Panny Młode 2008 - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-15, 09:26   #3931
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83
Cytat:
Napisane przez mskladaczek Pokaż wiadomość
U mnie tez wysoki odpadal, bo na codzien na szpilkach nie chadzam
Kupilam buty slubne 5.5 cm sa bardzo wygodne (fotka w zalaczniku) ale na wyzszy bym sie nie porwala.

Ciezko cos z zaokraglonym przodem znalesc, wiekszosc ma szpice bardzo dlugie.
Jak zaczelam rozgladac sie za butami, bylam zalamana, wieeeeeeeeelki obcas i wielki szpic kroluje niestety
gratuluje slicznych bucikowja mam takie same tylko kolor bialy bardzo wygodne prawda??i slicznie na nodze leza
a to sa zdjecia sali na ktorej bede sie bawic w dniu wesela z goscmi.nie JEST TO SALA tak elegancka jak wasze jednak podoba mi sie i mysle ze po udekorowaniu jej nabierze cieplego nastroju i charakteru.bedzie ja dekorowac moja wszech uzdolniona kolezanka i jesli macie jakies ciekawe propozycje na dekoracje to z przyjemnoscia czekam...a co myslicie o balonie strzelajacym podczas pierwszego tanca???Czy jego efekt jest ciekawy czy trwa za krotko bo ja chce ten balon i tlumacze mojej siostrze ze cos takieho bede miala a ona: a po co??to ja jej mowie ze po to zeby baloniki wylecialy, a ona:a po co???i badz tu madry

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
gratuluje slicznych bucikowja mam takie same tylko kolor bialy bardzo wygodne prawda??i slicznie na nodze leza
a to sa zdjecia sali na ktorej bede sie bawic w dniu wesela z goscmi.nie JEST TO SALA tak elegancka jak wasze jednak podoba mi sie i mysle ze po udekorowaniu jej nabierze cieplego nastroju i charakteru.bedzie ja dekorowac moja wszech uzdolniona kolezanka i jesli macie jakies ciekawe propozycje na dekoracje to z przyjemnoscia czekam...a co myslicie o balonie strzelajacym podczas pierwszego tanca???Czy jego efekt jest ciekawy czy trwa za krotko bo ja chce ten balon i tlumacze mojej siostrze ze cos takieho bede miala a ona: a po co??to ja jej mowie ze po to zeby baloniki wylecialy, a ona:a po co???i badz tu madry
KSIEGA GOSCI-mam pytanie odnosnie tej ksiegi chodzi o to ze gdy ja juz macie i jest dzien slubu to:
czy ksiega ta ma jakies ,,swoje" miejsce gdzie sobie lezy i goscie sie do niej wpisuja?
czy wedruje po sali i wtedy sie wpisuja?
czy wklejacie do niej jakies zdjecia z czasow narzeczenskich???
jesli juz ma jakies miejsce na sali to gdzie co i jak???
wybaczcie ale nie wiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zakopane 085.jpg (77,9 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zakopane 083.jpg (41,4 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zakopane 114.jpg (113,1 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zakopane 117.jpg (120,2 KB, 19 załadowań)

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-02-17 o 01:16 Powód: post pod postem
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 11:10   #3932
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2
Dot.: Panny Młode 2008

Cytat:
KSIEGA GOSCI-mam pytanie odnosnie tej ksiegi chodzi o to ze gdy ja juz macie i jest dzien slubu to:
czy ksiega ta ma jakies ,,swoje" miejsce gdzie sobie lezy i goscie sie do niej wpisuja?
wybaczcie ale nie wiem
dobre pytanie, ja nigdy na żadnym weselu nie spotkałam się z czymś takim

wiecie może cos o ...wypozyczalniach butli z helem? chcemy sami powiesic balony ale nie widzi mi się jakoś dmuchanie tego wszystkiego ustami, są niby takie przejściowki, ale hel byłby najlepszym rozwiązaniem

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 11:12   #3933
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość

wiecie może cos o ...wypozyczalniach butli z helem? chcemy sami powiesic balony ale nie widzi mi się jakoś dmuchanie tego wszystkiego ustami, są niby takie przejściowki, ale hel byłby najlepszym rozwiązaniem
u mnie w Szczecieni jest taka mozliwosc wypozyczenia, wiec na pewno i w Warszawie jest, tyle tylko, ze to dosc drogi interes, bo kilkaset zlotych,a i trzeba jeszcze dokupic specjalny zel uszczelniajacy, ktory wtryskuje sie do balona, bo podobno hel szybko sie ulatnia jesli nie ma uszczelnienia i na drugi dzien mnostwo balonow juz moze lezec na podlodze

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 11:20   #3934
katia0117
Zadomowienie

Mnie też ciekawi bardzo jak to jest z tą księgą gości,bo bardzo chciałabym ją mieć na swoim wesleu,ale myslę,że tam gdzię sie ją zamawia wiedzą co i jak i pewnie powiedza
Stary 2008-02-15, 11:47   #3935
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
wybaczcie ale nie wiem
To ja opiszę jak widziałam i jak będzie u mnie.
na jednym weselu koleżanko (Panna Młoda) zapomniała o niej, przypomniało jej się później więc puściła w obieg jak ludzie siedzieli przy stole. Sporo osób sie wpisało i ma pamiątkę.

Na innym weselu księga leżał jakby przy wejściu, ale niewiele gości o tym wiedziało, wiec wpisów było chyba ze 3 (do momentu jak wychodziliśmy, później nie wiem jak było, a wychodziliśmy koło 2).

Na naszym będzie tak. Będzie ustawiony osobny stolik a na nim właśnie będzie leżała ta księga. Stolik w rogu sali. Poproszę zespół o to by powiedzieli, ze leży tam księga gości i żeby ludzie się wpisywali, żeby wytłumaczyli co to jest.
ewentualnie ja mogę powiedzieć. jeśli zauważę, ze jakoś mało tam gości się wpisuje to puszczę wzdłuż stołu (ale tego nie chciałabym robić). Tak u nas będzie. My mamy księgę gości na pierwszej stronie będzie druk p prośba, żeby goście się wpisywali i tyle.

Cytat:

Moi znajomi wypożyczali - dawali jakiś zastaw za butlę potem ja oddawali, ale nie wiem czy to jest takie powszechnie

Czas edycji: 2008-02-17 o 01:17 Powód: post pod postem
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 12:20   #3936
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
wybaczcie ale nie wiem
ja była na kilku już weselach gdzie była księga gości i jednak najlepszym sposobem jest puszczenie jej w obieg za stołami... bo jednak jak jest zostawiona gdzieś na uboczu to ludziom nie chce sie podchodzić i dlatego jest mało wpisów, nawet jak ktoś poinformuje o niej!
a jak ja się puści w ruch za stołami to jednak więcej tych wpisów jest i ludziom prościej...jak ktoś nie wie co to jest to sąsiad wytłumaczy, chociaż często zdraza się że ludzie po prostu czytają to co inni napisali i podają dalej...ale to głownie starsi tak robią bo chyba nie są przyzwyczajeni do takich nowości

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 12:23   #3937
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

poszukałam na google jakis info na temat tego helu i moje spostrzezenia na szybko
1) balony namuchane samym helem utrzymuja sie 8-10 godzin, czyli całkowicie bez sensu...nie pojade w dzień ślubu dmuchac balononów, a powieszone w piatek nie dadzą rady wytrzymać...
2) mogą byc piekne nawet i kilka dni ale do tego potrzebna jest jakaś specjalna uszczelka czy cuś, koszt przewyzsza koszt wypozyczenia butli...
3) natknełam się na jakąs pompeczkę...chyba jednak będzie u mnie pompowanie ustami przez ta przejściówke....

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Stary 2008-02-15, 14:22   #3938
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
ja była na kilku już weselach gdzie była księga gości i jednak najlepszym sposobem jest puszczenie jej w obieg za stołami... bo jednak jak jest zostawiona gdzieś na uboczu to ludziom nie chce sie podchodzić i dlatego jest mało wpisów, nawet jak ktoś poinformuje o niej!
a jak ja się puści w ruch za stołami to jednak więcej tych wpisów jest i ludziom prościej...jak ktoś nie wie co to jest to sąsiad wytłumaczy, chociaż często zdraza się że ludzie po prostu czytają to co inni napisali i podają dalej...ale to głownie starsi tak robią bo chyba nie są przyzwyczajeni do takich nowości
bardzo Wam dziekuje za radyteraz musze ten pomysl skonsul;towac ze swoim kofanym ale cos mi sie zdaje ze powie:eeeeee co Ty znowu wymyslasz!?!?!ale chyba tym razem nie przepuszcze tego...bo tak sobie mysle ze....jest dzien wesela....jest ksiega gosci....i tak sobie wedruje po sali...ludzie sie wpisuja....i na pewno napisze kazdy z nich cos cieplego wesolego....bo bedzie sie to dzialo w chwili...ta ksiega trafi w ich rece i na pewno wyjdzie z tego cos ciekawego...........3majc ie kciuki zeby moj TZ mnie nie wysmialzreszta ja mu dam
p.s. chyba wam sie nie podoba moja sala bo uniakacie komentarzy na jej temat
Stary 2008-02-15, 14:36   #3939
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
poszukałam na google jakis info na temat tego helu i moje spostrzezenia na szybko
1) balony namuchane samym helem utrzymuja sie 8-10 godzin, czyli całkowicie bez sensu...nie pojade w dzień ślubu dmuchac balononów, a powieszone w piatek nie dadzą rady wytrzymać...
2) mogą byc piekne nawet i kilka dni ale do tego potrzebna jest jakaś specjalna uszczelka czy cuś, koszt przewyzsza koszt wypozyczenia butli...
3) natknełam się na jakąs pompeczkę...chyba jednak będzie u mnie pompowanie ustami przez ta przejściówke....
Nie prawda tzn. tak jak psiałam znajomi mieli na weselu balony z helem i wypożyczyli butlę nadmuchiwaliśmy w piątek, balony wytrzymały do wesela i poprawin. Oczywiście kilka pękło, ale to zawsze sie zdarza.
W poprawiny znaleźli się i tacy co zrywali balony i wdychali by coś powiedzieć śmiesznego. tak było, tyle wiem

Cytat:
bardzo Wam dziekuje za radyteraz musze ten pomysl skonsul;towac ze swoim kofanym ale cos mi sie zdaje ze powie:eeeeee co Ty znowu wymyslasz!?!?!ale chyba tym razem nie przepuszcze tego...bo tak sobie mysle ze....jest dzien wesela....jest ksiega gosci....i tak sobie wedruje po sali...ludzie sie wpisuja....i na pewno napisze kazdy z nich cos cieplego wesolego....bo bedzie sie to dzialo w chwili...ta ksiega trafi w ich rece i na pewno wyjdzie z tego cos ciekawego...........3majc ie kciuki zeby moj TZ mnie nie wysmialzreszta ja mu dam
p.s. chyba wam sie nie podoba moja sala bo uniakacie komentarzy na jej temat
Co do księgi gości zrób jak uważasz. jeśli chodzi o salę to ja rzadko się wypowiadam, bo każda sala jest inna. U mnie np. wszystkie sale w restauracjach są ładne ale małe i ja szukałam większej więc wybrałam Dom Weselny. ja lubię takie sale jak twoja, tylko trzeba pomyśleć jak ja udekorować żeby było ładnie. To co jest fajne, to możesz wybrać każdą kolorystykę i skomponować to np. z Twoim bukietem

Czas edycji: 2008-02-17 o 01:17 Powód: post pod postem
Stary 2008-02-15, 14:43   #3940
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Cytat:
Napisane przez tiffi1 Pokaż wiadomość
Co do księgi gości zrób jak uważasz. jeśli chodzi o salę to ja rzadko się wypowiadam, bo każda sala jest inna. U mnie np. wszystkie sale w restauracjach są ładne ale małe i ja szukałam większej więc wybrałam Dom Weselny. ja lubię takie sale jak twoja, tylko trzeba pomyśleć jak ja udekorować żeby było ładnie. To co jest fajne, to możesz wybrać każdą kolorystykę i skomponować to np. z Twoim bukietem
TIFFI-moja sala jest wlasnie sala domu weselnego...jest po remoncie i jesli chodzi o jej dekoracje to sa juz w mojej glowie pomysly przede wszytskim pojawia sie balony biale perlowe i pomaranczowe bo bukiet bede miala albo bialy albo wlasnie z dodatkiem koloru pomaranczowego..dzieki za komentarz
sprobuje dodac zdjecie jak mniej wiecej bedzie wygladao wejscie do tej sali i udekorowanie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg z%20brama%20balonowa%20wejsciowa%207.jpg (19,0 KB, 24 załadowań)
Stary 2008-02-15, 16:34   #3941
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
TIFFI-moja sala jest wlasnie sala domu weselnego...jest po remoncie i jesli chodzi o jej dekoracje to sa juz w mojej glowie pomysly przede wszytskim pojawia sie balony biale perlowe i pomaranczowe bo bukiet bede miala albo bialy albo wlasnie z dodatkiem koloru pomaranczowego..dzieki za komentarz
sprobuje dodac zdjecie jak mniej wiecej bedzie wygladao wejscie do tej sali i udekorowanie
Z salami to jest tak (jak ze wszystkim) każdy robi jak lubi, ja nie lubię balonów, więc u mnie nie będzie, jeśli chodzi o salę, będzie raczej materiałowo pod sufitem, albo nic, za nami, nie wiem co, albo nic, albo np. nasze zdjęcie ana stołach świece i żywe kwiaty. Wiem , że ubierać salę nie jest łatwo, bo jak ma się w restauracji fakt jest faktem kompozycje z kwiatów wystrój jest naprawdę imponujący, w takich salach jest trudniej bo wszystko trzeba zrobić od nowa. Każdy ma swoja koncepcję
Stary 2008-02-15, 16:40   #3942
sanetka
Zakorzenienie

ja ksiege puszcze po prostu w obieg po sali

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 17:13   #3943
Taska
Raczkowanie

toverek83 sliczne buty! Ja nie przepadam za okraglym czubkiem a te sa cudne!

Ja sie zastanawiam co zrobic z moja sala, mamy malenka salke w piwnicy- robimy kolacje, niskie ceglaste sufity, myslalam o swiecach i kwiatach tylko.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 09.jpg (81,0 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10.jpg (60,7 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg n12a.jpg (99,8 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg n13a.jpg (63,2 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg n14a.jpg (66,2 KB, 13 załadowań)

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008070500300330.png
Taska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 21:33   #3944
soffera
Zadomowienie

Co do księgi gości, chyba ją puścimy po sali, każdy będzie się mogł wpisać i nie będzie musiał żadnego kącika odwiedzać Ostatnio bardzo misię podobają księgi z tej strony: http://decorisus.pl/index.php?p=list...id=2&cat_id=31
Pytanie tylko która wybrać

Cytat:
Osobiście wolę zdobienia materiałowe niż balony, jakoś mi nie leżą:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5290323
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5290323
Nawet jest taki wątek na wizażu, możesz coś podpatrzyć :http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=198274

Masz duże możliwości na swojej sali bo jej wystrój nieczego nie narzuca. My mamy wesele w dworku więc wystrój już jest.
Bardzo mi się podobają tak udekorowane schody na sali, spójrzcie:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg pict0056.jpeg (93,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dworek.jpg (96,9 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg 89d8541a3cf31e36.jpeg (45,1 KB, 23 załadowań)
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-16, 08:19   #3945
marta12101
Raczkowanie

my wczoraj poszlismy na spisanie protok.

i bylo baardzo niemilo. co mnie zdziwilo, to to, ze podpisywalismy go nie osobno, tylko jeden po drugim odpowiadalismy

no i okazalo sie, ze grzechem smiertelnym jest to, ze jestesmy po slubie cywilnym

lepiej by bylo oczywiscie po slubie nei byc, sklamac, ze razem nie meiszkamy i udawac swietoszkow

chyba trafilismy na kolejnego ksiedza, ktory uwaza, ze najwazniejsza kwestia jest seks, zero romowy na inne tematy

ogolnie jestem dosc zniesmaczona
marta12101 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-16, 11:49   #3946
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Taska Pokaż wiadomość

Ja sie zastanawiam co zrobic z moja sala, mamy malenka salke w piwnicy- robimy kolacje, niskie ceglaste sufity, myslalam o swiecach i kwiatach tylko.
Zdecydowanie widze tutaj świeże kwiaty, oraz świece to w zupełności wystarczy. naprawdę będzie ładnie i stylowo
Stary 2008-02-16, 11:58   #3947
calva
Raczkowanie

GG do calva

Edytowane przez calva
Czas edycji: 2008-02-17 o 10:02
calva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-16, 12:22   #3948
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83
Cytat:
Napisane przez tiffi1 Pokaż wiadomość
Zdecydowanie widze tutaj świeże kwiaty, oraz świece to w zupełności wystarczy. naprawdę będzie ładnie i stylowo
bradzo dobry pomysl...wydaje mi sie ze jakiekolwiek balony czy inne odzdobienia przytlocza to miejsca a swiecie i kwiaty o jak najbrdaziej

Cytat:
Napisane przez Taska Pokaż wiadomość

Bardzo dziekuej za opinie-podobaja sie nawet moje babci ktroa zawsze twiredzi ze nie mam gustu
jesli chodzi odekoracje sali to bardzo podoba mi sie sala zdobiona materialem jednak nie spotkalam zadnej firmy wykonujacej takie cuda a ja sama mam dwie lewe rece do takich czynow...bardzo podobaja mi sie te dekoracje na schodach SOFFERA...ja sama mam tylko kilka schodkow przed wejsciem do sali ale moze cos z tym materialem pokombinuje....
Naukie przedmalzenskie-jutro mamy drugie spotkanie...w miedzy czasie codziennie musze mierzyc temperature zaraz po przebudzeniu zeby panie sobie popatrzyly kiedy mam dni plodne a kiedy niebardzo nie lubie tych spotkan poniewaz nie sa prowadzone z jakims milym nastawieniem i z entuzjazmem ze ludzie sie kochaja tylko tak jakos odbebniane...ostatnio gdy przyjechalismy omawiac kalendarzyki malzenskie pierwsze co uslyszelismy to:prosze sobie usiasc po kolei podchodzic podawac nazwisko i KOPERTE!!!! to tak teraz ma wygladac.....no comennts....powiedzcie mi dziewczynki czy wy tez musicie robic te kalendarzyki????bo to okropne...ostatnio sie zapomnialam wstalam z lozka i jak sobie przypomnialam o pomiarze temperatury to musialam znowu sie polozyc lezec iles tam minut i potem zmierzyc temoperature....no meksyk.....
Schudnieciee-mam pytanie-co polecacie aby zrzucic tluszczyk z ramion bo jakos nie ladnie wyglaadaja

Czas edycji: 2008-02-17 o 01:18 Powód: post pod postem
Stary 2008-02-16, 14:59   #3949
marta12101
Raczkowanie

ja tam odawlilam to meirzenie temperatury, mierzylam po wstawaniu co ktorys dzien, reszte dopisalam

pani tylko skomentowala ze dziwne skoki, co ja zwalilam na moja chorobe przewlekla, ktora taki obraz moze dac

ogolnie to pani naszaa byla mila i naprawde przejeta tym, zeby nas nauczyc tej metody
Stary 2008-02-16, 17:31   #3950
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Cytat:
Napisane przez marta12101 Pokaż wiadomość
ja tam odawlilam to meirzenie temperatury, mierzylam po wstawaniu co ktorys dzien, reszte dopisalam

pani tylko skomentowala ze dziwne skoki, co ja zwalilam na moja chorobe przewlekla, ktora taki obraz moze dac

ogolnie to pani naszaa byla mila i naprawde przejeta tym, zeby nas nauczyc tej metody
ja tez mialam zamiar odpisac ale zaraz na wstepie powiedziala ze:jesli odpiszemy skas te pomiary temperatur i reszte to zaczniemy swoje przygotowania do zalozenia rodziny od klamstwano i ja sobie tak mysle ze jeszcze sobie pomierze kilka razy...pewnie dotad az mi sie znudzia potem odpisze ,,skas"...pisze to z mysla o tym ze pani prowadzaca te nauki nie jest czytelniczka naszego forum
Stary 2008-02-16, 17:41   #3951
Taska
Raczkowanie

Dziekuje dziewczyny ja dokladnie tak samo uwazam, ta moja mala salke przytloczyly by dekoracje a swierze kwiaty i swiece nadadza nastroj!

Stary 2008-02-16, 18:00   #3952
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

dziewczyny co myslicie o tych zaproszeniach??????spodob aly mi sie bardzo
http://www.allegro.pl/item307437677_...promocja_.html
Stary 2008-02-16, 21:44   #3953
Taska
Raczkowanie

Cytat:
dziewczyny co myslicie o tych zaproszeniach??????spodob aly mi sie bardzo

Fajny pomysl, podobaja mi sie, bo sa proste i skromne!

Najbardziej podobaja mi sie w ich propozycji z czerona rozyczka, takie sa kontrastowe.

Stary 2008-02-16, 23:48   #3954
nayhde
Rozeznanie

moje ostatnie zdobycze ;P suknia la sposa "madeira" i obrączki (niestety posiadam tylko takie fotki, na żywo są ładniejsze)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1010003.JPG (90,3 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lasposa-madeira1.jpg (55,0 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img055.jpg (91,3 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg 309513230.jpeg (43,2 KB, 26 załadowań)

i can love
but I need his heart...

my angel gabriel

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008071900400430.png

nasz aniołek 22.06.2009[*]

Nasz kochany syneczek 12.12.2011
http://www.suwaczki.com/tickers/0d1yyx8dra3yoqgo.png
nayhde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-16, 23:51   #3955
Madlen__18
Zakorzenienie

Toverek : widziałam na żywo, nie podobają mi się.
Wejdź na decorisus.pl i tam zobacz jakie mają zaproszenia jeśli lubisz w takim stylu.
Np:
Mam zaproszenia z tej strony, jestem w trakcie roznoszenia i bardzo sobie chwalę.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zaproszenia_slubnezalotne000.jpg (44,8 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zaproszenia_slubnezalotne013.jpg (53,7 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zaproszeniaslubnehf042.jpg (51,8 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zaproszenia_slubnezalotne281.jpg (56,0 KB, 10 załadowań)
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-17, 01:23   #3956
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nayhde Pokaż wiadomość
moje ostatnie zdobycze ;P suknia la sposa "madeira" i obrączki (niestety posiadam tylko takie fotki, na żywo są ładniejsze)

Mam do Ciebie pytanie Moja góra sukni jest podobna do Twojej, też w kształcie serducha. Czy pozostawiasz ją taką jaka jest pierwotnie czy będziesz np doszywała ramiączka?Masz już może orientacyjnie wybraną bieliznę do takiego dekoltu?
Stary 2008-02-17, 08:45   #3957
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

Cytat:
Napisane przez nayhde Pokaż wiadomość
moje ostatnie zdobycze ;P suknia la sposa "madeira"
śliczna i bardzo Ci pasuje a można wiedzieć jaka cena? bo szukam sukienki w podobnym stylu

my jesteśmy po naukach, zostały tylko dwie poradnie...
Jeśli ktoś jest z Warszawy to na serio warto "walczyć" o uczestnictwo w tych naukach jednodniowych

Stary 2008-02-17, 10:05   #3958
katia0117
Zadomowienie

Co do zaproszeń podpisuję się pod tym co powiedziała madlen_18

A jesli chodzi o tą suknie La Sposa,to też bym chciala wiedzieć jaka jest jej cena,bo koleżanka ostatnio zamówiła też tą suknię,ale cena jest jak dla mnie zbyt atrakcyjna i co tego wydaje mi się ze ma mniej tych falban
Stary 2008-02-17, 10:24   #3959
marta12101
Raczkowanie

jesli chodzi o ceny pronovias i la sposa... sa bardzo nieatrakcyjne!!

ale, o dziwo, ceny sa rozne w roznych miastach (warszawa np drozsza o ok 300-500 zlotych na sukni)

moze czasem warto wybrac sie do mneijszego miasta- chociaz jak sie policzy dojazdy, potem na przymiarki dojazdy, to moze niekoniecznie
Stary 2008-02-17, 10:29   #3960
soffera
Zadomowienie

Cytat:
jesli chodzi o ceny pronovias i la sposa... sa bardzo nieatrakcyjne!!
owszem

Cytat:
ale, o dziwo, ceny sa rozne w roznych miastach (warszawa np drozsza o ok 300-500 zlotych na sukni)
moze czasem warto wybrac sie do mneijszego miasta- chociaz jak sie policzy dojazdy, potem na przymiarki dojazdy, to moze niekoniecznie
Ceny się nieznacznie różnią, ale koszty dojazdów i ew. strata czasu powodują, że kupujemy tam gdzie jest bliżej
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości