|
|
#1291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oryginał czy podróbka? Część II
Cytat:
mam 2 buteleczki tego zapachu i jestem pewna, ze butelka jest z rozowego szkla, jedynie z boku jest nalepka (tester, sklad, itp) przezroczysta, no i ona mogla odejsc z inna (mocna) nalepka...choc watpie...na spodzie jest srebrna nalepka z wytloczonym kodem... aqua di gio jest cale z matowego szkla, ale na dnie jest nalepka i w tym miejscu (i tylko w tym, jakby to za sprawa nalepki) jest przezroczyste szklo...kod jest nadrukowany na nalepce...
|
|
#1292 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
|
|
|
#1293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1294 | |
|
Zona najukochanszego Meza
|
Cytat:
Eau d'Eden bylo ewidentnie podrobka. Ciekawe kiedy pojawi sie ponownie na Allegro ![]() Przy okazji pozdrawiam serdecznie Pani Sprzedajaca Wnuczke, ktora regularnie podczytuje to forum
|
|
#1295 | |
|
DOMator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/item1176876929_chanel_chance.html
jak myślicie? |
|
|
|
#1297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
a te Light Blue dalej w obiegu na wymianie...
i jeszcze wmawia że oryginał :O nikt nie zgłosił tego modkom? nie wytrzymałam i napisałam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post21231354 Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2010-08-08 o 13:13 |
|
|
|
#1299 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Rozumiem, że za pierwszym razem nie wiedziała (chociaż też wątpliwe ) ale dalej wciskać podróby? Powinna dostać przynajmniej ostrzeżenie |
|
|
|
|
#1301 |
|
Konto usunięte
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;20976675]Chanel Allure Sensuelle.
Cena niska patrząc na ceny allegrowe/perfumeryjne, bo właścicielka życzy sobie 249zł+przesyłka za tą butlę (jednak cenę przesyłki można negocjować i Pani chce oczywiście wystawić przedmiot na allegro jeśli ktoś będzie zainteresowany). Chciałabym ten zapach rozebrać, nie teraz, ale w najbliższym czasie, więc oryginalność 100% być musi.[/QUOTE] ponawiam pytanie o allure sensuelle
|
|
|
|
#1302 |
|
Przyczajenie
|
witam!
mam problem z moimi nowo zakupionymi perfumami Hugo Boss Femme edp 50ml. Na butelce po prostu nie ma napisu femme, który widziałam na zdjęciach w internecie. Jestem zdezorientowana, bo perfumy zakupiłam w rekomendowanej perfumerii i nie wiem co o tym myśleć... Edytowane przez nesta555 Czas edycji: 2010-08-09 o 07:27 |
|
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;21232015]ponawiam pytanie o allure sensuelle
[/QUOTE]buteleczka nie wyglada zle, choc to starsza wrsja szanelek (z grzybkiem wystajacym)....poprosilam bym o zdjecie kodu, bo go nie widac....
|
#1304 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1305 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
No to dodaję fotki...
|
|
|
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co, ja też miałam Femme bez napisu i też z renomowanego sklepu (nawet nie internetowego).Uważam, że Twoje perfumy to oryginał. Nie wiem, jak to jest z tymi napisami ![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;21232015]ponawiam pytanie o allure sensuelle [/QUOTE]Wygląda na oryginał. |
|
|
|
#1307 |
|
Rozeznanie
|
Wizażanki drogie!
![]() Mam pytanie dotyczące wody perfumowanej Chanel Cristalle EDP rzecz jasna... Czy rurka atomizera ma być tak zgrubiona jak na załączonym przykładowo zdjęciu z aukcji grazynka_smerf? na co uważać przy tych flakonach? Jeśli któraś z was ma wiedzę, doświadczenie lub własny flakon bardzo proszę o poradę. To samo pytanie dotyczy Cristalle Eau Verte, czyli zgrubienie na rurce przy atomizerze... Tak ma być, czy to podejrzane? Tu też przykładowe zdjęcie setki. Oryginał? Pozdrawiam i z góry dziękuję
|
|
#1308 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Mogę prosić o linka do wątku gdzie na targowisku był wymieniony nieoryginalny zapach?
![]()
|
|
|
|
#1309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=447032 |
|
|
|
|
#1310 | |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1311 |
|
Raczkowanie
|
Witam !
Planuje zakupić na allegro perfumy Miss Dior Cheri, ale nie wiem jakiego wybrać sprzedawcę by nie kupić podróbki. Wiem ,ze niedawno rozbierałyście jedną buteleczkę. Możę ktoś mi poradzi jak kupić oryginalne. :dzieku je-kwiatek:?
|
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu tutaj lista zaufanych sprzedawców z allegro:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=200620 u nich na pewno są oryginały i bez obaw możesz kupować
|
|
|
|
#1313 |
|
Przyczajenie
|
Hej,
witam wszystkie wizażanki, mam pewną wątpliwość i będę bardzo wdzięczna za pomoc w jej rozwianiu. Zakupiłam tester Euphorii o poj. 100 ml (nie zależy mi na ładnym opakowaniu, stąd ta decyzja) - podaje link do allegro http://allegro.pl/item1175758431_cal...sklep_24h.html Sprzedawca wydaje się być wiarygodny, zero negatywów, prowadzi też perfumerię internetową. Moje wątpliwości dotyczą jednak czegoś innego: na naklejce na spodzie widnieje napis Made in/Fabrique en France - kod jest jakby naniesiony takim tuszem na tę naklejkę. Przeglądałam też inne aukcje i ta naklejka wygląda trochę inaczej... po pierwsze produkowane są w USA, ale ma też inny kształt i zamiast fabrique en - jest napisane Made in/Fabrique aux France. tu link do innego testera: http://allegro.pl/item1171329050_cal...ola_sklep.html Czy to jest istotna różnica, która może świadczyć, że któreś z tych perfum nie są oryginalne? Z góry dziękuję za odpowiedź i pomoc, pozdrawiam Was. |
|
|
|
#1314 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1315 | |
|
Matka buldoga
|
Cytat:
Na dodatek ma "trojkacik" przy atomizerze (przy dziurce ktora pryska - jakkolwiek to brzmi)
|
|
#1316 |
|
Przyczajenie
|
Flakon wygląda solidnie, kolor jest jakby lekko siny. Jeśli chodzi o wężyk to bardzo trudno ocenić czy sięga dna czy nie, patrząc pod różnymi kątami mam ciągle odmienne zdanie na ten temat, chyba kształt flakonu sprawia, że doznaje złudzeń optycznych, jednakże po głębszej analizie wydaje mi się, że wężyk jest bardzo blisko dna.
zastanawia mnie po prostu ta różnica - dlaczego czasami jest Fabrique en France a czasami Fabrique aux USA. Na innych aukcjach widziałam przy atomizerze naklejki z napisem, a u mnie nic nie ma. Albo przezroczyste naklejki ze składem na flakonie - na mojej zupełnie nic. Być może różnice te wynikają z faktu, że niektóre są produkowane w Stanach właśnie, a niektóre we Francji? Jeżeli chodzi o zapach - na początku bardzo intensywny, a po kilku godzinach wyczuwalny tylko przy ciele. Sama nie wiem czy to krótko czy długo, gdyż na mnie perfumy są raczej nietrwałe. Napisałam zapytanie do sprzedawcy, dam znać co odpisze, bo może kiedyś w przyszłości nam wszystkim przyda się ta informacja. Wielkie dzięki za fachową pomoc, zawsze można na Was liczyć
|
|
|
|
#1317 | |
|
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Co do koloru. No to wlasciwie po lezakowaniu z fioletowego robi sie siny. A jak dlugo jeszcze polezy i bedzie juz mala ilosc plynu to stanie sie on przezroczysty ![]() Sprawdzilam moja flaszke. Mam aux Usa. Druga mam w pracy, ale jutro sprawdze co ma na spodzie. Moje testery mialy tez nalepke przy atomizerze, ale nia bym sie raczej nie sugerowala. Natomiast ja nie mialam korka, a tu widze ze zastepczy plastikowy jest. Wiec moze te pochadzace z Francji tak maja?
|
|
#1318 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1319 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny,
Mam pytanie dotyczące poniższej aukcji na allegro: http://allegro.pl/item1190922517_cha..._promocja.html Czy możecie proszę zerknąć na ten produkt? Cena jak za turecką podróbę a koleś pisze, że to promocja z USA. Po pierwsze wydaje mi się, że takie perfumy w takich promocjach nie występują ponadto po komentarzach widzę, że wystawia te same perfumy z tym samym opisem po sztuce - sprzedaje i wystawia nowe. Aczkolwiek komentarze ma pozytywne. Co o tym sądzicie? Pozdrawiam |
|
|
|
#1320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.

takie sprzedawał
. Ale kiedyś było o nie pytanie i któraś twierdziła, że takie widziała w perfumerii jako tester o ile dobrze pamiętam (czy takie miała)
.

. Rozumiem, że za pierwszym razem nie wiedziała (chociaż też wątpliwe