|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Może trochę przesadziłam
![]() Wszystkich spodni łącznie mam par 16 ... Ale i tak - po co mi teraz kolejne dżinsy?? Leczenie pewne... |
|
|
|
#3332 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
A i tak przed jakimś większym wyjściem,albo imprezką stwierdzam,że absolutnie nie mam w czym iść
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3333 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Witam.
Spóźnione życzenia dla Tulipanki - wszystkiego najlepszego Koto - mi też najbardziej podobają się buty nr. 3, te czarne. Bardzo ładne. mskladaczku - ten grubosz jest super. Muszę poszukać po sklepach. Mi się weekend kompletnie nie udał. Wczoraj zostałam bardzo mocno obrażona przez pewną prostaczkę i nie znalazłam za grosz wsparcia w swoim mężczyźnie - "to jest sprawa między wami", a ja uważam, że ona obraziła nas związek i powienien zareagować, nie pozwolić tak się do mnie zwracać jakiejkolwiek osobie. Teraz jestem w rozterce, nie wiem co zrobić. Jest mi przykro, całą noc ryczałam i w ogóle jest do Nawet nie mam ochoty pachnieć, odechciało mi się. |
|
|
|
#3334 |
|
Zakorzenienie
|
witam porannie
![]() Fenrisie, przykra sprawa. Jesli "prostaczka" tak jak piszesz, to najlepiej nie reagowac. Mezczyzni maja ten dobry nawyk "zlewania" prostackich docinkow, zwlaszcza wystosowanych przez prostackie baby. Jesli autorem jest facet, to co innego, trza niestety takiego lac w pysk, niezaleznie od poziomu. ![]() Irenko, milego wypoczynku Moj ostatni kontakt z Tatrami to bylo wejscie na Wrota Chalubinskiego, zatesknilam .Choc i tutaj nie brak odpowiednich szlakow, ale mniej sie chce, morze i jeziora kusza inna forma wypoczynku ( ta leniwa ) ![]() Kotowa bransoletka rzeczywiscie urocza, mniemam ze zawsze kiedy wlascicielka spojrzy na przegub reki zapala sie wewnatrz ( tej wlascicielki ) iskra optymizmu. ![]() dla Marioli i naszego pierwszego wymiatajacego bobasa jak zwykle moc wspanialosci ( slonca, czulosci, usmiechow, mysli cieplych ) ![]() dla reszty tez, skapic nie bede, co macie nie miec ![]() znowu zapomnialam co chcialam, tutaj i teraz ten watek przeraza mnie swoja ciagloscia czlowiek przeczyta, nadrobi, chce sie odniesc, ustosunkowac, bo wszak wszystko go porusza, wszystko sie mu podoba i wszystko chcialby miec ![]() a jak dojdzie juz do odpowiedzniego punktu w odpowiednim okienku, odpowiednio otwartym czarna dziura ![]() w ramach ciekawostki przyrodniczej dzisiajsza poranna anegdota malzenska z serii "zwiazek dwoch dusz jednakich" - No moj drogi, Wielkiej Pardubickiej to ty juz niestety nie wygrasz. - No, trudno by bylo na takiej chabecie jak ty. Od rana wiec sobie zadaje pytanie czy to juz rozwod czy to juz kochanie ![]() podpisano Wasza Szczerze Wymiatajaca Chabeta
|
|
|
|
#3335 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nasturcjo
![]() Fenrisku-faceci tak nie biorą do siebie czyiś słów,tym bardziej jak to mówi inna kobieta.Powiedz mu,że na przyszłość byś wolała innej reakcji,bo w końcu jest Twoim partnerem,a nie kolegą.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3336 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Nasturcjo - prostaczka typowa. Powiedziała, żebym nie przejmowała się zachowaniem swojego faceta, bo "facet jest tylko po to, żeby robił dobrze". Dodatkowo wcinała się w nie swoje sprawy i próbowała udawać psychologa - więc uważam, że jest prostaczką. Ciekawe jakby się jej facet poczuł, gdyby się dowiedział, że jest tylko po to, żeby jej robił dobrze... Fajne założenie...
Winter - tylko, że ona mnie bardzo obraziła, a ON nawet nie chciał mi uwierzyć - "przecież ona by tak do Ciebie nie powiedziała". "Wypier...alaj stąd, żebym nie musiała kopać twojego tłustego dupska" - ON powienien zareagować na takie słowa skierowane do mnie, w przyszłości może być już tylko gorzej. Skoro ta osoba nie ma szacunku do mnie, nie ma też do niego, a jest dziewczyną jego przyjaciela... Dałam mu czas do namysłu jak rozwiąże tą sytuację. Pewnie oleje i nie wiem co wtedy zrobię. Jak dobrze, że mnie nikt tu nie zna na żywo, tyle piszę o sobie, ale komu jak nie Wam... PS. Dodam, że dziewucha nie miała powodu tak do mnie mówić. Ubzdurała sobie coś, osoby postronne próbowały jej wytłumaczyć, że tak nie jest (bo było całkowicie odwrotnie do tego co myślała), ale nie dało rady i tak wypaliła do mnie. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-07-05 o 16:26 |
|
|
|
#3337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z ust mi to wyjęłaś Nasturcjo, i jak zwykle micha moja usmiechnięta od ucha do ucha ![]() Świętowałam rocznice pozycia z małżonkiem, obejrzelismy m.in.: Orkiestra przyjeżdza, Droga do szczęścia, Malowany welon...i nie ma to jak sie zdołowac do reszty razem, wspólne katharsis ...w łózku ![]() Fenris WITAJCIE |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do chabety.... też nie ukrywam, Twój Małż wymiótł maksymalnie. Ech. Fenrisie, paskudna sprawa.
|
|
#3339 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Fenris-powiedz mu stanowczo,że nieważne czy słyszy takie słowa,czy nie to powinien zareagować i porozmawiać z przyjacielem.Słowa też potrafią ranić,wiem coś o tym.Ja jestem nerwowa i na takie słowa chyba wiązankę bym jej puściła prosto w twarz
I nie pozwól,żeby olał to wszystko,bo takie sytuacje mogą się powtórzyć.A Ty jej coś powiedziałaś do słuchu?
|
|
|
#3340 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Winter - wzięłam torebkę i wyszłam, bo gdybym tego nie zrobiła dostałaby w ryj. Ale było to jej mieszkanie, więc się opanowałam. ON nie chce o tym z nikim rozmawiać, uważa, że to moja sprawa. Z przyjacielem przez telefon sobie potakiwali, że mają na to wyje..ane, bo to między mną a nią. Nie spodziewałam się po nim takiego zachowania.
|
|
|
|
#3341 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3342 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() Podzielam Twoje zdanie, ale co ja zrobię, jak on nie rozumie co do niego mówię. Ma swoje zdanie i przy nim trwa. |
|
|
|
|
#3343 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Takie jest moje zdanie A na razie zignoruj "prostaczkę"
|
|
|
|
#3344 | |
|
Zakorzenienie
|
Fenris bardzo Ci współczuję niemiłej sytuacji. W moim wypadku skończyłoby się na dzikiej awanturze z tą osobą. Tzn. próbowałabym to przede wszystkim załatwić sama. Twój chłopak może wykazał się brakiem lojalności, ale nie dziwi mnie to jakoś strasznie. Tzn. to takie męskie... Pewnie uznał, że jako facet nie powinien reagować na "babskie fochy". Być może nie docenił, jak mocno zabolało Cię jej zachowanie. No i oczywiście nie chce wchodzić w konflikt z kumplem. Naprawdę głupia sytuacja
No, ale jak już powiedziała Nasturcja, prostaczkami nie ma się co za bardzo przejmować. Takie zachowanie przede wszystkim wystawia świadectwo jej samej.Cytat:
|
|
|
|
|
#3345 |
|
Piers do przodu
|
Witam poweekendowo
Takuś, dzięki Małgosi posiadam już prawie w łapkach Niewinnego wśród skał - dziękuję za chęć pomocy ![]() Kffiatku - to musi być kochanie Mariolu ![]() Tulipie - spóźnione życzenia ![]() BigeM - wklejam moje kwarce - idelanie w lato chłodzą szyję (fota zapożyczona z aukcji)
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-07-05 o 20:40 |
|
|
|
#3346 |
|
Zakorzenienie
|
Agoo dziękuję
![]() I oczywiście moja skleroza jest duża bo od wczoraj próbuję pochwlić Kotową bransoletkę - co teraz czynię bardzo ładna Edit. Kasiu-San ładny naszyjnik
Clock Machine - Bije Dzwon HAPPYSAD - Długa droga w dół http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/274/ Edytowane przez tharoon Czas edycji: 2009-07-05 o 20:44 Powód: coś nowego zobaczyłem :) |
|
|
|
#3347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak Ci się podobała Droga do szczęścia? Koto, Fenris, faktycznie przykra sytuacja, ale może Twój TŻ nie rozumie, jakie to dla Ciebie ważne..? Nasturcjo, piękna małżeńska anegdotka
Edytowane przez joasiak1 Czas edycji: 2009-07-05 o 20:47 |
|
|
|
|
#3348 |
|
Piers do przodu
|
Kocie
![]() Widzę w Twym podpisie Lipali - czyżbyś wybierał się w drugiej połowie lipca do Szczytna na koncertowanie?? np na Hunter Feście??
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-07-05 o 20:55 |
|
|
|
#3349 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga, Rachel testuje wstawianie lików z YT.
Jeden z tych filmów, który zachwyca mnie za każdym razem równie mocno i powoduje szybsze bicie serca... Widać? Widać. Obiecuję więcej nie bałaganić, no.
|
|
#3350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Fenris
Cytat:
), choć nie powiem posłuchałbym ich na żywo Cytat:
|
||
|
|
|
#3351 |
|
Zakorzenienie
|
juz jestem wolna po nalocie rodzinki. wszystko posprzatane, dziecko wykąpane juz spi, malz cos tam w tv oglada a ja zajrzałam do Was.
jednak nie mam siły nadrobić dzisiaj watek. zycze miłego wieczoru. |
|
|
|
#3352 |
|
Zakorzenienie
|
Sie melduje
i chwale, bo co mam sie nie chwalic ![]() spedzilam jeden z najpiekniejszych weekendow ostatnich czasow... wczorajszy dzien mnie zaskoczyl i zauroczyl. a dzisiaj no to juz pelnia szczescia. bylam ponad 3 godziny na Warszawiance, wyplywalam sie za wszystkie czasy, a pozniej odnowa biologiczna. sauny, komory kriogeniczne, studnie lodowe... a wszystko to w wymarzonym i wysnionym towarzystwie ale widze, ze nie wszstkim dobrze, Fenris ciezka sprawa |
|
|
|
#3353 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam się przywitać
|
|
|
|
#3354 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#3355 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dokładnie.
Cytat:
Dziękuję za słowa otuchy i spojrzenie z boku na sprawę. Nie jestem widocznie odosobniona w swoim osądzie tej sprawy. Idę zaraz spać, bo bez sensu tak rozmyślać. Cieszę się jedynie na myśl, że we wtorek rozpocznę prawko (jazdy) i skupię się na tym. Mirro - ja spędziłam kilka ostatnich weekendów przecudownie, a teraz tak sie spitoliło wszystko
|
|
|
|
|
#3356 | |
|
Zakorzenienie
|
ja tez bym chciala wiecej
ale boje sie o tym pomyslec. bo az mi glupio ze dostalam tyyyle naraz...Cytat:
a tymczasem trzymaj sie, bo na pewno nie bedzie latwo, boli to i przykre jest jak cholera |
|
|
|
|
#3357 |
|
Zakorzenienie
|
Fenris, nic nie piszę tylko
Córko - gratulacje rocznicowe Nasturcjo ja się ciągle zastanawiam, czy moje rozmowy z małżonkiem o normalność jeszcze zahaczają ![]() Mirro, piękny dzień, dobrze Ci tak... ![]() Katty - piękny naszyjnik! ![]() Buziaki dla Wszystkich Dobrej nocy! |
|
|
|
#3358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś dzisiaj zrobiło mi się muzycznie i stylowo- oglądnęłam Don Giovanniego na Kulturze, pzrypomniałm sobie Amadeusza i teraz Farinelli. To lubię. Bardzo. I udało mi się zacytować z Rachelowym filmem, a co se będe żałować piękna.
Kot najgorszego sortu Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-07-05 o 22:22 |
|
|
|
|
#3359 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Lecem do łóżka,jakiś ogólny marazm mnie ogarnął,nic mi się nie chce
![]() Dobranoc.
|
|
|
#3360 |
|
Zakorzenienie
|
Mirro, miło przeczytać, że miałaś fajny dzień - więcej takich życzę
![]() Ja tez jestem po bardzo miłym jak zwykle zlocie perfumeryjnym, który dla mnie już coraz bardziej jest towarzyski - perfumy są dla mnie jakoś chyba najmniej ważne na tych spotkaniach, chociaż lubię te babskie tematy, psikanie, pachnienie, smarowanie się, testowanie, łażenie po Sephorach... Doszłyśmy z Sasią do wniosku, że to taki powrót do dzieciństwa i etapu malowania się podkradanymi mamie kosmetykami - ale tylko w towarzystwie, samej to już nie taka frajda buszować po sklepach z malowidłami. Dobrej nocy.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:35.

5269

.

I nie pozwól,żeby olał to wszystko,bo takie sytuacje mogą się powtórzyć.

np na Hunter Feście??