|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
| Pokaż wyniki sondy: czy robisz zakupy w ciucholandach? | |||
tak - uwielbiam, to wręcz nałóg
|
|
1 269 | 40,87% |
| tak ale rzadko |
|
1 172 | 37,75% |
| nie bo nie |
|
426 | 13,72% |
| to obrzydliwe nosic cos po kims |
|
238 | 7,67% |
| Głosujący: 3105. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#24991 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lumpeksy Ciucholandy
Cytat:
|
|
|
|
|
#24992 |
|
Przyczajenie
|
Paulinaaa_ Dzieki bardzo, wieczorem tu zajrze na pewno
|
|
#24993 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzis i ja sie pochwale.
Tunika-NEXT za 1.70 Niestety nie uprasowana ale chcialam sie pochwalic. jest bez plecow, wiazana na karku wiec tworzy sie "woda"na biuscie. Ale trzeba bez staniczka ja nosic. Ciekawe czy bede tak umiala, zeby nie"uciekly" Misie Tatty Teddy kazdy za 3 zl Mis za 3,5o
|
#24994 |
|
Raczkowanie
|
To jakas fajna musi być .... kurcze szkoda ze u mnie nie ma sukienek w lumpku bo mi sie wesele zbliża :P
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. |
|
|
|
#24995 |
|
Zadomowienie
|
Paulinaaa_, anega, karaa86, tootsie dziekuję bardzo
|
#24996 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
zazdroszczę tego polo w paski
|
|||
|
|
|
#24997 |
|
Przyczajenie
|
Opiszę swoje dotychczasowe zakupki lumpkowe. Zaznaczam, że zaczęłam kupować w "tych" sklepach dopiero jakiś miesiąc - dwa miesiące temu
![]() -spodnie jeansy - 10zł, -spodnie jeansy - 10zł, -spodnie jeansy - 20zł, -golf biały - 8zł, -golf zielony - 5zł, -bluza z kapturem różowa - 6zł, -bluza z kapturem biała - 9zł, -biały sweterek w serek - 7zł, -elegancka koszula/tunika - 15zł, -zielona zwykła bluzeczka na długi rękaw - 5zł, -zielona zwykła bluzeczka na krótki rękaw - 8zł, -koszula w kratkę - 13zł, -płaszczyk dwurzędowy - 15zł, -minispódniczka jeansowa - 13zł, -jasny sweterek - 12zł Niestety fotek nie posiadam. To większość z moich "łupów", niektórych nie opisywałam. Zaznaczam, że wszystkie te rzeczy są w idealnym stanie i oprócz 2-3rzeczy, są dobrych firm Jestem bardzo zadowolona, a moją przygodę z lumpkiem zaczął ten właśnie wątek. Pozdrawiam
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#24998 |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Napisane przez ahankara to moje ostatnie zdobycze: 2 male, czarne torebeczki bluzeczka w paski- wzielam bez przymiarki bo za dluga kolejka byla i okazala się za duża a mialam nadzieję że będzie dobra 2 spódniczki, czarna tez okazala się za duża, ale może przerobię, bo chcialabym ją zostawić sobie Pierwsza torebeczka suuuper i obydwie spódniczki. Marzą mi się takie. ![]() Cytat: Turkusowy long, bardzo fajnie podkresla piersiaczki 13 zl. Paulinaaa_ ja się kurka nie bawie. Dziś wrócilam happy z lumpa, że ładne rzeczy kupiłam, a Ty kurcze mnie dołujesz swoimi. Oprócz tego, że to mój kolor, to jeszcze long prześliczny ![]() Podobają mi się również bransoletki po zecie i koszula czarna z kokardką. A i jeszcze podobały mi się te bermudy. Te małe – 38 rozmiar. Eh nie ma to jak mieć rozmiar 40 i mieć na czym siedzieć ![]() Jak będę miała czas to swoje powklejam ![]()
|
#24999 |
|
Zadomowienie
|
Paulinaaa_ jak zawwsze super ciuchy
|
|
|
|
#25000 |
|
Zadomowienie
|
a ja dzisiaj sandałki ze skóry z TOP SHOP
|
|
|
|
#25001 |
|
Zadomowienie
|
[quote=kolta;4187107]troszke ciuszkow i dodatkow
wszystko idzie w swiat.nic nie zostawiam sobie. rozmiarki nie te albo cos 4.piekna nowa torebka imitacja weza ze zlotem OMG!!!! Kolta świetna torba
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#25002 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne!! Naprawdę fantastyczne
![]() A ja dziś byłam ale nic ciekawego nie kupiłam prócz paska który bardzo mi się spodobał (ładna klamra). |
|
|
|
#25003 |
|
Zadomowienie
|
Sliczne butki, a do tego ze skóry, to już w ogóle git. Ja co prawda nie umiem już chodzic na takiej szpilce, ale wizualnie bardzo ładne. I właśnie tego brak mi w trójmiejskim lumpkach: nigdzie, ale to absolutnie nigdzie nie widzialam fajnych butków. Wszystko jedno jaki rozmiar: same starcze modele, plastik lub lakierki, ohyda :-/
|
|
|
|
#25004 |
|
Raczkowanie
|
A ja ostatnio upolowałam skórę z Vero Mody świetną
za 50zl, i szmizjerkę z atmosphere czarna za 16 zł zdjęć nie wkleję bo nie mam aparatu niestety
|
#25005 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#25006 |
|
Raczkowanie
|
Paulina
tyle powiem:P (a ja dzisiaj widzialam cuda ale jedno za drogie, drugie za małe ((()
|
#25007 |
|
Zakorzenienie
|
|
#25008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehh i jeszcze za taką cenę ja też chce Tatty Teddy świetne buty
|
|
|
|
|
#25009 |
|
Wtajemniczenie
|
Paulinaaa_ śliczności
szczególnie czerwona śliczna, zazdroszczęKiciunia21 śliczne rzeczy, czerwony long, bermudy achh |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#25010 |
|
Rozeznanie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;4192934]to moje ostatnie zdobycze:
2 male, czarne torebeczki bluzeczka w paski- wzielam bez przymiarki bo za dluga kolejka byla i okazala się za duża a mialam nadzieję że będzie dobra2 spódniczki, czarna tez okazala się za duża, ale może przerobię, bo chcialabym ją zostawić sobie [/QUOTE]Ahankara co do tej czarnej, to rok temu kupiłam sobie IDENTYCZNĄ, ale białą w czarne kwiaty ;D też trochę za duża, więc spinam ją agrafką ^^ |
|
|
|
#25011 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#25012 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;4192934]to moje ostatnie zdobycze: 2 male, czarne torebeczki bluzeczka w paski- wzielam bez przymiarki bo za dluga kolejka byla i okazala się za duża a mialam nadzieję że będzie dobra2 spódniczki, czarna tez okazala się za duża, ale może przerobię, bo chcialabym ją zostawić sobie [/quote]uwielbiam taki krój spódniczek - fajniusieCytat:
long i bermudyCytat:
i bucie ehh jaki to rzmiarek nie chcesz się pozbyc
|
|
#25013 |
|
luckygirl
|
Dziewczyny wszystkie macie tak cudowne zdobycze,że aż mi dech zapiera
|
|
|
|
#25014 |
|
Rozeznanie
|
chwile mnie tu nie było - załatwiałam sobie prace
- a tu takie zakupyniektóre szczególnie mi zapadły w pamieć ![]() nie miałam za wiele czasu żeby w lumkach buszować ale ... coś tam jest ![]() 1. CRAZY WORLD rybaczki 2. ONLY bluzia w paseczki ![]() 3. JENNIFER TAYLOR koronkowa tuniczka 4. DIVIDED sweterek 5. NICE turkusowa z koroneczką 6. złoty golfik
|
#25015 |
|
Rozeznanie
|
a tu cd.
7. DIVIDED sukienka ale duża ale i tak musiałam wziąć bo piękna i upewnić się czy krawcowa mi nie przerobi bo nie daje mi spokoju - jak nie to na all ![]() 8. ZARA zółte polo - za duze na all9. CANTUS turkusowa 10. OXMO różowa
|
#25016 |
|
luckygirl
|
ifffonka świetne ciuchy!!!rybaczki
|
|
|
|
#25017 |
|
Raczkowanie
|
ifffonka - Na zołte polo juz sie rzuciłam, zobaczymy czy bedzie moje
Ryyybaczki tez bym chciała....
|
|
|
|
#25018 |
|
Zakorzenienie
|
Kruk, butki ci sie udaly
super na nozce ![]() Iffonka, jeansy i sweterek divided
|
#25019 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak zwykle powtorze,Miedzylesie wymiany towaru w kazdy poniedzialek ale ogolnie caly czas cos dowieszaja. milego lumpkowania zycze
|
|
|
#25020 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co najważnieszje leża ZNAKOMICIE :PCytat:
![]() ale oszalałam jak wydobyłam te rybaczki - taka perełka mi sie trafiła mój mały skarbek
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.

STUDNIÓWKA 2008 

,Denim, też lecą...
. .
bluzeczki i rurki . . 

szczególnie czerwona śliczna, zazdroszczę