|
|
#1681 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008
dziewczyny jak sie dolacza zdjecia??
ja tez mama juz wybrana suknie tylko jak Wam ja pokazac jak nie potrafie zalaczyc zdjec?? |
|
|
|
#1682 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sukienki takie lekkie, dziewczęce!Podoba mi się też bukiet - bardzo oryginalny, choć osobiście wolę, gdy bukiety ślubne są w mniej zdecydowanych kolorach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wprawdzie nie w moim stylu, bo nie nastawiam się raczej na odkrytą górę, ale materiał ślicznie się prezentuje Cytat:
Jeśli zdjecie jest za duże, systam Cię poinformuje o błędzie. |
||||
|
|
|
#1683 |
|
Raczkowanie
|
Nad oknem odpowiedzi znajduje się taki spinacz (obok buźki). Klikasz go, otwiera się nowe okno do zarządzania załącznikami. Na górze jest hasło "załaduj plik z Twojego komputera" - dajesz "przeglądaj", wybierasz zdjęcie i na koniec dajesz "załaduj". Potem możesz wysłać odpowiedź.
Jeśli zdjecie jest za duże, systam Cię poinformuje o błędzie.[/quote] Asiuk dzieki bardzo za pomoc...postaram sie umiescic to zdjecie jak Wam sie podoba moja sukieneczka?? Jestem nia oczarowana, tylko troche boje sie, a nawet bardzo sie boje ze uszyta nie bedzie taka piekna jak ta , a ja chce miec identyczna, tyle ze cena jest odstraszajaca 2550!!
|
|
|
|
#1684 |
|
Raczkowanie
|
MIKA 85, co to za sukienka, ktora wkleilas jako piersza?
jesli chodzi o druga, to mierzylam taka w agnes, kolo 2 tysiecy kosztowala mozna poszperac w necie, moze akurat ktos sprzedaje |
|
|
|
#1685 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem gdzies na jakiejs stronce znalazlam tą fotke i tak mi sie spodobala ta suknia i ściagnełam zdjecie na kompa. Postaram sie troche poszperac jak znajde jakies konkretne info to napisze. Pozdrawiam
|
|
|
|
#1686 |
|
Zadomowienie
|
Gosiaczej 82 jakiej firmy i jaki model jest tej sukienki? Za mała foteczka i nie widzę dokładnie. A chyba mi sie podoba.
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe czy i mnie udalo sie zalaczyc fotki z sukienkami
![]() Co do dekoltu drugiej sukienki - wolalabym aby byl taki jak na pierwszym a nie tak calkiem zabudowany - mam nadzieje ze mnie rozumiecie ![]() Pozdrawiam |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1688 |
|
Raczkowanie
|
Mnie sie podoba ta
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
25 zaczynamy nauki. tylko TZ troche mnei wkurzyl bo jeszcze nie zaczelismy chodzic a on juz wymowek szuka
niech tylko sprobuje ze mna nie chodzic...
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
A wlasnie - wczoraj bylismy na pierwsze nauce
![]() Bardzo fajnie rpowadzone, duzo sie usmialismy i wiele tez dowiedzielismyJeszcze 3 nauki i 3 w poradni ![]() Szukania kamerzysty ciag dalszy
|
|
|
|
#1691 |
|
Raczkowanie
|
Po dwóch tygodniach nieobecności aż bałam się wchodzić na forum
wczoraj nadrabiałam zaległości w czytaniu.... wątek się rozkręca coraz bardziej już zdjęcia sukni widac.....mmmmm ![]() Nauki zaczniemy w połowie października u Dominikanów Ciągle polujemy na fotografa... i ciężko znaleźć takiego, który by nam odpowiadał.... Chyba jesteśmy zbyt wymagający Co do obrączek to poddałam się ![]() ![]() Stwierdziłam, że jednak klasyczne z żółtego złota będą najlepsze. Ponadczasowe. Koniec. kropka A o sukni to przyznam się, ze nie myślę.... przymierzanie to podstawa.... Nie chcę zakochać się w jakiejs sukni, ktora po przymierzeniu wyglądać będzie na mnie tragicznie Węszę zatem problem
|
|
|
|
#1692 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, ale to chyba nic złego, ze jeszcze nie upatrzyłam sobie sukienki?? Nie wiem, jak będę wyglądała po porodzie, więc chyba lepirj poczekać w moim przypadku, prawda
|
|
|
|
#1693 |
|
Przyczajenie
|
Witam Serdecznie, Od dłuższego czasu przeglądam to forum, ale już mogę oficjalnie sie wpisać- 14.06.2008!!! Wcześniej nipisałam, bo nie chciałam zapeszać, mieliśmy z TŻ wymarzoną salę, ale dopiero w sobotę rozmawialiśmy z właścicielką, bo wcześniej przez telefon powiedziała nam, że już prawie wszystko na przyszły rok zarezerwowane, a my bardzo chcieliśmy wesele w letnich miesiącach, ale na szczęście sie udało!!!! pozdrawiam
|
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądaliśmy w sobotę z TŻtem obrączki, ale nic mi się nie podobało. Jedynie w Aparcie jeden model szczególnie przypadł mi do gustu, tylko że kosztował ok. 1100 zł za JEDNĄ obrączkę
![]() Szukam czegoś z dwóch rodzajów złota i raczej matowego. Załączam przykłady tego, co mi się podoba, ale najbardziej urzekł mnie wzór Apartu, którego nie ma na stronie ![]() Załączam więc zdjęcie (ostatnia fotka) z tym samym wzorem złota (trzy paseczki, jeden z białego złota, dwa - z żółtego), ale podoba mi się wyłącznie wersja bez tych kanciastych kształtów i bez kamieni. Pierwsze 4 zdjęcia są z firmy Olszar, ostatnie - z Apartu (tylko wzór złota). |
|
|
|
#1695 |
|
Zadomowienie
|
Najbardziej z tych, które pokazałaś podobają mi się w pierwszym rzędzie ostatnie z prawej. Mam pytanko - czy to zmatowienie = satynowaniu lub piaskowaniu?
|
|
#1696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Typowo matowe nie podobają mi sie wcale, wyglądają trochę tandetnie (według mnie, oczywiście), szukam właśnie takich satynowych. Jeśli bardzo spodoba mi sie błyszcząca obrączka, to nie będę sie upierać przy satynowych, lecz z pewnością zostanie łączone złoto
|
|
|
|
|
#1697 |
|
Raczkowanie
|
Nam pani w sklepie wytlumaczyla ze są trzy rodzaje matowienia. O ile dobrze pamiętam: satynowanie,szczotkowanie i młotkowanie kazde z nich daje troszke inny "wzorek" na obrączce
|
|
|
|
#1698 |
|
Raczkowanie
|
umowa z dj
Mam pytanie
czy podpisywaliscie jakąś umowę z DJ? Jesli tak, to jaką miala formę, czy wpisaliście tam jakies kary za odwolania i daliscie zaliczkę? będziemy rozmawiac z naszym niedlugo i chcielibysmy miec jakis backup ![]() pozdrawiam marta |
|
|
|
#1699 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: umowa z dj
My podpisaliśmy umowę z naszym zespołem w ktorej zobowiązali się grać od obiadu do piątej rano za ustaloną kwotę daliśmy też zaliczkę.O karach nie rozmawialiśmy.Kurcze mam nadzieje,że wszystko będzie dobrze i bez problemu wywiążą się z umowy!
|
|
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: umowa z dj
Teraz tak patrzę na naszą umowę z orkiestrą. Mam napisane, że grają do 4.00 rano i co najciekawsze w jednej z uwag:
![]() "Wskutek zerwania umowy z winy zleceniobiorcy zobowiązuje się on do pokrycia kosztów wynikających z zawarcia umowy z innym wykonawcą" Mówili nam, że jeszcze nie mieli taki przypadków, ale gdyby nagle wszyscy w 3 rozchorowali sie to my wybieramy inny zespół, nawet gdyby to miał być sam Krawczyk w czystej postaci- i oni jego usługę finansują.
|
|
#1701 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wielkanoc 2008r
ja też będę barał ślub w wielkanoc
|
|
|
|
#1702 |
|
Zadomowienie
|
Mi podobają się satynowane. Ideałem byłoby mieć pólokrągłą, z żółtego złota i satynowaną. Jednak najpewniej zostanę przy błyszczących - koleżanka u której byłam pierwszą wybrała takie i sliczne były tylko w dniu ślubu i to na początku. Każde lekkie zetknięcie obrączki z czymś twardym (stolik, torebka, buty - cokolwiek) powoduje wyświecanie się obrączki. Z męzem początkowo codziennie brali pilniczki i 'satynowali' w domku. Tylko niedługo by im złota zabrakło... na razie odpuścili i w sumie teraz są te obrączki takie nijakie, ani śliskie ani matowe. Nie podobają mi się. Dodam, ze ani jedno ani drugie nie pracują fizycznie zawodowo.
|
|
#1703 |
|
Raczkowanie
|
Panny Młode 2008
Hej hej
![]() daaaawno mnie tu nie było... jak ostatnio pisałam to szukałam porady co do sukienki na wesele siostry (było to jakiś rok temu ) a teraz sama planuję weselicho ![]() Datę ślubu mamy ustaloną na 30.08.2008 r. Narazie mamy zarezerwowaną salę, zespół, termin u fotografa i kamerzysty również zarezerwowany (umowę podpisujemy w przyszłym tygodniu). Na nauki wybieramy się 20 października do pallotynów. Obrączki wstępnie wybrane. Za sukienką zaczynam się rozglądać pod koniec roku. Witam wszystkie sierpniowe panny młode jak wasze przygotowania do tego najważniejszego dnia??? na jakim etapie przygotowań jesteście?? Pozdrawiam Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-09-17 o 21:17 Powód: post pod postem |
|
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień 2008
Melduję się jako sierpniowa panna młoda 2008
O swoich przygotowaniach osobiście piszę w tym wątku => http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=195034 oraz jako że jestem lublinianką też tu się udzielam => http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=193912
|
#1705 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień 2008
Aaanniiiaaa jest już mega wątek dla Paniem Młodych 2008, w którym wypowiadają się dziewczyny z każdego miesiąca zwłaszcza z sierpnia i tego się trzymajmy.
Łącze z wątkiem zbiorczym Pozostawiam wątki miesięczne z większą liczbą postów, gdyż połączenie ich ze zbiorczym spowoduje zmieszanie postów w nielogiczną całość i będzie wielkie misz-masz
|
|
#1706 |
|
Wtajemniczenie
|
Panny Młode 2008
marta12101 jeżeli o naszego dj'a to my z nim nie podpisywaliśmy żadnej umowy, ponieważ poleciła mi go dobra koleżanka u której grał na weselu i ona z nim też nie podpisywała umowy.
A ile wasz dj bierze? Bo nasz kosztuje nas 800 zł. ![]() A tak poza tym to chciałam się z Wami podzielić wrażeniami z wesela kuzyna mojego TZ. Było super , bawił się tak, że aż szczena mi opadła . Mam nadzieję, że na swoim też będzie się bawił świetnie .Jeżeli chodzi o sukienki to na razie przeglądam coś tam na internecie, a tak konkretnie to z mamą będziemy "buszować" po salonach w okolicach Wielkanocy
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-09-17 o 21:31 Powód: post pod postem |
|
|
|
#1707 |
|
Raczkowanie
|
nasz dj przy pierwszej rozmowie swierdzil ze 1500 chce
musimy sie spotkac i go troche urobic ![]() ale trzeba przyznac ze jest rewelacyjny w tym roku bylismy na 4 weselach, i tylko gdzie on gral stwierdzilismy ze byla dobra zabawa poza tym oprocz wesel gra w slodowni w poznaniu... wiec chyba sie skusimy na niego |
|
|
|
#1708 |
|
Raczkowanie
|
dziwne ze nie podpisujecie umowy z DJem pzeciec teraz to podstawa.
800 zl za DJa to malo
|
#1709 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak Wam sie podoba moja sukieneczka?? Jestem nia oczarowana, tylko troche boje sie, a nawet bardzo sie boje ze uszyta nie bedzie taka piekna jak ta , a ja chce miec identyczna, tyle ze cena jest odstraszajaca 2550!! [/quote]ta suknia mi sie szalenie podobala parenascie lat temu ona ma juz swoje lata ta kolekcja chyba z 5 lat temu mi sie marzyla do dzis budzi we mnie takie radosne odczucia
|
|
#1710 |
|
Rozeznanie
|
Moja wymarzona sukienka jest taka jaką umieściła biedronka19876
![]() Wczoraj byłam obejrzeć dekorację na moją sale i już się zdecydowałam, będzie w kolorze oliwkowo- kremowym niestety nie mam zdjęcia![]() Musze się przyznać że powoli zaczynam się denerwować do ślubu zostało 7 miesięcy, przygotowania się rozkręcają... mam taki charakter że wszystkiego muszę dopilnować sama i boję się że nie dam rady ![]() Na dzień dzisiejszy mamy salę, kucharkę, orkiestrę, kelnerów, kamerzystę, dekorację i nauki przedmałżeńskie. W październiku czeka nas wizyta u księdza (podpisanie protokołu) i rozmowa z fotografem. w styczniu już chcemy zamówić obrączki. Jak dobrze że jest to forum... aż lepiej się czuję gdy czytam wasze wypowiedzi ![]() Aha jeszcze musimy w tym roku odbyć trzy wizyty w poradni
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-09-19 o 12:57 Powód: post pod postem |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:07.

niech tylko sprobuje ze mna nie chodzic... 

. Mam nadzieję, że na swoim też będzie się bawił świetnie