Kobieta z kobietą?:) - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-11-28, 12:26   #481
jotek
Raczkowanie

Post Dot.: Kobieta z kobietą?:)

Cytat:
Napisane przez ajula Pokaż wiadomość
a co robią - zakupy
może i zakupy , nie znam szczegułów , bo się nie zbliżyłem do nich wtedy
jotek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-28, 12:27   #482
Clevland
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez obca Pokaż wiadomość
gdyby mój mężczyzna chciał szaleć z innym mężczyzną nie byłabym zachwycona
Chodziło mi o to-> jak widziałem swoją laskę całującą się z kobietą to mi ciśnienie się podniosło... ale tam w dole (włączył się ten drugi mózg tzn. ten mniejszy i byłem ciekaw co będzie się działo dalej.

Gdybym jednak zobaczył moją laskę całującą się z innym facetem to bym mu zęby wybił a ją zostawił...

Z kobietą to nie zdrada, a z facetem tak.

Jeżeli chodzi o faceta z facetem to dla 99% facetów jest do nie do pomyślenia. Gdyby taki wątek (mężczyzna z mężczyzną?) pojawił się na jakimś forum to szybko by go zamkneli...
Na pewno nie miałby tyle wpisów i pozytywnych opini. Między kobietami to normalne między facetami nie!

Dla mnie takie coś jest obrzydliwe !

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Svinecka przyznaj się to Ty się wtedy na tej imprezie dobierałaś do mnie pod tym prysznicem

A tak serio to miałam kiedyś taką akcję, przyjechałam do mojej ciotki po całym dniu pracy, a tam impreza w toku ... więc ja stwierdziłam, że idę się odświeżyć, a w drzwiach od łazienki nie było zamka ... jestem już pod prysznicem i słyszę pukanie, że jakaś dziewczyna chciałaby skorzystać z toalety, więc ja ok nie ma problemu, wejdź. Trochę się zdziwiłam kiedy poczułam głaskanie po pośladkach i usłuszałam stwierdzenie, że mam piękne ciało ... no ale było miło
Jest taka piosenka:
U cioci, na imieninach...

Ale takiej o takiej akcji tam nie śpiewają

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2006-11-28 o 18:49 Powód: Post pod postem. Istnieje opcja EDYCJI/MULTICYTOWANIA proszę z nich korzytać.
Clevland jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-28, 12:52   #483
jotek
Raczkowanie

Smile Dot.: Bi

Cytat:
Napisane przez Clevland Pokaż wiadomość
Chodziło mi o to->

Gdybym jednak zobaczył moją laskę całującą się z innym facetem to bym mu zęby wybił a ją zostawił...

Może tak samo myślał ten facet całujący się z Twoją laską , że z kobietą to nie zdrada
jotek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-28, 13:43   #484
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Dot.: Bi

Cytat:
Napisane przez jotek Pokaż wiadomość
Może tak samo myślał ten facet całujący się z Twoją laską , że z kobietą to nie zdrada
jotek chyba cos poplatales. z jego laska calowala sie inna kobieta a nie facet, czytaj uwazniej
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-28, 18:36   #485
obca
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Clevland Pokaż wiadomość

Jeżeli chodzi o faceta z facetem to dla 99% facetów jest do nie do pomyślenia. Gdyby taki wątek (mężczyzna z mężczyzną?) pojawił się na jakimś forum to szybko by go zamkneli...
Na pewno nie miałby tyle wpisów i pozytywnych opini. Między kobietami to normalne między facetami nie!

Dla mnie takie coś jest obrzydliwe !
a niby czemu ktoś miałby zamknać taki wątek?

to zjawisko analogiczne do tego opisywanego tutaj
Stary 2006-11-28, 18:40   #486
201707171556
Konto usunięte

Tu chyba chodzi o to, że tylko Wizaż jest tak kulturalny i tolerancyjny
201707171556 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-28, 18:43   #487
dcio
BAN stały

Wcale nie.

Cytat:
Napisane przez obca Pokaż wiadomość
a niby czemu ktoś miałby zamknać taki wątek?

to zjawisko analogiczne do tego opisywanego tutaj
wcale nie to zupelnie co innego.

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2006-11-28 o 18:52 Powód: Ważny dopisek.
dcio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-28, 18:50   #488
201707171556
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dcio Pokaż wiadomość
wcale nie to zupelnie co innego.
Moim zdaniem to to samo, tylko ogół społeczeństwa przyjął, że kobieta z kobietą to moze a mężczyzna z mężczyzną to coś niewłaściwego, wręcz obrzydliwego i że powinno się ich leczyć
201707171556 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-28, 19:09   #489
obca
Zadomowienie

no właśnie, jak to co innego? dwie osoby tej samej płci bawią się ze sobą - trudno nie zauważyć tego podobieństwa
Stary 2006-11-28, 20:09   #490
sweetpinky
Zakorzenienie

Dot.: Kobieta z kobietą?:)

Tez sie z tym zgadzam!nie widze w tym zadnej roznicy!!!
sweetpinky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-28, 20:44   #491
sylwia18
Zakorzenienie

tak tylko to dziewczynki od dziecka chodzą za rączki, rozmawiają o wszystkim, są ze sobą bardziej związane emocjonalnie miedzy mężczyznami tego nei ma...tu chodzi w pewnym sensie o delikatność
Stary 2006-11-28, 21:32   #492
Clevland
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sylwia18 Pokaż wiadomość
tak tylko to dziewczynki od dziecka chodzą za rączki, rozmawiają o wszystkim, są ze sobą bardziej związane emocjonalnie miedzy mężczyznami tego nei ma...tu chodzi w pewnym sensie o delikatność
My tu mówimy o naturalnym pociągu. Pomiędzy kobietami jest to częste. U facetów to marginalne.
Stary 2006-11-28, 22:38   #493
obca
Zadomowienie

prowadziłeś jakieś badania, że wiesz jak to wygląda procentowo?

wiele to własnie kwestia wychowania, norm moralnych, powszechnej akceptacji

w dawnych czasach stosunki homoseksualne mężczyzn były czymś bardzo powszechnym, czymś normlnym

może obecnie społeczeństwo tylko zepchnęło je na margines
Stary 2006-11-28, 23:22   #494
nri
Zadomowienie

kwestia kulturowa; stereotyp ubranego w skore, jadacego na harleyu babo-chlopa zmarl smiercia naturalna dawno temu (jesli w ogole byl mocno zakorzeniony w popkulturze); teraz homoseksualizm kobiecy kojarzy sie mezczynom z czyms seksownym, tajemniczym a i kobietom nie jest znow taki obcy - jak wspomniala sylwia18 dziewczeta sa bardziej otwarte na kontakt fizyczny z ta sama plcia (witaja sie pocalunkiem, pomagaja sobie przy zapieciach z tylu); przytulajace sie kobiety sa (w przeciwienstwie do mezczyzn w tej samej sytuacji) czyms naturalnym i nie budzacym zgorszenia wsrod otoczenia; poza tym homoseksualista wciaz kojarzony jest z mezczyzna ze znacznie mniejsza iloscia testosteronu; teoretyzuje - byc moze faceci odbieraja bliskie kontakty z innymi przedstawicielami swojej plci (i w dodatku wg stereotypu niemeskimi) jako zagrozenie dla swej meskosci - ale to wszystko to tylko moje domysly

taka ciekawostka - w japonii homoseksualizm nigdy nie budzil zgorszenia; zarowno meski jak i zenski jest traktowany na rowni i pojawia sie juz w kreskowkach dla nastolatkow; fakt, ze wiekszosc odbiorcow komiksow i filmow o tej tematyce to dziewczeta daje do myslenia
Stary 2006-12-02, 19:22   #495
bąbelek_82
Rozeznanie

Wypowiadłam się w tym wątku bardzo dawno temu. Pisałam sobie i mojej dziewczynie, ale już dokładnie nie pamiętam co.
Nie do końca rozumiem ideę oddzielania związków 2 mężczyzn od związków dwóch kobiet. Jeśli mówimy o homoseksualistach, a nie o przypadkowych zabawach, 2K czy 2M to zupełnie to samo - to dwie osoby, które się kochają.
Mówienie, że 2 kobiety są cacy, ale 2 faceci już są be i fuj, nie daje prawa uznawania się za osobę tolerancyjną.
Dlaczego dwaj faceci nie? Bo kogoś razi ich seks? A ktoś kogoś zmusza do oglądania tego?
Znam gejów, którzy są bardzo kulturalni, subtelni, spokojni, ciepli.
Ja jestem osobą bardzo szczęśliwą, i generalnie zamieszanie wokól gejów i lesbijek omija mnie i moje nerwy bokiem. Czasami męczy mnie tylko taka jedna mała myśl - dlaczego ludzie myślą o seksie? Ja i moja dziewczyna nie tylko uprawiamy seks, ale także razem MIESZKAMY i ŻYJEMY, rozmawiamy, gotujemy obiadki, sprzątamy, robimy zakupy, spotykamy się ze znajomym.
A ludzie tylko seks i seks, i fuj i be...

bąbelek_82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-03, 13:58   #496
astraroth
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to astraroth
Wink Dot.: Kobieta z kobietą?:)

Kiedy czytam w tym wątku kolejne wiadomości, że związek dwóch kobiet jest do przyjęcia przez większość użytkowników tego portalu natomiast dwóch mężczyzn przyprawia większość o niemiłe skojarzenia to zastanawiam się dlaczego tak jest. Domniemam, że takie odczucia pojawiają się przy myśleniu o sexie kobiet i mężczyzn. Dlatego też chciałabym zadać pytanie tym, których obrzydza czy doprowadza do niesmaku związek dwóch mężczyzn. Dwóch mężczyzn może uprawiać sex oralny lub też analny - tradycyjny stosunek płciowy jest fizycznie niemożliwy. I taki sex obrzydza większość osób.
Wiadomo także, że obydwa rodzaje wyżej wymienionych rodzajów zbliżeń są również uprawianie pomiędzy kobietą a mężczyzną - i w takim przypadku wszystko jest OK. Nikogo wtedy NIE RAZI i NIE OBRZYDZA. Dziwne, ale tak właśnie jest. A jaka jest różnica pomiędzy sexem analnym czy oralnym pary homosexualnej a pary heterosexualnej??? Technicznie żadna - obie pary robią dokładnie te same czynności. Więc dlaczego aż taki niesmak czy wręcz obrzydzenie wywołuje para homosexualna, skoro robią dokładnie to samo? Myślę, że gdyby mężczyzna nie wiedział kto jest jego parnerem (czy jest to kobieta czy mężczyzna) to nie odczułby żadnej różnicy przy uprawianiu sexu analnego czy oralnego. Dlatego zadaję sobie pytanie po raz kolejny - co jest takiego innego czy be między dwoma facetami, że ten rodzaj aktywności sexualnej jest aż tak bardzo piętnowany przez większość naszego - podobno "tolerancyjnego" - społeczeństwa?
astraroth jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-03, 14:11   #497
ziec
Raczkowanie

GG do ziec

Powiem jak ja to widze. Jestem tolerancyjny i niech sobie żyją hetero i homo, nie przeszkadza mi to. Obrzydzenie czy niesmak pary gejów polega chyba na tym, że pierwsze co to kojarzy się sex. To chyba tylko o to chodzi bo przecież na świecie pełno jest homo, tylko tego nie widać, są przecież normalnie, nie noszą odblaskowych ubrań czy coś. Wszystko jest OK dopóki nie zacznie ktoś myśleć a co oni tak naprawde robią w łóżku. Ja zawsze mówie: A kogo to obchodzi? Przecież każdy ma swoje życie i każdy lubi co innego. Przecież Hetero też mają swoje rzeczy, które niektórych mogą obrzydzać, krępować itd. Ja nie wnikam co i jak oni tam robią, to ich sprawa. Jestem Hetero i tak zostanie, więc nie martwie się tym czy to obrzydza kogoś, mnie napewno nie bo nie mam pociągu do tej samej płci. To ich prywatna sprawa, tyle.
Stary 2006-12-05, 19:37   #498
anuszka31
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez izzizz Pokaż wiadomość
czy ktoras z was miala fantazje seksualne o kobiecie? chcialybyscie sprobowac jak to jest?
podobno wiekszosc kobiet jest biseksualna z przewazeniem w strone hetero. osobiscie nie wyobrazam sobie aby inna kobieta mogla mi dostarczyc tyle przyjemnosci co mezczyzna a z drugiej strony nie zaprzecze ze nigdy o tym nie myslalam... wyobrazam to sobie jednak jako cos zupelnie innego niz kontakt z mezczyzna, na tyle innego ze nie wiem czy jakiekolwiek porownywanie ma sens.
A ja juz od dawna o tym marze,chociaz jestem mezatka i jestem zadowolona z seksu z miom mezem.On sam chcialby popatrzec na cos takiego.Ale szukam jej bez skutku.
anuszka31 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-06, 00:07   #499
joanna26
Raczkowanie

GG do joanna26

hih no mój kochany też właśnie chciałby popatrzeć,a jak o tym mówi to tak mu się mordka śmieje- oj byłby napalony jakby to widział,sam mnie namawia czasem i to on mnie tak w sumie nakręcił że ja tego teraz chcę aaaaaaaaaaa...., bo jego to podnieca jak dwie kobiety robią sobie dobrze.
joanna26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-06, 02:51   #500
jaka_kaya
Raczkowanie

Ja szukam babki
jaka_kaya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-06, 12:05   #501
Clevland
Rozeznanie

cały w tym ambarans aby dwoje chciało na raz...

a tu mamy troje...
Stary 2006-12-06, 15:59   #502
_Natalee_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jaka_kaya Pokaż wiadomość
Ja szukam babki
Się moge zgłosić jestem do Twojej dyspozycji

_Natalee_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-08, 23:13   #503
jaka_kaya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Natalee_ Pokaż wiadomość
Się moge zgłosić jestem do Twojej dyspozycji
No ładnie fajnie
jaka_kaya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-15, 00:59   #504
aga87
Rozeznanie

GG do aga87

"He's all right! Aren't you,cat? Poor slob without a name! The way I see it I haven't got the right to give him one. We don't belong to each other. We just took up one day by the river.
I don't want to own anything until I find a place where me and things go together."

Edytowane przez aga87
Czas edycji: 2007-10-17 o 13:12
aga87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-29, 23:14   #505
EluSiaW22
Raczkowanie

ciekway temat wiec go odswiezam
Podziele sie rowniez moimi pogladami na ten temat...
Rowniez musze sie przyznac ze cos w tym jest i ciagnie mnie zeby sprobowac pocalunku z kobieta.... ale razcej nie mam takiej kolezanki, ktora bylaby rowniez ciekawa jak ja. Uwazam ze na pewno moje kolezanki o tym mysla, ale boja sie do tego przyznac, boja sie jak zostaną odebrane.
Stary 2007-01-30, 10:29   #506
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

ja probowalam kilka razy....zadna rewelacja jesli nie jest sie lesbijka moze i bylo fajnie i ciekawie ale to byla tylko zabawa, ciekawosc....nie ma w tym tej magii co z facetem
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-02, 13:52   #507
EluSiaW22
Raczkowanie

na razie pozostaje tylko pomarzyc
Stary 2007-02-02, 14:49   #508
dra
Zakorzenienie

ja nie chcialam spróbować,ale kiedyś to już z 6lat temu młoda i szybko sie upiłam i koleżanka zaczeła sie zemną całować ja nie chciałama i to było najokropniejsze ble ło ochyda ble ble ble...do tej pory zbiera mnie na wymioty jak o tym pomyśle...a jak coś więcej dochodzi to jeszcze bardziej ochydniejsze ,ja tylko całowanie ale jak inne cos innego to ochyda,,,dla mnie czy to kobieta z kobietą czy mężczyzna z mężczyzną to wielka ochyda,okropieństwo...tak ie jest moje zdanie
Stary 2007-02-02, 20:43   #509
a260
Raczkowanie

He,he, ja jestem chyba jakaś inna
Ja prędzej gejów zrozumię niż lesbijki. Bo, to że facet się może podbać to dla mnie oczywiste , ale żeby obmacywać się kobietą........ bleh.....
Stary 2007-02-05, 22:36   #510
kotorikotori
Przyczajenie

Hech..a ja sieprzyznałam kumpelkom ostatnio na piwku , że próbowałam z dwoma dziewczynami i nawet fajnie było, chociaż do teraz nie wiem czy jestem bi czy nie. I od tego czasu jakieś takie skrępowane są _ pewnie myślą że je zaraz zacznę podrywać albo molestować hi hi. Swoja droga trafiłam na ,,typowe" dziewczyny i czułam ,że dla nich to nie jest to. Fajnie by kiedyś było spotkać taką sympatyczną konkretną kobitkę, która by mnie zmolestowała - bidulkę hi hi
kotorikotori jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości