![]() |
#2701 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak podkreślić jasną cerę?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2702 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2703 |
Zadomowienie
|
a ja odnalazłam swój ideał
![]() Bourjois, Le Nu Vous Va si Bien nareszcie podkład ktory nie wyglada jak maska i nie podkreśla skórek, skóra po całym dniu w szkole śliczna promienna.. cudeńko... kolor najjaśniejszy przy daniu odpowiedniej ilości i rozsmarowaniu jej na duzej ilości filtru nawet się nie odcina od twarzy... coś pięknego... |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2705 |
Zadomowienie
|
uskow.. nie odpowiem ci na to pytanie bo nawet nie spojrzałam na skład.. bo ja tylko Avenki uzywam z filtrów
|
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Rozeznanie
|
![]()
Spodobał mi się sposób w jaki pomalowana jest ta aktorka czy piosenkarka (nie wiem dokladnie
![]() Wiem, wiem trochę za ciemna żeby nosić dumne miano bladej jak trup, ale murzynką tez nie jest ![]() W zwiazku z tym mam pytanie, czy któraś z Was ma może pomysł jakim różem/brązerem/rozświetlaczem można uzyskać taki efekt na policzkach? |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Zakorzenienie
|
Bardzo dużo.
http://static.flickr.com/23/31890000_d6a01add67_m.jpg http://www.mazakii.com/album1/upload...1224bee216.jpg
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2710 |
Rozeznanie
|
![]()
Baa, tylko jaki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Zakorzenienie
|
Bell Planete może?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Raczkowanie
|
Miłe Panie, jak zwykle okazałyście się niezawodne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pisałam jakiś czas temu o jasnych pudrach sypkich Golden Rose - wprowadzam małą erratę, oglądałam je wczoraj przy okazji wybierania sobie cieni (wreszcie się zdecydowałam na te poczwórne, na sucho i mokro, chociaż nie mają recenzji w KWC, więc to zakup w ciemno- od jutra będę testować ![]() ![]() -> Hanneke - chyba efekt "wilgotnego" połysku najtrudniej osiągnąć... nie mam akurat w tym dużego doświadczenia, ale na mojej koleżance mniej więcej taki rezultat dawały kuleczki Pierre Rene. jest 4 lub 6 zestawów kolorystycznych, koleżanka akurat miała najjaśniejszy, pastelowy, i nie dawały one "perłowego" wykończenia, ani brokatu - tylko jakby połysk.. pod warunkiem, że nie miała jakichś innych kulek w opakowaniu po PR ![]() Edytowane przez IlonaMarianna Czas edycji: 2006-12-06 o 12:57 Powód: update |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cieszę się, że ładnie podkreśliły jasne palce ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Zadomowienie
|
Witam Wszystkie piękne, blade kobiety!
![]() Jaki świetny temat! Sama jestem blada jak ściana - a więc chętnie się przyłącze do klubu. Cały ten wątek czytam już drugi dzień i nawet w połowie jeszcze nie jestem - ale boskie zdjęcia powklejałyście! Śliczne są te wszystkie modelki i śliczne jesteście Wy ![]() A włoski IlonaMarianna - cudo...! ![]() ![]() ![]() Zdradzę Wam co i ja stosuję do podkreślenia bladzizny, może się komuś przyda. Jednak nie maluję się na codzień, bom leniwa ![]() 1) podkład - L'oreal - Infallible 015 (porcelain) lub: L'oreal - True Match R1 (Rose Ivory) Oba te podkłady są bardzo, badzro jasne ale do wzmocnienia efektu używam jeszcze: 2) Puder do twarzy Biały - Star Gazer. (można zamówić przez Internet : www.koszulki.win.pl. Puder jest rewelacyjny - starcza mi na bardzo długo, ładnie się komponuje z w.w. podkładem, niesamowicie długo trzyma się na twarzy, a cera jest jednolita! No i nie jest drogi! ![]() 3) czasem jak mam ochotę rozświetlić trupią bladość używam jeszcze na policzki (w małych ilościach) - kremu ze srebrnymi drobinkami do ciała z Avonu - Pur Blanca (kupiłam ze 2 lata temu - nie zużyłam jeszcze nawet połowy). Chyba nie jest już dostępny w regularnej sprzedaży. Oczywiście - czasem dochodzi jeszcze do tego karminowa pomadka i czarna oprawa oczu - więc efekt trupa jest piorunujący. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ratujcie! Potrzebny mi na 17-stego biały podkład. Kto ma i może się podzielić? Potrzebne mi dosłownie odrobina, tak na 1 raz, w zamian oferuję jakieś próbki
![]()
![]() |
#2716 |
Zadomowienie
|
ech a mnie dzis TŻ namówił na pomadkę-błyszczyk w malinowo-czerownym kolorze.. dość mocny zdecydowany kolor... a przy bladej cerze.. wiadomo, wrażenie to jest spotęgowane do entej potęgi...co o takim zestawieniu sądzicie? raczej nie czuje się najlepiej w takim ostrym wydaniu ale podobno to świetnie wygląda.. czy rzeczywiscie? moze lepiej zostawić to jedynie dla przyjemność TŻ w domowych pieleszach
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2718 |
Rozeznanie
|
lady-dark witamy
![]() każda rada dobra ![]() szczególnie jesli "efekt trupa jest piorunujący" ![]()
#2719 |
Raczkowanie
|
Pogoda - białego nie mam, ale mogę Ci dać końcówkę MF LP 100tki, jeśli chcesz. jakbyś się zdecydowała, pisz na PW. mogę Ci go oddać, bo mam jeszcze zapasy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2720 |
Rozeznanie
|
![]()
Dziękuję za podpowiedzi, trzeba się będzie wybrać na rekonesans...
![]() Nikita-v na pewno cudownie wyglądasz ![]() A ja się w końcu zdecydowałam na kupno takiego podkładu Revlona, jaki ma Cmoksia. Ma najjaśniejszy kolor ze wszystkich które oglądałam, ale i tak dla mnie mógłby być o ton jaśniejszy. Po przypudrowaniu skrobią jest ok., aczkolwiek nie rozjaśnia mi skóry, można powiedzieć ze jest odrobinkę od niej ciemniejszy. Na pewno wart wypróbowania. Leciutko matuje i pomimo że jest płynny całkiem przyzwoicie kryje (mocnym tego krycia nazwać nie można ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli bieli- to niestety nie mam. A jesli b. jasnej porcelany- to z checia przesle Ci ten podklad Laury Mercier, o ktorym pisalam kiedys. http://www.lauramercier.com/products...ee_foundation/ 14.XII wieczorem bede juz w Gdyni, moge rano 15.XII wysla paczke priorytetem ![]() lady-dark- witaj w klubie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2722 |
Rozeznanie
|
ja mam biale ale jakosc jest naprawde taka,ze nie polecam zreszta chyba sa juz przeterminowane powinnam,je w koncu wywalic.za to polecam isc do jakiegos sklepu z artykulami malarskimi czasem mozna tam dostac farby do twarzy,takie jak pasta do butow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Rozeznanie
|
ja rowniez mam dosc blada cere ale niestety nie jest mi ladnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2724 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Zadomowienie
|
Jak mi się bardzo podoba ta Pani
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Zadomowienie
|
i jeszcze kilka foteczek...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.