają? Czy nie? Ja tam się nie znam I nie muszę Za to mnie wkurza jak ktoś uważa, że jakieś śmieszne dziecko w rurkach i czarnej koszulce, z paskiem z ćwiekami i włosami na żel to punk :/ To chyba imoł-punkNo i kurde, znowu byłam w mieście i znowu sobie coś kupiłam ![]() Japonki za 30 złotych i fioletowa koszula przeceniona z 79 zł na 30 zł ! I jak tu się nie skusić? Zaraz naskrobam notkę na bloga i wiersz ![]() |
|
|
|
#776 |
|
Wtajemniczenie
|
Hi.
Dołączyłam się do klubu, teraz, że tak się zapytowywuję tylko ku pewności można podbić do forum?
|
|
|
|
#777 | |
|
Zadomowienie
|
Nikt mi nie zlozyl zyczen urodzinowych, podle
![]() ![]() xDOlasia, wyluzuj z hh. Mnie wkurza klasyfikacja: emo, metal, got,punk to to samo. A i utozsamiane z czym kolwiek rowniez, bo wole indywidualizm (ale nie taki: inny od innych tylko zdrowy) Cytat:
|
|
|
|
|
#778 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#779 |
|
Wtajemniczenie
|
OMG!
![]() Olaaa, 30 Seconds To Mars było założone 10 lat temu. FOB - założone 7 lat temu. Więc nie za nowe, prawda? Nie porównuj muzyki MCR do TH albo 30 StM. To jednak co innego. To, że gazetki w stylu Bravo wszystko biorą do jedego kubła i nazywaja EMO nie znaczy że tak faktycznie jest. I Ty się tak strasznie bulwersujesz jak się nie wie że taniec wcale się nie nazywa hip hop tylko jakoś tam inaczej. No ale cóż. Zauważ jeszcze, że mimo że ja nie słucham jakiś PCP albo Bóg jeden wie czego, to nie nazywam tego gównem. Mogłabym powiedzieć co o tym myslę, ale wiem że to jednak trochę by Cię obraziło i to nie jest ani miłe ani zbytnio dojrzałe. Szanuj troszkę poglądy innych, bardzo Cię proszę. To, że słucham rocka nie znaczy że jestem jakimś piepszonym emo debilna nagonka mediów, jak już gdzieś gitarę usłyszą to od razu mówią że EMO. Jeszcze niech zaczną za słuchanie rocka z widłami gonić albo palić na stosie. Może RHCP to też emo? Albo Nirvana? oooh God. Nawet jeśli MCR to emo, chociaż nie sądzę, to co, będziesz się śmiała że tego słucham? A proszę bardzo, jeżeli to dla Ciebie zabawne to się śmiej. Mi nic do tego. Agrr, wszystko mnie dzisiaj wkurza. To też mnie wkurzyło. Włączę sobie znowu MCR, to strasznie śmieszne emo, i nawet sobie posłucham. I jeszcze jedno. EMO TO NIE TYLKO MUZYKA, TO SPOSÓB BYCIA, SUBKULTURA. Skoro tak wiele wiesz o subkulturach (o HH naprzykład) to też powinnaś to wiedzieć. Grr. Koniec. Bo za dużo powiem. ![]() edit. Wszystkiego naj naj Dorotko, przepraszam że zapomniałam Witaj DontAsk94. Oczywiście możesz się dołączyć. Odpowiedz nam na pytania z 1. strony, prosimy ![]() Dobra, ja idę, bo dostanę tu fazy ze złości
|
|
|
|
#780 |
|
Rozeznanie
|
No to pa...
Wracaj szybciutko w lepszym humorze. A no i witam DontAsk94...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

Uczę się dobrze... może nawet bardzo dobrze... Nie potrafię grać na instrumentach. Śpiewać z resztą też nie umiem... Podobno jednak jestem uzdolniona aktorsko...
Jestem trochę nieśmiała... Ale to tylko czasem. Uwielbiam zakupy... Muszę niestety zmykać z komputera więc to tylko tyle. Resztę opowiem potem.

) wróciłam i teraz sobie grzecznie siedzę w domciu i gadam przez skype z moim B. 

i zamierzam być bardzo grze{cz=sz}nym dzieckiem {
,
,
}
karaluchy pod poduchy, a szczypawki do... ee... zapomniałam 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)