![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak podkreślić jasną cerę?
Achhh ... piegi...
![]() Nie będę tutaj wklejać zdjęć, ale zobacz sobie również zdjęcia MEGAN EWING - jeśli po obejrzeniu jej zdjęć nie przekonasz się do piegów, to uduszę własnoręcznie. ![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
ja rowniez naleze do klubu "bladolicych i piegowatych" i bardzo dobrze mi z tym
![]() ![]() co do wczesniejszego pytania o kolor wlosow - mysle ze roznych ludziom roznie pasuje ![]() ![]() ![]() a piegow zazdrosci mi wiele kolezanek! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Widzę że sporo się nas tu uzbierało
![]() Najtrudniej jest chyba wyrwać się spod ogólnego modnego kanonu piękna. No i odeprzeć ataki typu ,,ale Ty blada". Nie no mleczny dekolt, nogi czy ręce też mogą być zmysłowe i pociągające, prawdaż? ![]() Piegi są śliczne, mi niestety zanikają - im jestem starsza tym ich mniej... Co do włosów - ja miałam naturalny blond i zdecydowałam sie na zmianę - na złoty brąz, który wygląda jak czekoladowy brąz. I jestem zadowolona ![]() Osobiście marzy mi się biel Nicole Kidman - miałam taką i jak już wspominałam -żem ją zmarnowała, próbuję dojść do cery z dzieciństwa tylko narazie mi nie wychodzi i jest nijako. A jakie kolory pomadek, cieni używacie na co dzień i na wielkie wyjjścia? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Najtrudniejsze to jest chyba jednak nie opalić się latem. Bo przecież chodzenie z jakąś parasolką to takie nie praktyczne. Więc laski, co robicie, aby się nie opalić? Jakie kremy, filtry, itp., stosujecie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Na ciałko, żeby wyszło bardziej ekonomicznie :/ coś z koncernu L'Oreal ew. Garnier. Polecam dział KWC- blokery UV.
Rodzina: "Nie wyrażamy zgody na sekcję zwłok XY" Klinicysta: (podanie do Zakł.Patomorfologii) "Sekcja zwłok konieczna(...) Z punktu widzenia rozpoznania, w sekcji można pominąć głowę.." ------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
i dobrze podkreslaja je mocne makijaze czasem experymenyuje z kolorywmi soczewkami ![]() a usta jakims blyszczykiem, coz najpiekniej wyglada czerwien ale ciezko mi ja dobrac , zreszta na dzien sie nie nadaje.. przeszkadza mi nieco jak wgapiaja sie w te usta mezczyzni.. zwlaszcza ze porcelanowa cera poteguje wrazenie czerwieni i na odwrot choc milo elektyzowac otoczenie .. do bieli pieknie komponuje sie czerwien osobiscie bardzo lubie własnie styl "krew i mleko " ![]()
Urtica dioica ![]() Edytowane przez leeloo Czas edycji: 2006-02-05 o 18:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
ja tez naleze do bladych. sorry..przezroczystych zimą ;D latem jestem jak mulatka ale juz w pazdzierniku wygladam jak no jak wy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Hehe, mi kompletnie kolorowe usta nie pasują, dlatego jak tylko się da rozjaśniam je.
![]() ![]() Dodaję również zdjęcie różu, który moim zdaniem za***iście będzie pasował do bladej cery. ![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
mi tez bardzo ale to bardzo podoba sie blada,porcelanowa cera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Może ogórki?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
ogorki?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Rozjaśniają cerę.
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
ojej Przezlosliwa fajne te usta
![]() masz moze jakis link o tego typu maijazach? cos mi sie wydaje ze trzeba te usta najpierw czyms wybledzic a na srodek dac nieregularna plame szminki i na to blyszczyk.. ogolnie wydaje mi sie ze pasuja do tego typu cery wszelkie extrawagancje , bo w sumie sama w sobie jest dosc nietypowa na tle posopolitej opalenizny i zwraca uwge.. zwlaszcza w lato ![]() zwykle do czarnych oczu stosuje jakis akcent w jarzacym kolorze,np. barwna plama ktora ujawnia sie na chwile dopiero kiedy mrugnac powieka itp. robi wrazenie ![]()
Urtica dioica ![]() Edytowane przez leeloo Czas edycji: 2006-02-05 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
hehe
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Max factor o którym pisałam wcześniej.
![]() Leeloo - poszukam i dziękuję za inspirację. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Moje sposoby
![]() -kwasy(rozjasniaja)-( a potem oczywiscie wysokie filtry) -podkladu uzywam Mary Kay najasniejszy odcien -na to roz-loreala strawberry tart(taki jasniutki pudrowy roz) albo jakikolwiek roz w odcieniu rozowo-brzoskwiniowym-taki jak wkleila Przezlosliwa tez mi sie podoba lecz niewiem czy bym sie takim umalowala-chyba ze delikatnie-dla mnie rozu nie moze byc widac-naturalnie wygladajacy rumieniec to jest to ![]() blyszczyki to roznie-najczesciej kolor malinowy lub bezowy(lubie jasne usta) albo kolor taki baby pink-naturalnie wygladajacy uwielbiam tez meteoryty winter radiance-ladnie podkreslaja jasna cere ![]() rozswietlacz w plynie revlon bare light tez jest fajny do jasnej cery ![]() Piegi tez mam-chociaz od kwasow zanikaja-ale na ramionach mam pelno. |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
oj
Elfie marzy mi sie Winter Radiance jak nie wiem co ![]() ![]() Masz moze jakąś swoja fotkę z tym pudrem? nawet nie wiem jaki to efekt daje ale podejrzewam ze cudny ![]() co do makijazy.. poszukam cos tez u siebie mam troche magazynow ze zdjeciami z pokazów haute couture .. pare ciekawych, nietypowych propozycji mysle sie znajdzie , jak cos sie bedzie porobie zdjecia i powklejam fotki ![]() ![]()
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
no własnie obawiam sie tego ze bede zawiedziona zbytnia subtelnoscia tych metorytow , nie moge znalezc testera nigdzie ehh.. zycie
![]() wolabym dlatego w okazyjnej cenie kupic skoro to bedzie zakup w ciemno
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Co to są te meteoryty, dziewczyny?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Przezłośliwa widze nowy awatarek
![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Kobieta zmienną jest.
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
fajny wątek
![]() ja rowniez naleze do grona bladolicych ale takich naaaprawde blaaadolicych ![]() najwiekszy problem mam z doborem podkladu ![]() ![]()
#57 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
Szukałam troche na ten temat, wklejam linki, moze komus sie przydadza -
świetlista cera: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ighlight=blada pan stik - rozświetlacz http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ighlight=blada rozswietlacze do jasnej cey: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=96888 highlightery: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...rozswietlajace baza pod podklad - rozświetlajaca: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...rozswietlajace Dziewczyny , jak mozecie wklejajcie tez przydatne linki, rowniez receznzje kosmetykow ktore polecacie , byloby milo ![]() ![]() ![]() ![]() ja czasem nie moge ich znalezc, nie wiem chyba przemeczona jestem- a raczej na pewno - stresami ostanimi ![]() ![]()
#59 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Ja akurat naleze do bladolicych z problemami tradzikowymi,wiec niekiedy musze sie nameczyc,zeby wygladac jak czlowiek
![]() Na dolegliwosci tradzikowe moge polecic skinoren - bardzo delikatnie wybiela. Podklad do cery problematycznej - max factora pan stick 12 - bardzo jasny,genialnie kryje,a w wersji plynnej - miss sporty so clear 01 (dosc dobry,przy okazji jasny jak na game odcieni "mlodziezowych"). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:03.