|
|
#481 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#482 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i byłem ciekaw co będzie się działo dalej.Gdybym jednak zobaczył moją laskę całującą się z innym facetem to bym mu zęby wybił a ją zostawił... Z kobietą to nie zdrada, a z facetem tak. Jeżeli chodzi o faceta z facetem to dla 99% facetów jest do nie do pomyślenia. Gdyby taki wątek (mężczyzna z mężczyzną?) pojawił się na jakimś forum to szybko by go zamkneli... Na pewno nie miałby tyle wpisów i pozytywnych opini. Między kobietami to normalne między facetami nie! Dla mnie takie coś jest obrzydliwe ! Cytat:
U cioci, na imieninach... Ale takiej o takiej akcji tam nie śpiewają
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-11-28 o 18:49 Powód: Post pod postem. Istnieje opcja EDYCJI/MULTICYTOWANIA proszę z nich korzytać. |
||
|
|
|
|
#483 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#484 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Bi
jotek chyba cos poplatales. z jego laska calowala sie inna kobieta a nie facet, czytaj uwazniej
|
|
|
#485 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to zjawisko analogiczne do tego opisywanego tutaj
|
|
|
#486 |
|
Konto usunięte
|
Tu chyba chodzi o to, że tylko Wizaż jest tak kulturalny i tolerancyjny
|
|
|
|
|
#487 |
|
BAN stały
|
Wcale nie.
wcale nie to zupelnie co innego. Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-11-28 o 18:52 Powód: Ważny dopisek. |
|
|
|
|
#488 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#489 |
|
Zadomowienie
|
no właśnie, jak to co innego? dwie osoby tej samej płci bawią się ze sobą - trudno nie zauważyć tego podobieństwa
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kobieta z kobietą?:)
Tez sie z tym zgadzam!nie widze w tym zadnej roznicy!!!
|
|
|
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
tak tylko to dziewczynki od dziecka chodzą za rączki, rozmawiają o wszystkim, są ze sobą bardziej związane emocjonalnie
|
|
#492 |
|
Rozeznanie
|
My tu mówimy o naturalnym pociągu. Pomiędzy kobietami jest to częste. U facetów to marginalne.
|
|
|
|
|
#493 |
|
Zadomowienie
|
prowadziłeś jakieś badania, że wiesz jak to wygląda procentowo?
![]() wiele to własnie kwestia wychowania, norm moralnych, powszechnej akceptacji w dawnych czasach stosunki homoseksualne mężczyzn były czymś bardzo powszechnym, czymś normlnym może obecnie społeczeństwo tylko zepchnęło je na margines
|
|
#494 |
|
Zadomowienie
|
kwestia kulturowa; stereotyp ubranego w skore, jadacego na harleyu babo-chlopa zmarl smiercia naturalna dawno temu (jesli w ogole byl mocno zakorzeniony w popkulturze); teraz homoseksualizm kobiecy kojarzy sie mezczynom z czyms seksownym, tajemniczym a i kobietom nie jest znow taki obcy - jak wspomniala sylwia18 dziewczeta sa bardziej otwarte na kontakt fizyczny z ta sama plcia (witaja sie pocalunkiem, pomagaja sobie przy zapieciach z tylu); przytulajace sie kobiety sa (w przeciwienstwie do mezczyzn w tej samej sytuacji) czyms naturalnym i nie budzacym zgorszenia wsrod otoczenia; poza tym homoseksualista wciaz kojarzony jest z mezczyzna ze znacznie mniejsza iloscia testosteronu; teoretyzuje - byc moze faceci odbieraja bliskie kontakty z innymi przedstawicielami swojej plci (i w dodatku wg stereotypu niemeskimi) jako zagrozenie dla swej meskosci - ale to wszystko to tylko moje domysly
![]() taka ciekawostka - w japonii homoseksualizm nigdy nie budzil zgorszenia; zarowno meski jak i zenski jest traktowany na rowni i pojawia sie juz w kreskowkach dla nastolatkow; fakt, ze wiekszosc odbiorcow komiksow i filmow o tej tematyce to dziewczeta daje do myslenia
|
|
#495 |
|
Rozeznanie
|
Wypowiadłam się w tym wątku bardzo dawno temu. Pisałam sobie i mojej dziewczynie, ale już dokładnie nie pamiętam co.
Nie do końca rozumiem ideę oddzielania związków 2 mężczyzn od związków dwóch kobiet. Jeśli mówimy o homoseksualistach, a nie o przypadkowych zabawach, 2K czy 2M to zupełnie to samo - to dwie osoby, które się kochają. Mówienie, że 2 kobiety są cacy, ale 2 faceci już są be i fuj, nie daje prawa uznawania się za osobę tolerancyjną. Dlaczego dwaj faceci nie? Bo kogoś razi ich seks? A ktoś kogoś zmusza do oglądania tego? ![]() Znam gejów, którzy są bardzo kulturalni, subtelni, spokojni, ciepli. Ja jestem osobą bardzo szczęśliwą, i generalnie zamieszanie wokól gejów i lesbijek omija mnie i moje nerwy bokiem. Czasami męczy mnie tylko taka jedna mała myśl - dlaczego ludzie myślą o seksie? Ja i moja dziewczyna nie tylko uprawiamy seks, ale także razem MIESZKAMY i ŻYJEMY, rozmawiamy, gotujemy obiadki, sprzątamy, robimy zakupy, spotykamy się ze znajomym. A ludzie tylko seks i seks, i fuj i be...
|
|
#496 |
|
Rozeznanie
|
Kiedy czytam w tym wątku kolejne wiadomości, że związek dwóch kobiet jest do przyjęcia przez większość użytkowników tego portalu natomiast dwóch mężczyzn przyprawia większość o niemiłe skojarzenia to zastanawiam się dlaczego tak jest. Domniemam, że takie odczucia pojawiają się przy myśleniu o sexie kobiet i mężczyzn. Dlatego też chciałabym zadać pytanie tym, których obrzydza czy doprowadza do niesmaku związek dwóch mężczyzn. Dwóch mężczyzn może uprawiać sex oralny lub też analny - tradycyjny stosunek płciowy jest fizycznie niemożliwy. I taki sex obrzydza większość osób.
Wiadomo także, że obydwa rodzaje wyżej wymienionych rodzajów zbliżeń są również uprawianie pomiędzy kobietą a mężczyzną - i w takim przypadku wszystko jest OK. Nikogo wtedy NIE RAZI i NIE OBRZYDZA. Dziwne, ale tak właśnie jest. A jaka jest różnica pomiędzy sexem analnym czy oralnym pary homosexualnej a pary heterosexualnej??? Technicznie żadna - obie pary robią dokładnie te same czynności. Więc dlaczego aż taki niesmak czy wręcz obrzydzenie wywołuje para homosexualna, skoro robią dokładnie to samo? Myślę, że gdyby mężczyzna nie wiedział kto jest jego parnerem (czy jest to kobieta czy mężczyzna) to nie odczułby żadnej różnicy przy uprawianiu sexu analnego czy oralnego. Dlatego zadaję sobie pytanie po raz kolejny - co jest takiego innego czy be między dwoma facetami, że ten rodzaj aktywności sexualnej jest aż tak bardzo piętnowany przez większość naszego - podobno "tolerancyjnego" - społeczeństwa? |
|
|
|
|
#497 |
|
Raczkowanie
|
Powiem jak ja to widze. Jestem tolerancyjny i niech sobie żyją hetero i homo, nie przeszkadza mi to. Obrzydzenie czy niesmak pary gejów polega chyba na tym, że pierwsze co to kojarzy się sex. To chyba tylko o to chodzi bo przecież na świecie pełno jest homo, tylko tego nie widać, są przecież normalnie, nie noszą odblaskowych ubrań czy coś. Wszystko jest OK dopóki nie zacznie ktoś myśleć a co oni tak naprawde robią w łóżku. Ja zawsze mówie: A kogo to obchodzi? Przecież każdy ma swoje życie i każdy lubi co innego. Przecież Hetero też mają swoje rzeczy, które niektórych mogą obrzydzać, krępować itd. Ja nie wnikam co i jak oni tam robią, to ich sprawa. Jestem Hetero i tak zostanie, więc nie martwie się tym czy to obrzydza kogoś, mnie napewno nie bo nie mam pociągu do tej samej płci. To ich prywatna sprawa, tyle.
|
|
#498 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#499 |
|
Raczkowanie
|
hih no mój kochany też właśnie chciałby popatrzeć,a jak o tym mówi to tak mu się mordka śmieje- oj byłby napalony jakby to widział,sam mnie namawia czasem i to on mnie tak w sumie nakręcił że ja tego teraz chcę aaaaaaaaaaa...., bo jego to podnieca jak dwie kobiety robią sobie dobrze.
|
|
|
|
|
#500 |
|
Raczkowanie
|
Ja szukam babki
|
|
|
|
|
#501 |
|
Rozeznanie
|
cały w tym ambarans aby dwoje chciało na raz...
a tu mamy troje...
|
|
|
|
|
#502 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
#503 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#504 |
|
Rozeznanie
|
-Holly, you're drunk. -True. I don't want to own anything until I find a place where me and things go together." Edytowane przez aga87 Czas edycji: 2007-10-17 o 13:12 |
|
|
|
|
#505 |
|
Raczkowanie
|
ciekway temat wiec go odswiezam
Podziele sie rowniez moimi pogladami na ten temat... Rowniez musze sie przyznac ze cos w tym jest i ciagnie mnie zeby sprobowac pocalunku z kobieta.... ale razcej nie mam takiej kolezanki, ktora bylaby rowniez ciekawa jak ja. Uwazam ze na pewno moje kolezanki o tym mysla, ale boja sie do tego przyznac, boja sie jak zostaną odebrane.
|
|
#506 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ja probowalam kilka razy....zadna rewelacja jesli nie jest sie lesbijka
|
|
|
#507 |
|
Raczkowanie
|
na razie pozostaje tylko pomarzyc
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie chcialam spróbować,ale kiedyś to już z 6lat temu młoda i szybko sie upiłam i koleżanka zaczeła sie zemną całować ja nie chciałama i to było najokropniejsze ble ło ochyda ble ble ble...do tej pory zbiera mnie na wymioty jak o tym pomyśle...a jak coś więcej dochodzi to jeszcze bardziej ochydniejsze ,ja tylko całowanie ale jak inne cos innego to ochyda,,,dla mnie czy to kobieta z kobietą czy mężczyzna z mężczyzną to wielka ochyda,okropieństwo...tak ie jest moje zdanie
|
|
#509 |
|
Raczkowanie
|
He,he, ja jestem chyba jakaś inna
Ja prędzej gejów zrozumię niż lesbijki. Bo, to że facet się może podbać to dla mnie oczywiste , ale żeby obmacywać się kobietą........ bleh.....
|
|
#510 |
|
Przyczajenie
|
Hech..a ja sieprzyznałam kumpelkom ostatnio na piwku , że próbowałam z dwoma dziewczynami i nawet fajnie było, chociaż do teraz nie wiem czy jestem bi czy nie. I od tego czasu jakieś takie skrępowane są _ pewnie myślą że je zaraz zacznę podrywać albo molestować hi hi. Swoja droga trafiłam na ,,typowe" dziewczyny i czułam ,że dla nich to nie jest to. Fajnie by kiedyś było spotkać taką sympatyczną konkretną kobitkę, która by mnie zmolestowała - bidulkę hi hi
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:59.

i byłem ciekaw co będzie się działo dalej.