Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-07, 23:14   #3871
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Corii chcialabym byc juz na Twoim etapie. Ja sobie usiade i bede cieszyc oko po wyczyszczeniu remontowego syfu moze we wrzesniu
Pol roku w bajzlu i kurzu, golych posadzkach i tynkach na scianie
Kliwuś, my dopiero mamy jeden pokój i salon za sobą, a jeszcze sypialnia, kuchnia, łązienka i przedpokój, w tym zrobienie na nowo szafy... ale to bedzię rozciągniete bardzo w czasie, bo kasę trzeba zbierać, więc kolejne malowanka i remonty co jakiś czas....A jeszcze trzeba kasę na meble do salonu...ech... Może do końca roku uda nam się wszystko. A tż coś dizisaj marudził, ze chciałby też jechać na jesieni na tydzień na wakacje, wiec następne ciułanie ...
Ale Kliwia, popatrz, jak skończycie, to jaką będziesz miała wielką przyjemność i satysfakcję, że już jest zrobione i jest ładnie
My po 2 latach mieszkania na swoim dopiero za remonty się bierzemy, a jeden pokój to goły do dzisiaj jest, nie licząć dechy do prasowania, suszarki i kompa Ale cóz, nie da się wszystkiego naraz mieć.

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
corri ja tez dzis spędziłam mase czasu w sklepie z firanami rodzice sobie brali do sypialni i im pomagałam. mają tam 3 m wysokosci od konca okna do ziemi wiec wzięli firanki spaggeti + bedzie doszyty material na górze . super to razem bedzie wyglądało. materiał taki lila a firanki ecru. Niestety koszt na 2 okna to 1100 zł
Madzialenka, no ja nawet nie wiedziałam, że jest tyle fajnych materiałów
Wypatrzyłam w sumie 3 materiały na zasłony do 3 pokoi i 2 firanki - jedną do kuchni i drugą do pokoju, za miesiąc chce je kupić
Ale jak piszesz, jaki koszt jest tych firanek na tak wysokie okna u Twoich rodziców, to ja się ciesze, że u nas sa normalne, bo bym się chyba pochlastała
Mnie najdroższa firanka w wyliczeniach w stępnych wyszła za 4 metry 160 zł. (39 złmetr)

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 23:38   #3872
Sysunia_d
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
nikt Ci nie podmieni

Mnie straszyli porodem przedwczesnym juz koncem października/ poczatkiem listopada. Potem moj lekarz mowil, ze na poczatku grudnia na bank urodze! i co?urodzilam koncem.Kasiaher miala rodzic 31 grudnia a urodzila 18 stycznia!

Dziewczyny nigdy nie wierzcie lekarzom jak Wam mowia, ze napewno urodzicie duzo wczesniej, bo to sie rzadko sprawdza

czyli mam sie nie łudzić , że urodze 24 listopada

Ja dzis zjadłam snikersa chce któraś mam jeszcze cała paczke

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 23:45   #3873
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Ja dzis zjadłam snikersa chce któraś mam jeszcze cała paczke
Chyba już wszystkie śpią, w przeciwieństwie do mnie - nocnego marka Zauważyłam, że to forum wcześnie pustoszeje

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2010-05-07 o 23:46
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 08:35   #3874
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Cześć.
Może w końcu udało mi się załadować zdjęcie. Z tym co chciałam Wam dać wcześniej to się chyba nie uda bo nie mogę go załadować. Jest takie samo jak to tylko na tamtym mam lepszą minę

Kasiaher
[

Chyba 10 razy próbowałam załadować zdjęcia... ale udało się tylko to czarno białe...
wygladasz slicznie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

Kochana 500zł kosztuje tylko mapka do celów projektowych (u nas 730zł) ale cały koszt usługi geodezyjnej jest sporo wyższy...
Choćby wytyczenie działki, nanoszenie na mapki przyłączy, inwentaryzacja...

Kwitniesz!!!
no dokladnie i poki co tyko cos takiego na razie nam byloo potrzebne. moze dlatego, ze na tej dzialce jest juz jeden dom i sa media? kurcze teraz nie wiem
Stary 2010-05-08, 09:11   #3875
martucha84
Zakorzenienie

domi7ks
ja tez czuje ze bedzie wczesniej... nie wiem czemuy od poczatku mowilam ze sie urodzi 5... wszyscy mowia ze fajnie jakby 8 na rocznice.. ale po co laczyc swieta bedadwie imprezy niech maluch ma swoja wiec wolalabym oszczedzic 8

Rybulka
ja wlasnie zjadalm jajecznice i twixa takiegoooooooooo wielkiego a maluch juz lepiej dla nas 1 niz 8

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
laski przedstawiam wam stefana
piekny

Cytat:
Marta super , ze wizyta udana i ze wszystko ok. Hm... a moze na rocznice urodzisz??
moze w Wasza

Corii
ale ci fajnie... my w przyszlym tygodniu zaczynamy - od malego pokoju - bo najszybciej bedzie potem przedpokoj bo tylko pomalowac no i na koniec w czerwcu duzy pokoj bo bedzie najwiecej roboty
a lepiej widziec juz efekty zeby sie nie lamac

Daysy85
pieknie ale brzuchol
slodki
mi lekarz zabronil chlorow domestosow itd.. i na szczescie nie uzywam maz myje.. podobno wlasne opary szkodza... ale jak czujesz kopy to jest ok.... jak cos to szeroko otwieraj okna...

Ana
a prosze ja ja zawsze szczerze tz tez sie zachwyca
aaaa jesli chozi o tel do rybulki to tam jestesmy w kontakcie, jak sie Magda dlugo nie odzywa to ja scigam sms czy juz

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Wypatrzyłam w sumie 3 materiały na zasłony do 3 pokoi i 2 firanki - jedną do kuchni i drugą do pokoju, za miesiąc chce je kupić
Ale jak piszesz, jaki koszt jest tych firanek na tak wysokie okna u Twoich rodziców, to ja się ciesze, że u nas sa normalne, bo bym się chyba pochlastała
Mnie najdroższa firanka w wyliczeniach w stępnych wyszła za 4 metry 160 zł. (39 złmetr)
bo tak naprawde dodatki sa najdrozsze jakies wykonczenia wazoniki firanki... bozzz..
Stary 2010-05-08, 09:18   #3876
kliwia
Zakorzenienie

corii my robimy mieszkanko tez systemem gospodarczym, bez kredytu zbieramy i zbieramy. i tak robimy juz od trzech lat.
najpierw wyburztlismy dwie sciany
sypialnia - wykladzina i lozko, meble z posagu
potem podloga i meble do salonu
potem lazienka
drzwi wejsciowe
i teraz najwieksza bo kuchnia z jadalnia i maly pokoj - posadzki nowe,panele, tynki na sciane, meble roleta, oswietlenie i konca nie widac.

ale masz racje jak juz skoncze i posprzatam to bede miec radoche
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 09:22   #3877
stokrotka24
Zakorzenienie

dzień dobry
Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
laski przedstawiam wam stefana

stefan przedstaw się

aaaa odwizłam małża tylko mupowiedziałam nie spij sie bo cie rano czeka malowanie
tylko sie złapał za głowe

kupołam se po drodze hot-doga i go wszamałam pyszny był
witam stefana fajny jest

Cytat:
Cześć.
Może w końcu udało mi się załadować zdjęcie. Z tym co chciałam Wam dać wcześniej to się chyba nie uda bo nie mogę go załadować. Jest takie samo jak to tylko na tamtym mam lepszą minę

Kasiaher
Nooo jaki kawaler , nie pogadasz... jak to mawia moja koleżanka "chłop na schwał "

Ana
Gratuluję, super projekt... eee co tam gratuluję... ZAZDRASZCZAM !!!!

Domi
Jak ja się nie mogę doczekać tej mojej Królewny, tak się na tą Twoją zapatrzyłam ehhhh
Byłam dziś u koleżanki co ma taką Niunie prawie 5 miesięczną i taka fajna ubita. No takie dziecko już , super, na ręce ją brałam już takie dziecko stabilne, nic się nie bałam przekładałam ją z ręki na rękę i w ogóle kobita jak się patrzy....
Kiedyyyyy będeeeee miała swoooooją laluuuuunie????

Chyba 10 razy próbowałam załadować zdjęcia... ale udało się tylko to czarno białe...
śliczny brzuszek, wyglądasz rewlacyjnie, widać, ze ciąża ci służy

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, na poczatku codziennie na noc zostawialismy zapalone swiatlo, ale to jednak troche glupie, bo przeciez wiadomo, ze nikt nie spi przy zapalonym swietle jestesmy tam 2 razy dziennie, bo moj mezus przejal pasje taty i hoduje sobie taty kroliki (byly 2, ale teraz juz jest tylko jeden, co nie zmienia faktu, ze trzeba go kamic). No i zawsze jedzie przed praca i po pracy! niby widac, ze na podworku cos sie dzieje, bo maz skopal cala ziemie, zeby porzadnie posiac fajna trawke, otwieramy i zamykamy okna, ale wiecie zlodzieje obserwuja przeprowadzka tam nie wchodzi w gre, bo dopiero co odremontowalismy sobie swoja chalupke i bez sensu to tak zostawic i remontowac druga chalupe i sie przeprowadzac poza tym ja zaraz bede w zaawansowanej ciazy, pozniej przyjdzie na swiat maluszek i zostane sama, a u taty jest tak, ze sa 2 pokoje na gorze i kuchnia i lazienka na dole i nie widze siebie latajacej z brzuchem albo pozniej z maluszkiem non stop po schodach, a tu gdzie teraz mieszkamy mam tez 2 pokoje, kuchnie, lazienke na jednym poziomie chociaz dlatego chcielismy rozbudowac dom po tacie i dopiero tam zamieszkac.... ehhhh
tata, jak to facet bizu nie mial, kasa w banku, jakis specjalnych sprzetow brak-normalnie TV, mikrofala no to jak u kazdego-rzecz tylko w tym, ze zlodziej tego nie wie i czasem wiecej szkod narobi niz zyska
może wynajmiecie komuś to mieszkanie? może ktoś znajomy potrzebuje mieszkania, możecie grosze wziaść od niego, tylko byle ktoś tam był obecny, skoro nie planujecie na razie przeprowadzki

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
my tez na spotkania klasowe chodzimy osobno wiec sie nie martw bedzie git

jestem juz po wizycie ..
jestem bardzo bardzo zadowolona
przeprowadzil ze mna szczegolowy wywiad ogladal wydruki z usg, i wyniki od kardiologa, powiedzial ze mialam bardzooo duzo wizyt, sprawdzil wyniki powiedzial ze mocz ok morfologia wzorowo glukoza tez.
Jest delikatny, naprawde wsyztko bylo bezbolesnie niestety przypaletal sie stan zapalny powiedzial ze maly bo maly ale trzeba wyleczyc... robilismy usg, wszytko ok.. dzidzius lezy glowa w dol (i oby tak zostalo) powiedzial ze napewno syn ze widac siusiaka po czym dodal ooo ale fajny ten siusiak no i poweidzial ze dzidzius jest powykrecany smiesznie ale nic patologicznego nie ma i dlatego wygladam jakbym miala trojkatny brzuch powiedzial ze jest wsyztko dobrze.. nawstepna wizyta za 3 tyd.. aha i wg urodzimy w okolicach 10 sieprnia (tu mi mowili ze 13) i ze to sie zgadza ale on by stawial nawet na troche wczesniej co mi na reke
no i chyba tyle...

wiec jest gittttttttt
super, ze wszystko dobrze z małym. co do siusiaka to fajny ten tekst lekaż powiedział

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Ładnie

Super wieści
I jak szybko główką w dół leży Grzeczniutki
Co do terminu, to wiesz- ja miałam rodzić do końca kwietnia

I kurcze boję się trochę, bo nasza znajoma, która nazywa się tak samo jak ja, urodziła się w tym samym roku co ja, też ma mieć synka i chodzi do tego samego lekarza, ciągle nie urodziła, mimo, że jest już ponad tydzień po terminie... Leży od paru dni w szpitalu i nic... Jak nie urodzi, to na wtorek planują jej cesarkę, a ja we wtorek mam iść do szpitala i jak się będzie coś działo, to w nim zostanę. Mam schiza, że nam dzieci podmienią!
nie martw się takie rzeczy tylko w filmach się zdażają. Ale zbieg okolicznosci jest faktycznie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
jade na egzamin... trzymajcie kciuki pliss bo beda potrzebne
trzymam mocno

Cytat:
samba nasze kciuki zawsze pomagaja

A ja wlasnie mialam w domu oszusta.
zadzwonil domofonem, w poszukiwaniu mnie [ale na panienskie naziwsko a ja mam w ofe zmienione], otworzylam, otwieram drzwi stoi facet z teczka, ze zOFE przychodzi, bo zus nie przelewal niby odpowiedniej wysokosci skladek, etc.
No dobra, ale co on chce, a on ze numer umowy z ofe, ja mu na to wie pan, nie zjadne teraz zadnego dokumentu z ofe w tym remoncie., wiec bardzo mi przykro,ale niech pan zostawi numer telefonu. - nie mial wizytowki, wiec mi podyktowal, zapisalam, i mowie ze jak znajde to dam mu znac, a on na to ze bedzie w moim miescie jeszce tylko 2h. yhy
polazl.
Pisze na gg do meza ze byl taki kolo, i zeby zadzownil do przedstawiciela ofe z mojego miasta i sie dowiedzial czy cos wiedza na ten temat.
Ale moj maz nawet nie musial dzownic, sie okazuje ze to konkurencja chodzi po domach, i wyludza od klientow dane pod roznymi pretekstami, i nawet falszuja podpisy na umowach
dobrze, ze nie podałaś żadnych danych. Ale podstępni są ludzie, szczególnie trzeba uważać na tych co po domach chodzą

A ja dzisiaj do 14 w pracy. Puźniej na jakiś spacerek z mężem się wybiorę. Ale zimno jest w mieszkaniach jak nie palą, w nocy strasznie zimno jest, dobrze, że męzuś przytulał mnie mocno w nocy to cieplej było

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 10:17   #3878
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

Cytat:

sliczny brzuszek.
Cytat:
Niestety strasznie drogie. Mamie to szczeka opadła. Przez chwilę pomyslała, czy nie wziąc zwykłych firanek, tak jak piszesz po np. 39zł za metr (do tego ewentulanie dosztukowac materiał) i wyniosłoby to duzo mniej. Ale z tych materiałow co ona sobie wybrała niestety koszt jest ogromny. same spaggeti na 2 okna to koszt ok 500 zł do tego ten materiał i robocizna jak juz będa uszyte to zrobię zdjęcie

ale sliczna pogoda, chyba idę sie poopalać a wieczorem idziemy z męzem do znajomych

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 10:43   #3879
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
wygladasz slicznie

no dokladnie i poki co tyko cos takiego na razie nam byloo potrzebne. moze dlatego, ze na tej dzialce jest juz jeden dom i sa media? kurcze teraz nie wiem
Przepraszam tam gdzie było tyczenie działki, to powinno być tyczenie budynku
A będziecie budować dom?? bo jeżeli tak to samo podciągnięcie wody, prądu do domku kosztuje + naniesienie tego na mapki (geodeta) my np. mamy wodę w zasadzie na działce, ale tu chodzi o przyłączenie jej do domu... a tyczenie budynku to jest jak się budujecie, to biorą pieniążki w zależności od tego ile dom ma narożników. Natomiast inwentaryzacja jest już przy odbiorze.

Cytat:
...
Ana
a prosze ja ja zawsze szczerze tz tez sie zachwyca
aaaa jesli chozi o tel do rybulki to tam jestesmy w kontakcie, jak sie Magda dlugo nie odzywa to ja scigam sms czy juz

bo tak naprawde dodatki sa najdrozsze jakies wykonczenia wazoniki firanki... bozzz..
Ooo to super to jak się wybudujemy i wyprowadzimy to zapraszamy na parapetówkę...
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 10:46   #3880
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
cześć

sliczny brzuszek.

Niestety strasznie drogie. Mamie to szczeka opadła. Przez chwilę pomyslała, czy nie wziąc zwykłych firanek, tak jak piszesz po np. 39zł za metr (do tego ewentulanie dosztukowac materiał) i wyniosłoby to duzo mniej. Ale z tych materiałow co ona sobie wybrała niestety koszt jest ogromny. same spaggeti na 2 okna to koszt ok 500 zł do tego ten materiał i robocizna jak juz będa uszyte to zrobię zdjęcie

ale sliczna pogoda, chyba idę sie poopalać a wieczorem idziemy z męzem do znajomych
to zazdroszcze pogody, bo u mnie szaro i ponuro, zaraz chyba bedzie lało

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 11:23   #3881
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Przepraszam tam gdzie było tyczenie działki, to powinno być tyczenie budynku
A będziecie budować dom?? bo jeżeli tak to samo podciągnięcie wody, prądu do domku kosztuje + naniesienie tego na mapki (geodeta) my np. mamy wodę w zasadzie na działce, ale tu chodzi o przyłączenie jej do domu... a tyczenie budynku to jest jak się budujecie, to biorą pieniążki w zależności od tego ile dom ma narożników. Natomiast inwentaryzacja jest już :
Hmm... teraz nam się ujawnia te wszystkie koszty bo tak w ogole my już budujemy(mamy juz parter ) i od poniedziałku bedziemy zaczynali spotkania z fachowcami od instalacji. wiem, ze za wszystkie podłaczenia bedziemy placic, ale to jeszcze chwila... po prostu myslalam, ze wy juz teraz za wszystkio placicie a przeciez dopiero kupujecie projekt, tak? i dlatego sie zdziwilam, ze tak duzo bo ja w poczatkowej fazie placilam za geodete tylko 500zł(tak jak wspominałam)i myslałam, ze w tych cenach sa takie roznice
Stary 2010-05-08, 12:24   #3882
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
to zazdroszcze pogody, bo u mnie szaro i ponuro, zaraz chyba bedzie lało
własnie się godzinke poopalałam. TZ sprzata samochód. Zaraz ide gotowac zupę cebulową tak za mną chodziła

a jak tak wcinałam te słodycze i wcinałam, objadałam sie na noc... dzis wchodze na wagę i... tylko 20dag mi przybyło przez 2 tygodnie

Stary 2010-05-08, 12:46   #3883
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
super, ze wszystko dobrze z małym. co do siusiaka to fajny ten tekst lekaż powiedział
no ale ja tez sie na nie gapilam bo serio tak fajnie je bylo widac wiec juz na bank wiem ze to syn

Cytat:
Ooo to super to jak się wybudujemy i wyprowadzimy to zapraszamy na parapetówkę...
trzymam cie za slowo

mozecie byc ze mnie dumne wlasnie zakonczylam pisanie swojej pracy magisterskiej... poplynelam ze wstepem ostatnio a dzis dopiescilam zakonczenie.. chyba zaden rozdzial mi sie tak niepodoba jak zakonczenie echs... ale to dobrze bo podobno recenzenci czytaj tylko wstep i zakonczenie
tzrymajcie jutro kciuki jade jej to zawiesc- sprawdzi na miejscu i odda teoretyczny z poprawkami..
wiec zostaje mi tylko nanoszenie poprawek i KONIEC
Stary 2010-05-08, 13:18   #3884
ktosia86
Zakorzenienie

Witam weekendowo
Niestety ostatnio mam mało czasu na wizaż, bo przyjechał braciszek i muszę się nim nacieszyć trochę.

Marta za magisterkę. I cieszę się, że jesteś zadowolona z lekarza.

Rybulko nieźle się trzymasz. Co do wizyty w szpitalu to się nie stresuj, może się okazać, że Cię zbadają i puszczą do domu. Moja koleżanka tak miała.

Ana fajny domek

Kasiuher Dominik jest coraz bardziej słodki

Co do prezentów na komunię, to też jestem zdania, że to paranoja, żeby dawać 1000 zł w prezencie. A potem dziecko z tej komunii widzi tylko prezenty, zamiast tego co najważniejsze. Na wesele dostaliśmy od chrzestnych po 1000 zł, więc z jakiej racji na komunię tyle samo. Ale swoją drogą to jestem przerażona jak to będzie kiedy męża chrześniak za 5 lat pójdzie do komunii. To może już powinniśmy zacząć odkładać na skuter, albo kurcze na mieszkanie na 18-stke. Myślę jednak, że wina leży w rodzicach, bo gdyby od początku uświadamiali dzieci co w tym wszystkim jest najważniejsze to tez byłoby inaczej, a tak jest wyścig o to, które dziecko dostanie lepszy prezent.

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2010-05-08 o 13:36
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 13:55   #3885
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 15:19   #3886
*Agatek*
Zakorzenienie

Hej Dziewczynki!

K.

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 15:23   #3887
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-05-08, 16:16   #3888
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
własnie się godzinke poopalałam. TZ sprzata samochód. Zaraz ide gotowac zupę cebulową tak za mną chodziła

a jak tak wcinałam te słodycze i wcinałam, objadałam sie na noc... dzis wchodze na wagę i... tylko 20dag mi przybyło przez 2 tygodnie

To widze ze masz taka przemiane jak ja , mozna jeść tonami ale na wadze to ledwo widać

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Cytat:
Chyba już wszystkie śpią, w przeciwieństwie do mnie - nocnego marka Zauważyłam, że to forum wcześnie pustoszeje
Ja dopóki nie byłam w ciązy to lubiłam sobie długo siedzieć , ale teraz nie jestem w stanie Przychodzi dana godzina i poprostu zasypiam w miejscu w którym sie znajduje.
Dzis spałam do 12:00 jak dziecko ale to chyba przez to ze w tyg codziennie budze sie o 5:00 rano

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 16:53   #3889
Daysy85
Zakorzenienie

Cześć.
Cicho tu jak nie wiem ale dobrze bo nie muszę dużo nadrabiać :P
Właśnie gotuję obiadek Tż wymyślił kotlety obtoczyłam 3 a tu bułki tartej nie ma a najlepsze jest to , że właśnie wybiegł po nią i dzwoni, że już był w tych sklepach koło nas i nie ma nigdzie bułki tartej...
Teraz leci gdzieś dalej żeby ją kupić .
A ja byłam w Społem i mogłam kupić tylko nic mi nie mówił , że się skończyła.

Dzięki dziewczyny za miłe słowa o brzusiu.
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 17:40   #3890
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
To widze ze masz taka przemiane jak ja , mozna jeść tonami ale na wadze to ledwo widać [COLOR="Silver"]
oj tak. A często jest tez tak, ze jedm tone jedzenia i chudne tak jak np. w Holandii. Przez 4 miesiące 6 kg

ale lepiej tak, niż łatwo przybierac na wadze

Marta gratulacje zakonczenia pracy mgr

Stary 2010-05-08, 18:40   #3891
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

hej
co tu tak cicho?
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 18:44   #3892
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-05-08, 18:45   #3893
kliwia
Zakorzenienie

ja jestem
ogladam na tvn marte gesler
Stary 2010-05-08, 18:51   #3894
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
ja jestem
ogladam na tvn marte gesler
ja tez zerkam kątem oka

kupiłam sobie dzisiaj kąpiel do rąk parafinową... jeszcze nigdy nie próbowałam.... musze potem zrobic zabieg
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 18:59   #3895
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Hmm... teraz nam się ujawnia te wszystkie koszty bo tak w ogole my już budujemy(mamy juz parter ) i od poniedziałku bedziemy zaczynali spotkania z fachowcami od instalacji. wiem, ze za wszystkie podłaczenia bedziemy placic, ale to jeszcze chwila... po prostu myslalam, ze wy juz teraz za wszystkio placicie a przeciez dopiero kupujecie projekt, tak? i dlatego sie zdziwilam, ze tak duzo bo ja w poczatkowej fazie placilam za geodete tylko 500zł(tak jak wspominałam)i myslałam, ze w tych cenach sa takie roznice
A za wytyczenie budynku nie płaciliście? parter już macie? wow to kiedy fundamenty laliście??

Cytat:
...

trzymam cie za slowo

mozecie byc ze mnie dumne wlasnie zakonczylam pisanie swojej pracy magisterskiej... poplynelam ze wstepem ostatnio a dzis dopiescilam zakonczenie.. chyba zaden rozdzial mi sie tak niepodoba jak zakonczenie echs... ale to dobrze bo podobno recenzenci czytaj tylko wstep i zakonczenie
tzrymajcie jutro kciuki jade jej to zawiesc- sprawdzi na miejscu i odda teoretyczny z poprawkami..
wiec zostaje mi tylko nanoszenie poprawek i KONIEC
ale kiedy to będzie... pewnie za jakieś 10 lat
Brawoooo

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
...
Ana fajny domek

...

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
M.in. tego się boję Myślę nad tym intensywnie... ale chyba zaczekam do ukończenia studiów, co by mi się wada nie odnowiła... A w jakim wieku robiłaś? do zera Ci zlikwidowali wadę?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 19:01   #3896
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
laski: za magisterkę. I cieszę się, że jesteś zadowolona z lekarza.
dziekuje
oj bardzo jestem zadowolona

Cytat:
Marta gratulacje zakonczenia pracy mgr
dziekuje

nie powiedzialam wam jeszcze ze waze juz cale 58kg! czyli 5 na plus

a moj skarb tak mi wywalil głowke ze nie moglam ani chodzic ani nic zgielo mnie w pol taki mnie bol zlapal ze szok, jakims cudem polozylam sie na lozku i zaczylam do niego gadac i powiem szczerze "przesowac" mu ta glowke... ale nic.. na szczesie tz dal mi szlanke coli - jest slodka i maly zaczal odrazu sie wiercic kopac i wtedy sie przesunal ale lezki mialam w oczach
Stary 2010-05-08, 19:01   #3897
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez 201803111825
Czas edycji: 2010-05-08 o 19:08
Stary 2010-05-08, 19:09   #3898
kliwia
Zakorzenienie

martucha jeszcze w lonie dziecko cola traktujesz,
Moze Ci ucinal nogami nerw kulszowy i mialas to co ja ostatnio
wiem jak to bolalo.
Stary 2010-05-08, 19:15   #3899
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez 201803111825
Czas edycji: 2010-05-08 o 19:16
Stary 2010-05-08, 19:24   #3900
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
martucha jeszcze w lonie dziecko cola traktujesz,
Moze Ci ucinal nogami nerw kulszowy i mialas to co ja ostatnio
wiem jak to bolalo.
oczywiscie ze tak a czemeu nie... gazowana kola najlepiej pomaga jak sie maluch polozy na zoladek odrazu zgaga i ciezkosc zoladka przechodzi...
a jakbym miala jesc tylko to co zdrowe to w dzisiejszych czasach nie jadlabym juz nic...
nie pije jej codziennie po 2 litry wiec jest ok.. kazdy lekarz ci powie ze nawet hamburgera sobie zjedz jak chcesz byleby z umiarem...

i nie napewno to byla glowka bo wiem jak lezy po wczorajszym usg i przez skore widac bylo oklagla kulke wypyachjaaca siekolo kosci biodrowych po prawej stronie (dziewczyny ktore sa w zaawansowanej ciazy albo rodzily wiedza oco chodzi) to tak jakby dupke wypinal czy noge wystawial.. tyle ze na bank to byla glowka bo nozki mam o skosie nad pepkiem..

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości