|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Cytat:
Cytat:
![]() A motyle pikne! Cytat:
Spodnie kupione, będzie lepiej Cytat:
Przyjemnego wspinania! Zamachnę tylko wieczornie bo na więcej sił brak przyjęcia urodzinowe są złe
|
||||
|
|
|
#3302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem spieczona i bosko mi z tym. Noce sa parne, śpię pod samą poszewką, żyć nie umierać ![]() Wierzę, że nie mają, w końcu to owoce i woda a nie tłusta śmietana Ja zajadam się cytrynowym i grejfrutowym Grycanem ![]() Jutro się griluję Dosłownie i w przenośni. Miłej niedzieli Wam życzę i spadam do łóżka.
|
|
|
|
|
#3303 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie ma nic gorszego w górach niż deszcz..no może jeszcze sraczka ![]() dziękuję Cytat:
![]() Cytat:
dziękuję bardzo zmykam spać, bo jutro pobudka o 4 rano ![]() Miłej niedzieli dziewczyny ![]() ps. czekam na wieści od Marioli i Katt aaa i macham do zmęczonego Tomka
|
|
#3304 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie wieczorowo
Magdulenko ![]() Figarro ![]() Anuchko i życzę Ci udanego urlopu ![]() Cytat:
![]() Shachownico Irko udanego wypadu i oczywście kciuki za pogodę Winterko dziękuję za zaproszenie ps.Irko dziękuję
|
|
|
|
|
#3305 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrej nocy zycze wszystkim i zostawiam najpiekniejszy moment filmowy jaki zdarzylo mi sie obejrzec. Przeslanie rzuca mnie na kolana, wywoluje dreszcze i wyciska lzy z oczu. Wlasciwie to caly film tak na mnie dziala. http://www.youtube.com/watch?v=OtTCwH2mQTA
|
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
|
Modlę się do nich, hipnotyzuję wzrokiem, a nuż cena spadnie.
To zdaje się, zalicza się do kategorii tylko znalazłam --- Właśnie w ramach pisania pracy magisterskiej zrobiłam gruntowe porządki muzyczne na dysku, ściągnęłam najnowszą wersję iTunes, dla pewności zrobiłam jeszcze jedne porządki i zaczęłam ściągać sobie ładne filmowe zdjęcia pocałunków, bom jakaś niedokochana. Pracuję, aż się ze łba kopci
|
#3307 |
|
Zakorzenienie
|
Irko udanego wspinaczkowego wypadu!
Ja znowu chodziłam pół dnia po sklepach i znowu nic nie kupiłam i chyba na przecenowych zakupach kładę kreskę. Zresztą... Przecież nic nie potrzebuję... Nawet cudnych szafirowych szpileczek Prawda? Na pocieszenie zjadłam pół kilo bobu z koperkiem i wypiłam trzy piwka Życzę wszystkim słodkich snów!
|
|
|
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Wymiatacze plci obojga
![]() Dziekuje za wszystkie mile slowa i troske . Troche mnie nie bylo, ale tesknilam za Wami. U mnie gorki i doliny, ale bedzie dobrze, co ma nie byc ![]() Tulipanko, najserdeczniejsze zyczenia urodzinowe! ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- Dziekuje za wszystkie PW, ktore otrzymalam. Naprawde doceniam Wasza troske i wybaczcie, ze nie odpisalam, a ja ze swojej strony obiecuje poprawe na przyszlosc
|
#3309 |
|
Zakorzenienie
|
I ja sie melduje wczesnonocnie
![]() wrocilam wlasnie z lasu kampinoskiego. i biegalam boso po mokrej trawie ![]() bylo fantastycznie! Anuschce i Irce zycze udanego urlopowania! (czytalam na szybciora, mam nadzieje ze nic nie pokrecilam )Mariolu ucalowania dla Ciebie i calej rodzinki Mam tak dobry nastroj, ze nie chce mi sie spac
|
|
|
|
#3310 | |||
|
Zakorzenienie
|
UWAGA UWAGA - dzisiaj ja budzę wątek
![]() Dziękuję Wam Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wszystko będzie dobrze kochana Posyłam Wam pozytywną energię Cytat:
Edytowane przez irkax Czas edycji: 2009-07-05 o 04:53 |
|||
|
|
|
#3311 | |
|
Zakorzenienie
|
i sie obudzilam
![]() Cytat:
mi czasem takie krotkie wypady bardziej laduja akumulatory niz te dlugie.... siedze juz z algami na twarzy. i zaraz ide na basen. energia mnie rozpiera ![]() wstawac wstawac! (co za emotka. az mi wstyd ze jej uzylam... )
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
No już wstałam
![]() Powitać mariolasl dużo sił i zdrowia dla całej rodzinki irkax udanej słonecznej wyprawy ![]() Miłej niedzieli wszystkim Edit: Trzecia Edit 2: Idę robić Pavlove Ciekawe co mi z tego wyjdzie.Nie mam rozpiski temperatur w swojej kuchence gazowej (gdzieś się zawieruszyła),tylko podziałka od 1 do 8, więc pieczenie będzie bardzo na wyczucie
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-07-05 o 09:27 |
|
|
|
#3313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prezesowo - hmmm tak raz na jeden wątek prezesowa powinna dać przykład i obudzć Towarzystwo Śpiące ![]() co by my ne pozasypiali. Tylko proszę nie w niedzielę ![]() ![]() ![]() Jakieś skojarzenia co do emotki ?? ![]() Witajcie Miłej niedzieli. |
|
|
|
|
#3314 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Powitać
Mariolu Mieliśmy w planach jechać do Gdyni na paradę żaglowców,ale coś pogoda niepewna. Właśnie przeczytałam,że zapowiadają ulewy i burze na Sląsku i u nas na wybrzeżu.Mam nadzieję,że nie zaleje nas jak ostatnio. O,deszcz pada To siedzim w domu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-07-05 o 10:02 |
|
|
|
#3315 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
.Gdyńska parada żaglowców kusi, ale zdaje sie, że się nie wyrobię- umówiłam się na popołudnie w Oliwie z pewną Wizażanką- niemiejscową, więc nie można za bardzo przełożyć spotkania.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
witam i ja.
Tomku, zycze nabramia sił. Mariolu, wszystko bedzie dobrze- musi być i już. całuski dla Antosia. Koto, nie wiem gdzie mam szukać pięknych motyli..... w profilu? Rachelo, macham do Ciebie łapką. ja równiez wczoraj miałam grilla ze znajomymi. było super, i tańce były, a co.... zycze miłego dnia. |
|
|
|
#3317 |
|
Zakorzenienie
|
W tym wątku, str 110, umieściłam fotę.
Muszę jakos przemóc sie i zebrać do kupy i isć się wykąpać, jak do tej pory się grzebię.
|
#3318 |
|
Zakorzenienie
|
Koto,
naprawde nie widziałam. ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Koto, przepiękna bransoletka i motylki są Edytowane przez agaa13 Czas edycji: 2009-07-05 o 11:20 |
|
|
|
#3319 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Koto - bardzo podoba mi się Twoja bransoletka, a motylki są urocze. Co koral to koral. Uwielbiam. Joasiaku - obóz jogi z warsztatami ceramiki brzmi super Joasiaku, Koto, Rawito, Irko, Tomku, Mirro - dziękuję Wam bardzo kochani Miłej niedzieli. Idę po sorbet ananasowy co to podobno wcale nie ma kalorii
Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2009-07-05 o 12:11 |
|
|
|
|
#3320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No, sorbet kalorii nie ma - jako zostało orzeczone przez ogół Wymiataczy - znaczy tak właśnie jest A propos sorbetów - ja mam te z Zielonej Budki, ale może ktoś ma porównanie z Grycanem i Carte d'Or...? Wstałam już ![]() Już, bo z imprezy ściągnęłam do domu, jak już na dworze było jasno. Czy ja już mówiłam, że uwielbiam tańczyć...? Gospodarz imprezy tak genialnie przygotował muzykę, że po prostu szkoda było schodzić z parkietu i odpoczywać. Oczywiście, Micheal rządził. Cudnie się bawiłam, ale nogi mi odpadają.Kupiłam sobie masażer i serum antycelulajtisowe Eveline - takie czerwone, z efektem rozgrzewającym. Kupiłam rozgrzewające, bo nie cierpię tego efektu chłodzenia, które daje większość tych żeli. No i to był błąd Serum wymasowane masażerem rozgrzewa tak silnie, że nie mogłam zasnąć, dopóki nie przestało grzać. Działa lepiej niż termofor i już wiem, czym będę się dogrzewać zimą w czasie mrozów A na razie jednakowoż kupię to chłodzące. Mariolu, życzę Wam, żeby choroba Antosia nie okazała się niczym groźnym i żeby wszystko Wam się układało jak trzeba, a maluszek chował się zdrowo Gdzie jest Katt? Miłej niedzieli wszystkim - moja będzie miła, bo dziś łódzki zlot perfumeryjny
|
|
#3321 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystko na to wskazuje, że niechcący
edit. A jednak nie. Joasiaku - pomyśl, że to tylko 3 godziny. Zostaje jeszcze 21 na nie-jogę
Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2009-07-05 o 13:18 |
|
|
|
#3322 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie, ja czuwam
|
#3323 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja jem TE placki z bitą śmietaną-bomba kaloryczna jak nic
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Też bym zjadła coś dobrego...
|
|
#3325 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje Wam wszystkim bardzo. Jestem pelna nadziei
Wlasnie czekam na moja rodzinke , brakowalo mi bardzo ich wsparcia.
|
#3327 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jaki film, Taka?
|
|
#3329 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
)Mariolu Wybrałam się z rana na Flohmarkt ![]() Bo sobie umyśliłam że flakoniki różne, przeróżne czekać na mnie będą ![]() i zabawek śrubokrętów, żarówek żyrandoli wybrakowanych, butów bez pary i inszych takich ciekawostek... Tylko się zgrzałam, dzieci w amok zmierzłości wpędziłam a męża do zawału prawie... Wyszukałam za to spodnie dżinsy długie![]() Na co mi 16 para dżinsów
|
|
|
|
#3330 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
16 para dżinsów
Ja mam tylko 6,a i tak uważam,że za dużo
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

i rozcialam sobie luk brwiowy w pracy. Ranka malenka, ale krwawila dosyc mocno, wiec kolega zawiozl mnie do szpitala. Na szczescie nie szyli
Teraz mam zasinione oko i wylew na bialku.
I oczywiscie glowa mi peka. No to pomarudzilam.

)