|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | ||||||
|
czyli Endżi
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
![]() Cytat:
![]() Ale tak naprawdę zazdroszczę, że jest taka inteligentna ![]() Dziękuję za gratki Cytat:
![]() To w końcu trabant czy limuzyna - bo to się wyklucza trochę ![]() Tymenko! Ty w sari! Muszę Ci powiedzieć, że dzisiaj kupiłam płytę dvd z kursem tańca brzucha dla początkujących - nie mogę zapomnieć tego co już umiem, co nie Cytat:
![]() No właśnie ten Polonez to też długi czołg Ja tam nie wiem czy wyczuję tego potwora - w porównaniu do zgrabniutkiego śmiglaczka Grande Punto to spora różnica, hihi ![]() Skoro tak mówisz ![]() Cytat:
Wiesz jak wyglądam ja - a mama jest bardzo podobna. Połączenie idealne ![]() Cytat:
Co do tego pierwszego to aż z dumy pękam Cytat:
Ja tam lubię duże damskie cycki ![]() Słuchajcie, jak na razie ojciec się przypiął do MOJEGO Poloneza ![]() Poza tym jest pomysł (ze strony rodziców, bo nie z mojej!) żeby samochód pomalować na różowo i nakleić na niego duże naklejki samochodowe z Hello Kitty - oni tak na serio Ech, aż mi się przypomniał film Grant Torino Clinta Eastwooda. Stara bryka z klasą.
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-07-14 o 21:29 |
||||||
|
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
Zbigniew Zapasiewicz nie żyje...
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
Tymeno, pieknie!
Mozesz smigac tak do pracy ![]() Angel, gratuluje Poldka To tez moje pierwsze auto Milo wspominam.Pani Politolog, moje gratulacje To kiedy opijamy? ![]() ![]() edit/ Koto... ![]() [*] |
|
|
|
#4324 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (ale biore sie za siebie, w tym tygodniu zapisuje sie na angielski, i niebawem, jak tylko zalatwie formalnosci zwiazane z zakladaniem dzialalnosci gospodarczej, zabieram sie za prawko. w miedzyczasie niestety czeka mnie jeszcze przeprowadzka, albo i dwie... i urlop tez bym chciala gdzies upchnac )Cytat:
Cytat:
PS Malgos, a ktore Ty masz szpile tulipkowe? te bezowe, czy czarne? Irko, zazdroszcze i gratuluje takiej pasji! ja juz wymiachalam ![]() jakie to serum z zielonej herbaty jest brzydkie... Kasiu-san, w kwestii wlosow to radzilabym przeczekac kilka dni, i codziennie myc glowe, a najlepiej szamponem przeciwlupiezowym. mysle, ze zaraz kolor wyplucze sie i wyplowieje Tulipanko, gratulejszyn! Teresko, powtorze sie, szkoda perfum, ale ulga ze wszyscy cali i zdrowi ja nie moge sie napatrzec na tego Twojego psiaka... jest taki slodki... nawet mojej mami pokazalam fotki ![]() Na pewno o czyms zapomnialam
|
|||
|
|
|
#4325 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Coraz mniej wybitnych aktorów nam zostaje...
[*]
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4326 | |
|
Zakorzenienie
|
Tymeno ładnie Ci w sari
![]() Cytat:
Też właśnie przeczytałem [*]
|
|
|
|
|
#4327 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Super, ćwicz i z youtubem też
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
Buuuuu... nie dam rady dotrzeć do W-wy Zapasiewicza szkoda... [']
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim za komplementa
|
|
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
Godzina w wannie, szklaneczka liskacza i jestem zalatwiona - detkowata i ululana ...
Dziekuje Tharoonie ![]() cos mialam jeszcze napisac ... acha, ze mam kolejny Wymiatajacy KWC, ano to pollitrowe, kremowe mydlo pod prysznic (badz do wanny) Ziaja Kozie Mleko, za uwaga 5,99 zl ![]() a Aniolkowi szczerze gratuluje Poldka! zwizualizowalam sobie jak to jada dwie wypacykowane, piekne babeczki Poldkiem ![]() Doskonale! Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2009-07-14 o 22:43 |
|
|
|
#4331 |
|
rude jest piękne:)
|
Dorotko ,EEwa witajcie
|
#4332 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Teresko Od Pieknego Psiuna
|
|
|
|
#4333 |
|
Zakorzenienie
|
Tulipanko , gratulacje
Aniele, ale będziesz wymiatać w tym Polonezie a jak pomalujesz go na różowo to będzie dopiero jazda ![]() Tymeno, piękne sari ja chyba się nie będę zlatywać w piątek ![]() w sobotę rano jadę, a do ostatniej chwili pracuję nawet spakować się nie mam kiedy ![]() śpijcie spokojnie Teresko, wymiziaj pieska ode mnie |
|
|
|
#4334 |
|
rude jest piękne:)
|
Tako juz zrobione
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
ale Ci zazdroszczę
też bym się do takiego cuda poprzytulała jadę nad polskie morze z bandą przyjaciół jeździmy w to samo miejsce, do tego samego domu, już 17, czy 18 rok ![]() ale się cieszę a tymczasem idę spać i Wam życzę dobrej nocy i pachnących snów |
|
|
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() -------------- Bialy Tygrysie i ja macham do ciebie ![]() Angel gratuluje bryki! Pierwszy samochod to jest naprawde cos , ja do wlasnych czterech kolek w kolorze jasnym blue metalic palalam ogromnym sentymentem i prawdziwie rozpaczalam, gdy mi sie zepsul na amen. Ja z tych, co sie przywiazuja, nawet do samochodow Pewnie nikt nie wie, jak wyglada Opel Cavalier ?Tymeno, sari wymiata ![]() Tako, zycze udanego i slonecznego urlopu! cos jeszcze chcialam, ale zapomnialam...
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
Młego dnia. |
|
|
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
witam,
druga jestem?? |
|
|
|
#4339 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Zacznę od gratulacji dla Tulipka. Brawo, Kasiu I pozdrowień dla Marioli. Mariolu, jakoś się to wszystko ułoży Cytat:
Niech się dobrze nosiCytat:
Dla mnie jednak jest rewelacyjny. Tymena to pełnokrwista orientalna dziewczyna, więc kiedy wylazła u niej z Ambre Gris ta męska w charakterze nutka od razu była na "nie". A sam zapach w mojej opini to kameleon. Zimno-gorący, słodko-gorzki, z dymkiem, nutą suszków i przypraw. Ale klasycznej ambry w tym zapachu brak, jest tylko w nazwie. Żadnych kaszalotowych wydzielin, żadnego słonego posmaku nie wyczuwam. I bardzo dobrze Irko, cudnie Cytat:
Kasiu, bosko, bosko, po strokroć bosko Cytat:
Cytat:
A rana do wesela się zagoi Jeśli nawet mała blizna zostanie, to tylko doda twarzy charakteru Cytat:
Ale tak szczerze, to lekka przesada chyba by była Miłego dnia, Kochani |
||||||
|
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
Powitać
Niestety ![]() Wieczorem poczytam na wstecznym
|
#4341 |
|
Piers do przodu
|
Witam z rana
(nie wiem, czy to brak męskiego ciała we wspólnym łożu powoduje, że ciągle budzę się nie dospana?? )Szkoda, że stara kadra mistrzów się nam wykrusza [*] lubiłam grę Zbigniewa Zapasiewicza i widzę, że nie ma nowego pokolenia aktorów, którzy przejęli na starość stery tego kanonu aktorstwa to tacy sezonowi dla mnie aktorzy ....
|
#4342 | ||||
|
niecnotliwa dziewica
|
Kasiu, sari przepiękne
A że mój biurowiec wielonarodowościowy i wielojęzyczny, widuję rano panie przyodziane w sari i zmierzajace do pracy Cytat:
Cytat:
A blizną jeszcze trochę i będzie zadawał szyku przed płcia przeciwną ![]() Widziałam rano nagłówek w gazecie. Szkoda ![]() Cytat:
Cytat:
Aniołku, również gratuluję czterech kółek, doczytałam dopiero dzisiaj.Niech się dobrze prowadzi! A takie wystrojone z Mamą musiałyście wyglądać niesamowicie ![]() Ja juz po kawie i drozdżówce, odczuwałam rano niesamowitą wręcz ochotę na coś słodkiego, to sobie pozwoliłam. A trochę to i na pociechę, bo "córka Frankensteina powraca" od wczoraj zaczęły mi znów wychodzić na twarzy jakieś grudki, i jadę na opcj: antybiotyk + filtr a już było tak pięknie....Miłego dnia Wszystkim
|
|
#4343 |
|
Zakorzenienie
|
Przywroconam ziemi Uslanskiej
wymacham i tela dopada mnie chyba stan jaki depresyjny zapic to, zajesc czy zaspac sama nie wiem |
|
|
|
#4344 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#4345 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Witam.
Mam Vanille Mango. Ale chyba zapach tak mi się nie podoba... Miłego dnia. |
|
|
|
#4346 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Witam porannie ze słonecnzej północy
Ja już byłam u lekarza-dziecię me zdrowe i w piątek wywozimy go na tydzień nad jezioro Wdzydzkie,gdzie będzie dziadkom urlop zakłócał ![]() No a ja w sobotę wracam do pracy,co mnie b.cieszy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4348 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
siedzę sobie i popijam kawę, spieszę się póki jeszcze jest w miarę chłodno, bo jak znowu będzie tak jak wczoraj to wyląduję na pogotowiu Rawito, Irko, Mariolu, Tomku Cytat:
Kasiu to wyprodukowałam właśnie takie coś ![]() Podobieństwo do letniej Teośki i kolońska nutka szybko ostudziły mój zapał ![]() Śliczniaście No, ale ładnemu we wszystkim ładnie Cytat:
Dorota, wrażeń masz bez liku, syn dba żebyś się nie nudziła Właśnie wczoraj zobaczyłam w necie inforamcję i nie wierzyłam własnym oczom jeszcze niedawno widziałam go spacerującego przy Al. Armii Ludowej Cytat:
Postaraj się, postaraj Cytat:
Szkoda Cytat:
Iwonko, dziękuję nosi się cudnie Cytat:
Iwonko, widzę jednak po tym co obie z Kasią napisałyscie, że nie mój Ci on ![]() Cytat:
Nasturcyjo, trzym się i nie daj, a jeśli już coś musisz zrobić to deprechę prześpij Irko, górskie widoki wczoraj wymietły Coś jeszcze cytowałam, ale mi uciekło i musiałam wykasować emotki
|
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Powituję
![]() I nie wygieletałam swoich Bu-zakupów w nocy o północy bo mnie odcięto od prąda jednej fazy - bez co komp nie działał, a w kompie instrukcja gieletania była. Jak nie urok w postaci odciętego internata, to sraczka w postaci zdechłego prąda Nic to , wygieletam za dnia. Za to hydrolat różany tak pachnie (edit: której i tak nie lubię pod żadną postacią, bo tam są skisłe różyczki ) aż szkoda go uzywać ![]() Margotu - oliwkowe mydło Ziaji i ja wielbię Nasturcjo, Winteru - zagłaskuję Was aaaa.... i Dorocie gratuluję zwycięskiego Syna
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-07-15 o 09:50 |
|
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
Biguś, a który hydrolat wzięłaś ?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

oby służył jak najdłużej

>

Jeśli nawet mała blizna zostanie, to tylko doda twarzy charakteru
(nie wiem, czy to brak męskiego ciała we wspólnym łożu powoduje, że ciągle budzę się nie dospana??
)
A blizną jeszcze trochę i będzie zadawał szyku przed płcia przeciwną
jeszcze niedawno widziałam go spacerującego przy Al. Armii Ludowej
nosi się cudnie