|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#3121 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 266
|
Dot.: Czarnow³ose;)
Cytat:
Ja jeszcze siê wstrzymam z decyzj± o granatowej czerni. Mo¿e póki co bêdê farbowaæ zwyk³± czerni±, a kiedy indziej zaszalejê z niebiesk± Jestem cholernie zmienna, wiem
|
|
|
#3122 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 323
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3123 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo w samej czerni wygl±dam dosyæ naturalnie i m³odo, nie chcia³abym by ten granat to zmieni³
|
|
|
#3124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3125 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kiedy¶ na pewno wypróbujê z czystej ciekawo¶ci, póki co zostanê przy zwyk³ej
|
|
|
#3126 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 754
|
palette okaza³a siê do du**
wiecie ¿e jeszcze nigdy nie trafi³am na tak± farbê krucz± czerñ ¿eby mi siê nie wyp³uka³a? znowu mam w ¶wietle dziennym ciemny br±z a w sztucznym czarny :/
|
|
|
|
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
uzywa³a która¶ z Was Aksamitnej czerni Joanny??dzi¶ j± kupi³am,ale nigdy jej nie uzywa³am i nie wiem jak wychodzi.
|
|
|
|
|
#3128 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 212
|
Cytat:
aha uzywam wersji szampon na 24 mycia.
|
|
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3130 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam farbowane na czarno w³osy i kupi³am szampon i od¿ywkê Timotei z henn±, my¶licie, ¿e po d³u¿szym stosowaniu da chocia¿ w s³oñcu taki kasztanowy, ciep³y po³ysk ?? W ogóle która¶ z Was stosowa³a ten zestaw przy farbowanej czerni ?
|
|
#3131 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy znacie farbê odcieniem identyczn± b±d¼ bardzo podobn± do Czerwonej Czerni Schwarzkopf Brillance? Jest przepiêkna, a niestety okaza³a siê bardzo nietrwa³a. Mnóstwo jest granatowych czerni, a mi w³a¶nie zale¿y na ciep³ym odcieniu, dlaczego jest ich tak ma³o? O¶wieæcie proszê
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3132 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 631
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3133 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
choc juz po tych wszystkich poszukiwaniach zaczynam sie zastanawiac na zwyczajnej, hebanowej czerni. Jestem chyba za blada na zwykla, a tym bardziej na granatowa ;(
|
|
|
|
#3134 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
My¶lê, ¿e zostanê przy zwyk³ej czerni, a jak mi siê zwyk³a, zimna znudzi bêdê stosowa³a t± od¿ywkê Timotei henna i bêdê mieæ cieplejsz± czerñ ![]() W ogóle ostatnio mia³am my¶li ¿eby wyj¶æ z czerni, ale mi przesz³o jak moja rodzina i T¿ powiedzieli, ¿e w czerni mi najlepiej, w ¿adnych innych nie jest mi tak dobrze Pewnie maj± racjê teraz sama to zauwa¿y³am. Dziewczyny jaka od¿ywka do farbowanych w³osów jest najlepsza, najd³u¿ej utrzymuje kolor ? Bo jak pofarbujê znów w grudniu na czerñ to chcia³abym ¿eby d³u¿ej kolor trzyma³ ni¿ zawsze kiedy takiej nie stosowa³am
|
|
|
#3135 |
|
Raczkowanie
|
Siedzê teraz z farb± na g³owie Wellaton, kolor oczywi¶cie czerñ
Farba Brillance jest ju¿ wycofana ze sprzeda¿y, w moim mie¶cie nie widzia³am ju¿ jej nigdzie, s± tylko resztki- pani w drogerii tak mi powiedzia³a. Wielka szkoda, bo uwielbia³am t± farbê
|
|
#3137 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jednak br±zy nie dla mnie. Czerñ niech ju¿ zostanie na dobre Czarne w³osy s± taaaakie piêêkne
|
|
|
#3138 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 363
|
Cytat:
Jedyne, co jest PRZECIW czarnym w³osom u mnie, to jasne odrosty, które bardzo szybko siê odznaczaj± Ale co¶ za co¶![]() Ja uwielbiam ch³odne odcienie
|
|
|
|
|
|
#3139 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3140 |
|
Agencja Spamu - Nie staæ nas na reklamê, wiêc spamujemy!
Wiadomo¶ci: 893
|
Cze¶æ Kobitki mozna do was dolaczyc ?
![]() sta³am sie happy posiadaczka czarnych wlosow kiedys moja mama kilkakanscie lat farbowala Palette czernia i miala piekne wlosy ale czytam na forach same negatywne opinie o tej farbie i juz sama nie wiem ![]() co stosujecie na odzywienie kolorku wloskow ? ja uzywam calej serii Satinique i jestem bardzo zadowolona mam wrazenie ze mi wlosy zgestnialy ale szukam jeszcze dobrej maseczki na wlosy |
|
|
|
|
#3141 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
ja co prawda nie czarna ale czajê siê na czerñ bo czu³am siê w niej sob± ![]() pewnie za tydzien sobie kupiê farbkê bo jeszcze nie jestem zdecydowana na firmê ![]() co do Palette to czerñ u¿ywa³am w 99% farbowañ jak decydowa³am siê na ten kolor bo naj³aniej mi wychodzi³ chociaz ostatnio palette mi sie wydaje tak delikatna ¿e szok, s³abo mi ³apie farba i dlatego nie wiem czy co¶ zmienili czy jak, w ka¿dym razie wrêcz ja kocha³am ![]() stosujê pielêgnacjê bezsilikonow± i zobaczymy co bêdzie jak obetnê kiedy¶ sucharowe koñcówki
|
|
|
|
|
#3142 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Te¿ farbowa³am t± piank± i podobne mia³am odczucia. Teraz chcê pofarbowaæ Gernierem 100% Color- b³êkitna czerñ- jestem ciekawa jej trwa³o¶ci i tego granatowego po³ysku Pallet siê bojê, po niej w³osy mog± bardziej wypadaæ, a i tak mam z tym problem ca³y czas. ![]() W³a¶nie te¿ szukam jakiego¶ szamponu i odzywki co d³u¿ej trzyma kolor w³osów. Cytat:
|
|
|
#3143 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#3144 |
|
Agencja Spamu - Nie staæ nas na reklamê, wiêc spamujemy!
Wiadomo¶ci: 893
|
Dziewczyny a uzywa ktoras z was farb profesionalnych czarnych ? czy one dluzej sie trzymaja ?
pytalam jednej kolezanki ale twierdzi ze dwa tygodnie i po farbie ale ona ma wiekszosc wlosow sztucznych tzn przedluzanych i wiadomo tam farba moze inaczej chwytac
|
|
|
|
|
#3145 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najd³u¿ej utrzymuj±ca siê czerñ jak± kiedykolwiek farbowa³am w³osy to Koleston Welli. Mia³am ju¿ wszystkie mo¿liwe czernie na rynku. Jednak ta farba,która pasuje moim w³osom niekoniecznie musi byæ tak samo dobra dla Twoich w³osów. Pozdrawiam
|
|
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 363
|
Ja ostatnio farbowa³am czerni± z Garniera i muszê powiedzieæ, ¿e siê zawiod³am.... Kolor wyszed³ tak, jak po ciemnym br±zie, a spodziewa³am siê ¿e w³osy bêd± b³yszczeæ czerni±
|
|
|
|
|
#3147 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 5 791
|
Hej,mam pytanie.Tez jestem "czarnulk±",ale chcia³abym siê dowiedzieæ czy która¶ z was stosuje szampon/odzywkê itp. po którym w³osy s± takie "sypkie"?.Takie fajne
Je¶li tak to by³abym wdziêczna za nazwê.
|
|
|
|
|
#3148 |
|
Zadomowienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;31322812]Hej,mam pytanie.Tez jestem "czarnulk±",ale chcia³abym siê dowiedzieæ czy która¶ z was stosuje szampon/odzywkê itp. po którym w³osy s± takie "sypkie"?.Takie fajne
Je¶li tak to by³abym wdziêczna za nazwê. [/QUOTE]ja u¿ywam od¿ywkê alterry i równie¿ maskê z alterry https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra.html&next=1 i https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ra.html&next=1 oraz mleczko termoochronne z marionu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ry.html&next=1 po tym moje w³osy s± sypkie i polecam jeszcze szampon z gliss kur o ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ja.html&next=1
|
|
|
|
|
#3149 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 5 791
|
We wtorek jak by³am u fryzjera, podci±æ w³oski, by³y one takie sypkie,przelatuj±ce przez palce, b³yszcz±ce i piêkne.O takie w³asnie mi chodzi. Mo¿e kto¶ sie jeszcze wypowie
![]() Foto w za³±czniku(moje w³osiska) |
|
|
|
|
#3150 |
|
Zadomowienie
|
ja ju¿ napisa³am dziêki czemu otrzymujê sypkie w³osy.. mo¿esz kupiæ sobie jeszcze naftê kosmetyczn±
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.

na wczêsniejszych które dodawa³am widaæ granat

wiecie ¿e jeszcze nigdy nie trafi³am na tak± farbê krucz± czerñ ¿eby mi siê nie wyp³uka³a? znowu mam w ¶wietle dziennym ciemny br±z a w sztucznym czarny :/ 

+ korekcja powiek górnych 

22.01.2009 - 9cm...
--> 70cm