|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: hula - hop 4
Przepraszam za głupie pytanie, ale co daje kręcenie hula-hop? To jakieś specjalne kręcenie? Bo normalne odbierałam raczej jako zabawę niż ćwiczenia. dziękuję za odpowiedz
|
|
|
|
#1772 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
krece w tym wcieciu jesli to tak mozna nazwac bo za duzego nie mam ale ja mam strasznie i miednice wystajaca mimo tluszczyku i zebra i nisko obsadzone. mam strasznie maly tułów wiec jak krece to hula sie przemieszcza a to troche do gory a to troche do dolu i jak jest takie ciezkie too obija i mam siniaki i jestem cala obolala no ja na wfie nie cwicze tylko siedze i sie gapie na kolezanki bo od 2 klasy gimnazjum jak mialam wypadek nie cwicze. ale staram sie w domu robic wszystko oczywiscie bez przesady bo tez nie kazde cwiczenie jest dla mnie, robic cos zeby schudnac od jutra bede brac tabletki te asystor slim na noc i na dzien moze cos wspomoga moje odchudzanko ale wlasnie tak mysle ze kupie nowqe hh i moze juz obciazone czyms albo po prostu mniej wody naleje.. bo nawet na boku nie moge lezec bo tak boczki bola albo poskacze troche na skakance ![]() ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ---------- Cytat:
ale hh takie to krecenie bioderkami, krecenie talia a jak sie jeszcze przy tym troche chodzi jakies ruchy wykonuje a nie tylko stoi sie w miejscu to jeszcze wiecej sie kalorii spala, pocisz sie, i wciecie sie robi w talii i jesli krecisz na napietych miesniach brzucha to i brzuszek sobie poprawiasz
|
||
|
|
|
#1773 |
|
Zakorzenienie
|
Wyłączyła mi się subskrypcja tego wątku
A ja sobie myślę-ale cisza na hh wątku Hihi![]() Informuję,że kręcę już 3 dzień. I zamierzam przynajmniej do ślubu czy do 28 maja kręcić! No i jeszcze 8 min ABS dorzucam ![]() Trzymajcie za mnie kciukasy
|
|
|
|
#1774 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piłam akurat sok marchewkowy jak czytałam Twoje skojarzenie Wyobrażam sobie co miałaś na myśli Za to się osmarkałam ze śmiechu... |
|
|
|
|
#1776 |
|
Rozeznanie
|
Hej Kobietki
planuję zakupić takie o to hula: http://allegro.pl/hula-hop-hit-2010-...573253764.html bardzo proszę o opinię, bom nigdy jeszcze nei kręciła a mam co zrzucać z brzucha i boczków i zależy mi na szybkich efektach..
|
|
#1777 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1778 |
|
Wtajemniczenie
|
Powracam i ja do Was i do kręcenia. Niestety przez świeta się troche opuściłam:/ teraz mam pożyczone od sąsiadki hh z masażerem ale po odrobinie kręcenia mam siniaki na brzuchu
musze poczekac jak mi zejda bo nie da się kręcić
|
|
|
|
#1779 |
|
Wtajemniczenie
|
wczoraj sobie hh odpuscilam i nie pokrecilam wiec dzisiaj nadrabiam
bedzie dzisiaj godzinka a nie pol jak zwykle w poludnie juz 30 minut pokrecilam, wieczorkiem bedzie czesc druga
|
#1780 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
ja dzisiaj też zamierzam przynajmniej godzinę, bo sobie pofolgowałam z jedzeniem ![]() dziewczyny pochwalicie się, jakie efekty dało wam kręcenie hh
|
|
|
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
I dzisiaj zaliczone
4 dzień! Byle wytrwać! W hula dobrze jest kręcić systematycznie! Zresztą jak w każdym sporcie systematyczność przede wszystkim Mi póki co spadło 4 cm z boczków już daawno. I trzyma się do tej pory. Z talii ciężko mi spada Ale co zauważyłam-brzuszek nie jest już taka galareta Tylko taki twardszy się stał Tyle,że ja zaraz po hula robię 8 minut ABS
|
|
|
|
#1782 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie również dzisiaj czwarty dzień
2 godzinki
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
Kręcicie takimi zwykłymi plastikowymi? Czy macie może jakieś czaderskie z nawigacją i ogrzewaniem
?
|
|
|
|
#1784 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie chyba juz mijaja niecale dwa tygodnie
Ale watpie zeby cos z cm spadlo bo waga w miejscu. Bo ja mam tak ze jak waga sie nie rusza to i cm stoja![]() Ale kiedys (a wlasciwie to calkiem niedawno) z tali spadlo mi z 73cm do 68cm a w brzuchu polecial 1cm takze naprawde warto ![]() A wiec tak jak mowilam, dzisiaj byla godzinka
|
#1785 |
|
Wtajemniczenie
|
Do dziewczyn które kręcą hh z wypustkami anionowymi - czy nim przypadkiem nie powinno kręcić się na goły brzuch? bo skoro wytwarza jakieś aniony, to czy one przenikają przez materiał?
Bo osobiście na goły brzuch akurat tym hh sobie nie wyobrażam kręcić... ała ;/
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
w lewo kręcę bez problemu i 20 min do upadku. Postanowiłam nauczyć się w prawo, idzie ciężko, ale dzisiaj poczułam mięśnie brzucha po wczorajszej nauce
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam z wypustkami,ale nie anionowymi. Zwykłe kuleczki
I kręcę tylko na goły brzuch Przed kręceniem smaruję się jeszcze kremem wyszczuplającym A w prawo to się w życiu nie nauczę kręcić |
|
|
|
#1788 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o jak dobrze, że że napisałaś że brzuszek się zmienia, bo mi najbardziej zależy właśnie żeby przestał być taka galaretą ![]() no i na boczkach, żeby zniknęły
|
|
|
|
|
#1789 |
|
Raczkowanie
|
50 minut zaliczone
|
|
|
|
#1790 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już po 5 dniach kręcenia, trudno powiedzieć czy są jakieś efekty, bo stosuję razem z dietą.
Chyba najlepiej to sprawdzę, gdy dojdę do wagi, przy której w zeszłym roku miałam określoną ilość cm w talii(mam to zapisane). No i wtedy zmierzę się - jeżeli hh przynosi efekty, to powinno być mniej cm przy tej smej wadze. A jak nie...
|
#1791 |
|
Raczkowanie
|
Hej, dzisiaj 1 maja, czyli minął około miesiąc (28.03) od rozpoczęcia mojej diety (South Beach) i jedynego regularnego ćwiczenia na jakie mam czas, czyli hh
No i pochwalę się spadkami w cm - ważyć się nawet nie chcę, tak mi waga skacze przez @, że masakra... Poza tym dwa ostatnie dni spędziłam w kuchni robiąc m.in. muffinki, potem murzynka no i niestety musiałam wszystkiego spróbowac czy dobre wyszło, żeby nie otruć przypadkiem TŻ-ta ![]() No więc - wymiary na początku/teraz: biust: 102/100 pod biustem: 89/87 talia: 87/81 pępek: 98/93 biodra: 104/102,5 udo: 64/62,5 łydka: 40/40 ![]() Myslę, że nie jest źle. Jeśli kolejny miesiąc przyniesie takie spadki to będę naprawdę szczęśliwa
|
|
|
|
#1792 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Natomiast ja się opuściłam w kręceniu bo mam pożyczone hh to z wypustkami i się siniaków nabawiłam. Jak powróci do mnie moje dziecinne hh to zaczynam znów kręcić:P |
|
|
|
|
#1793 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
Super! Gratulacje! Wyniki świetne
Ja nie stosuję żadnej diety No chyba,że lodowo-czekoladowej hihi
|
|
|
|
#1795 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratuluję wyników
![]() Twój przykład dowodzi, że hula hop naprawdę działa, skoro w talii spadło Ci aż tyle ![]() Mi osobiście z talii spada 1 cm na 1 utracony kilogram, gdy NIE kręcę hula hopem. Jestem ciekawa jak to pójdzie teraz
|
#1796 |
|
Przyczajenie
|
Hej
Dawno mnie nie było, no i brak chęci, aale chciałam się podzielić moim znaleziskiem. Niesamowite http://www.youtube.com/watch?v=j46ll...eature=related. Po tych filmikach też można zaobserwoać jak jej ciało się zmieniło. Pozdrawiam |
|
|
|
#1797 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A powiedz mi ABS robisz raz dziennie ;> Bo ja też zaczęłam na brzuch i na nogi i się zastanawiam, czy te 8 min wystarczy.Ja już wróciłam do formy, wczoraj 40min., 1200 podskoków, godzina na rowerku I od razu lepsze samopoczucie!
|
|
#1798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No samopoczucie po ćwiczeniach jest super Uwielbiam ten moment jak kończę i jestem mega zadowolona A Ty jeszcze na skakance skaczesz? Ja dostałam skakankę,ale nie skaczę-nie lubię
|
|
|
|
|
#1799 |
|
Raczkowanie
|
Kręcę hula hopem od dwóch miesięcy
efekty widać, jak chcecie mogę wstawić tu zdjęcia przed kręceniem i np z dzisiaj
|
|
|
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
Dawaj
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:24.

Chyba będę musiała się zapisać na basen... niestety
no ja na wfie nie cwicze tylko siedze i sie gapie na kolezanki bo od 2 klasy gimnazjum jak mialam wypadek nie cwicze. ale staram sie w domu robic wszystko oczywiscie bez przesady bo tez nie kazde cwiczenie jest dla mnie, robic cos zeby schudnac
to jeszcze wiecej sie kalorii spala, pocisz sie, i wciecie sie robi w talii i jesli krecisz na napietych miesniach brzucha to i brzuszek sobie poprawiasz
A ja sobie myślę-ale cisza na hh wątku
w poludnie juz 30 minut pokrecilam, wieczorkiem bedzie czesc druga