|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Zrąbane święta, nie odzywamy się do siebie z mężem ...
|
#3062 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Corii co się stało?
|
|
#3063 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Klion... szkoda i długo by gadac, nie mam siły ....Dość, że to 3 rocznica, jak się poznalismy, a tu taki szjas...
Ale coś mi się zdaje, że ten związek długo nie pociągnie ...
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-04-04 o 20:51 |
|
|
|
#3064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3065 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3066 |
|
Zakorzenienie
|
Co to sie dzieje?? Prosze nie miec od razu najgorszych mysli! czasem bywaja gorsze chwile ale po nich zawsze przychodza te lepsze!!
|
|
|
|
#3067 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
A że marudzę tutaj - smutno mi strasznie...siedzimy w osobnych pokojach, są święta ..ech, życie ... ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Dziękuję za wsparcie, dobrze, że chociaż tutaj są jakieś przyjazne duszyczki ...
|
|
#3068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze możesz się tu wygadać, jeśli tylko masz na to ochotę, także nie przejmuj się, bo nie marudzisz. Może jeszcze nie wszystko stracone. Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2010-04-04 o 21:36 |
|
|
|
|
#3069 |
|
Zakorzenienie
|
Corii - na wsparcie zawsze mozesz tu liczyc i na dobre slowo i na przytulaska
Jesli tylko ci to pomoze to napisz co to sie dzieje miedzy Wami... moze ulzy Ci jak to wyrzucisz z siebie... A od kiedy jestescie po slubie ? |
|
|
|
#3070 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Czas pokaże ... ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
Jak pisałam wyżej, nie chcę wdawać się w szczegóły naszej kłótni, zbyt bolesne, zbyt osobiste... Sorka ... Od ślubu mija właśnie równe 7 miesięcy.
|
|
#3071 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej...witam nocną porą. Wróciłam właśnie z melanżowania ze znajomymi i teraz siedzę i się obżeram sałatką i ciastem.
Corii...jak czytam takie rzeczy, to serce mi pęka, bo wtedy staje mi przed oczami, to co ja przeżywałam. Dzisiaj siedząc w kościele rozmyślałam, że rok temu miałam piękne święta, przygotowania do ślubu, oficjalne zaręczyny, wizytę teściów...a dziś co po tym pozostało...zakurzone zdjęcia schowane głęboko w szafie
|
|
#3072 |
|
Zakorzenienie
|
Corri
jesli jest nadzieja trzeba wlaczyc. ![]() Ja wstalam juz, obzarlam sie wczoraj jak swinka i mam wyrzuty sumienia. Ale wszytsko bylo pyyycha
|
|
|
|
#3073 |
|
Zakorzenienie
|
Corii mam nadzieje, że mimo wszystko dojdziecie do porozumienia
|
#3074 | ||||
|
Zakorzenienie
|
widze ze pierwszy dzien swiat udany
licze ze 2 tez bedzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() udanych swiat ![]() ![]() widze ze nie jest az tak zle ![]() D:Cytat:
![]() ![]() bo narazie to malenstwo i czuje je tylko jak sie wierci i kopie ![]() ucaluj go on naszej trojki ![]() Cytat:
a my wczoraj bylismy u moich rodzicow... a potem na godzinke skoczylismy do tz rodzicow.. a potem na grila z przyjaciolmi... fajnie bylo a dzis idziemy do rodzicow tz a wieczorem znowu do znajomych... ciagle w ruchu![]() i na wesolo
|
|
|
#3075 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w mokry poranek
U mnie mokry bood rana pada deszcz i nie nastraja za dobrze... Mezus spi po nocy, a mnie juz odwiedzil braciszek z karabinem wodnym ![]() Po wczorajszym obrazstwie dzis na sniadanie jabluszko i actiwia! a na obiad do tesciow - i znow jedzenie, jedzenie... a ja tylko czuje jak mi brzuch rosnie ![]() U was tez taka dyngusowa pogoda? |
|
|
|
#3076 |
|
Zakorzenienie
|
witam
dzisiaj jadę do mamy obiad robić (krem brokułowy i piersi z kurczaka ze szpinakiem i fetą uwolnię się na jakieś 2 godzinki od mamusi tż
|
|
#3077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
męzus w pracy, może jak wroci troszke sie z domu ruszymy.u na jak na razie piekna pogoda ale zapowiadali deszcz...
|
|
#3078 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tak jakby przeżyć mega udany seks, a potem go żałować ![]() Cytat:
A jak brzuszek Ci rośnie to dobrze, ma prawo ![]() Jedziemy niedługo do teściów, nie bardzo mi się chce
|
||
|
|
|
#3079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
;pJa tez uwielbiam jesc i nie ma co zalowac tych kalorii
|
|
|
|
|
#3080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ledwo żyję ![]() A dzisiaj ściskam wszystkich smutających
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-04-05 o 11:45 |
|
|
|
|
#3081 |
|
Zakorzenienie
|
Witam świątecznie
![]() Dopiąć się w spodnie dziś nie mogłam masakra, z resztą wczoraj przymierzałam jedną z moich sukienek, której już długo nie nosiłam, zły czas sobie wybrałam, bo akurat po świątecznym obżarstwie i jak zobaczyłam mega opinający brzuch to się załamałam. No ale po świętach wszystko wróci do normy ![]() U nas jeszcze słoneczko, chmur nie widać, ale wczoraj po pięknym dniu wieczorem się mocno rozpadało. Corii Jedziemy dziś do teściów i do babci Tż, znów cały dzień przy stole |
|
|
|
#3082 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki zafasolkowane- jakie macie wybrane imiona dla swoich pociech ? A jakie imiona sie podobaja tym jeszcze nie zafasolkowanym ?
Nad imieniem dla mnie byl problem bo kazdy w rodzinie chcial inne, wiec tata spojrzal do kalendarza i dali mi takie jakie byly imieniny w dniu kiedy sie urodzilam Wlasnie spojrzalam sobie na imieniny pazdziernikowe, no i przykladowo 14 kiedy wypada porod i same dziwne imiona tam sa na 14 przypadaja imieniny Alan Bernard Biernat Dominik Dzierżymir Fortunata Kalikst Na razie mamy z mezusiem troche odmiennych typow doco imion hiii |
|
|
|
#3083 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja juz po swietach, bo dzis z Tz to moooze pojdziemy do moich rodzicow, a jak nie to odpoczywamy. Wczoraj bylismy u moich dziadkow z moimi rodzicami (tam bylo czesc rodziny) a wieczorem u Tz rodzicow. I bylo nawet miło
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3084 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Pamiętacie mnie jeszcze??? Dawno mnie tu nie było, mam za dużo obowiązków i mało czasu dla siebie i przyjemności. W czwartek idę na wizytę ... rodzina , znajomi mnie naciskają żebym dowiedziała się kto mieszka w moim brzuszkowym domku. Kiedyś myślałam , że pierwszą rzeczą jaką chciała bym wiedzieć to właśnie płeć mojego dziecka. A tu właśnie okazało się , że niekoniecznie tak jest. Boje się , że np. na USG powiedzą mi , że np. to dziewczynka a urodzę chłopca i się rozczaruję. Znam taki przypadek, mojej znajomej. Teraz tak właściwie czasy w którym przyszło nam żyć wymuszają na kobietach poznanie płci dziecka, bo np. 20 lat temu nie było takich fajnych rzeczy dla dzieci a dziś na 2 miesięczną dziewczynkę można kupić przesłodką sukieneczkę a dla 2 miesięcznego chłopca wytwornie męską koszulę. Poza tym dziś widząc dzieciątko w wózku ubrane w różowe śpioszki jednoznacznie określamy płeć jako piękną ![]() Także ze względu przygotowań , pościli, dodatków i całej otoczki związanej z przyjściem na świat mojego maleństwa będę musiała je utożsamić .... Jeżeli chodzi o nasze mieszkanie pisałam Wam kiedyś że znaleźliśmy itd. Ale pojawił się "mały " problem. Teraz na szybko musimy z Tż dopełniać formalności przez niekompetentnego pośrednika finansowego. Jak wszystko wyjdzie dobrze to Wam napiszę dokładniej o naszych dziwnych perypetiach. |
|
|
|
#3085 |
|
Zakorzenienie
|
Daysy - milo ze piszesz
Pamietamy pamietamy... Ja tez ostatnio rzadko zagladam, ale milo jest tu pogadac w wolnej chwili.A w ktorym tc jestes ? Wiesz podobnie myslam ostatnio, o plci. W sumie najwazniejsze jest teraz dla mnie zeby malenstwo bylo zdrowe ! Ale pewnie bede chciala wiedziec czy to chlopczyk czy dziewczynka. Tak na prawde tych rzeczy dla dzieci jest teraz tak duzzzzo ze nie wiadomo co jest tak na prawde potrzebne a co jest tylko mogacym sie przydac dodatkiem. Jakbysmy mialy kupic wszystkie akcesoria dla maluszkow to by mieszkania zabraklo! wiec nie dajmy sie zwariowac! My teraz na zajaczka kupilismy w upominku szwagierce taka gabkawa podkladke do kapania, ktora sie wklada do wanienki zeby maluszek mial miekko. Kapiel to stresujace zajecie a to ich pierwsze dziecko wiec moze jakos bezpieczniej beda sie czuc ze maluszek nie uderzy sie plastik w razie czego. A jak z imionami u Ciebie ? Jakies typy ? Trzymam kciuki zeby z mieszkaniem byly wszystko OK!!
Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2010-04-05 o 12:03 |
|
|
|
#3086 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj w klubie usłyszałam od jakiegoś gościa kąplemęt:
"K**wa, ja nie mogę... ale z ciebie sexbomb!" Nic nie odpowiedziałam, bo bym się udławiła śmiechem
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() pogoda w te świeta taka sobie, ale choć dziś nie pada, to może pójdziemy na jakis spacerek ![]() Wczoraj sie mega przejadałam. sniadanie, obiad w domku potem kolacja u znajomych, ze dzis ledwno co coś zjadłam cori katunia a jakie macie wasze typu na imionka dla dziecka?? pooblewałam sie z męzem wodą. Ja zaczełam, bo on zapomniał
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia ja nie mam zamiaru kupować wszystkiego z napisem na etykiecie "baby" :P
Wiem że przydatne są rożki... chociaż na jednym z forum przeczytałam że te rożki to zbędna głupota wystarczy nauczyć się odpowiednio podnosić i trzymać dziecko... szczerze mówiąc ostatnio byłam u koleżanki , która miała wtedy 2 tygodniową córeczkę i o mało nie umarłam ze strachu podnosząc ją! Gdyby nie rożek nie zdecydowała bym się na utulenie Małej. Może dlatego , że to obce dziecko a nie moje a po 2 nie mam jeszcze odpowiedniej ilości hormonów :P Kocyk jest ważny jeden cienki drugi grubszy, podobno przydatne są pajacyki wszystko zapinane od przodu bo jak mają zapięcia z tyłu to upijają w szyjkę lub plecki jak maleństwo leży. Ja od jutra zaczynam 5 miesiąc ![]() A co do imion to jedna wielka masakra!!!! Nie mam pojęcia jakie wybrać. Mojemu Tż podobają się : Nadia, Natasza... mnie wcale. Myślałam o Poli jak już kiedyś Wam pisałam ale okazuję się że to teraz imię na topie i znowu będzie tak , że w jednej klasie będzie 5 Poli 6 Majek 3 Zuzie ... franki, Antki i Kubusie. Chciałabym wybrać imię "normalne" a zarazem nie takie mocno popularne. |
|
|
|
#3089 |
|
Zakorzenienie
|
Daysy - zgadzam sie z Toba co do tych rzeczy dla dzieci. Rozek jak nabardziej, usztywnia pozycje dziecka. Ja 10lat temu juz odegralam role mamy - podczas wychowywania mojego braciszka i wszystko dokladnie jeszcze pamietam, wiec wiem ze co za duzo to nie zdrowo a potem okazuje sie ze kupilismy cos bardzo potrzebnego dla dziecka a uzylismy tego dwa razy bo tak na prawde byl to tylko zbedny dodatek!
U nas z imionami na razie krucho... ja mam kilka ktore mi sie podobaja, ale nie koniecznie wszystkie sie podobaja TZ towi Ale tez chcialabym takie niebadanlne ale raczej ze tak powiem klasyczne... jak dla mnie na razie Emilia, Magdalena, Szymon, Tomasz....
|
|
|
|
#3090 |
|
Zakorzenienie
|
Tu macie zastawienie imion od 2004 roku (a jak na jakies klikniecie to bedzie ile takich dano w kazdym roku) http://gorny.edu.pl/imiona/
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:50.

jesli jest nadzieja trzeba wlaczyc. 
licze ze 2 tez bedzie 
uwolnię się na jakieś 2 godzinki od mamusi tż