|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Krzywe nogi
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ech, to są moje nogi...Mam strasznie duże kolana, chude łydki i jakieś dziwne uda
W spódniczce ostatnio byłam chyba z 10 lat temu, jako malutka dziewczynka. Teraz nawet na w-f ćwiczę w długich dresach, bo wstydzę się swoich nóg. Tragedia Edytowane przez Karolajna1_9_8_9 Czas edycji: 2006-06-26 o 08:08 |
|
|
|
#452 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#453 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może dlatego, że aparat leżał na podłodze i fotografowane od dołu już nie są takie ohydne...Na solarium nie mogę iść, bo mam problem z rumieniem na twarzy, a solarka raczej temu nie służy, ale z samoopalaczem, to dobry pomysł Wysmaruje sobie nogi i może chociaż na jakieś rybaczki się skuszę, bo w długich spodniach przy 30stopniowym upale ciężko jest wytrzymać. Dziękuję |
|
|
|
|
#454 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#455 |
|
Raczkowanie
|
jejuu oddałabym wszysko żeby mieć takie nogi |
|
|
|
#456 |
|
Raczkowanie
|
piękne nóżki. Moim zdaniem niczego im nie brakuje
|
|
|
|
#457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naprawde ja tu nie widze żadnej krzywizny jezeli nie mozesz ich opalic to kup sobie Johnsons Holiday Skin heh wiem po sobie :P raz wysmarujesz i będziesz miała opalone nózki i wskakuj w mini :PP nie jedna by ci pozazdroscila szczuplych zgrabnych nozek ![]()
|
|
|
#458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
jejejeje
dobra teraz ja dodaje coś noFego tzn mOje krzyywulce patrzcie na moje nogi jakie są krzywe i szczerze.... gila mnie to toć to tylko krzywe nogi wazne ze wogole mam nogi aaaa jakie mam skarpetki zapomniałam sciagtnac do tego foto
Edytowane przez AguŚ87 Czas edycji: 2007-04-05 o 15:50 |
|
|
|
#460 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
...
|
|
|
|
|
#461 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przed chwila pokazałam zdjecie twoich nog mojemu bratu i pytam sie czy one sa krzywe a on na to coooooooooooooooooooooooo ooooooo??!! ![]() ładne są;* pozdrawiam
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
Nie sądziłam,że od skoków do wody mogą wykrzywić się nogi.
|
|
#463 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję Wam, jesteście naprawdę kochane
Trudno się mówi.... Wypatrzyłam dzisiaj cudowne rybaczki i w poniedziałek lecę je kupić Na mini się na razie nie zdecyduję. Bardzo długo nie zakładałam spódnic, więc zacznę od mniej drastycznych ciuszków :-P AguŚ, ale masz brązowiutkie nóżki, śliiiczne |
|
|
|
#464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też już wali co inni myślą,ważne że mam nogi i mogę nimi chodzić
|
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
Ładne masz nóżki Karolajna
|
|
#466 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Sam mój lekarz sportowy potwierdził Wydaje mi się, że lepiej iść do lekarza sportowego, bo on wtedy powie wam jaką macie wadę Co do Karoliny to masz proste nóżki A ty różówiutka masz ładnie opalone i też ładne nogi! Chyba w dzieciństwie grałaś w piłkę nożną? Da się je jeszcze 'połączyć' Może w wakacje Ja mówię, że nie i mój lekarz mówi, że też mam lekkie skrzywienie Komu wierzyć Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#467 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Maandy Czas edycji: 2006-06-25 o 12:58 |
||
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
Ona tak za bardzo się nie chwali...
|
|
#469 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A nogi mam opalone ale krzywe Nikt mi tego jeszcze nie powiedział ale ja to widzę w lusterku Chyba nie wiesz co mówisz Napisałam przecież, że mam krzywe nogi Ale walić to pojadę nad morze i napewno nie raz założe spodenki, bo co przyjechałam i mam cały czas chodzić w długich spodniach? Nie kąpać sie, nie opalać Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#470 |
|
Raczkowanie
|
Problem krzywych nóg jest bardzo popularny
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
Hm...ja szczerze mówiąc ani razu nie widziałam dziewczyny która miała krzywe nogi
|
|
#472 |
|
Raczkowanie
|
hmm... ja widzialam krzywe nogi u innych dziewczyn, ale prawdę mówiąc, musiałam się dobrze przyparzeć, zanim dostrzegłam krzywiznę. Więc chyba nie rzuca się to tak w oczy.
A tak poza tym chyba jestem na dobrej drodze rozbudowania sobie mięśni łydek bo codziennie ćwicze lub jezdze na rowerze. Ale póki co nie wychodzę w krótkich spodenkach na ulice.jak zobacze poprawe to na pewno się odwaze... dobrze ze nie lubie miniówek-jeden problem z głowy. |
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
Trawa a nie żal ci? Będziesz czekać na poprawę,a tu lato się skończy i koniec krótkich spodenek...
|
|
#474 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Maandy Czas edycji: 2006-06-26 o 08:42 |
|
|
|
|
#475 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Teraz mam jakąś obsesję na punkcie tych nóg! Jak idzie jakaś laska w krótkich spodenkach/spódniczce to lookam na nogi I dzisiaj nie zlookałam żadnych prostych Pozdrawiam PS. Moja koleżanka, która uważa się, za najpiekniejsza i uwaza ze ma proste nogi, bo chlopcy w szkole tak do niej wolaja ma skrzywienie O i wcale sie tym nie przejmuje A nie chodzi w spódniczka bo nie lubi i jej to nie pasuje!I mówie wam zacznijcie chodzić w spódniczkach/spodenkach |
|
|
|
|
#476 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#477 |
|
Raczkowanie
|
aha a na wakacjach jade nad morze i tam na pewno nie bede sie wstydzic.
A co do Maandy to mam identyczne nozki i nie znosze ich, ale powoli ucze sie z nimi zyc.. bo jest jakis wybor??? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#478 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale mam większy problem, bo na wakacje jade do hiszpanii na 2tyg.
|
|
|
|
|
#479 |
|
Raczkowanie
|
Po za tym nie chodzi tylko o krótkie spodenki, spódniczki mini, ale również o stroje kąpielowe. Zapewne wiele z Was (jak nie wszystkie) będzie wyjeżdżało nad wodę, a wtedy bez stroju kąpielowego się nie obędzie
|
#480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam takie same nózki ostatnio przełamałam się i założyłam mini moj chłopak powiedział że mam sliczne nózki i nie są krzywe .. to mnie motywuje bardziej żeby zapomnieć o moim głupim wymyślonym kompleksie krzywych nozek ![]() i wy też zapomnijcie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.

W spódniczce ostatnio byłam chyba z 10 lat temu, jako malutka dziewczynka. Teraz nawet na w-f ćwiczę w długich dresach, bo wstydzę się swoich nóg. Tragedia 
Może dlatego, że aparat leżał na podłodze i fotografowane od dołu już nie są takie ohydne...Na solarium nie mogę iść, bo mam problem z rumieniem na twarzy, a solarka raczej temu nie służy, ale z samoopalaczem, to dobry pomysł
jejuu oddałabym wszysko żeby mieć takie nogi

dobra teraz ja dodaje coś noFego
zapomniałam sciagtnac do tego foto 
...
A ty różówiutka masz ładnie opalone i też ładne nogi! Chyba w dzieciństwie grałaś w piłkę nożną?
Da się je jeszcze 'połączyć'