![]() |
#1171 |
Zakorzenienie
|
![]()
gosi@czek przeglądnij forum czy chociażby posty Pogody nr.1092,1094-1097 znajdziesz mase informacji jak podkreślać i pielęgnować jasną cerę
![]() nikadomi zdjęcia cudne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1172 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jak podkreślić jasną cerę?
porcelanowe Azjatki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1173 |
Rozeznanie
|
ciąg dalszy...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1174 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1175 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1176 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1177 |
Rozeznanie
|
Znowu Azjatki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1178 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1179 |
Zadomowienie
|
Mma dla Was kilka patentów babcinych na ładną jasną i promienną cere
![]() Maseczka 1 ( dla cery mieszanej lub tłustej) - oczyszczająca, rozjaśniająca, regulująca sebum starte średnie jabłko, stołowa łyżka mąki ziemniaczanej (lub więcej, zalezy od wielkości jabłka), kilka kropel soku z cytryny. Wymieszać wszystko do papkowatej konsystencji. Nałożyć na buzie na ok 15-20 min. Maseczka ta lekko rozjaśnia, oczyszcza i reguluje wydzielanei sebum. Maseczka 2 ( dla kazdej cery) - rozjaśniająca Ubić na sztywno jedno białko z jajka,dodac pól łyżki soku z cytryny lub octu jabłkowego. Trzymac na buzi ok 10 min. Maseczka 3 - ściągająca , rożświetlająca ( dla cery mieszanej, normalnej, tłustej, zwiotczałej) Łyzka zmielonych płatków owsianych, łyżka zmielonego skrzypu polnego, rozetrzec na papkę z przegotowaną wodą, dodać kilka kropel soku z cytryny. Trzymać 20 minut. Wszystkie 3 przetestowałam na własnej skórze. Super efekty sa po 1 maseczce ( mam mieszna cere) ![]() ![]()
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1181 |
Zakorzenienie
|
Ach, te Azjatki, śliczne zdjęcia. Cery jak spod żelazka. Ciekawe, ile w tym Photoshopu, a ile naturalnego piękna...
Alithio, ![]()
![]() |
#1182 |
Zakorzenienie
|
![]()
nikadomi ty się po prostu nade mną znęcasz
![]() Alithio ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1183 |
Zakorzenienie
|
Muszę wiele z tych zdjęć pokazać mojej rodzinie
![]() Idę w ten weekend na ślub i wesele w jasnobeżowej sukience. Wszyscy mi odradzali, bo lepiej się wygląda w takim kolorze będąc mocno opalonym. Ale ja się uparłam i już ![]() Do sukienki mam jasno i ciemno brązowe dodatki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1184 |
Zadomowienie
|
beoneself-> i bardzo dobrze, że postawiłaś na swoim. ładnemu (czyt. blademu) we wszytskim ładnie!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1186 |
Zadomowienie
|
no coś ty!! :P nie zapłaciłam- czekam na listonosza i wtedy zapłacę. zazdroszczę ci...dlatego wciąż poszukuję jakiegoś sklepu realnego, dzięki któremu mogłabym zakupić biały podkład.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1187 |
Zakorzenienie
|
ahaaa... no to chyba tylko sklepy z bajerami dla wizażystów, charakteryzatorów i tym podobnych profesjonalistów zostają
![]() ![]() ![]()
#1188 |
Zakorzenienie
|
![]()
Przez ten wątek nie mogę się na nic zdecydować ani na kolor włosów,ani na konkretny puder czy podkład,ani na szminke,ani na lakier,ani nawet jaką maseczkę sobie zrobić
![]() ![]() ![]() Naomi Watts |
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Przyczajenie
|
One są tak pięknie jasne. Nie mają piegów. Jak myślicie jak by wyglądały z nimi. ( Te modelki z piegami)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1190 |
Przyczajenie
|
![]()
Ni wiem czy ten sposób był już pisany jak tak to sorki za gapiostwo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1191 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1192 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1193 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1194 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1195 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja dziś sobie zrobilam ta drugą , z białkiem i cytryną ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1196 |
Rozeznanie
|
Niestety większość tych wszystkich zdjięć to photoshop, kobiety wybielają się na tylko jedną, lub dwie sesję. W tym np. Xtina, Shakira czy Kate Moss. A także i Azjatki, nie wiem czy zauważyłyście ale prawie wszystkie mają różowe cery, Azjatki mają to do soebie, że są żółte, nawet się tak nieładnie mówi "żółtki". Azjatki z regóły nie mają takich jasnych cer jak nam się wydaje
![]() ![]() ![]() A co do opalenizny nazych "bladzioszków". To dożo tu takich pseudobladych mamy ![]() ![]() ![]() A kiepski humor dzisiaj mam ![]() Gosi@czek, Makinka posty 1092, 1094-1096 ![]() Ja nie wiem co Wy macie do mini szerokości paska, jak bym miała inne nogi sama bym takie nosiła ![]() Czerwonych szmink, czy błyszczyków Wam nie polecę żadnych bo jeszcze nie kupiłam. A jeśli chodzi o róż to on na ustach bladolicych wygląda równie dobrze jak czerwień, szczególnie ten mocny, nasycony róż, taka fukcja :ślina: Mi niestety żle z różowymi ustami, tak samo jak źle mi z frenchem na paznokciach ![]() ![]() A ja muszę nauczyć się posługiwać różem ![]()
"Nigdy nie śnię o niedorzeczności moich myśli w stanie czuwania" Hobbes ![]() Edytowane przez Pogoda Czas edycji: 2006-11-14 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1197 |
Rozeznanie
|
I jeszcze jedno, taki off top. Kto to jest?
#1198 |
Rozeznanie
|
Dołączam do wielbicielek bladej cery
![]() ![]() Chociaż mi niestety taka jasna cera nie bardzo pasuje, ale cóż zrobić ![]() Tak się ujawniłam w ramach podniesienia popularności wątku ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#1199 |
Zakorzenienie
|
![]()
Pogoda
![]() ![]() I jeszcze taka mala historyjka: Chciałam sobie kupić bloker La Roche-Posay 50+,chodziło mi o taki w formie fluidu (który to wdł. mnie z fluidem ma tylko wspólną konsystencje) i tak w pierwszej aptece uslyszałam "Nie ma,ja nawet dzwoniłam na hurtownie,ale mają tylko białe,więc nie zamawiałam,bo kto by białego fluidu używał ![]() ![]() ![]() I jeszcze coś ciekawego,co bije wszelkie rekordy moim zdaniem.Usłyszałam od koleżanki kazanie na temat zalet przebywanie na dworze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1200 |
Zakorzenienie
|
![]()
anamnezis witamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.