Panny Młode 2008 - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-20, 20:42   #4051
elianka
Zakorzenienie

Dot.: Ślub Sierpień 2008 - mamy czas?

gosia- koniecznie oddzielne
Stary 2008-02-20, 21:01   #4052
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

A jak dodam na zaproszeniu, że z osobami towarzyszacymi to nie wystarczy?
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-20, 21:01   #4053
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Toverek83, Madlen_18 dziękuje za zdanie, już na 99% podjęłam wybór.
Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
Ja mam mnóstwo pieprzyków i jakoś mi to nie przeszkadza (najwyżej schizę mogę mieć, że po opalaniu może się coś z nimi dziać). Nie miałam żadnych rękawiczek. Jestem zdecydowanie na nie rękawiczkom bez palców. Jak mierzyłam swoją suknię, a pani dołożyła mi welon i rękawiczki, dopiero zobaczyłam, że co za dużo to nie zdrowo. Marto, masz tak elegancką suknię, że nie ma sensu dokładać do niej takich rękawiczek.
Malin m in Twoje zdanie przekonało mnie na "Nie". Ja po prostu im dłużej siedzę na różnych forach ślubnych, im więcej się naoglądam fotek tym więcej różnych pomysłów przychodzi mi do głowy i zaczynam głupieć. Muszę ograniczyć przesiadywanie na ślubnych tematach.

Cytat:
Napisane przez Taska Pokaż wiadomość
Marta ja tez jestem na NIE! rekawiczki z Palcami wygladaja elegancko ale te mimo, ze ladne uwazam, ze tak troche lafiryndowato.

Chodzi mi o to, ze z elegancka suknia beda wygladac jakby nie byly od tego stroju.
Jak lafirynda na pewno nie chcę wyglądać.

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
odnośnie rękawiczek i ja jestem na NIE! a takich bez palców to juz w ogóle! bez sensu są one bo po co to zakładać jak jest ciepło.... dla mnie beznadziejnie to wygląda, choćby nie wiem jak piekne te rekawiczki były... w zimie takie zakryte to jeszcze moge zrozumieć, ale to też problem później ze zdejmowaniem ich do założenia obrączek...
m.a.r.t.a do Twojej sukni zdecydowanie lepiej bez a pieprzyków to i ja mam sporo i rozumiem co to schiz, jednego mam na środku czoła (jak hinduski) i co ja mam powiedzieć?! maska na twarz i tyle
A najdziwniejsze jest to, że nawet po zimie wychodzą mi pieprzyki i to na nogach .
Cytat:
Napisane przez biedronka19876 Pokaż wiadomość

Dziewczyny doradzcie mi czy do mojej sukni bedzie pasowało takie bolerko??
http://allegro.pl/item314195091_bole...ent_sile_.html
Mam wrażenie, że to bolerko jest za ciężkie do Twojej sukni. Samo w sobie ładnie wygląda.

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Dziewczyny potrzebuje szybkiej odpowiedzi. Czy jak dorosle dzieci, tzn studenci mieszkają z rodzicami to powinnam dawać im oddzielne zaproszenie czy może być na jednym. Oni na 100% przyjdą z osobami towarzyszącymi więc nie wiem jak mam to zrobić a muszę zaraz zamawiać zaproszenia i nie wiem ile ich wziąć.
Osobno dla rodziców i każdego dziecka .

Cytat:
Napisane przez martyś1984 Pokaż wiadomość
jestem nowa witam serdecznie ale biore ślub 27 wrzesnia 2008 roku
Witam serdecznie na forum i życzę owocnych przygotowań przedślubnych. Nie ma to jak wspólne przeżywanie tych wspaniałych chwil, zwłaszcza w tym wątku, gdzie dziewczyny są naprawdę pomocne.
Stary 2008-02-20, 21:04   #4054
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
Dziewczyny potrzebuje szybkiej odpowiedzi. Czy jak dorosle dzieci, tzn studenci mieszkają z rodzicami to powinnam dawać im oddzielne zaproszenie czy może być na jednym. Oni na 100% przyjdą z osobami towarzyszącymi więc nie wiem jak mam to zrobić a muszę zaraz zamawiać zaproszenia i nie wiem ile ich wziąć.
skoro przychodza z osobami towarzyszącymi to jak najbardziej nalezy sie oddzielne zaproszenie
my to nawet 15latkom już dajemy oddzielne z osoba towarzyszącą,a kto bedzie chciał przyjśc sam to powiadomi nas

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-20, 22:16   #4055
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21
Dot.: Panny Młode 2008

Katey ja tez slubuje 16 sierpnia!!
pozdrawiam!!

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-20, 22:47   #4056
Masako
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
my to nawet 15latkom już dajemy oddzielne z osoba towarzyszącą,a kto bedzie chciał przyjśc sam to powiadomi nas
My wprowadziliśmy zasade, ze z osobami towarzyszącymi zapraszamy powyżej gimnazjum, przynajmniej nie musimy sobie tego przeliczać na lata

Nie można zmienić kobiety. Można zmienić kobietę, ale to niczego nie zmienia.
Masako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-20, 22:59   #4057
biedronka19876
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Mam wrażenie, że to bolerko jest za ciężkie do Twojej sukni. Samo w sobie ładnie wygląda.

Sukienka jest trochę przerobiona, niema trenu z tyłu. I na zdjęciu wygląda na lekką, bo w rzeczywistości jest dość ciężka.
Pytam bo niewiem czy bedzie fajnie wygladać, w razie nie pogody.
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-20, 23:16   #4058
Taska
Raczkowanie

Panny Młode 2008

Cytat:

Dziewczyny doradzcie mi czy do mojej sukni bedzie pasowało takie bolerko??
http://allegro.pl/item314195091_bole...ent_sile_.html

wg mnie pasuje jesli kolor- odcien ten sam.

Cytat:

Ja bym dala oddzielne dla rodzicow, oddzielnie dla dzieci.
Powiadomienia mogly by byc na jednym.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008070500300330.png

Edytowane przez Taska
Czas edycji: 2008-02-21 o 07:31 Powód: post pod postem
Taska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-21, 07:21   #4059
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Dzięki dziewczyny. Oczywiście jeszcze nie zamowilam Jak to ja
Dzisiaj musze to zrobić. Tylko ta moja mama, ciągle niezdecydowana co do listy gości)
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-21, 08:14   #4060
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Cytat:
Napisane przez martyś1984 Pokaż wiadomość
nie pasuje bolerko poważnie

jestem nowa witam serdecznie ale biore ślub 27 wrzesnia 2008 roku
to tak jak ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!suknie juz masz???????mam nadzieje ze nie bo zostane sama tu bez wybranej sukni
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-21, 09:17   #4061
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
asiuk ciekawa suknia.
Cytat:
Asiuk: Fajna sukienka
Miło mi, że wzbudziła zainteresowanie Tak na 95% się na nią zdecyduję, mimo ceny (mama stwierdziła, że wyglądam tak fajnie w niej, że może mi ją zasponsorować )

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jakie jest Wasze zdanie na temat rękawiczek ślubnych?(bez palców takich jak na zdjęciach)
Uważacie je za tandetne, coś co może dodać sukni uroku lub jako zbędny dodatek?

Bo ja jestem jakaś taka dziwna, mam kilka małych pieprzyków na rękach i się ich wstydzę. Fakt będę na ślubie opalona i w rezultacie mogą się aż tak nie rzucać, ale no właśnie ja lubię stwarzać sobie problem.
Babka w salonie powiedziała, że przecież będzie ciepło, jestem młoda i nie powinnam niczym zakrywać dłoni itp. ale te pieprzyki to moje schizo
Marto droga, dlaczego przeszkadzają Ci pieprzyki? Ja mam ich kilka (dobrze widocznych) na barkach, obojczyku, czyli tam, gdzie nie będzie materiału sukni Uważam je za ozdobę, a nie moją wadę
Rękawiczkom bez palców mówię zdecydowane NIE! Dla mnie są okropnie kiczowate. Być może widziałam jedną dziewczynę, której one w miarę pasowały...
I najczęściej jest do tego welon z lamówką... Twoja sukienka wiele straci, jeśli zechcesz je włożyć.

Cytat:
Dziewczyny doradzcie mi czy do mojej sukni bedzie pasowało takie bolerko?
Moim zdaniem będzie pasować. Lubię właśnie takie bolerka - z wywiniętym kołnierzem

Ja mam ślub w październiku i również będę musiała zamówić jakieś okrycie wierzchnie (niestety), koniecznie w długim rękawem i dosć ciepłe. Odpadają wszelkie futra, bo wygląda się w nich przynajmniej o jeden rozmiar więcej. Ma ktoś jakiś pomysł?

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-21, 09:38   #4062
ysmay1
Raczkowanie

GG do ysmay1

suknia bardzo ciekawa

bolerko jak najbardziej bedzie pasowalo

jesli nie ma bolerka czy czala to rekawiczki pasuja.

ysmay1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-21, 10:52   #4063
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

ja mam troche inny problem... swiadkowa i swiadek i jeszczeparu innych naszych znajomych ma dziewczyne/chlopaka od jakiegos czasu i nie wiemy czy na zaproszeniu napisac os towarzyszaca czy imie i nazwisko. Np zapraszamy Kamila X. i on z osoba towarzyszaca ktora tez niejako znamy ale normalnie bysly jej nie zaprosi i nie wiem czy w takim przypadku pisac ja z imienia i nazwiska z nim na zaproszeniu czy tylko jego?? Doradzcie prosze
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-21, 13:44   #4064
gosiunia22
Zadomowienie

Dziewczyny, pomocy Co to za kwiat w tym bukiecie?? Chodzi mi o ten lekko bordowy w środku. Czy jest trwały?
...oj, coś się nie da załadować Chodzi mi o taki kwiat, który ma wpięty we włosy wizażanka siostra-larsa, katalog "juz po" - "nasz słub kościelny" - post nr 69. Z góry dziękuje za fatygę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ooooo.jpg (36,6 KB, 26 załadowań)

Andre Lhote

Nina, Nina, Nina...
gosiunia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-21, 15:15   #4065
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R
Wink Panny Młode 2008

wklej chociaz link do stronki

to sa storczyki... moja mama ma je w doniczce w kuchni... hehe... wg mnie bardzo wytrzymale kwiaty ;-)

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-02-21 o 20:33 Powód: post pod postem
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-21, 15:48   #4066
gosiunia22
Zadomowienie

Baardzo dziekuję W takim razie marzy mi się storczyk we włosach i w bukiecie (Najchętniej taki mix: storczyk, cantadeskie i bladoróżowe eustomy).

Andre Lhote

Nina, Nina, Nina...
gosiunia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-21, 17:11   #4067
123myszka
Raczkowanie

Suknia na wystawie okna obok garnituru to classa z tego roku,może wiecie jaki model i moze macie zdjecia tej sukni bo na stronie jej nie ma
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (62,9 KB, 58 załadowań)

http://www.przewodnikmp.pl/img-300820080063.png

"Kocha się naprawdę i do końca
tylko wówczas gdy kocha się zawsze
w radości i smutku bez względu
na dobry czy zły los."
Jan Paweł II
123myszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-21, 17:28   #4068
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
to tak jak ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!suknie juz masz???????mam nadzieje ze nie bo zostane sama tu bez wybranej sukni
Toverek ja już mam suknię (też 27.09) szukałaś już coś? W sumie do kwietnia masz czas aby wybrać suknię ale po co zostawiać to na ostatnią chwilę... U mnie zwybraniem sukni odeszło wiele stresów, więc leć mierzyć i wstawiaj zdjecia doradzimy

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
ja mam troche inny problem... swiadkowa i swiadek i jeszczeparu innych naszych znajomych ma dziewczyne/chlopaka od jakiegos czasu i nie wiemy czy na zaproszeniu napisac os towarzyszaca czy imie i nazwisko. Np zapraszamy Kamila X. i on z osoba towarzyszaca ktora tez niejako znamy ale normalnie bysly jej nie zaprosi i nie wiem czy w takim przypadku pisac ja z imienia i nazwiska z nim na zaproszeniu czy tylko jego?? Doradzcie prosze
Zapytaj się osoby którą zapraszasz czy woli osoba towarzysząca czy imię i nazwisko. Unikniesz jakiś ewentualnych problemów. My na zaproszeniach część mamy z osobą (zmieniają partnerów często bądz ich nie mają ) a część z imienia i nazwiska (stali partnerzy).
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-21, 17:34   #4069
elianka
Zakorzenienie

Agata R mi sie wydaje, że bardziej elegancko będzie zaprosic z imienia i nazwiska.

gosia- my tez zapraszamy z osobami towarzyszącymi i oddzielnie wszystkich powyżej gimnazjum
Stary 2008-02-21, 18:05   #4070
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Toverek ja już mam suknię (też 27.09) szukałaś już coś? W sumie do kwietnia masz czas aby wybrać suknię ale po co zostawiać to na ostatnią chwilę... U mnie zwybraniem sukni odeszło wiele stresów, więc leć mierzyć i wstawiaj zdjecia doradzimy

Zapytaj się osoby którą zapraszasz czy woli osoba towarzysząca czy imię i nazwisko. Unikniesz jakiś ewentualnych problemów. My na zaproszeniach część mamy z osobą (zmieniają partnerów często bądz ich nie mają ) a część z imienia i nazwiska (stali partnerzy).
Nie mam suknino i sama juz nie wiem co robic....babka w salonie powiedz ze jeszcze dowioza kolekcje z 2008 roku ale dziewczyny mnie wysmialy bo ponoc suknie z tego roku juz sa w salonach..wiec ja sie zdenerwowalam tupnelam noga i mowie do TZ:albo mnie zawieziesz gdzies dalej zebym poszukala piekna suknie albo bede miala koloru ecria on ze strachu ze bede miec ecri(bo nie lubi tego koolru i woli mnie w bieli_)obiecal ze w nastepny czwartek lub sobote uderzamy do Rzeszowa a tam jest salon Impresjinie bylam tam nigdy w tym salonie ale slyszalam ze jest niesamowicie duzy wybor sukni....teraz sprobuje wkleic co mi sie podoba
i zdecydowanie chciualabym cos w tym stylu a gdyby w moje rece trafila t arzecia to bylabym w siodmym niebie
ZAPROSZENIA-ja na zaproszeniach pisze przy nazwisku np kuzynki czy kolezanki tak: Janina Kowalska wraz z osoba towarzyszaca bo moje kuzynki i kuzyni ciagle zmieniaja partnerow wiec tak bedzie ostrozniej a poza tym z osobami zapraszamy tycyh ktorzy skoczyli liceum...bo gdyby mialo byc tak jak Wy piszecie ze od gimnazjum z osobami to moje wesele byloby na 250 osob....mam mase kuzynek i dlatyego tak robie.....ale mam nadzieje ze beda sie dobrze bawic
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10469.jpg (33,1 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 302862758_1.jpg (93,4 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia18.jpg (57,0 KB, 35 załadowań)
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-21, 18:11   #4071
Taska
Raczkowanie

Czesc dziewczyny, ja znowu zastanawiam sie nad taka sprawa;

Ja mam Brata i TZ tez ma brata, oboje chcemy, zeby swiadkami byli bracia i czy na slubie musi byc "parka" swiadkow, czy moze byc dwoch facetow??

Stary 2008-02-21, 18:18   #4072
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Nie mam suknino i sama juz nie wiem co robic....babka w salonie powiedz ze jeszcze dowioza kolekcje z 2008 roku ale dziewczyny mnie wysmialy bo ponoc suknie z tego roku juz sa w salonach..wiec ja sie zdenerwowalam tupnelam noga i mowie do TZ:albo mnie zawieziesz gdzies dalej zebym poszukala piekna suknie albo bede miala koloru ecria on ze strachu ze bede miec ecri(bo nie lubi tego koolru i woli mnie w bieli_)obiecal ze w nastepny czwartek lub sobote uderzamy do Rzeszowa a tam jest salon Impresjinie bylam tam nigdy w tym salonie ale slyszalam ze jest niesamowicie duzy wybor sukni....teraz sprobuje wkleic co mi sie podoba
i zdecydowanie chciualabym cos w tym stylu a gdyby w moje rece trafila t arzecia to bylabym w siodmym niebie
ZAPROSZENIA-ja na zaproszeniach pisze przy nazwisku np kuzynki czy kolezanki tak: Janina Kowalska wraz z osoba towarzyszaca bo moje kuzynki i kuzyni ciagle zmieniaja partnerow wiec tak bedzie ostrozniej a poza tym z osobami zapraszamy tycyh ktorzy skoczyli liceum...bo gdyby mialo byc tak jak Wy piszecie ze od gimnazjum z osobami to moje wesele byloby na 250 osob....mam mase kuzynek i dlatyego tak robie.....ale mam nadzieje ze beda sie dobrze bawic
Oj obawiam się że to ja byłam jedną ze zwracających uwagę że kolekcje 2008 są już w salonach Ale to nie było wyśmiewanie tylko podanie faktów
Do rzeczy... Propozycje ładne, widzę że podobają Ci się suknie w litere A (chyba prawie każdej jest dobrze w takiej sukni) ale zmierz koniecznie inne fasony...
I dobrze niech TŻ Cię wiezie do większego miasta bo tam wybór jest większy. Ja w moim mieście ani w sąsiadujacych nie zmierzyłam ani jednej sukni! Odwiedziłam tylko katowickie salony i tam znalazłam swoją wymarzoną. Będziemy czekać na relacje z wizyty w salonach w Rzeszowie (Polecam umówienie się telefonicznie wtedy kiedy będzie dużo ludzi Panie przyjmą Ciebie bo będziesz umówiona)

Cytat:

Ja mam Brata i TZ tez ma brata, oboje chcemy, zeby swiadkami byli bracia i czy na slubie musi byc "parka" swiadkow, czy moze byc dwoch facetow??
Gdzieś już pisało na forum, że świadkowie mogą być tej samej płci
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-21, 18:19   #4073
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Cytat:

Może być. U mnie będzie dwóch 18-letnich przystojaniaków

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

[aniolek1]28390[/aniolek1]
Biricchina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-21, 18:29   #4074
123myszka
Raczkowanie

Panny Młode 2008

U mnie też będzie dwóch facetów,ja mam brata i moj misiek ma brata.
Dwóch facetów może być,ale nie mogą być dwie kobitki tak słyszałam a dlaczego

Własnie znalazłam o tym czy mogą byc faceci i czy moga byc kobitki na swiadków
http://slub.onet.pl/6377,1310225,,ja...t_artykul.html

na dobry czy zły los."
Jan Paweł II

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-02-21 o 20:34 Powód: post pod postem
Stary 2008-02-21, 18:33   #4075
niuniuniau
Zadomowienie

Cześć dziewczyny
Mam już swoją kieckę, jak ją przymierzyłam to od razu wiedziałam że to TA. Suknia jest z najnowszej kolekcji GALA model Baron color ecru bo tylko w takim wyglądam dobrze. http://www.slubnysalon.pl/gala.html w drugim rzędzie trzecia, czwarta i piąta fotka to zdjęcia mojej wybranej sukni. Co o niej myślicie? Dodam tylko że nie jestem drobna i najlepiej wyglądałam w kieckach w literę A.
P.S. Mam jeszcze pytanko nie wiecie może w jaki sposób mogłabym przerzucić z tel zdjęcia mnie w swojej kiecce na komputer? Dodam że wysyłanie z tel na maila nie powiodło się a kabelka do tel nie mam

A jak myślicie jakie dodatki najlepiej by pasowały do tej kiecki?
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-21, 18:42   #4076
katia0117
Zadomowienie

Cytat:

Może byc dwóch facetów

niuniuniau do do dotatków to sama nie wiem,ale wydaje mi się,ze pasowałyby jakieś kolory pastelowe,ciepłe...hm..ja kas taka kolorystyka,ale to tylko moja propozycja
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1037b.jpg (31,1 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bes_calla_bouquet.jpg (23,3 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg slub_ver_70.jpg (59,3 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wiazanki24_big.jpg (59,6 KB, 10 załadowań)
Stary 2008-02-21, 18:45   #4077
123myszka
Raczkowanie

niuniuniau
Moim zdaniem kiecka jest super,najważniejsze jest to zebys ty czuła sie w niej dobrze. Myśle ze dodatki w kolorze złota.
Tak jak ty ja Równiez przymierzyłam swoja sukienke i wiedzialam ze to ta.

na dobry czy zły los."
Jan Paweł II
Stary 2008-02-21, 19:04   #4078
Taska
Raczkowanie

dziekuje!

Tak mnie ta wiadomosc ucieszyla

W polonach drogie panie!

Stary 2008-02-21, 20:16   #4079
katarzynka123
Raczkowanie

Czerwiec 2008

Witam wszystkich,
nie wiem czy istnieje już taki wątek,
Chciałam spytać jak przygotowania do ślubu i wesela
Mam wyznaczoną datę ślubu na 21.06 - czy ktoś jeszcze jest z "tej daty"?
pozdrawiam wszystkich serdecznie

jeżeli jest już ten wątek to proszę o przeniesienie : )
katarzynka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-21, 21:09   #4080
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Panny Młode 2008

Cytat:
Sukienka jest trochę przerobiona, niema trenu z tyłu. I na zdjęciu wygląda na lekką, bo w rzeczywistości jest dość ciężka.
Pytam bo niewiem czy bedzie fajnie wygladać, w razie nie pogody.
Acha ja myślałam, że jest identyczna jak na zdjęciu. Bolerko naprawdę mi się podoba, tylko ja jestem za tym, aby nakrycie w miarę możliwości było wykonane z tego samego materiału co suknia.

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Marto droga, dlaczego przeszkadzają Ci pieprzyki? Ja mam ich kilka (dobrze widocznych) na barkach, obojczyku, czyli tam, gdzie nie będzie materiału sukni Uważam je za ozdobę, a nie moją wadę
Rękawiczkom bez palców mówię zdecydowane NIE! Dla mnie są okropnie kiczowate. Być może widziałam jedną dziewczynę, której one w miarę pasowały...
I najczęściej jest do tego welon z lamówką... Twoja sukienka wiele straci, jeśli zechcesz je włożyć.
Dziękuje, chyba potrzebowałam porządnego przetłumaczenia. Już postanowiłam zrezygnować z rękawiczek a pieprzyki postarać się pokochać .

A może koronkowe bolerka lub szyte z innego materiału takie jak na fotkach poniżej? reszta tutaj: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=suknia&page=3

Cytat:
Napisane przez 123myszka Pokaż wiadomość
Suknia na wystawie okna obok garnituru to classa z tego roku,może wiecie jaki model i moze macie zdjecia tej sukni bo na stronie jej nie ma
Nie wiem, ale ta pierwsza króciutka taka śmieszna mi sie wydaje .

Cytat:

Nikt Cie nie wyśmiał tylko powiedziałyśmy to co same zauważyłyśmy w swoich miastach . Ale przynajmniej te słowa zadziałały na Twojego partnera i będzie robił wszystko, żebyś tylko ecri nie miała .
Ta trzecia i druga suknia bardzo ciekawa

Cytat:

Pisałabym na zaproszeniu imię i nazwisko oso. towarzyszącej i w duchu modliła, żeby tak zostało .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (30,2 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1 (1).jpg (61,6 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1 (2).jpg (15,1 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1 (3).jpg (19,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1 (4).jpg (23,3 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1 (5).jpg (30,0 KB, 18 załadowań)

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości