|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy podoba sie Wam mój pomysł na wątek? | |||
| Tak |
|
998 | 91,98% |
| Nie |
|
17 | 1,57% |
| Nie wiem |
|
49 | 4,52% |
| Beznadziejny jest ten wątek |
|
21 | 1,94% |
| Głosujący: 1085. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Komputerowe Metamorfozy - część II
|
|
|
|
#3452 |
|
Zadomowienie
|
a czy takie fryzy mogłybyście mi dopasować?
|
|
|
|
#3453 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3454 |
|
Rozeznanie
|
dziekuję ci kochana za fotki
a moze jeszcze jak VB?
|
#3455 |
|
Przyczajenie
|
A czy ja też mogłabym prosić o dopasowanie tych fryzurek
będe baaardzo wdzięczna pozdrawiam
|
|
|
|
#3456 |
|
Przyczajenie
|
jeszcze raz załączam swoje, bo z tym poprzednim chyba coś nie tak:P
|
|
|
|
#3457 |
|
Zadomowienie
|
Olalena, moje też jest za małe? wydawało mi się ze jest racze duze, innych dziewczyn sa mniejsze
ale ja jeste informatycznym bezmózgowcem więc może to chodzi o inna "wielkość" -nie mam pojecia , innego zdjęcia mojego nie mam, a może w takim razie uda Ci się dopasować do mnie zdjęcia fryzur podobnych do tych co zaproponowałam z Twoich zasobów? może wtedy się uda. plis
|
|
|
|
#3458 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
u mnie sie nie "powieksza" i jest tylko wielkosci takiego prostokacika jak w zalaczniku widac. Zrobilam kilka przerobek ale niestety slabo widac. Swoje zdjecie przerabialas w jakims programie np. regulowalas rozmiar albo cos?
|
|
|
|
|
#3459 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3460 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja znikam na 8 dni , jade do miejsca gdzie nie bede miala dostepu do komputera i netu. Wiec chwilowo nie pomoge w komputerowych metamorfozach (na pewno ktos inny to zrobi ), ja dopiero po powrocie
|
|
|
|
#3461 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki Olalena, jak dla mnie takie przeróbeczkisa zupełnie wystarczajace , suuuper.
![]() dziewczyny jak uważacie który fryz dla mnie dobry?
|
|
|
|
#3462 |
|
Zadomowienie
|
Według mnie jest super tak jak jest. jeżeli takie masz naturalne włoski to niech cię reka boska broni cos kombinowac-no ewentualnie sobie od wielkiego dzwonu możesz wyprostowac na szczotkę, bardzo ładnie tak jest, a jeżeli farbujesz na ten czarny to bym zmieniła na ciemny brąz farbę. pozdr
|
|
|
|
#3463 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki proszę o pomoc, dopasujcie mi fryzurkę.... ja nie mam pomysłów
może jakaś grzywka? Już sama nie wiem
|
|
|
|
#3464 |
|
Zadomowienie
|
aanniiaa masz piękne włosy, w sumie to jedynie właśnie grzyweczkę może taką na boczek, ale mogłoby też być ładnie w prostej-tu już trzeba byłoby dopasować konkretną fryzurę zeby zobaczyć czy grzywa prosta nie obciążyła by cię zbytnio, masz dosć wysokie czoło, więc grzyweczka by to zatuszowała, a wyeksponowała jednocześnie piekne oczy, może zrób sobie najpierw grzywkę ukośną a potem tak sobie ja upnij jakby była prosta i zobaczysz jak jest lepiej, pozdr ania
|
|
|
|
#3465 |
|
Zadomowienie
|
jeżeli chcesz taki kolor osiągnąć będziesz musiała włoski zdekoloryzować albo farbowac henną lub farba i czekac aż odrosną ale to bedzie dziwnie wyglądało-jak zaczna odrastać, poza tym henna na farbowanych włosach jest niepolecana bo moga wychodzić dziwaczne kolory-nawet zieleń ! nie wiem czy henna taki kolor jak na obrazku w ogóle ma, z reszta chyba by nie bardzo tobie pasował, radziłabym raczej ciemny brąz dla ciebie. jeżeli zdecydujesz się na dekoloryzację to tez henny potem nie stosuj bo to juz całkiem efekt może byc porażający, poza tym na dekoloryzowane włosy nie złapie. jeżeli nie chcesz niszczyc farba włosów to polecałabym farby profesjonalne bez amoniaku loreala richese-ale kiepsko pokrywa siwe i spłukuje się dosć szybko, lub loreala marijell-jest to dobra farba nie niszczy włosków a nawet odzywia. polecam tez te farby profesjonalne z tego wzglądu ze nie spłukują się na rudo co niestety się prawie zawsze dzieje jak używa sie farb z supermarketu brązów, poza tym nawet nie ma tam koloru popielatego brazu-same rudawe, kasztanowe itp, a w profesjonalnych jest cała gama popieli, potem z takiej rudości zejść to jest prawie niemożliwe i trzeba czekac aż włoski odrosną. możesz też isć do fryzjera żeby z czarnego zszedł do brazu balejażem ale to wymagać będzie kilku wizyt. generalnie jak zdekoloryzujesz to na pewno będziesz miała rude marchewkowo włosy i żeby ta rudość zniwelować trzeba będzie położyc farbę braz lub jasny brąz z popielatym lub metalicznym odcieniem ( ton jasniejszym niz chcesz uzyskać bo na dekoloryzowane włoski zawsze łapie mocniej niz byśmy chciały).poczytaj wątek o zchodzeniu z czarnego i ten o popielatych brżach-zobaczysz ze to niezła przeprawa
ale rozumiem cię też swego czasu schodziłam z czerni i popełniłam wtedy błą ze pofarbowałam brąze z supermarketu i do dziś próbuję się go pozbyć, bo złapał na rudawy braz tak silnie ze teraz pozostało mi tylko farbować popielem z marijela i czekać aż odrośnie reszta, powodzenia
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3466 |
|
Raczkowanie
|
Czy o taką grzywkę chodzi? Dodam że mam cieniutkie włoski i trudno jest coś ładnego zmątować na mojej głowie
![]() a jeśli chodzi o kolor to jak myślicie.. czarny czy brąz?
|
|
|
|
#3467 |
|
Zadomowienie
|
ja za całkiem czarnym to jestem tylko u osób które maja naprawdę czarne brewki i zimny typ urody, reszta wydaje mi się ze lepiej wyglada w ciemnych brazach ale popielatych a nie rudych, no chyba ze ktoś ma ciepły typ urody i ciemne brwi to wtedy owszem. u ciebie to ciemny brazik popielaty raczej widzę, grzyweczka to póki co proponowałabym taką jak w załączniku-jak stwierdzisz ze jednak wolisz jej nie mieć-nie będzie problemu bo szybko odrosnie
|
|
|
|
#3468 |
|
Zadomowienie
|
ale tobie w czarnym ładnie tylko musisz zwrócić uwagę zebtybrewki zbyt nie odbiegały-o ton mogą byc jaśniejsze niż włoski.
---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- A kto mi pomoże w ktorej fryzurce wygladam ok"?-olalena mi powyzej kilka przeróbek zrobiła-plis popatrzcie i się wypowiedzcie bo niedługo fryzjer a ja nie wiem czy zapuszczac, czy nie
|
|
|
|
#3469 |
|
Przyczajenie
|
no dobra ja miałam poprawić zdjęcie.
takie mogą być.? |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3470 |
|
Raczkowanie
|
Podoba mi się ta grzywka
juz zapisuję się do fryzjera :P mam nieco płaską twarz więc brak grzywki to bardziej uwidocznia a i czoło jest wysokie więc jest to wskazane, masz rację
|
|
|
|
#3471 |
|
Rozeznanie
|
dziekuje bardzo teraz bede miala problem z wyborem....
|
#3472 |
|
Zadomowienie
|
aanniiaa56 my friend
|
|
|
|
#3473 |
|
Rozeznanie
|
hej kobietki
![]() mam prośbę, mogłabym prosić o imitację rudych włosków u mnie? a poza tym, co sądzicie, bedzie pasowało? ;p |
|
|
|
#3474 |
|
Rozeznanie
|
Haalo, prosiłabym bardzo o pomoc, bo jutro chciałabym włoski farbować
![]() Przepraszam, że tak post pod postem. |
|
|
|
#3475 |
|
Raczkowanie
|
mam ochotę poeksperymentować z rudym, ale trochę się boję, dlatego proszę o przeróbkę :P
z góry bardzo dziękuję |
|
|
|
#3476 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny mogę Was prosićo dobranie fryzurki? Obecnie mam krótkie na boba i ciemne włoski, chcę przedłużyć, ale jeszcze nie wiem jakie cięcie i kolor (blond, rudy, ciemne), ogólnie chodzi o to, aby fryzurka była długa
pomożecie? załączam zdjęcia:
|
|
|
|
#3477 |
|
Moderator
|
manifique -bardziej bräzy pasujä do Ciebie niz odcienie rudosci
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-03-30 o 14:25
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
#3478 |
|
Raczkowanie
|
Hey Kobitki!!! Prośba: chciałabym poeksperymentować z kolorem włosów, rudy, brąz, czarny, blond? Pragnę na wiosnę zmiany!!! Proszę o kilka przeróbek, buziaczki |
|
|
|
#3479 |
|
Moderator
|
BeautifulThings87 -zdjecie w blond dobralam fryzuke,bo tak trudno przerobic blond z ciemnych wlosöw.
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
#3480 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() :e ek:![]() ![]() ![]() extra!!! dzięki wielkie!!!! Dla mnie pzreróbki bomba teraz muszę przemyśleć, który kolorek dla mnie będzie najodpowiedniejszy ![]() Kolor włosków już był Chyba już wybrałam swój odcień![]() Teraz kolej na zmianę fryzurki, posyłam Wam moje aktualne zdjątko - robiłam je dzisiaj Bardzo proszę o dobór fryzurki, mogą być krótkie, dluższe, z grzywką, jakieś asymetryczne... bardzo proszę.Buziaki Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-04-05 o 12:34 Powód: post pod postem |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

ale ja jeste informatycznym bezmózgowcem więc może to chodzi o inna "wielkość" -nie mam pojecia 

a jeśli chodzi o kolor to jak myślicie.. czarny czy brąz?
moze cos Cie zainspiruje
Nie należy mylić prawdy z opinią większości...