|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Jestem w tyle, nie robię a6w, nie mam siły. Za to biegam, fajnie się dziś zmęczyłam. Teraz popijam mojito i czuję się bajecznie
Doroto, ja na Fete idę jutro ![]() Idę zapodać serum i zmykam do łózeczka ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Zapomniałam oczywiście ![]() Mskladaczku, ja nie prostuję i nie używam takich kosmetyków ale moje koleżanki chwalą sobie ten produkt CHI klik |
|
|
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilismy z grilla.
zaraz wpadam pod prysznic. |
|
|
|
#4563 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i nikt nie przeżył ?? ![]() , gratulacje własnej działalności ![]() Cytat:
Kasiu-San ale piękny zwierz Cytat:
Cytat:
![]() Witajcie |
||||||
|
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
Tymeno, dzieki. Zaraz poczytam, co to za cudo.
Margotko, doczytalam... biedaku ![]() Zaraz mnie komary zjedza. Skonczyl nam sie raid. Bylam wlasnie w nocnym tesco po zapas. Wszyscy ludzie w tesco szukali srodkow na komary, obsluga tylko informowala ze nie ma... i ponoc w calym Wroclawiu raidy itp srodki sa niedostepne. Help! ;( Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-07-17 o 23:26 |
|
|
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
Żartujesz O.o W całym mieście wszystko wykupione i wypsikane? To jest tak nieprawdopodobne, że aż jestem w stanie w to uwierzyć
Swoją drogą [coś nadużywam tego zwrotu] jestem tak wymiętolona przez ten upał, że mam wewnętrzne przesunięcie czasowe. Czuję, jakby była druga w nocy, ledwo trzymam się na nogach...
|
#4566 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsza
![]() witam wczesnosobotnio jestem zzarta przez komary ide spac ![]() EDIT: Rachel, nie moge sie przestac gapic w Twoj avek Edytowane przez mirra77 Czas edycji: 2009-07-18 o 04:42 |
|
|
|
#4567 |
|
Zakorzenienie
|
druga
![]() i ja się witam wczesnosobotnio, przedurlopowo wstałam o piątej, żeby się spakować i siedzę teraz nad pustą walizką, kupą ciuchów, kupą książek i kupą kosmetyków w życiu mi się to do tej walizki nie zmieści najchętniej to bym sobie otworzyła butelkę wina a co ![]() w końcu są wakacje ale może M da mi trochę poprpowadzić w trasie muszę być więc trzeźwa ale jak tu się na trzeźwo spakować ![]() buziaki Dziewczyny :roza; |
|
|
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
Powitać
rawito miłego biwakowania z TŻ-em agaa13 bardzo ładna bielizna Fenris, winter76 dziękuję ![]() Już zaczełam dzień 2. Miłego dnia Edit: Już kilka razy miałam napisać,że Rachela piękna jest Edit 2 Tako Tobie również udanego urlopu życzę
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-07-18 o 09:07 |
|
|
|
#4569 |
|
Zakorzenienie
|
witam,
dziekuje bardzo jesli chodzi o bielizne. komplet oliwkowy dzisiaj juz mam na sobie ![]() Rachelo piękny avatar. Tako miłego wypoczynku. Edytowane przez agaa13 Czas edycji: 2009-07-18 o 08:50 Powód: literówka |
|
|
|
#4570 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie sobotnio!
Rawito, Takuś - udanego urlopu! Pędzimy dziś na chrzciny ![]() Staram się "ludziowo" pachnieć wzięłam złotego Brita i przyznaję, że dalej Udanego weekendu |
|
|
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
Taka udanego urlopu życzę
![]() Witajcie Miłej soboty. |
|
|
|
#4572 |
|
Zakorzenienie
|
zastanawiam sie czy potrzebuje taką torebke na lato
![]() jest jeszcze wersja czerwień oraz beż... Edytowane przez agaa13 Czas edycji: 2009-07-18 o 09:30 |
|
|
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie sobotnio Wymiatający.
Urlopujcie się miło i szczęśliwie Rawito i Tako. Agooo,co do torebki...ja to wiesz, jaki kolor bym wybrała... no ale nie każdy jest nieustającym fanem czerwieni... W czwartek kupiłam jeszcze dwie bluzki - obie ostro czerwone- jedna bardziej koralowa, a druga- czysta czerwień strażacka. I mam dziwne wrażenie, że przesadzilam z monochromatyzmem. Przed popadnięciem w czerwony uniformizm ratują mnie trochę białe koszulowe bluzki, które też kupuję namiętnie.
Kot najgorszego sortu Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-07-18 o 09:37 |
|
|
|
#4574 |
|
Zakorzenienie
|
Kota, nie nabijaj sie, nie. Juz poprawiłam a Cabaret tez potrzebuje.
---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Kota, tez myslałam nad czerwienia ![]() Gratuluje bluzeczek. ja ostatnio tez zakupiłam sobie koralową( a ile za nia kopmlementów otrzymałam,że hoho). Edytowane przez agaa13 Czas edycji: 2009-07-18 o 09:45 |
|
|
|
#4575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
Ahoj!
Alez mialam dzisiaj sen. Glupi jak jasny but. Snilo mi sie, ze moj Mily mnie zdradzal z jakas bzdziagwa i ukrywal to skrzetnie kodem ( przepraszam) - Powstanie Warszawskie. Taki mieli swoj tajny kod, kiedy bzdziagwa dzownila, a ja bylam w poblizu. Obudzilam sie wnerwiona i na dzien dobry trzasnelam Milego w ramie - Ty Faryzeuszu! Tymeno, na FETE ide jeszcze jutro, wiec jesli bedziesz, to moze sie spotkamy jakim przypadkiem ![]() Wczoraj obeszlam Dolne Miasto w miejsca, ktorych nie znalam wczesniej. W Dolnym Miescie bylam kilka razy, najczesciej przejazdem. Jestem zaskoczona klimatem Dolnego Miasta. Powinnam byla poznac te rejony wczesniej. Magdo, do prostownic dobry jest spray BaByliss. Wprawdzie nie testowalam na wlasnych kudlach, ale na cudzych owszem i sprawdzal sie dobrze - ma "poslizg", wlosy blyszcza, sa miekkie, trzeba pamietac jednak zeby nie przedobrzyc z iloscia, bo jak to bywa z takimi prearatami, z wlosow moga zrobic sie tluste straki. Tako, milego wypoczynku i prowadz w trasie, prowadz, to insza jazda niz w miescie, przyjemniejsza, no i mozna sie troche rozpedzic ![]() Ago, potrzebujesz tej torebki. Jesli sie Tobie podoba, to bardzo jej potrzebujesz ![]() Milego dnia dla Wszystkich. Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2009-07-18 o 12:49 Powód: byk nieladny |
|
|
|
#4577 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
... życie to sen wariata ... idę śnić ... edit : aaaa ......... właśnie przeczytałam post Dorotty ![]() mój jest zupełnie bez związku z jej
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-07-18 o 10:40 |
|
|
|
#4578 |
|
rude jest piękne:)
|
nie wiem co mi sie snilo ,bo obudzila mnie burza ,nie lubie burz ![]() Widze,ze teraz robi sie ciemno i pewnie zapowiada sie kolejna ![]() Kasia-san ale masz futro Rawito udanego wypadu na lono natury ![]() Agoo kup se ta torebke Koto gratuluje zakupow Tako odpoczywaj i tak jak pisze Dorotta trasie inaczej sie jedzie niz w miescie musisz sprobowac ![]() Wszystkim zycze przyjemnego weekendu ;-)
|
#4579 |
|
czyli Endżi
|
Podpowiadam, że poza zapachem dymu papierosowego (nie polecamy!) komary nie lubią też zapachu wanilii. A w Sephorze akurat taka przyjemna promocja...
![]() Wczoraj na wieczornej posiadówce ogrodowej pachniałam Wanilią z Karmelem i robactwo dziabnęło mnie tylko raz w wyeksponowaną stopę. Tam się perfumami nie psiknęłam Dorotko, "powstanie warszawskie"... Mnie tam się śniło, że na motocyklu jeździłam I nie mogę się doczekać do jutra - będzie duża impreza wyścigów samochodowych na 1/4 mili, zawody motocyklowe i w ogóle rewelka ! Nie wiem w co się ubrać na tą okoliczność
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-07-18 o 12:15 |
|
|
|
#4580 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dzień dobry.
Ja od rana z nosem w trzecim tomie o wampirach. Mam nadzieję dzisiaj go skończyć. Czwarty ma ponad 700 stron, nie mogę się doczekać zakończenia. Czy ja wiem czy wanilia działa na komary. Mam choinkę waniliową w pokoju oraz często pachnie tu moimi waniliowymi zapachami, ale komary jak były tak są. Nawet pasikonik (zielony, duży) siedział przedwczoraj na ścianie. I teraz gdzieś grasuje po pokoju. Chyba jednak lubią wanilię. A może rozpylę Tobacco Vanille?
|
|
|
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry i milej soboty!!!
Za oknem mam chmury, co mnie szczegolnie nie martwi. Wszyscy mezczyzni wybrali sie na wyscigi samochodowe, ktore odbywaja sie w miescie, a ja poce sie w kuchni gorujac obiad. Rawito, Tako - milego urlopowania! Kasiu-san futro cudowne! W temacie komarow dodam z nieukrywana radoscia, ze na mojej wyspie nie ma komarow
|
#4582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Anielico Dagmaro, nie wiem czy pisalam o tym kiedys, ale ja snie codziennie. Odkad pamietam, snie kazdego dnia. Ile to glupot ja wysnilam, ile dziwolagow sennych ... |
|
|
|
|
#4583 |
|
rude jest piękne:)
|
Ciekawe o czym sni ten maluch
![]() moze ........ jak wychowac futro coby spalo na legowisku
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-07-18 o 13:18 |
|
|
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Pierwsza fota jest przebombowa
cudne ma uszy ten psiak
|
#4585 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Oki doki, wybywam na poszukiwania wanilii, w sumie ta sephorowa z karmelem mnie kusi ![]() Ide tez na poszukiwania bzyczka, moze pan tescowy nie mial racji i gdzies sie jeszcze ostaly. Zuziu, ale slodziak malenki z Morisa Taki do schrupania
Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-07-18 o 13:49 |
|
|
|
#4586 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Możliwe że to trochę banialuki, ale na pewno warto wypróbować aplikować wanilię na siebie ![]() Przy okazji obalono tam mit jakoby zapach niektórych ludzi bądź "słodka krew" był bardziej wabiący komary niż przeciętnie. Komarzyce lgną po prostu do ciepłoty ciała. Jeśli ktoś jest gorącokrwisty to ma większe szanse na bycie obdziobanym Cytat:
Podobno jeśli zawsze jesteś w stanie po obudzeniu opowiedzieć o czym śniłaś to śpisz w nocy niespokojnie i budzisz się w nieodpowiednim momencie. Ciekawa jestem czy to prawda. Powiedz jak to jest u Ciebie Budzisz się już nieco zmęczona? W nocy wybudzasz się parę razy?Zuzinko, wymiziaj słodziaka ode mnie!
|
|
#4587 |
|
Zakorzenienie
|
Rawito, Tako, miłego urlopowania
Dwa śpiochy Tereskowe przecudnie wygladają ![]() Doroto, zgadzam sie, Dolne Miasto ma prześwietny klimat ![]() Nie wiem czy zajechaliście na Łąkową, tam odnowili jedną z kamienic, przepieknie wygląda. Niestety tylko jedną bo w niej miesci się wojewódzki konserwator zabytków Bardzo lubimy jeździć wieczorami po Dolnym Mieście i zaglądac w okna kamienic gdzie pozostały jeszcze oryginalne stiuki i gdańskie piece kaflowe
|
|
|
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
Potwierdzam, z ta wanilia na komary
ja wczoraj jednak pachnialam Perelkami (Kolus jestem wiec cala w bablach i wygladam jak wiesniaczka ![]() sen Doroty jest the best! ja nie pamietam moich snow. za to pamietam, jak moja mama kiedys odebrala domofon przez sen i gadala z rogiem poduszki bylam na chwile na zewnatrz. i nigdzie wiecej nie wychodze. upal przeokrutny. do tego od 3 dni mnie glowa napierdziela. i dzis troszke za krotko spalam ![]() uaktywnie sie pewnie dopiero wieczorem
|
|
|
|
#4589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4590 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Zuziu - piesek przesłodki. Ja chcę alaskana malamute
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

i nikt nie przeżył ??
, gratulacje własnej działalności 

! Nie wiem w co się ubrać na tą okoliczność