|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Keratynowy CUD :D czyli prostowanie keratynowe
[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;1849719 3]Wy bedziecie myslec,a ja bede cierpiec
![]() po tygodniu bede mogla juz powtorzyc?mam nadzieje ze w nastepna sobote bym mogla.zebym tylko nie zostala lysa daje foty.trzy pierwsze wczorajsze i ostatnia dzisiejsza.sa bardziej blyszczace,lejace i jakby troche ciezsze.czyli wyszlo wszystko tak jak powinno poza prostowaniem bede myc we wtorek-nie chce sie dzis dolowac.zauwazylam jednak,ze po tym zabiegu mam o wiele gorsze koncowki.strasznie porozdwajane i czasem na koncach wlosa az po 3 biale kropki....poobcinalam je troche.[/QUOTE]ale maruda z ciebie :P ladne masz te wlosy nie wiem co od niech chcesz sa proste i lsniace
|
#452 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
pewnie ta temp 230 stopni tak dziala...Cytat:
Cytat:
![]() co do sciecia,to nie bede narazie nic scinac.2 tyg temu wycieniowalam troche przy twarzy a reszty nie ruszalam bo chce troche zapuscic.moze jak troche urosna...ale mam bardzo geste wlosy wiec nie wiem czy rowne sciecie wyszloby mi na dobre.. |
|||
|
|
|
#453 |
|
Zadomowienie
|
Hej
napisalam do tej osoby z allegro... w przyszlym tygodniu wystawi nowe produkty Poprosilam szanownego pana o zdjecia. Wstawiam w zalaczniku jesli to kogos zainteresuje... jakos nie jestem przekonana tylko do tej tasmy...Dziewczyny i chłopcy czy wy podczas zamawiania na ebayu dostaliscie tak samo zapakowane buteleczki?? tylko zaklejone tasma?
|
|
|
|
#454 |
|
Konto usunięte
|
wyglada na to samo
|
|
|
|
#455 |
|
Zadomowienie
|
Wygląda identycznie. Zresztą wątpię żeby ktoś podrabiał te preparaty...
|
|
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
lepiej wlosy podciac przed czy po zabiegu?
przed to przy prosotwaniu moglabym je sobie ulozyc albo po, chyba nie popsuje efektu prostowania? chyba wczesniej jednak je pofarbuje ale 2 tyg nie wytrzymam....gora 10 dni
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny kochane, a dałybyscie radę obfocić/przepisac sklad odżywki i preparatu aktywnego? bylabym niezmiernie wdzieczna
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#458 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ehinokokus ile czasu trzeba odczekac zeby powtorzyc zabieg?w przyszla sobote moglabym? |
|
|
|
|
#459 |
|
Zadomowienie
|
Zdedcydowanie polecam podciąć po zabiegu.
Evelina - musisz umyć włosy i zobaczyć czy faktycznie jesteś niezadowolona z zabiegu. Włosy wyglądają naprawdę wporządku. Jeżeli będziesz chciała powtarzać zabieg radziłabym odczekać dłużej. |
|
|
|
#460 |
|
Rozeznanie
|
ja właśnie jestem w trakcie zabiegu.... zaraz ide myc i nakładac odżywke suszyć i prostować
fotki wstawie jutro wieczorem jak dam rade.aż szkoda iśc je teraz zmoczyć tym szamponem takie są śliczne
|
#461 |
|
Zadomowienie
|
dzieki za odp ;*
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#462 |
|
Zadomowienie
|
Hmmm... dziewczyny kusicie, kusicie
![]() Sama bym sobie z chęcią to zafundowała, ale boję się że na moich włosach to nie wyjdzie.. (w załączniku zdjęcie moich kędziorów )Pytanie do Ehino - czy po upływie tych 3-5 m-cy włosy wracają zupełnie do takiego stanu jak przed keratynowaniem? Czy ich wygląd się trochę zmienia? Nie chodzi mi o ich stan - bardziej nawilżone czy tez nie - tylko o sam wygląd.. Edytowane przez onlyyhope88 Czas edycji: 2010-04-11 o 22:01 |
|
|
|
#463 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was Panie
![]() Mam problem z moimi włosami, bo ni to kręcone, ni to proste. Kręcą się co niemiara w zetknięciu z wilgocią, o którą w naszym pięknym kraju wcale nie tak trudno. Osobiście podobają mi się włosy i kręcone i proste. Najbardziej zależy mi na pozbyciu się tego wstrętnego puchu, a wiec chyba któryś z zabiegów keratynowych byłby w sam raz. Ale mam pytanko: mianowicie, czy takie potraktowane keratyną włosy można stylizować np. robić dużo loki? ![]() Bardzo proszę o odpowiedz i jednocześnie przepraszam jeśli odpowiedz już była na forum. Pozdrawiam i życzę miłej, spokojnej nocy.
|
#464 |
|
Rozeznanie
|
a to moje włoski, nie wiem jak sie fotki ułożą, ale wklejam fotki włosów które wyschną naturalnie (te krecone) które wysusze suszarką (w czerwonej bluzce) po prostownicy obk, i po keratynie też w czerwonej bluzce
efekt super.... ![]() zobaczymy po myciu pierwszym!!
|
#465 | |
|
Zadomowienie
|
jakiś problem z wizażem chyba jest.. bo mój załącznik też się nie chce otworzyć.. a robię wszystko tak jak zwykle..
![]() wysłana wiadomość do webmastera.. może pomoże.. ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
Faktycznie ekstra Ci wyszło ![]() A mam pytanie bo nie pamiętam, a nie chce mi się znów wszystkich stron wątku przeglądać - zamawiałaś z ebay'a czy z all? Edytowane przez onlyyhope88 Czas edycji: 2010-04-11 o 22:08 |
|
|
|
|
#466 |
|
Przyczajenie
|
onlyyhope88 ostatnio robiłam zabieg mojej siostrze , która miała bardzo podobny skręt do Twojego z tym, że jej włosy dodatkowo trochę się puszyły i były bardzo zniszczone od prostownicy i wyszły proste
wklejam zdjęcia jak włosy są jeszcze przed pierwszym myciem. Po umyciu zaczęły z przodu troszkę falować na połowie długości ale to przez to, że sis często bierze włosy za ucho ![]() też mam problem z załadowaniem zdjęć :| Edytowane przez gefcia Czas edycji: 2010-04-11 o 22:44 |
|
|
|
#467 |
|
Raczkowanie
|
http://www.allegro.pl/item990421170_...eratynowe.html
Czy to o te produkty chodzi?? ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- A czy jeżeli mam naturalnie kręcone włosy po wyprostowaniu ich tym sposobem( po tych paru miesiącach )one wrócą do swojego naturalnego skrętu?? Bardzo prosze o odpowiedź. ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 --------- Edytowane przez Laureane Czas edycji: 2010-04-11 o 23:14 |
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
Tak to te produkty tylko pani która je sprzedaje liczy sobie dużo więcej bo twierdzi ,że ona ma na te kosmetyki wyłączność
|
|
|
|
#469 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale efekt kurcze jest tak super po tej keratynie że naprawdę, aż mam chęć sobie taki zabieg zafundować.. Ale boję się, że później jak będę chciała wrócić do swoich loczków to że nie będą już one takie jak przed keratynowaniem.. ![]() Poza tym w domu to by mnie wydziedziczyli chyba za to ![]() I ponawiam swoje pytanie odnośnie wyglądu włosów po upływie tych 3-5 m-cy..
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
Poza dużym skrętem masz mało włosów obiętościowo. Załączam włosy mojego brata. To jest masakra
Dodam że są tak masakryczne, że prostowałam mu je i męczyłam się z tym 2 godz a włosy były takie raczej pofalowane i stały pionowo nie chciały w ogóle opadać, bo są strasznie sztywne jak sztuczne :/ Myślicie że encanto dało by radę?też nie chce mi załączać zdjęć :/ daję więc na serwer http://img32.yfrog.com/i/dsc07851u.jpg/ http://img710.yfrog.com/i/dsc07852.jpg/ Edytowane przez sorina Czas edycji: 2010-04-12 o 00:00 |
|
|
|
#471 |
|
Zadomowienie
|
Pszczoła - rewelacja!
Na takich zniszczonych włosach jak miałaś efekt jest jednak najlepszy ![]() Gefcia - też bardzo ładnie Tobie wyszło to prostowanie! Onlyhope - przy tak kręconych włosach one mogą już powracać do skrętu i po 6ciu tygodniach. Producent obiecuje, że włosy powrócą do stanu wyjściowego. Myślę jednak, że całkowity powrót do stanu wyjściowego może trwać i 8 mcy. Sorina - przy tak krótkich włosach jest trudno nawet nałożyć preparat ten 1cm od skóry głowy. Może jakby zapuścił włosy, a po encanto je skrócił - to miałoby jakiś sens. |
|
|
|
#472 |
|
Zadomowienie
|
no rewelacja, czemu miałaby nie byc rewelacja skoro zdjęcie jest przed myciem czyli włosy są po siedmiokrotnym prostowaniu
![]() pokaż to zdjęcie z od połowy pofalowanymi |
|
|
|
#473 |
|
Przyczajenie
|
Ponawiam moje pytanie:
Czy po zabiegu keratynowym encanto można stylizować włosy np. je kręcić? Proszę o odpowiedź.
|
|
#474 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
P.S. a zresztą... ---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:55 ---------- Cytat:
Pianki i lakiery również można używać, ale skracaja 'żywotność' zabiegu. |
||
|
|
|
#475 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuje bardzo za odpowiedz
|
#476 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#477 |
|
BAN stały
|
Jest w wątku troche fotek dużo po 1 prostowaniu i efekt tak czy siak jest porażający ... A tobie pszczólko gratuluję pieknych włosków
Bardzo ładnie wyszło - ja mam podobne włosy, tylko troche krótsze ![]() A moja paczuszka (właściwie nasza ) powolutku leci do mnie Opuściła już Chicago i jest w HAGERSTOWN...
Edytowane przez katarzyna21 Czas edycji: 2010-04-12 o 11:27 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#478 |
|
Przyczajenie
|
pszczola2000 mamy podobny skręt włosa więc wreszcie zobaczę efekt na kręconych po enkanto,ponieważ ja miałam Copollą,niby i to i to keratyna (nie wiem dlaczego Copolla się tak ceni!)
ja miałam keratyną robione w sobotę a poprawkę w środę i nic absolutnie z włosami się nie działo mam pytanie również do dziewczyn "po keratynie"czy również zszedł wam kolor(jeśli miałyście)? lub włosy wyjaśniały? |
|
|
|
#479 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję
![]() o kolorze to na razie nie umiem powiedzieć pewnie z czasem z natężeniem mycia, a fotki po umyciu tak oczywiście wkleję tylko musicie troszkę poczekać, bo ja myję włosy 2x w tyg
|
#480 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

fotki wstawie jutro wieczorem jak dam rade.