|
|||||||
| Notka |
|
| Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
| Pokaż wyniki sondy: Czy potrzebne jest miejsce dla tematu "szkoła" ?? Nowy dział czy podforum? | |||
| Tak, należy założyć nowy dział |
|
125 | 45,29% |
| Tak, należy założyć nowe podforum |
|
109 | 39,49% |
| Nie, trzeba wymyślić coś innego |
|
32 | 11,59% |
| Nie wiem |
|
10 | 3,62% |
| Głosujący: 276. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pomysł - podforum EDUKACJA
Pewnie przez mojego nicka
Tak naprawdę ani nie Anna, ani nie 87. Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#302 |
|
Przyczajenie
|
Jestem za utworzeniem działu edukacja. Myślę, że wizażanki będą miały na ten temat sporo do powiedzenia. Sama zresztą trafiłam do tego wątku... szukając czy mamy jakiś dział typu szkoła czy nie :P bo nawet nie wiedziałam :P a skoro nie ma, to zróbmy
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
przeczytaj poprzednią stronę,
albo moze caly wątek?
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
|
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
Co roku w okresie maturalnym, po maturach, przed rozpoczęciem wakacji, we wakacje i w terminach składania papierów na studia / do liceów pojawia się masa wątków. Czyli innym słowem powstają cały czas nowe. Nt. każdego kierunku studiów, progów punktowych, sposobu załatwiania formalności. Więc dział / podforum szkoła pomogło by to uporządkować.
Ponadto nikt nie powiedział, że nie może być tam mowy o szkoleniach, jak jakaś wizażanka napisała wcześniej czy nt. przemocy w polskich szkołach. Na wizażu już funkcjonuję zakaz odrabiania prac domowych, więc tutaj pomocy również by nie było, ewentualnie pomoc w zrozumieniu zadania z fizyki albo coś? Ja jestem zdecydowanie na tak, bo bardzo dużą grupę na wizażu stanowią osoby uczące się. PS. Mam dość czytania ciągle tych samych wątków nt. 'co mam zrobić ze złośliwą współlokatorką z akademika', 'koleżanka z mojego pokoju nie daje mi spać, bo uczy się po nocach, w dzień śpi i wszystko olewa'. Tego jest masa i w dziale szkoła czy edukacja powinno być tam miejsce takich wątków.
|
|
#306 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#308 |
|
Przyczajenie
|
Hej, mam pytanie. Jestem tu nowa na tej stronce i nie wiem jak sie tutaj odnalezc. Czy ktos moglby powiedziec mi gdzie moge tutaj znalesc forum dotyczace szkol? Chcialabym zapytac o kilka rzeczy. Bede wdzieczna.
|
|
|
|
|
#309 | |
|
Administrator
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=132 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:17.

Tak naprawdę ani nie Anna, ani nie 87. Pozdrawiam!

):