|
|
#3931 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam takie same tylko kolor bialy bardzo wygodne prawda??i slicznie na nodze leza![]() a to sa zdjecia sali na ktorej bede sie bawic w dniu wesela z goscmi.nie JEST TO SALA tak elegancka jak wasze jednak podoba mi sie i mysle ze po udekorowaniu jej nabierze cieplego nastroju i charakteru.bedzie ja dekorowac moja wszech uzdolniona kolezanka i jesli macie jakies ciekawe propozycje na dekoracje to z przyjemnoscia czekam...a co myslicie o balonie strzelajacym podczas pierwszego tanca???Czy jego efekt jest ciekawy czy trwa za krotko bo ja chce ten balon i tlumacze mojej siostrze ze cos takieho bede miala a ona: a po co??to ja jej mowie ze po to zeby baloniki wylecialy, a ona:a po co???i badz tu madry Cytat:
czy ksiega ta ma jakies ,,swoje" miejsce gdzie sobie lezy i goscie sie do niej wpisuja? czy wedruje po sali i wtedy sie wpisuja? czy wklejacie do niej jakies zdjecia z czasow narzeczenskich??? jesli juz ma jakies miejsce na sali to gdzie co i jak??? wybaczcie ale nie wiem
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200706034029.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008092701601630.png Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-02-17 o 01:16 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#3932 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008
Cytat:
wiecie może cos o ...wypozyczalniach butli z helem? chcemy sami powiesic balony ale nie widzi mi się jakoś dmuchanie tego wszystkiego ustami, są niby takie przejściowki, ale hel byłby najlepszym rozwiązaniem
|
|
|
#3933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3934 |
|
Zadomowienie
|
Mnie też ciekawi bardzo jak to jest z tą księgą gości,bo bardzo chciałabym ją mieć na swoim wesleu,ale myslę,że tam gdzię sie ją zamawia wiedzą co i jak i pewnie powiedza
|
#3935 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na jednym weselu koleżanko (Panna Młoda) zapomniała o niej, przypomniało jej się później więc puściła w obieg jak ludzie siedzieli przy stole. Sporo osób sie wpisało i ma pamiątkę. Na innym weselu księga leżał jakby przy wejściu, ale niewiele gości o tym wiedziało, wiec wpisów było chyba ze 3 (do momentu jak wychodziliśmy, później nie wiem jak było, a wychodziliśmy koło 2). Na naszym będzie tak. Będzie ustawiony osobny stolik a na nim właśnie będzie leżała ta księga. Stolik w rogu sali. Poproszę zespół o to by powiedzieli, ze leży tam księga gości i żeby ludzie się wpisywali, żeby wytłumaczyli co to jest. ewentualnie ja mogę powiedzieć. jeśli zauważę, ze jakoś mało tam gości się wpisuje to puszczę wzdłuż stołu (ale tego nie chciałabym robić). Tak u nas będzie. My mamy księgę gości na pierwszej stronie będzie druk p prośba, żeby goście się wpisywali i tyle. Cytat:
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-02-17 o 01:17 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#3936 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a jak ja się puści w ruch za stołami to jednak więcej tych wpisów jest i ludziom prościej...jak ktoś nie wie co to jest to sąsiad wytłumaczy, chociaż często zdraza się że ludzie po prostu czytają to co inni napisali i podają dalej...ale to głownie starsi tak robią bo chyba nie są przyzwyczajeni do takich nowości
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
poszukałam na google jakis info na temat tego helu i moje spostrzezenia na szybko
1) balony namuchane samym helem utrzymuja sie 8-10 godzin, czyli całkowicie bez sensu...nie pojade w dzień ślubu dmuchac balononów, a powieszone w piatek nie dadzą rady wytrzymać... 2) mogą byc piekne nawet i kilka dni ale do tego potrzebna jest jakaś specjalna uszczelka czy cuś, koszt przewyzsza koszt wypozyczenia butli... 3) natknełam się na jakąs pompeczkę...chyba jednak będzie u mnie pompowanie ustami przez ta przejściówke....
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3938 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale chyba tym razem nie przepuszcze tego...bo tak sobie mysle ze....jest dzien wesela....jest ksiega gosci....i tak sobie wedruje po sali...ludzie sie wpisuja....i na pewno napisze kazdy z nich cos cieplego wesolego....bo bedzie sie to dzialo w chwili...ta ksiega trafi w ich rece i na pewno wyjdzie z tego cos ciekawego...........3majc ie kciuki zeby moj TZ mnie nie wysmial zreszta ja mu dam![]() p.s. chyba wam sie nie podoba moja sala bo uniakacie komentarzy na jej temat
|
|
|
|
|
#3939 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W poprawiny znaleźli się i tacy co zrywali balony i wdychali by coś powiedzieć śmiesznego. tak było, tyle wiem Cytat:
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-02-17 o 01:17 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#3940 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sprobuje dodac zdjecie jak mniej wiecej bedzie wygladao wejscie do tej sali i udekorowanie |
|
|
|
|
#3941 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
ja ksiege puszcze po prostu w obieg po sali
|
#3943 |
|
Raczkowanie
|
toverek83 sliczne buty! Ja nie przepadam za okraglym czubkiem a te sa cudne!
![]() Ja sie zastanawiam co zrobic z moja sala, mamy malenka salke w piwnicy- robimy kolacje, niskie ceglaste sufity, myslalam o swiecach i kwiatach tylko. |
|
|
|
#3944 | |
|
Zadomowienie
|
Co do księgi gości, chyba ją puścimy po sali, każdy będzie się mogł wpisać i nie będzie musiał żadnego kącika odwiedzać
Pytanie tylko która wybrać ![]() Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5290323 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5290323 Nawet jest taki wątek na wizażu, możesz coś podpatrzyć :http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=198274 Masz duże możliwości na swojej sali bo jej wystrój nieczego nie narzuca. My mamy wesele w dworku więc wystrój już jest. Bardzo mi się podobają tak udekorowane schody na sali, spójrzcie: |
|
|
|
|
#3945 |
|
Raczkowanie
|
my wczoraj poszlismy na spisanie protok.
i bylo baardzo niemilo. co mnie zdziwilo, to to, ze podpisywalismy go nie osobno, tylko jeden po drugim odpowiadalismy no i okazalo sie, ze grzechem smiertelnym jest to, ze jestesmy po slubie cywilnym lepiej by bylo oczywiscie po slubie nei byc, sklamac, ze razem nie meiszkamy i udawac swietoszkow chyba trafilismy na kolejnego ksiedza, ktory uwaza, ze najwazniejsza kwestia jest seks, zero romowy na inne tematy ogolnie jestem dosc zniesmaczona
|
|
|
|
#3946 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3947 |
|
Raczkowanie
|
Edytowane przez calva Czas edycji: 2008-02-17 o 10:02 |
|
|
|
#3948 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jesli chodzi odekoracje sali to bardzo podoba mi sie sala zdobiona materialem jednak nie spotkalam zadnej firmy wykonujacej takie cuda a ja sama mam dwie lewe rece do takich czynow...bardzo podobaja mi sie te dekoracje na schodach SOFFERA...ja sama mam tylko kilka schodkow przed wejsciem do sali ale moze cos z tym materialem pokombinuje.... Naukie przedmalzenskie-jutro mamy drugie spotkanie...w miedzy czasie codziennie musze mierzyc temperature zaraz po przebudzeniu zeby panie sobie popatrzyly kiedy mam dni plodne a kiedy nie bardzo nie lubie tych spotkan poniewaz nie sa prowadzone z jakims milym nastawieniem i z entuzjazmem ze ludzie sie kochaja tylko tak jakos odbebniane...ostatnio gdy przyjechalismy omawiac kalendarzyki malzenskie pierwsze co uslyszelismy to:prosze sobie usiasc po kolei podchodzic podawac nazwisko i KOPERTE!!!! to tak teraz ma wygladac.....no comennts....powiedzcie mi dziewczynki czy wy tez musicie robic te kalendarzyki????bo to okropne...ostatnio sie zapomnialam wstalam z lozka i jak sobie przypomnialam o pomiarze temperatury to musialam znowu sie polozyc lezec iles tam minut i potem zmierzyc temoperature....no meksyk.....Schudnieciee-mam pytanie-co polecacie aby zrzucic tluszczyk z ramion bo jakos nie ladnie wyglaadaja
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200706034029.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008092701601630.png Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-02-17 o 01:18 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#3949 |
|
Raczkowanie
|
ja tam odawlilam to meirzenie temperatury, mierzylam po wstawaniu co ktorys dzien, reszte dopisalam
pani tylko skomentowala ze dziwne skoki, co ja zwalilam na moja chorobe przewlekla, ktora taki obraz moze dac ogolnie to pani naszaa byla mila i naprawde przejeta tym, zeby nas nauczyc tej metody |
|
|
|
#3950 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no i ja sobie tak mysle ze jeszcze sobie pomierze kilka razy...pewnie dotad az mi sie znudzi a potem odpisze ,,skas"...pisze to z mysla o tym ze pani prowadzaca te nauki nie jest czytelniczka naszego forum
|
|
|
|
|
#3951 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje dziewczyny ja dokladnie tak samo uwazam, ta moja mala salke przytloczyly by dekoracje a swierze kwiaty i swiece nadadza nastroj!
|
|
|
|
#3952 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny co myslicie o tych zaproszeniach??????spodob aly mi sie bardzo
http://www.allegro.pl/item307437677_...promocja_.html http://www.allegro.pl/item307437677_...promocja_.html |
|
|
|
#3953 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Fajny pomysl, podobaja mi sie, bo sa proste i skromne! Najbardziej podobaja mi sie w ich propozycji z czerona rozyczka, takie sa kontrastowe. |
|
|
|
|
#3954 |
|
Rozeznanie
|
moje ostatnie zdobycze ;P suknia la sposa "madeira" i obrączki (niestety posiadam tylko takie fotki, na żywo są ładniejsze)
i can fly but I want his wings... i can love but I need his heart... my angel gabriel http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008071900400430.png nasz aniołek 22.06.2009[*] Nasz kochany syneczek 12.12.2011 http://www.suwaczki.com/tickers/0d1yyx8dra3yoqgo.png |
|
|
|
#3955 |
|
Zakorzenienie
|
Toverek : widziałam na żywo, nie podobają mi się.
Wejdź na decorisus.pl i tam zobacz jakie mają zaproszenia jeśli lubisz w takim stylu. Np: Mam zaproszenia z tej strony, jestem w trakcie roznoszenia i bardzo sobie chwalę.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#3956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam do Ciebie pytanie Moja góra sukni jest podobna do Twojej, też w kształcie serducha. Czy pozostawiasz ją taką jaka jest pierwotnie czy będziesz np doszywała ramiączka?Masz już może orientacyjnie wybraną bieliznę do takiego dekoltu?
|
|
|
#3957 |
|
Zakorzenienie
|
śliczna i bardzo Ci pasuje
my jesteśmy po naukach, zostały tylko dwie poradnie... Jeśli ktoś jest z Warszawy to na serio warto "walczyć" o uczestnictwo w tych naukach jednodniowych
|
|
#3958 |
|
Zadomowienie
|
Co do zaproszeń podpisuję się pod tym co powiedziała madlen_18
![]() A jesli chodzi o tą suknie La Sposa,to też bym chciala wiedzieć jaka jest jej cena,bo koleżanka ostatnio zamówiła też tą suknię,ale cena jest jak dla mnie zbyt atrakcyjna i co tego wydaje mi się ze ma mniej tych falban
|
#3959 |
|
Raczkowanie
|
jesli chodzi o ceny pronovias i la sposa... sa bardzo nieatrakcyjne!!
ale, o dziwo, ceny sa rozne w roznych miastach (warszawa np drozsza o ok 300-500 zlotych na sukni) moze czasem warto wybrac sie do mneijszego miasta- chociaz jak sie policzy dojazdy, potem na przymiarki dojazdy, to moze niekoniecznie
|
|
|
|
#3960 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
owszem Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.

ja mam takie same tylko kolor bialy bardzo wygodne prawda??i slicznie na nodze leza

ale chyba tym razem nie przepuszcze tego...bo tak sobie mysle ze....jest dzien wesela....jest ksiega gosci....i tak sobie wedruje po sali...ludzie sie wpisuja....i na pewno napisze kazdy z nich cos cieplego wesolego....bo bedzie sie to dzialo w chwili...ta ksiega trafi w ich rece i na pewno wyjdzie z tego cos ciekawego...........3majc ie kciuki zeby moj TZ mnie nie wysmial
zreszta ja mu dam

no i ja sobie tak mysle ze jeszcze sobie pomierze kilka razy...pewnie dotad az mi sie znudzi
a potem odpisze ,,skas"...pisze to z mysla o tym ze pani prowadzaca te nauki nie jest czytelniczka naszego forum
owszem