|
|
#1861 |
|
Rozeznanie
|
Kobieta z kobietą?:)
W
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1862 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kobieta z kobietą?:)
ja mam takie fantazje bardzo często, ale tylko o kobietach, które naprawdę mi się podobają. Nie chodzi tu o fizyczność rzecz jasna, bo jest wiele ładnych dziewczyn, ale z którymi nie miałabym ochoty nic robić, natomiast są też takie, które, mówią kolokwialnie, mnie kręcą. Wszystko jednak wychodzi z osobowości - najważniejsze jest wnętrze i to ono mnie oczarowuje, jeżeli tak się stanie, mam ochotę i sobie fantazjuję. Bardzo mnie to podnieca, wcale nie mniej niż fantazjowanie o facetach, ale szczerze mówiąc, jak na dzień dzisiejszy moje obiekty fantazji to trudne tematy i na pewno jeszcze długo będą w sferze życzeń.
---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ---------- czasem trudno wymagać od kogoś takiego 100% oddania, to trudny temat, ale dla mnie zdrada jest zjawiskiem niedostrzegalnym dla oczu, bo odgrywa się w naszym wnętrzu. Czy zdradą możemy nazwać dotyk, uśmiech, flirt, złapanie za tyłek na disco czy w żartach ? Gdzie jest granica ? Dla mnie prawdziwa zdrada nie wiąże się całkowicie z fizycznością, a z uczuciami, co oczywiście nie oznacza , że druga strona związku ma prawo robić co jej się podoba na boku.
|
|
#1863 |
|
Przyczajenie
|
Czy ktoraś z was miała lub ma jakieś doświadczenia z druga kobietą? Macie takie fantazje? Probowaliście? Może macie jakeś "techniczne" wskazówki
Ciekawa jest waszych opinii, bo podobno Żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka raz chłopaczek!
|
|
|
|
|
#1864 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Lesbijskie doświadczenia?
oprocz pocalunkow nie mam, ale chcialabym miec. jestem biseksualna.
|
|
|
|
|
#1865 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#1866 |
|
BAN stały
|
Kobiety biseksualne są mega gorące. ...i ta możliwość rozmowy z nimi o tym jak lubią się kochać z innym kobietami.
|
|
|
|
|
#1867 |
|
Konto usunięte
|
w pewnym wieku to się czuje i wie i nie ma opcji, że to tylko okres dojrzewania.
|
|
|
|
|
#1868 |
|
Rozeznanie
|
Jedyne czego próbowałam to pocałunek. Nie zrobiło mi się ciepło, nie zrobiło mi się przyjemnie. Nie zrobiło mi się nic więc chyba wole chłopców.
|
|
#1869 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Był już taki watek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=126435 |
|
|
|
|
|
#1870 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1871 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wogóle chyba jesień tak na mnie dziala,że znow mam na to ogromna ochote.Poki co te moje niewinne fantazje zostaja niespełnione. Przeciez nie podejde do iksińskiej,ktora nie jest w kregu znajomych i nie powiem ze mam ochote sie z nia calowac Po drugie, po czym mozna poznać że inna kobieta(nie zdeklarowana les lub bi, tylko przecietna dziewczyna,gdzie cieżko cokolwiek na temat jej preferencji powiedziec) moglaby byc zaineresowana?? Edytowane przez 201604280909 Czas edycji: 2013-10-30 o 08:57 |
|
|
|
|
|
#1872 |
|
Przyczajenie
|
Tak naprawdę to trudno rozpoznać czy druga kobieta jest les/bi, czy jest zainteresowana albo marzy o swoim pierwszym razie z kobietą.
Ja najpierw zawsze wchodzę niby na neutralny temat :co sądzisz o lesbijkach i jak widzę,że lasce się podoba taka myśl ( kobieta z kobietą) to sama proponuję taką zabawę. A co ! raz się żyje , trzeba korzystać Najwyżej po prostu odmówi
Na każdym miejscu i o każdej dobie, Gdziem z Tobą płakał, gdziem się z tobą bawił, Wszędzie i zawsze będę ja przy tobie , Bom wszędzie cząstkę mej duszy zostawił. Laura[*] 19.09.2013 Filip[*] 31.07.2013 I miss you... |
|
|
|
|
#1873 |
|
Konto usunięte
|
Mnie wczoraj podrywała na imprezie moja znajoma (piękna kobieta!), ciągle powtarzała, jaka to jestem piękna, fajna i w ogóle, no to powiedziałam jej, że musimy się spotkać i zabawić
zgodziła się dodam, że to wszystko widział i słyszał kolega, który mnie też podrywał (nie był zazdrosny o kobietę).
|
|
|
|
|
#1874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w towarzystwie by takie coś nie przeszło,komplementujemy się z dziewczynami ale żebym coś zaproponowała albo któraś mi to słabo.
|
|
|
#1875 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zresztą ten chłopak, co mnie podrywał, też... jest biA wszystko widział mój eks ![]() :brz ydal:
|
|
|
|
|
|
#1876 |
|
Przyczajenie
|
Mnie kręci estetyka kobiet. I częściej zdarza mi się fantazjować o kobietach niż o mężczyznach, mimo, że jestem w związku z facetem. I chociaż życia na stałe z laską sobie nie wyobrażam to na przygodę od czasu do czasu mam ochotę. Niestety jestem zbyt nieśmiała, żeby zapraszać kogoś np do trójkąta czy nawet zabaw tylko we dwie.
|
|
#1877 |
|
BAN stały
|
Ja bym nie mogła chyba z kobietą. Podobają mi się ale mnie nie pociagaja seksualnie.
|
|
|
|
|
#1878 |
|
Przyczajenie
|
Hej, ja mialam kilka razy stycznosc z moja bardzo dobra kolezanka
wrecz przyjaciolka . Odrazu pisze, ze jestem hetero, chociaz teraz moze bi, bo lubie kobiety, podobaja mi sie wizualnie.Kiedys na imprezie zostalysmy u naszego kolegi, polozylismy sie w 3 w jednym lozku i tak sie zaczelo, to byl 3. Moj 1 w zyciu oraz stycznosc z kobieta, niestety trwalo to krotko. Pozniej po tym ekscesie czesto jak sie spotkalysmy i troszke wypilysmy, zabawialysmy sie. Nikt tak kobiecie nie zrobi dobrze jezykiem na dole jak kobieta!mistrzostowo!Kobi ety caluja tak inaczej, uwilbiam cycki, tez jest bardzo podniecajace lizanie ich takze dziewczyny jesli sprobojecie raz to na tym sie nie skonczy!niedlugo kolezanka wraca z zagranicy, wiec planujemy spotkanko :Phihi---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Trojkat to super sprawa, polecam bylam 2 razy Przygoda sam na sam z kobieta rowniez jest wtedy bardzo przyjemnie, orgazm jest mega !
|
|
|
|
|
#1879 |
|
Konto usunięte
|
Byłam w klubie, obserwowalam z boku tanczacych, nagle podeszla do mnie dziewczyna i poprosila do tanca. Potanczylam z nia troche,potem znow siedzialam ze znajomymi. Po jakims czasie podeszla, chyba chciala potanczyc,ale wtedy zauwazylam jak jej sie nogi placza i mi sie odechcialo. Nie przeszkadza mi pijana kobieta. Ale kompletnie nawalona nieznajoma to dla mnie przegiecie. Niewiadomo ilu dziewczynom sie narzucala na tego typu dyskotekach. Mam TŻ, nie jestem bi, nie chce seksu, ale baaaaaardzo kreca mnie pocalunki i dotykanie. I najseksowniejszym organem jest dla mnie mozg, cialo jest tez bardzo wazne, ale ladna buzia to nie wszystko. Z drugiej strony dziwnie czulabym sie calujac dziewczyne ktora bardzo dobrze znam poniewaz dla mnie to byloby jak z siostra, bo tak wlasnie traktuje moje kolezanki. Preferuje "kolezanke kolezanki" czyli kogos kogo kojarze z widzenia cos tam wiem i to wszystko.
Wogole jestem zaskoczona, wydaje mi sie ze chyba ostatnimi czasy wysylam inne fluidy, albo ja sobie wmawiam ze dane spojrzenei czy usmiech nie jest przypadkowe... |
|
|
|
|
#1880 |
|
Konto usunięte
|
Ale nie kręcą mnie również pijani faceci
co to ma do rzeczy?
Edytowane przez 201607040946 Czas edycji: 2013-11-14 o 13:07 |
|
|
|
|
#1881 |
|
Przyczajenie
|
Ja w tym toku wyjechałam z kolezanka na kilka dni na krótkie wakacje i ostatniego wieczora troche za duzo wypilyśmy... Od słowa do słowa i zaczął sie temat seksu,potem seksu dwoch kobiet. Nie wiem kiedy nagle wyladowalysmy w jednym łóżku,obie nagie i napalone. No i stało się. Było całkiem fajnie, kolezanka zarowno paluszki jak i jezyk miala baaardzo sprawne
mysle,ze jezeli jeszcze bede miała taką okazję to nie mówię,ze sie nie skuszę
|
|
|
|
|
#1882 |
|
Przyczajenie
|
witajcie, jestem bi i tęsknię za kobietą, pomimo bycia w związku z facetem, ale chyba szanse marne..
|
|
|
|
|
#1883 |
|
Raczkowanie
|
Musze przyznać ze sama mam czasami chęci na spróbowanie z kobietą. Obecnie jestem w związku z mężczyzną, kocham go i planujemy wspolna przyszłość. Ale marzy mi sie przyjemność z kobietą, chętnie zjechałabym tam niżej języczkiem . mmm
|
|
#1884 |
|
Raczkowanie
|
No to spróbuj zakręcić się wokół kogoś, idź na jakiś melanż.
|
|
|
|
|
#1885 |
|
BAN stały
|
No ja się przyznam, że całowałam się z jedną koleżanką. Ale z czystej ciekawości - nie było to dla mnie obrzydliwe (jak na przykład sama myśl o dwóch facetach), ale nie podnieciło mnie też. Seksu sobie nie wyobrażam - od tego jest tylko TŻ.
Swoją drogą najbardziej zdziwiło mnie to, że TŻ w ogóle się nie obraził, nie przejął, jak skruszona przyszłam że na imprezie zrobiłam coś głupiego, że go przepraszam, że czuję się jakbym go zdradziła i że całowałam się z .... (imię przyjaciółki). Śmiał się ze mnie tylko. Powiedział że za zdradę tego nie uważa i że nie mam się czym martwić. |
|
|
|
|
#1886 |
|
Przyczajenie
|
Smiac mi sie chce dziewczyny jak piszecie : np chcialabym powtorzyc to z kobieta, ale jestem w zwiazku z mezczyzna i planujemy przyszlosc. Smiech na sali! z kobieta to nie jest zdrada. Ja preferuje facetow,lecz takie zabawianie z kobieta od czasu do czasu nie jest zle
... a i 3/4 facetow chetnie popatrzyloby na calujace sie dziewczyny lub robiace co innego , wiec nie mam pojecia dlaczego mieliby byc zli i co 3 chetnie skorzystalby z trojkatatylko Wam sie nie przyzna
|
|
|
|
|
#1887 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dla nich to nic powaznego, ale chcialabym zobaczyc mine samca, kiedy jego kobieta odejdzie do tej drugiej Zgodzilabym sie tylko wtedy, gdy bylabym nw 100% pewna, ze nie kocham partnera. Wtedy moglabym sie dzielic i nie uwazalabym tego za zdrade. I sama chetnir bym popatrzyla, jak partner zabawia sie...z innym facetem
|
|
|
|
|
|
#1888 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Fuuu
|
|
|
|
|
|
#1889 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
#1890 |
|
Konto usunięte
|
Zalezy, jaki facet. Mnie nie pociagaja zwykli faceci, czasem lubie wlasnie delikatnych i kobiecych, a tacy nadaja sie do patrzenia w parze.
Nie wiem, czy rozumiecie, o co mi chodzi. I to nie watek do wybrzydzania. Edytowane przez 201607040946 Czas edycji: 2013-11-20 o 12:43 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.

Ciekawa jest waszych opinii, bo podobno Żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka raz chłopaczek!

Dziewczyna, która opanowała mechaniczną skrzynię biegów, poradzi sobie w życiu. : -))))
dodam, że to wszystko widział i słyszał kolega, który mnie też podrywał (nie był zazdrosny o kobietę).
zresztą ten chłopak, co mnie podrywał, też... jest bi
Fuuu