|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ATC czyli Akcja Wymiany Wizytówek
Ja to rozumiem tak, że każdy robi po dwie karty - jedną na temat zadany przez osobę "z góry", a drugą na temat, który sama wymyśliła i zadała osobie "z dołu".
Ale tak naprawdę tematy są mniej ważne, najważniejsze, żeby się dobrze bawić ![]() Kończę robić kartki, wyślę dopiero w piątek, bo wtedy na poczcie będę. |
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś stałam na poczcie pół godziny żeby znaczki kupić
Na przyszłość będę musiała kupić zapas ![]() Tematy są po to, by porównać jak dwie osoby realizują jeden pomysł. Nie musi zawsze się pojawiać i może to być bardziej wspólne uzgodnienie. Przód, tył i koperta (koperta nie musi być). Zdjęcia ATC, które dostałam. |
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
No wiesz co Gail... Twoje juz poszło !!!
To ja myślałam że jestem jakaś nawiedzona bo wczoraj zrobiłam, ale postanowiłam że jutro wyśle żeby nie było że się spieszę . Po prostu bardzo spodobał mi się ten pomysł . A dodatkowo to jest jeszcze intrygujące, że ja wasze "prace znam " a wy moich nie to dodatkowo mnie raczej rajcuje ale i szufladkuje ale zobaczymy , mam nadzieję że spodobają się. W domu mają mnie dość, bo się ich pytam, a oni mówią że się nie znają .... Jestem cieka reakcji. A na swój watek jakoś nie moge się odważyć. Poczekamy zobaczymy !!!
|
|
#34 |
|
Chi~
|
yyy.... a mozna to zrobić do niedzieli? bo mam trochę nauki jeszcze
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
tysia_15 spokojnie masz czas jak się omówiłyśmy na priv, wiec spoko... to ma być zabawa a nie nerwy... luzik!!!
![]() Buziaki
|
|
#36 |
|
Chi~
|
ufffffffffff
no to fajnie
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Gail ślicznie dziękuję za zdjęcia...
kreffcik myślę że jak pierwsza wymianka już się ruszy to później będzie łatwiej i nie będzie takiej nerwuweczki malutkiej...a tak poza tym to ja z wielką chęcią oglądnęłabym Twoje prace...nie bądź taka tajemnicza pokaż coś...
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze a możecie jeszcze napisac zeby to wyraźne bylo ja mam robić 2 karty na temat który dostałam od KAMILCI i jedna wysłac do niej a druga do JOPLIN czy mam robic jedna karte na temat ok KAMILCI a druga na temat który ja zadałam JOPLIN?
Nie trzeba umieć tylko kochać trzeba również umieć okazac MIŁOŚĆ ..::wszystko jest możliwe niemożliwe wymaga poprostu wiecej czasu::.. Moje pracki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...26#post5396626 |
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Tak
Nie stresujcie się tak dziewczyny, tak jak napisała tores - główne założenie to dobra zabawa
|
|
|
|
|
#40 |
|
Chi~
|
Hmm... drukarka wydrukowała mi kwadrat 8,9 x 6,3
to dobre wymiary? bo chyba małe... :/
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Dobre dobre
|
|
|
|
|
#42 |
|
Chi~
|
łojej, tożto małe jest
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
I w tym cała zabawa
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I tą na temat od Kamilci wysyłasz do Kamilci, a tą na temat dla Joplin wysyłasz do Joplin. Ale jak wolisz inaczej, to naprawdę świat się nie zawali ![]() Skończyłam kopertki Dzięki Gail za wzory!
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
A takie jeszcze małe pytanie - czy któraś z Pań jest chętna na międzynarodową wymianę? Do wysłania jest 6 ATC w przeciągu 4 tygodni
![]() Tores - nie ma za co
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Chi~
|
Cytat:
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
@Gail - ja jestem chętna, z pewną taką nieśmiałością
![]() @Tysia - tematy wymiany ustala się w parach, które się wymieniają. Jedną parę stanowisz Ty i osoba z góry - dla niej robisz kartę na temat zaproponowany przez nią. Drugą parę stanowisz Ty i osoba z dołu - dla niej robisz kartę na temat zaproponowany przez Ciebie. Ale jak ustalicie inaczej, to naprawdę świat się nie zawali
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mogłabym spróbować, czasem fajnie być rzuconym na głęboką wodę... ![]() A co tam ........... Trzeba w siebie wierzyć !!!!
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
prawda prawda...mówisz tak a prac Twoich dalej nie widzę...pokażżżżżżżżżżżżż
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
kamilcia_w
Obiecuje, że jak tylko będę miała chwilkę to poszukam co zostało mi w domu i poszperam w zdjęciach . I pokażę swoje poty techniczne. Żadnej rewelacji nie ma, jak paczę na wasze prace to po prostu głupio pokazywać cokolwiek. No, ale jak napisałam trzeba w siebie wierzyć!! Jak nie dziś to na pewno do końca tygodnia będziesz widział o czym mówię jeszcze raz wielkie
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
trzymam cie za słowo...
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
Egzamin do przodu, więc można wracać do ATC bez poczucia winy
![]() Kreffcik, wrzucaj zdjęcia
|
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
No, pierwsze karteczki pojechały w świat
Gail, do Ciebie od razu dwie, jedna tutejsza (jednak wyszedł mi temat "Kwitnąca wiosna" ) a druga międzynarodowa ![]() I kupiłam znaczków na zapas! A teraz robię następne kartki, tralala. |
|
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
Gail, kreffcik - dostałam dziś Wasze karty
![]() Dziękuję, są piękne i pomysłowe! Naprawdę mi się ta zabawa podoba
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Tores możesz się pochwalić
Moja Biżu ![]() Papierowo-Karteczkowo Arizoony ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/9719b90b52.png Edytowane przez arizoona Czas edycji: 2007-04-25 o 13:07 Powód: przekręcenie nicka |
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
Dostałam dzisiaj od tores dwie atc - piękne! Pomysł z oknem rewelacyjny
|
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Normalnie czad zabawa!!!! Ja dopiero przed chwilą otworzyłam poczte no iiiii normalnie az buzia mi się zaokragliła .. tores BARDZO DZIęKUJE !!!!
ATC Jest extra !!!! Otwierałam i wszyscy w domu co masz co masz , ale fajnie ale fajna zabawa że się wymieniacie i w ten sposób się poznajecie, no wogóle extra miec cos od kogoś !!! Ludzie przyłaczcie się bawcie razem z nami!!!! Tores wielkie wielkie
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
A ja dziś dostałam maila od dziewczyny z Anglii, której wysłałam ATC z "międzynarodowej wymiany łańcuszkowej" - pisze, że była zaskoczona tym, że z Polski dostała kartę. Muszę jej napisać, że pewnie jeszcze kilka dostanie, niech się przygotuje psychicznie
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
dziąchy a ja zrobiłam 2 ATC i mi nie wyszły...ja chyba nie mam dni na te cudaki...już się nie mogę doczekać jak zobaczę Wasze, staram się jak mogę ale chyba muszę na wenę poczekać...a może ktoś chce odstąpić troszkę weny? ...
|
|
#60 |
|
Wtajemniczenie
|
A wiecie co przyłączam się, ale od razu mówię, że hmm czasowo może być problem
![]() |
Nowe wątki na forum Papierowy zawrót głowy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.

Na przyszłość będę musiała kupić zapas 
. Po prostu bardzo spodobał mi się ten pomysł . A dodatkowo to jest jeszcze intrygujące, że ja wasze "prace znam " a wy moich nie to dodatkowo mnie raczej rajcuje ale i szufladkuje ale zobaczymy , mam nadzieję że spodobają się. W domu mają mnie dość, bo się ich pytam, a oni mówią że się nie znają ....