|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
rude jest piękne:)
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Cytat:
![]() Aniolku za Ciebie tez kciuki bedziemy jutro trzymac uda sie co ma sie nie udac
|
|
#3902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za powodzenie![]() agaa13 napewno świetnie sobie poradzisz Fenriks Dobranoc
|
|
#3903 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Aniele-trzymam kciuki
![]() Jutro zlocik
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
Fenris trzymaj się! Wszyscy wiemy, jak jest ciężko, ale zawsze później jakoś znajduje się ta "lepsza opcja"
Będzie dobrze!
|
|
|
|
#3905 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Lecę spać,dobranoc wszystkim
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
zycze dobrej nocy.
dziecie me z wojazy wrociło. ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- zapomnialam Kolu, gratuluje |
|
|
|
#3907 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu, Tomku
Wchlonelam na noc 2 sandwiche, mialam na nie ochote juz od jakiegos czasu Nie bede wspominac o skutkach jedzenia takiego czegos o takich porach.. bo i po co Endzi, kciuki mocno zaciskam
|
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Domagam się szczegółowych informacji na PW ;] ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Edit: Już sobie przypomniałam, co i jak ^^
|
|
#3909 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Nie wiem co napisać.
Dziękuję za słowa wsparcia... Dobranoc. |
|
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia Wymiataczki. |
|
|
|
#3911 |
|
Zadomowienie
|
Jade za chwile na lotnisko, nareszcie urlop Milych spotkan na zlotach zycze wszystkim. Cierpiacym emocjonalnie zycze duzo sily I trzymam kciuki za wszystkich. ![]() Ipod znowu mi padl, wszytskie sa takie badziewne czy ja mialam szczescie do ekstra nieudanych 2 egzemplarzy?
Love is our resistance Edytowane przez Mahora Czas edycji: 2009-07-10 o 07:18 |
|
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
Dotarlam
jako i zwykle z pakietem przebojowym znowu zostalam wzieta za terrorystke niebezpiecznej klasy Po ponownym skonfiskowaniu mi szydelek znalezniono w torbie cos co nazywa sie hak na tusze ![]() Ja z tym latam, bo sie musze wazyc przed odlotami no i mi, w koncu, zabrali. Trzech groznych panow celnikow probowalo hak ow odczepic od wagi, niestety hak sie nie dal. Nie mam teraz jak wracac, bom wagi swej niepewna. Gdzie sie kupuje haki na tusze z doczepiana waga? W czasie szarpaniny okazaly sie mi wypasc bilety z paszportu o czem dowiedzialam sie slyszac po pol godzinie wlasne nazwisko w lotniskowym eterze. Na szczescie nie zdazylam sie zdenerwowac, bilet juz mialam. Wsiadajac na poklad nie mialam nadal swistkow bagazowych, tez gdzies sie wymsknely ( dziwnym zbiegiem okolicznosci nie zgubilam bagazu i nie potrzebowalam swistkow ) W miedyczasie o wszystkich plagach na biezaco informowalam Oblubienca. Postanowil ogluszyc sie praca. Wychodzac wieczorem zorientowal sie, ze klucze do samochodu i domu zostawial w taksowce ![]() Oczywiscie zadzwonil do mnie, bo przeciez to ja jestem wszystkiemu winna. ![]() Ulzylo mu, w miedzyczasie wyladowala mu sie komorka i stracilam jedyny kontakt z ukochanym mym, pozbawionym mozliwosci i srodkow do zycia ( zwlaszcza noclegu ) O polnocy, kontakt zostal nawiazany, Oblubieniec mala wiertareczka pozyczona od budzonych w nocy wspolpracownikow rozwiercal drzwi ![]() Przy wydatnej i glosnej pomocy kot-y po ich drugiej stronie. Oczywiscie znow wszystkiemu bylam winna. O siodmej nawiazal kontakt ponowny, moja wina jeszcze nie zelzala. Pokuta byc musi. Rodzice Oblubienca dolewali oliwy do ognia dzialacego nas morza ![]() Szanowna Tesciowa zapijajac to winkiem to melisa poruszala sie po domu rwacym krokiem zranionej lani ( tez okazala sie wszystkiemu winna ) z glowa okrecona szmata dziwnego pochodzenia pochlipujac z zalu i bezsilnosci. Szanowny Tesc oczywiscie wszystko wiedzial, lepiej ![]() No to mam urlop ![]() W bezclowce nabylam khola Lagon Bleu nuuu, i jest promyczek w tej calej podrozy ![]() Wymacham wsiem ![]() chiba sie upije |
|
|
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Nasturcjo
ale z tym hakiem to nie rozumiem chiba ![]() znaczy, że za mało ważysz, zeby latać ? czy co ? ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Się z wrażenia nie przywitałam Dzień dobry wsiem
|
#3916 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Nasturcjo
![]() Kolu, gratuluję egzaminu a za Aniołka trzymam ![]() Fenris, ja wiem, ze teraz to boli i żadne logiczne argumenty nie docierają, ale uwierz mi, nie ma się co meczyć z kimś na siłe, jeszcze spotkasz tego własciwego meżczyznę ![]() (a inni, niezaleznie od tego czy są sami, w małżeństwie czy stałym zwiazku, wcale nie maja tak rózowo - po prostu my nie o wszystkim wiemy) A ja sobie w ramach rekompensaty urlopowej poszłam wczoraj do fryzjera, pdobam się sobie przeogromnie i chyba zainwestuję w prostownicę. Efekt przerósł moje oczekiwania a dziś idę zrobić pazurki i obym tylko w narcyzm nie popadła z tego wszystkiego
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
Margot, gratuluję nowych włosów
|
|
|
|
#3918 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Kasiu, zezrobię, jak znajdę chwilkę obrobić zdjecia
|
#3919 |
|
Piers do przodu
|
Kffiatku
)W ramach dalszego piątkowego rozśmieszania tym, którzy nie znają jeszcze podsuwam aukcję naszego miłego najbardziej zbanowanego na portalu Rodzynka : KOPULUJĄCY SZATAN którą znalazłam buszując rano na Alledrogo w nadziei, ze znajdę FdO (prośby zostały wysłuchane i znalazłam i zakupiłam of kors
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-07-10 o 08:54 |
|
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
Nuu, Timeno, taka
ale moja byla ladniejsza i historyczna tak jakby ( niejedna swinie juz dzwigala ) przeciez nie wydam 250 zl na hak do tuszy przeciez za to mozna pachniec na nowo przecie tela to chyba pol swiniaka kosztuje powariowali pojde sie przemienic walutowo i zamowic fryzjera na jutro nie ma to tamto zlatujemy sie ![]() glowe trzeba przyniesc nowa |
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Ło matko
edit ; ...na kopulujących sztanów to napisałam, nie głowę Nasturcji
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-07-10 o 08:56 |
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
Drodzy Wymiatacze, wiem, że są odpowiednie wątki, ale chciałam tak bardziej prywatnie i po cichu (bo aukcja z licytacją), zapytać co sądzicie o oryginalności tych perfum http://www.allegro.pl/item678913723_...he_100_ml.html
Nie mogę się zdecydować, kupować czy nie? |
|
|
|
#3923 |
|
|
|
|
#3924 |
|
Piers do przodu
|
Rawito, flaszka wygląda jak najbardziej OK - tym bardziej, że posiada naklejkę polskiego dystrybutora
Tesso - a co Cię tak rozbawiło??
|
#3925 |
|
|
Teraz moge sie przywitac
nie ma to jak rano zajrzec na watek ,od dzis bede musiala najpierw przeczytac ,zanim zaczne pic kawe ,bo zle sie to konczy dla monitora ![]() Rawito na moje oko wyglada w porzadku ale niech ktos jeszcze sie wypowie.Kasia-san znalazlas prawdziwa perelke Kasiu-san no jak co relacja z podrozy Nasturcji ,zdarzylam przeczytac ,za chwile ,Twoj post z takim smaczkiem ![]() aaaa i czytajac post Nasturcji zaczelam sie zastanawiac jakiego to haka ma na tusze ,(tusze do rzes) je sie wiesza jakosc ,uklada? pomyslalm sobie,ze Kffiatek ma ze soba jakas nieograniczona ilosc tuszy do rzes ,po co jej tyle?zupelnie nie pomyslalam o haku na tusze inne ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Mahoro szczesliwej podrozy i udanego urlopu
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-07-10 o 09:15 |
|
|
|
#3926 |
|
Piers do przodu
|
Nie wiedziałam, że nasza Norweżka posiada taką smykałkę w kierunku pseudorzeźniczym, to fakt - nie od razu można załapać o co biega
ze to szydełka od razu rozszyfrowalam Przestaję łazić po necie - mam wszystko co chciałam mieć - cyckonosz, kolejną flaszkę Fdo i jak tylko skończy się aukcja ślicznych sandałków na koturnach ogłoszę, że mogę się udać na urlop w pełni zaspokojona Margot - poka poka fryzurę
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
witam,
historia Nasturcji niesamowita.... tez nie wiedziałam o jaki hak do tuszy chodzi... macham łapką do Doroty-Coco. Rawito dla mnie równiez wszystko jest w porzadku z ta aukcja. zaryzykowałabym. Margot, równiez czekam na poka-poka. |
|
|
|
#3928 |
|
|
Kasiu-san kupilas pomaranczke lutensowska? wiesz ja jestem kiepska w skrotach
![]() gratuluuje bardzo ,bo wiem jak szukalas Pomaranczowa Dziewczyno ,i koniecznie zrob poka-poka ,rozumiem ,ze paradowac bedziesz tylko ubrana w nowy cyckonosz ,otulona zapachem i na koturnach? ![]() koniecznie musze TO zobaczycMalgosiu czekam na poka-poka
|
#3929 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Nie bałdzo widać różnice odnośnie stanu poprzedniego, poniewaz staralam się zachować poprzedni kształt - poza tym zdjęcie było robione o 6.30 rano w pociagu... ale chodzi o to, ze po wyprostowaniu włosy mam lśniące, gładkie i ślicznie się układaja...
Mahoro - miłego urlopowania
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie ![]() Aniele ponowię co by ich więcej byłoRawito nie pomogę niestety,bo Addicta nie miałam Kasiu - San Jak zwykle o czymś zapomniałam .... ...Przepraszam. Kola zdała egzamin,a ja gapa gratulacji nie złożyłam ![]() Gratuluję na wstecznym ![]() Miłego dnia Edit: Margotko Jaki piękny kolor.Czekolada? Ślicznie wyglądasz
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-07-10 o 09:34 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:35.

Żeby mnie uspokoiło i pobudziło jednocześnie... 

Nie bede wspominac o skutkach jedzenia takiego czegos o takich porach.. bo i po co

którą znalazłam buszując rano na Alledrogo w nadziei, ze znajdę FdO (prośby zostały wysłuchane i znalazłam i zakupiłam of kors