|
|
#4681 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: essence
Tak zachwalacie podkład mineralny, że chyba jutro się po niego wybiorę
Ostatnio go oglądałam, ale kolorki trochę mnie przeraziły (ja raczej z bladolicych jestem )ale skoro mówicie, że się dopasowują do karnacji to chyba zaryzykuję Tylko Dziewczyny napiszcie proszę jak on sprawuje się na suchej a partiami wręcz przesuszonej skórze? Nie podkreśla suchych skórek? Nie wysusza jeszcze bardziej? |
|
|
|
#4682 |
|
Zakorzenienie
|
Dokladnie nie ma jej juz. Ona byla bardzo podoba do bazy z Sephory- taka tlusta i gesta. Recenzje miala slabe.
|
|
|
|
#4683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
essence ma faktycznie porzadna czern nie taka "wyplowiala"
|
|
|
#4686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie było ani jednej sztuki zresztą jak zwykle..Kupiłam brązową(hot chocolate) i taki beżyk Obydwie b.fajne
|
|
#4687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja czarnej szukalam chyba ze 3 miesiace- dopiero teraz uzupelnili asortyment. Wlasnie tez zastanawiam sie nad podwojnymi, bo pojedyncze zwykle kredki sa szczerze mowiac srednie i mnie szczypia w oczy:/. |
|
|
|
|
#4688 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam podwójną czarno-białą, moim osobistym zdaniem beznadziejna. Trudno się temperuje, niby plastyczna, ale kolorek cieniutki... Wole wykręcane.
zdrowe odżywianie → ładna cera → nauka, nauka - LO czeka! Ograniczamy kupowanie mazideł do ust i zużywamy stare! kupionych - 1 zużytych - 1 House Addict. Poniedziałek, wtorek, środa, House, piątek, sobota, niedziela. |
|
|
|
#4689 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis bylam w Metrze Centrum i widze strasznie pustki na polkach Essence :/. Podoba mi sie ten liner czarny z brokatem ( byl tylko jeden), cienie poczworne (brazy i beze) i podklad mineralny. Na podklad nawet juz chcialam sie skusic, ale niestety nie bylo w ogole pedzli do niego, wiec stwierdzilam, ze na razie sobie daruje.
Widzialam tez jakas dziewczyne, przy stoisku Essence, ktora wrzucala cos do koszyka (byla ok 12:30)- moze to ktoras z was :P. |
|
|
|
#4691 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4692 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nalozylam na eyeliner z inglota i sie wystraszylam ze widac ten brokacik ale w swietle jak sie wlaczy sztuczne albo na sloncu faktycznie oko sie tak ladnie blyszczyCytat:
Cytat:
jasna zielen ciezko maluje ale ta ciemniejsza jest piekna!
|
|
|
#4693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak będziemy tak nakręcać szał na essence to pusta szafa stnie się standartem |
|
|
|
|
#4694 |
|
Raczkowanie
|
Wróciłam ale bez korektora
. Okazało sie, że wszystkie które są dostępne maja ta sama datę przydatności. Ale pani powiedziała mi, ze zamówi i mam przyjść we czwartek aby mi wymienić na nowy A teraz na temat, czy miałyście może emulsje utrwalająca do powiek? Sa trzy kolory: - 01 abracadabra, - 02 all eyes on you, - 03 salsa nights.
|
|
#4695 |
|
Zakorzenienie
|
nowka1- Ja kiedys chcialam ta emulsje, ale nie widzialam jej szczerze mowiac nigdy (moze slepa jestem). Kiedys sie tu "spieralysmy" jak jej sie uzywa (na czy pod cienie) :P. Juz nie pamietam na czym stanelo :P
Na allegro ktos sprzedaje sporo kosmetykow z limitowanki HAVANA HEAT, ale ceny nie rewelacyjne. Znalazlam tez aukcje z pudrem brazujacym Sun CLub i kredka do ust. |
|
|
|
#4696 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
||
|
|
|
#4698 |
|
Zadomowienie
|
mam podwojna zielona
jasna zielen ciezko maluje ale ta ciemniejsza jest piekna! [/quote]No nie mów nawet bo mi na tej ciemniejszej właśnie zależało haha zmiana planów
|
#4699 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Na allegro tez widziałam ta aukcje z Havana ale kosz przesyłki to aż 16 zł a oprócz tego sprzedający nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Poza tym posiada z każdego koloru cienia po około 550 sztuk . Ja bym nawet nie kupowała.
|
|
|
#4700 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wczoraj byłam w Metrze Centrum z zamiarem kupienia czarnej wykręcanej kredki, ale nic nie było :/ Z czerni były tylko te dwukolorowe, ale jakoś mnie nie skusiły. Wrócę tam za tydzień
|
|
|
|
#4701 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mialam i boje sie kupic bo takie cuda latwo sie walkuja to tyle dobrze ze przyjda nowe i zamieni![]() Cytat:
nie widzialam zeby kolorki byly wyblakleCytat:
haha zmiana planów [/quote]no z tych podwojnych zielonych ciemniejsza jest piekna jasniejsza juz gorsza bo i gorzej sie nia maluje ale ciemniutka jest miodzio
|
|
|
#4702 |
|
Zadomowienie
|
A co mozecie powiedziec o cieniach essence? Sa trwale? Ostatnio zawiodlam sie na sensique po 2 godz zrobily mi sie wlaki, ale w sumie nie ma sie co dziwic, czegoz wymagac od cieni za 3 zl? ;]
|
#4703 |
|
Raczkowanie
|
Lea88 - to chyba widziałaś mnie
W ogóle witam Was wszystkie serdecznie; już od jakiegoś czasiu podzielam Waszą obsesję na punkcie Essence Przede wszystkim kuszą piękne opakowania, ale z zawartości też jestem bardzo zadowolona. Już drugi raz kupiłam eyeliner w pisaku; bardzo go sobie chwalę: wyrazista czerń, łatwa aplikacja, starcza na długo. Trochę się rozmazuje w kontakcie ze łzami, ale mam już na to sposób: nieco wyżej maluję kreskę, właściwie jej końcówkę ![]() Jestem też bardzo zadowolona z pojedynczych cieni do powiek i balsamu - błyszczyka do ust. A w najbliższym czasie planuję zaopatrzyć się w wykręcaną, czarną kredkę do oczu, słynny puder rozświetlający, może jakiś czerwony błyszczyk (jest nowy kolor - rock chic, bodajże) i jeszcze puder mineralny. Pozdrawiam
|
|
|
|
#4704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale z cieni essence jestem bardzo zadowolona- tych z bohemii, bo mam też multi dimension i tutaj tak średnio... |
|
|
|
|
#4705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Mnie juz dobija Essence, bo ciagle mam ochote kupowac cos nowego, ale juz szkoda mi kasy :P. Z reszta ostatnio nawet nie mam sie gdzie tak malowac :/. |
|
|
|
|
#4706 |
|
Zadomowienie
|
No niby tak, ale tez chodzi mi o to czy je widac po kilku godzinach? Bo na moich powiekach zauwazylam tak jaklby mieszana cera sie zrobila ciagle sie swieci gdy naloze jakie cienie;/
|
#4707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz rozmyslam nad brokatowym niebieskim eyelinerem ale wlasnie po co mi on jak ja sie nie maluje na niebieskie odcienie?
|
|
|
#4708 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Mam pytanie do dziewczyn z Wrocławia. Czy w Feniksie w Naturze jest Essence?
|
#4709 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4710 |
|
Zadomowienie
|
ja też się kręciłam ale teraz dopiero zdałam sobie sprawę że godzinę później. fuksjowa torba i długi bob... też się zastanawiałam czy to nie jakaś wizażanka stoi obok bo strasznie się przyglądała co biorę ale mię śmiałości brakło
ale za to kupiłam essence'ową paletkę do brwii - a i odradzam lakier do końcówek do frencha e. straszne dziadostwo - po 1 dniu paznokcie do zmycia
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.

Ostatnio go oglądałam, ale kolorki trochę mnie przeraziły (ja raczej z bladolicych jestem
)ale skoro mówicie, że się dopasowują do karnacji to chyba zaryzykuję

z nowym, mlodym korektorkiem!
. Okazało sie, że wszystkie które są dostępne maja ta sama datę przydatności. Ale pani powiedziała mi, ze zamówi i mam przyjść we czwartek aby mi wymienić na nowy 

nie mialam i boje sie kupic bo takie cuda latwo sie walkuja

In love...
ale za to kupiłam