Zachowania, które bulwersują Was w perfumeriach. - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-07-14, 13:20   #2911
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Zachowania, które bulwersują Was w perfumeriach.

Na moim przykładzie z Sephor i Douglasów mogę powiedzieć, że bez względu ile wydam, to średnio dostaję 3-4 próbki łącznie. Dlatego, jak Pani mi już próbki włoży do torby to ja wtedy mówię, żeby mi jeszcze zrobiła odlewkę tego czy tamtego i tym sposobem mam więcej

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-14, 13:49   #2912
fergieunia
Zadomowienie

GG do fergieunia

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Na moim przykładzie z Sephor i Douglasów mogę powiedzieć, że bez względu ile wydam, to średnio dostaję 3-4 próbki łącznie. Dlatego, jak Pani mi już próbki włoży do torby to ja wtedy mówię, żeby mi jeszcze zrobiła odlewkę tego czy tamtego i tym sposobem mam więcej
Ja bym się nie odważyła tak wymusić na pani sprzedawczyni jeszcze odlewek brawo za odwage
fergieunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-14, 14:04   #2913
Velvet Acid Kitty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez danaida Pokaż wiadomość
Ale może ma na to wpływ nie wypełniona karta przynależności do klubu. Jakos zawsze w pospiechu tam kupowalam i... chyba ja w koncu wypelnie.
Może to chodzi o kartę, przyjaciółka ją ma - często też dostaje jakieś bony, kupony rabatowe, zaproszenia na darmowy makijaż, itp. Jest bardzo zadowolona .

Cytat:
Napisane przez fergieunia Pokaż wiadomość
Ja bym się nie odważyła tak wymusić na pani sprzedawczyni jeszcze odlewek brawo za odwage
Ja czasem też proszę o próbki, nawet bez zakupów... To nie jest wymuszanie .

Velvet Acid Kitty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-14, 14:24   #2914
danaida
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Velvet Acid Kitty Pokaż wiadomość
Może to chodzi o kartę, przyjaciółka ją ma - często też dostaje jakieś bony, kupony rabatowe, zaproszenia na darmowy makijaż, itp. Jest bardzo zadowolona .

Ja czasem też proszę o próbki, nawet bez zakupów... To nie jest wymuszanie .
W takim razie muszę okiełznać swoje lenistwo i ją zanieść
Też uważam, że to nie wymuszenie
danaida jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-14, 14:37   #2915
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
To nie jest wymuszanie, to jest upominanie się o swoje

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Cytat:
Napisane przez danaida Pokaż wiadomość
W takim razie muszę okiełznać swoje lenistwo i ją zanieść
Też uważam, że to nie wymuszenie
Danaido, kwestia posiadania, bądź tez nie karty stałego klienta danej perfumerii nie wpływa na ilość próbek, wiem, bo mam takie karty, a ilość dodawanych próbek jest taka sama, kiedy ich nie miałam

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-14, 16:43   #2916
agus86
Zadomowienie

GG do agus86

Heh, ja dziś poprostu zostałam porażona 'wiedzą' konsultantek w Sephorze
Przyszłam sobie kulturalnie zakupić Wanilię z Czekoladą, i stwierdziłam, ze przy okazji poproszę babeczkę, aby zrobiła mi próbkę Magnetism. Idziemy obydwie do półeczki, w sumie to pokazałam jej o co mi chodzi, bo jakimś dziwnie niezdecydowanym wzrokiem omiotła wszystkie buteleczki Ale nevermind, idziemy do kasy, a że kolejka się już za mną zrobiła, to poprosiła koleżankę żeby mi zrobiła ta próbeczkę. I ta druga babeczka do niej: "A co to za zapach ?? " Ja w tym momencie zaczęłam się bardziej przysłuchiwać No to tamta jej mówi że Escada, a tamta "No dobrze, a jak się nazywa", no i dostała odpowiedź, że "Magnetism, ale przez s " Przychodzę teraz do domu i patrze się na próbeczkę, a tam jest napisane "Escada HIPNOTISM" W tym momencie to już opadły mi wszystkie możliwe kończyny i zdębiałam do reszty

OK, ja rozumiem, że one moga nie znać wszytskich nut zapachowych każdego zapachu z osobna, no ale na Boga, po flakonach to juz chyba jednak powinny je rozpoznawać, żeby takich głupot nie odwalać
agus86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-14, 19:21   #2917
Velvet Acid Kitty
Wtajemniczenie

agus86
Ja nie wiem jak to jest w Sephorach, ale chyba część konsultantek jest tylko od kosmetyków i one na perfumach zupełnie się nie znają (przekręcają nazwy, mylą nuty, no nic nie wiedzą ogólnie ). Też mi się zdarzyła kiedyś śmiesznie podpisana próbka, prosiłam o Jose Rodriguez (edit: Eisenberg - mózg mi dzisiaj wyszedł na spacer), a podpisała jakoś Juzy czy coś - nie pamiętam już

Sorry za offtop ale jakaś promocja z tymi Waniliowymi perfumami w Sephorze jest?
Wszyscy na wizażu wykupują

Edytowane przez Velvet Acid Kitty
Czas edycji: 2009-07-14 o 19:24
Velvet Acid Kitty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-14, 19:33   #2918
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

velvet acid kitty: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=164325&page=23 przydatny watek
Stary 2009-07-14, 19:46   #2919
emememsik
po prostu Em :)

Dzwonię dziś do Sephory, żeby zapytać czy są perfumy wanilia mango. Pani po drugiej stronie telefonu podchodzi do półki i czyta mi jakie zostały: coś tam, coś tam, nie, mango nie ma.. a jednak jest, o, tu jest napisane wanilia monoi, to będzie to.
Stary 2009-08-05, 12:44   #2920
Tindomerel
Zadomowienie

Poszłam do Sephory po prezent dla mamy. Miła pani podchodzi pyta w czym pomóc, ile mama ma lat. Mówię, że 45, na co pani ekspedientka odpowiada z miną starej mądrej Indianki, że w ''tym wieku'' to już tylko Chanel no 5
Tindomerel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-05, 14:10   #2921
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez Tindomerel Pokaż wiadomość
Poszłam do Sephory po prezent dla mamy. Miła pani podchodzi pyta w czym pomóc, ile mama ma lat. Mówię, że 45, na co pani ekspedientka odpowiada z miną starej mądrej Indianki, że w ''tym wieku'' to już tylko Chanel no 5
Piekne
A po 50 to juz tylko (ostatnie) namaszczenie olejkiem od ksiedza...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-05, 14:55   #2922
fergieunia
Zadomowienie

GG do fergieunia

Cytat:
Bradzo sympatyczna pani.... Po prostu tragedia. Jestem ciekawa czy jej byłoby miło gdyby ktoś powiedział jej że w wieku 45 lat jest stara babą. Bo to przecież miła na myśli.
I jeszcze kierowanie sie stereotypami, że Chanel No 5 przypada tylko starszej kobiecie jest przykre.
fergieunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-05, 16:31   #2923
Kaninen
Rozeznanie

Cytat:
A na ile wygladala sprzedawczyni?
Kaninen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-05, 17:49   #2924
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Piekne
Murszafko

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

Cytat:
I jeszcze kierowanie sie stereotypami, że Chanel No 5 przypada tylko starszej kobiecie jest przykre.
dokladnie. mimo, ze nie jestem szczegolna entuzjastka tych perfum, to jednak nie lubie, jak sie w ten sposob po nich "jezdzi ten zapach to klasyka, a klasyka moze pachniec i dziewcze mlode, jesli ma ochote, o.
a rym byl niezamierzony
siarka40 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-05, 22:11   #2925
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Piekne
Świetne to ostatnie zdanie.

Po przeanalizowaniu moich ostatnich wizyt w Sephorze i Douglasie muszę stwierdzić, że nie jest jednak u mnie tak źle.

W Douglasie kupowałam jedynie tusz Lancome Hypnose, chciałam jeszcze zestaw miniatur 3 kroków Clinique na wyjazd, ale nie było, więc konsultantka z własnej inicjatywy zaproponowała, że zrobi mi próbki do słoiczków, nalała sporo, więc się chwali. Do tego dorzuciła jeszcze próbkę zapachu, ale nie pamiętam już jakiego.
Moje pierwsze zakupy w Sephorze, kupiłam jedynie bazę pod cienie, perfumetkę z zieloną herbatą i tusz, wszystko Sephorowe, więc żaden szał. Dostałam wtedy próbkę L Lolity (moja miłość ), próbkę kremu pod oczy Clinique i żelu pod prysznic Aqualiny.
Ostatnio też nie poszalałam, bo kupowałam jedynie dwie wody waniliowe Sephory i dostałam 3 próbki zapachów i próbkę podkładu Clinique Superfit.

Jedynie raz spotkałam pana z ochrony, który wyraźnie nadawał się na szpiega. Niemal czułam jego oddech na moim ramieniu. Wkurzyłam się i wyszłam z perfumerii nie kupując nic.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 13:41   #2926
beata11
Rozeznanie

Cytat:

No , nie mogę uwierzyć w aż takie chamstwo
Pani zapewne się znała, więc idę wylać parę litrów perfum do kibla.

Cytat:
Napisane przez Kaninen Pokaż wiadomość
Na jakies 45 IQ, jak sądzę.

Sorry, nigdy nie bywam złośliwa, ale nawet jeśli sprzedawca myśli coś takiego, to nie powinien tego mówić - inaczej - można być chamem, ale jak się tego na dodatek nie umie ukryć, to już się jest idiotą.
beata11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 13:52   #2927
Twitter
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beata11 Pokaż wiadomość

No , nie mogę uwierzyć w aż takie chamstwo
Pani zapewne się znała, więc idę wylać parę litrów perfum do kibla.

Na jakies 45 IQ, jak sądzę.

Sorry, nigdy nie bywam złośliwa, ale nawet jeśli sprzedawca myśli coś takiego, to nie powinien tego mówić - inaczej - można być chamem, ale jak się tego na dodatek nie umie ukryć, to już się jest idiotą.
Beatko, laur za myśl dnia
Stary 2009-08-06, 14:06   #2928
beata11
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Twitter Pokaż wiadomość

Dziękuję
beata11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 14:08   #2929
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez Twitter Pokaż wiadomość
Zgadza sie -oklaski!! Juz puscilam w swiat dalej

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 19:11   #2930
Tindomerel
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beata11 Pokaż wiadomość
można być chamem, ale jak się tego na dodatek nie umie ukryć, to już się jest idiotą.
Piękne

Cytat:
Napisane przez Kaninen Pokaż wiadomość
Młodziutka, dwadzieścia z hakiem...
Tindomerel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 20:36   #2931
an00
Raczkowanie

Witam serdecznie!
Wczytałam się w dawno subskrybowany, ale "nieużywany" przeze mnie wątek i mnie zmroziło co do Chanel nr 5, nie żebym je kochała, ale klasyfikowanie zapachów po wieku, to co najmniej brak profesjonalizmu, żeby nie powiedzieć" półgłowkowe zachowanie

Wracając do bulwersujących zachowań...
Swego czasu robiłam namiętnie zakupy w Sephorze w Auchanie Sosnowiec i nie powiem, nawet kiedyś dostałam dużą, baaardzo porządną torbę Biothermu z przezroczystym plastikowym dnem, porządna tkanina , nie jakiś drelich, do mniejszych i większych zakupów próbek mnóstwo, tak zapachów, jak i kremów (górnopółkowców). Z ekstra próbkami bez zakupów także nie było problemu, ochroniarz nie był szpiegiem. Ale to było daaaaawno i chyba nieprawda...

Ostanio jest mi nie po drodze do tejże Sephory, więc przerzuciłam się na Sephorę w Silesii Katowice. Na kilkanaście wizyt, tylko jedna była super, kiedy przyszłam po konkretny krem pod oczy, którego wcześniej nie używałam, a na który byłam zdecydowana, a konsultantka zaproponowała mi sama przed zakupem jego próbkę (sisley), do tego kilka innych próbek (Guerlain), miło, kulturalnie, sama robiła próbki
Podczas gdy - reszta wizyt - tragedia "Sępienie" przez obsługę próbek to już chyba tradycja, wciskanie próbek kremów przeciwzmarszczkowych i dla baaardzo dojrzałych cer firmy Margola Spod Opola osobie w moim wieku (25 lat), albo proponowanie próbek "nowości perfumeryjnych" sprzed 10 lat - tragedia.

Ale szczytem tupetu jest jak dla mnie próba MAZANIA mi ręki, czy innej części mojego jestestwa, czytaj: brudzenia, kosmetykiem, który mi pokazuje konsultantka, na siłę. Parę razy mi się to zdarzyło. Czy Panie nie rozumieją, że jeśli próbować podkład, to po pierwsze nie na dłoni, po drugie próbką, a po trzecie jak można próbować kogoś paprać kosmetykiem "na siłę"? Przecież jak będę chciała, sama się popapram na ręce cieniem, szminką, pudrem, czymkolwiek

Edytowane przez an00
Czas edycji: 2009-08-06 o 20:37
an00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 20:53   #2932
sabbatha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez an00 Pokaż wiadomość
Witam serdecznie!
Wczytałam się w dawno subskrybowany, ale "nieużywany" przeze mnie wątek i mnie zmroziło co do Chanel nr 5, nie żebym je kochała, ale klasyfikowanie zapachów po wieku, to co najmniej brak profesjonalizmu, żeby nie powiedzieć" półgłowkowe zachowanie

Wracając do bulwersujących zachowań...
Swego czasu robiłam namiętnie zakupy w Sephorze w Auchanie Sosnowiec i nie powiem, nawet kiedyś dostałam dużą, baaardzo porządną torbę Biothermu z przezroczystym plastikowym dnem, porządna tkanina , nie jakiś drelich, do mniejszych i większych zakupów próbek mnóstwo, tak zapachów, jak i kremów (górnopółkowców). Z ekstra próbkami bez zakupów także nie było problemu, ochroniarz nie był szpiegiem. Ale to było daaaaawno i chyba nieprawda...

Ostanio jest mi nie po drodze do tejże Sephory, więc przerzuciłam się na Sephorę w Silesii Katowice. Na kilkanaście wizyt, tylko jedna była super, kiedy przyszłam po konkretny krem pod oczy, którego wcześniej nie używałam, a na który byłam zdecydowana, a konsultantka zaproponowała mi sama przed zakupem jego próbkę (sisley), do tego kilka innych próbek (Guerlain), miło, kulturalnie, sama robiła próbki
Podczas gdy - reszta wizyt - tragedia "Sępienie" przez obsługę próbek to już chyba tradycja, wciskanie próbek kremów przeciwzmarszczkowych i dla baaardzo dojrzałych cer firmy Margola Spod Opola osobie w moim wieku (25 lat), albo proponowanie próbek "nowości perfumeryjnych" sprzed 10 lat - tragedia.

Ale szczytem tupetu jest jak dla mnie próba MAZANIA mi ręki, czy innej części mojego jestestwa, czytaj: brudzenia, kosmetykiem, który mi pokazuje konsultantka, na siłę. Parę razy mi się to zdarzyło. Czy Panie nie rozumieją, że jeśli próbować podkład, to po pierwsze nie na dłoni, po drugie próbką, a po trzecie jak można próbować kogoś paprać kosmetykiem "na siłę"? Przecież jak będę chciała, sama się popapram na ręce cieniem, szminką, pudrem, czymkolwiek
Nono z tym Opolem I Margolą (vel Małgorzatą ) też

sabbatha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 22:05   #2933
an00
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sabbatha Pokaż wiadomość
Nono z tym Opolem I Margolą (vel Małgorzatą ) też
Bez urazy dla Małgorzat i Opola
Nie wiem, może tylko ja jestem tak sfrustrowana Sephorą w Silesii. Próbowałam się przerzucić na Douglasa, ale jakoś... dziwnie tam jest
Jakieś sugestie, gdzie można w Katowicach/Sosnowcu znaleźć normalną w 90% Sephorę? (10% to ochroniarze:P ) Zwłaszcza zależy mi na kwesti NIEPAPRANIA.
Stary 2009-08-07, 01:50   #2934
piroksena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Dzwonię dziś do Sephory, żeby zapytać czy są perfumy wanilia mango. Pani po drugiej stronie telefonu podchodzi do półki i czyta mi jakie zostały: coś tam, coś tam, nie, mango nie ma.. a jednak jest, o, tu jest napisane wanilia monoi, to będzie to.
No nieeee...

Ja też a propos sławnych wanilii. Podchodzę do ekspedientki z zapytaniem gdzie umieszczono te cenne promocyjne butelki, ta od razu prowadzi do właściwej półki, razem kucamy, przyglądamy się butelkom, wąchamy, komentujemy co nam się podoba a co nie. Jesteśmy też, mam wrażenie, w podobnej sytuacji co do wiedzy n/t promocji, dlaczego taka cena, ile promo jeszcze potrwa, czy będą nowe dostawy itd. Żadna z nas tego nie wie Czuję się jak w obecności dobrej koleżanki, z którą można pobuszować po asortymencie, a nie konsultantki Ona chyba też, bo coraz bardziej się zapędza, łazimy od półki do półki, pokazuje mi różne nowości i promocje, opowiada co sama kupiła i wypróbowała, a punktem kulminacyjnym tego "wspólnego shoppingu" było jej spontaniczne zawołanie w moim kierunku na widok jakiegoś wyjątkowo korzystnego upustu: "Ej, a tu masz świetne cienie za... złotych". W sumie było miło i swojsko, jednak z profesjonalną obsługą ma to niewiele wspólnego

piroksena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 08:53   #2935
MeryJane
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
To nie jest wymuszanie, to jest upominanie się o swoje

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Danaido, kwestia posiadania, bądź tez nie karty stałego klienta danej perfumerii nie wpływa na ilość próbek, wiem, bo mam takie karty, a ilość dodawanych próbek jest taka sama, kiedy ich nie miałam
Ja też jestem posiadaczką karty i nijak to nie wpływa na próbki-tzn. ich ilość i dawanie w ogóle...raczej muszę się upominać.Z odlewkami też bywa kiepsko; rzadko jest to jakoś wykonalne - nie ma testera, nie ma w co pani zrobić odlewki itp. Ja myślę , że to kwestia miejsca zakupów, może nawet miasta i ludzi tam pracujących...
przygarnę, adoptuję, kupię

WSZYSTKIE DZIWOLĄGI PRZYGARNĘ

MeryJane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 08:56   #2936
studentkaAM
Zakorzenienie

GG do studentkaAM Wyślij wiadomość przez MSN do studentkaAM

Wrocław. Sephora w Galerii Dominikańskiej. Chodzę od półeczki do półeczki, psikam sobie na blotterki różniaste zapachy, no i podchodzi do mnie miła pani z pytaniem " W czym mogę pomóc?" . Na to ja, że chętnie skorzystam z pani pomocy i że szukam ciekawych drzewnych zapachów. No to pani zaczyna psikać. Jeden psik - J'ose damski. Mówie, że to nie to. Drugi psik - Guess by Marciano Troszkę już mi się cierpliwość kończyła, więc mówię, że potrzebuję czegoś w stylu Kashminy tylko ciut słodszego. Na to pani odpowiada, że jak już tak drąże temat to ona mi nie może pomóc, a pokazala mi najbardziej popularne ostatnio zapachy. Miałam kupić jeszcze coś z kolorówki, ale wyszłam stamtąd szybciej niż weszłam.

Szukam odlewki N. Ricci Love in Paris. Proszę o PW
studentkaAM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 11:37   #2937
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Napisane przez an00 Pokaż wiadomość
U, to się ciesz, że nie dorwala Cię konsultantka zapachóalternatywnych na ulicy. Jak jeździłam jeszcze na studia, ładnych parę latek temu, dorwała mnie taka jedna na ulicy, wyciąga z torby buteleczkę, gada gada i nagle... jak mnie nie psiknie, za jednym uchem, potem za drugim... Bez uprzedzenia. Dobrze, że nie po oczach.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 13:40   #2938
piroksena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
U, to się ciesz, że nie dorwala Cię konsultantka zapachóalternatywnych na ulicy. Jak jeździłam jeszcze na studia, ładnych parę latek temu, dorwała mnie taka jedna na ulicy, wyciąga z torby buteleczkę, gada gada i nagle... jak mnie nie psiknie, za jednym uchem, potem za drugim... Bez uprzedzenia. Dobrze, że nie po oczach.

A cóż to był za specyfik (a raczej czego odpowiednik?) - uchyl rabka tajemnicy!

piroksena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 19:38   #2939
kesly1
Zakorzenienie

Ostatnio chciałam kupić dla Tż Cartier'a w Douglasie. Problem polegał na tym, iż Tż nie pamiętał czy mają to być Eau de Cartier EDT, czy Eau de Cartier Concentree
Stał tester
Eau de Cartier EDT
więc grzecznie mówię, że Tż nie pamięta dokładnie które to były perfumy, i chciałabym, żeby zrobiła mi próbkę, i czego się dowiedziałam? Próbek nie robią
It can't last forever either...
kesly1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 19:48   #2940
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

No bo w Douglasie próbek perfum nie robią
tymena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości