|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: hula - hop 4
Cytat:
u mnie wychodzi ze jem naprawde malutko przynajmniej teraz spokojnie w tych 2000 kcal sie mieszcze a potrzebuje ponad. Takze od razu lepiej sie poczulam... ![]() a za pol godzinki biore sie za hula hop
|
|
#2402 |
|
Raczkowanie
|
Przyszło moje cudo. Ok 15 min w lewo i 10 w prawo na początek. Pierwsze 5-10 minut strrraaasznie bolało!
Jeszcze przed snem troszkę pokręcę, coby brzuszek przyzwyczajać. |
|
|
|
#2403 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie dzisiaj standardowo 3 godzinki
|
#2404 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2405 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
nieprzytomna il dni juz tak krecisz?? Pochwalisz sie efektami??
|
#2407 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzisiaj tylko 30 min. ale możę się zmotywuję do kolejnego 30
|
|
|
|
|
#2408 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
Nie miałam czasu dzisiaj pokręcić
|
|
|
|
#2410 |
|
Zadomowienie
|
bo taka jest prawda.
dzisiaj jeszcze ok. 30 min. bo robiłam przerwy bo biegałam do mamy opowiadać program który oglądałam xD Nie ma to jak ćwiczyć i oglądać programy o żarciu i nie mam ochoty zajrzeć do lodówki W trochę nie prosty sposób i pewnie mało dokładny zmierzyłam sobie tu i ówdzie ;D Bo wzięła sznurek i miarkę z Castoramy aż muszę znaleźć moje stare zapiski sprzed pół roku xD
|
|
|
|
#2411 |
|
Raczkowanie
|
Doszło, doszło, doszło!
![]() 40 minut za mną, jest ekstra, ale czy naprawdę talia i brzuch będą szczuplejsze? Jeśli tak to znalazłam złoty środek ![]() Miałam (mam?) tylko lekko zaczerwienione dwa miejsca na plecach, myślę, że nie przekształci się to w siniaki
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2412 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak są szczuplejsze po moim come back to my hh widzę po kilku dniach lekką widoczną różnicę
Edytowane przez Carillon Czas edycji: 2011-05-18 o 22:16 |
|
|
|
|
#2413 |
|
Raczkowanie
|
Tak, tak mam z wypustkami
![]() Bardzo chce mi się jeszcze kręcić, ale na pierwszy raz wydaje mi się 40 min wystarczy, żeby nie było siniaków
|
|
|
|
#2414 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
żeby nie było tak że ci źle życzę
|
|
|
|
|
#2415 |
|
Raczkowanie
|
zamknęłam dzień na 1400 kcal i 40 min hh
![]() jutro rano trzeba wcześniej wstać i pokręcić jeszcze przed uczelnią
|
|
|
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
42 min kręcenia, a potem zumba. Paaadam
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
#2417 |
|
Zakorzenienie
|
Jedwabna ja zaczynałam wypustkowym kręcić od 3 minut. Potem na drugi dzień było 5. I na 3 chyba 10 i potem z tydzień przerwy... Bo siniaki były
No i nie wolno tak od razu kręcić tak długo. Uważaj,żebyś sobie krzywdy nie zrobiła. Bo organizm musi się przyzwyczaić. Stopniowo!
|
|
|
|
#2418 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj tylko 35 min + 100brzuszków
musiałam pracować na kompie pół dnia i dlatego tak mało
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
I ja już dzisiaj poćwiczyłam
Za wczoraj A wieczorkiem będzie dzisiejsze kręcenie Buziaki pozdrawiam upalnie |
|
|
|
#2421 |
|
Raczkowanie
|
Póki co 30 min za wczoraj, gdyż nie miałam kiedy. Do wyjścia na zajęcia jeszcze trochę czasu więc może uda mi się pokręcić, jak nie to wieczorem mam nadzieję
![]() A jutro jadę kupić rolki |
|
|
|
#2422 |
|
Raczkowanie
|
A moje ogromne siniolce powoli schodzą, chociaż nie pomagam im codziennym kręceniem
w sumie już rzadko mi się zdarza trafić na kość biodrową. Codziennie po 30 minut przynajmniej do muzyki próbuję uczyć się nowych rzeczy (na ile pozwala wielkość hula i wypustki :P) idzie coraz lepiej Co do efektów to po tygodniu stwierdzam - coś widać, brzuch jest taki napięty i twardy, myślę, że jak mięśnie przestaną mi puchnąć to będzie ekstra niestety nie trzymam się jakiejkolwiek diety, bo mam codziennie chcicę słodyczową i owocową, muszę chyba chrom zacząć stosować :PZamierzam trochę ograniczać jedzenie, bo przy moim spożyciu chyba z 2,5 tysiąca kalorii dziennie to nie mam co liczyć na wielkie spadki ![]() Dam znać za tydzień, a tymczasem wracam do hulania |
|
|
|
#2423 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś po mierzeniu. Muszę przyznać, że z talii 0cm, oponka -3cm no i biodra też nic
a kręcę najczęściej na talii to nie wiem czemu ona stoi w miejscu a oponka spada ale się cieszę, że jest mniejsza
|
#2424 |
|
Wtajemniczenie
|
Każdy zgubiony centymetr to sukces!!!
A ja na dziś 30 minut chociaż mam nadzieję że po południ będzie jeszcze jakieś 10-20 minut
|
|
|
|
#2425 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiadomo że na początku ma się zapał i myśli się że jak dzisiaj będę ćwiczyć 5 godzin to jutro będzie widać takie kolosalne różnice. A to nieprawda! Sama na początku musiałam nad sobą pracował bo tak mi się chciało ćwiczyć! Cytat:
Ale brak funduszy.... ;] W zimę muszę wziąć się za łyżwy koniecznie bo leżą odłogiem Ale kiedy tam do zimy ![]() Dzisiaj 30 min. ale namęczyłam się jak nigdy. Osobiście nudzi mnie z czasem stanie i takie kręcenie. I pomyślałam złącze stopy! Wiecie jak trudno tak kręcić?! Strzał w dziesiątkę! Tak musiałam pracować żeby hula mi nie spadło, że ło! Nie dość że pracowałam nad talią to ćwiczyłam nogi i tyłek ^ ^ Spróbujcie ;D
|
||
|
|
|
#2426 |
|
Raczkowanie
|
Szkoda, że wcześniej nie przeczytałam, że na początek nie wolno przedobrzyć... Ale byłam tak zachwycona moim hh, że chciałam kręcić i kręcić. Są delikatne siniaki na plecach i faktycznie ból nie jest przyjemny, wieczorem spróbuję z dwoma bluzami,jak będzie bolało, to na razie poczekam.
Nie chodzi o to, że mam 100cm w talii i do wakacji chcę zrzucić 50, nie robiłam tego bo chcę widzieć różnicę na drugi dzień, po prostu bardzo mi się spodobało...
|
|
|
|
#2427 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, tak, kręcę 3 godziny, tzn bardziej 3 razy dziennie po 1 godzinie.
I chyba jestem ewenementem, bo większych efektów nie widzę. A minęły już chyba 3-4 tygodnie.. Opuściłam tylko 2 dni bo musiałam wyjechać. No dobra, 3
|
#2428 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze ja chyba przedobrzyłam
![]() chciałam opanować hh bo cały czas mi spadało i teraz mam takie siniaki, że aż strach ![]() Musze zrobić przerwę, żeby zniknęły. |
|
|
|
#2429 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no faktycznie. Ja nie mam az tyle wolnego czasu zeby tak stac i krecic 3h dziennie Chyba ze wstawiac wczesniej lub klasc sie pozniej A to musisz byc faktycznie ewenementem. Ja po 5 niach krecenia po gora godzine mam tak fajnie napiety bruszek ze chce jeszcze
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dziś dzień 8. Jeszcze nie kręciłam, ale wezmę się wieczorem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.

czyli tak jakby 500 mniej jeśli to dobrze rozumiem
a potrzebuje ponad. Takze od razu lepiej sie poczulam... 

i nie mam ochoty zajrzeć do lodówki
No i nie wolno tak od razu kręcić tak długo. Uważaj,żebyś sobie krzywdy nie zrobiła. Bo organizm musi się przyzwyczaić. Stopniowo!