|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Internetowe szafy. Skarbnice indywidualności - FLICKR
Blog KASI TUSK- rewelacyjny
![]() http://www.makelifeeasier.pl/
|
|
|
#512 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
|
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie miałam pisać o tym blogu
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#515 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#517 |
|
Wtajemniczenie
|
Blog Kasi i Zosi fajny
!
|
|
|
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
otwiera Wam się link do blogu Kasi i Zosi bo mi od wczoraj wieczorem nie
??
|
|
|
#519 |
|
Rozeznanie
|
mi to samo :/
|
|
#520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo komuś już coś przeszkadzało alb0 serwer się przeciążył.... nie wiem. Ale szkoda, bo mi przypadł do gustu.
|
|
|
#521 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Serwer pewnie.Też mi się spodobało
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#522 |
|
Zadomowienie
|
Na onecie juz sie pojawil artykul ze corka Tuska ma blog o ciuchach i kosmetykach... i komentarze ludzi (pod artykulem) ze corka premiera za nasze pieniadze sobie kupuje te ciuszki
, ech....... Moze serwer sie przeciazyl, albo cos... Szkoda, ze nie zdazylam przejrzec calego bloga
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętacie jak nazywa się blog wysokiej blondynki przy kości? Krótkie ma włosy, najczęściej pokazuje się w wysokich szpilkach. Wypadło mi z głowy i z komputera...
|
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#525 |
|
BAN stały
|
pewnie zaraz zostanę oskarżona o zazdrość ale uważam że to niesprawiedliwe, wiele dziewczyn, w tym miedzy innymi ja, staramy sie bardzo w prowadzeniu własnego bloga i musimy czekac na to aby małymi kroczkami dotarł do wiekszej publiczności a o córce kogoś takiego jak Tusk tylko i wyłącznie za to że jest jego córką mówi sie głośno we wszystkich portalach i mediach mimo że blog ma tylko 2 tygodnie juz cieszy sie ogromną popularnością. i gdzie ta sprawiedliwość? (nie pisze nic o jakości bloga bo osobiście uważam, że jest świetny, ale nie o to tu chodzi).
|
|
|
|
|
#526 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Serio, wole mieć malo popularnego bloga, niz byc rozpoznawalną i czytać wiele niemiłych komentarzy (nie mowie o Twoim, raczej mam na mysli komentarze, ktore na pewno ludzie pisali na jej blogu, lub na takim pudelku - chocby wlasnie to ze za pieniadze Polakow ona sobie w Zarze ubrania kupuje). Swoja droga, jezeli np. Ty dotrzesz do szerszej publicznosci, to bedzie Twoja zasługa, znak, że podobasz sie ludziom itp. Mnie by to schlebiało Ona sie nie prosila o bycie 'corka premiera' A to, że media wyniuchają wszystko (albo ktoś życzliwy się do nich zgłosi), to nie jej wina...![]() Nie wiem, czy Kasia Tusk myśli podobnie. Moze jej w smak ten rozglos. Nie wiem. Ja bym tak na 100% nie chciała...
|
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
Odkryłam dziś dzięki Wam:
http://ulrikkelund.com/page/2/ i zachwycam się urodą tej dziewczyny, jest piękna i niesamowicie starannie "zrobiona". Moje ulubione: http://www.rantapallo.fi/mungolife/ http://karlascloset.blogspot.com/ http://www.mydailystyle.es/ Edytowane przez Mendosita Czas edycji: 2011-03-03 o 14:14 |
|
|
|
|
#528 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Blog Zosi działa - w sensie dział kulinarny http://www.makecookingeasier.pl/
Cytat:
|
|
|
|
#529 |
|
Raczkowanie
|
A mi blog Kasi Tusk nie przypadł do gustu... Głównie dlatego, że nie lubię takich blogów, gdzie są same ciuchy powyżej 200 zł :/ Wolę takie blogi, gdzie szafiarka zagląda też do sh, kupuje na wyprzedażach itp.
A nie - nosi same sukienki z Asosa za 300 zł :/ Nie wiem dlaczego mnie to tak zniechęca... Może dlatego, że nie trudno kupić sobie śliczną sukienkę za 300 zł i ubrać do tego podkolanówki i buty na obcasie i wyglądać bosko Mi się spodobał TEN blog ^^
|
|
|
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że już się robi głośno o blogu Kasi Tusk. Tego się obawiałam i aż się zezłościłam. Bo na tym blogu Kasia wydała mi się dość sympatyczną osobą.
Podobało mi się, że na blogu nie było żadnych nawiązań do taty, czy coś. Nie założyła tego bloga jako "córka premiera" tylko jako ona sama. A przecież mogła, wzorem np. wymienianej już tutaj Footballfrue wybrać adres bloga corkapremiera.blogspot.co m czy coś w tym stylu. Mogłaby opisać się: "cześć, to ja, córka Tuska", albo nawiązywać do swojego znanego taty w postach w stylu: "ten blog będzie opowiadał o tym, jak normalne jest życie córki premiera". Ale nie robi tego (myślę, że jakby miała zamiar, to już by chociaż wspomniała o tacie) i pisze o sobie, a nie o rodzinie. I nagle jakiś pseudo-redaktorek z pudelka, onetu czy czegoś w tym stylu zwietrzył sensację i teraz ludzie będą się jej czepiać jaka to ona paniusia, ciuszkami się interesuje, chce się wylansować na sławie taty itd. Dla mnie ona jest po prostu zwykłą bloggerką i, co więcej, ma co pokazać, bo jest śliczna, ślicznie się ubiera, a jej posty bardzo fajnie się czyta. Dlatego mam nadzieję, że rozgłos nie wpłynie na jej bloga i nadal będzie to "Blog Kasi i Zosi", a nie blog "Córki premiera i jej koleżanki". Totylkokasia - rozwalił mnie Twój post. Aż tak bardzo jej zazdrościsz? Dopracowywuj swojego bloga i swój styl, a masz szansę zabłysnąć jako Ty - najlepsze bloggerki też mają szansę stać się sławne, pojawiają się w czasopismach, telewizji. A ją ludzie już od początku oceniają przez pryzmat tego, czyją jest córką, a nie jaka jest. To się rozpisałam Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2011-03-03 o 20:13 |
|
|
|
|
#531 | ||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I co z tego, że nie biega po second handach? Prezentuje swój styl i to co lubi tak jak każda blogerka. Jak komuś nie pasuje to wystarczy tam nie zaglądać
|
|
|
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po co miałaby biegać po second handach. Ma pieniądze, to kupuje w normalnych sklepach. A też się jakoś bardzo nie obnosi z najnowszymi kolekcjami Zary czy innej droższej sieciówki tylko pokazuje głównie ciuchy z wyprzedaży. Ostatnio już mnie drażni takie szufladkowanie ludzi: ubiera się w lumpeksach = super oryginalna i ma swój styl ubiera się w sieciówkach = klon bez stylu |
|
|
|
|
|
#533 |
|
Zadomowienie
|
Niestety czasem pewnie sie ma dosc jak sie wchodzi na kolejnego bloga a tam panterka+mega koturny+czarne rajstopy+szorty 'handmade' ;D ;D Tak wiem, kazdy ma prawo sie tak ubrac, no ale czytelnik sie moze znudzic ;D
No i w sumie tutaj rzeczywiscie rozdzielanie na 'siecowki i lumpeksy' nie ma sensu, bo te ubrania mozna dorwac i tu, i tu ![]() Ale "kóniec" offtopa - przeszukalam watek i nie ma linka do afterDRK? lubie jej bloga, chociaz ostatnio coraz mniej outfitów jest Ale notki z wakacji i sprzed nich są OK http://www.afterdrk.com/
|
|
#534 | |
|
BAN stały
|
wiedziałam, że jak zwykle zostane niezrozumiana i oskarżona o nieaiadomo jaką zazdroś. Nie zazdroszcze tylko uważam, to za niesprawiedliwe - tyle
dziękuje.---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#535 |
|
Rozeznanie
|
świetny ten blog Kasi Tusk
|
|
|
|
|
#536 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem, ze offtopuje, ale to mnie wkurza... ale to produkuja fanki lumpeksow, dorabianie filozofii do...
|
|
|
#537 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociażby dlatego, że nawet osoba nie interesująca się modą tam zajrzy ![]() i to nie będą sami pochlebcy, na pewno ma masę zajadłych komentarzy, na pewno ma mnóstwo wejsc tylko po to, żeby ktoś wylał swój jad. Cytat:
![]() Cytat:
mnie blog Kasi podoba się, ot kolejny w sieci dziewczyna pisze prosto, bez pompy, ubiera się podobnie jak każda z nas i to jest fajne, jest taka 'przystępna' ![]() robi też błędy (na szczęscie już poprawiła ), co jednak nie przystoi.i nie chodzi o to, że jest córką premiera i jej nie wypada, jest dawno po maturze, na studiach pewnie dużo lektury, przed wrzuceniem tekstu wypadałoby zrobić korektę, zwłaszcza, że na każdy jej poślizg czeka stado wilków.
|
|
|
#538 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() WTF? Nie ma wcale łatwiej. W blogowaniu nie chodzi o to, że 1000 osób wejdzie a 900 obrzuci Cię błotem... nie bez powodu moderują komentarze Chyba, że byś tak chciała ![]() może to nie zazdrość ale niestety gorzej.. o![]() Ja ze swojej stronie mogę Wam polecić (nie swojego bloga
|
|
|
|
#539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#540 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:45.

??

Serwer pewnie.