|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy
OBÓZ MŁODZIEŻOWY/STUDENCKI W HISZPANII - Lloret de Mar - HOTEL SANMARTI z Orlando travel
termin >> 29.06-10.07 ;D piszcie na prva jak ktos jedzie
|
|
|
|
#1742 |
|
Przyczajenie
|
dzwonilam tam wczoraj: mlodziez do 18 roku zycia jest obozem mlodziezowym a powyzej 18 ludzie traktowani sa jak "wczasy" czyli to co masz na mysli - bez opieki ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- dużo salsy mi sie nawet podobało hmm gdybyś widziała jak niektorzy ludzie umieją tam tańczyć.... łoooł królowie parkietu - tylko to taki klub... hmm nie ma zwiazku z taka typowa dyskoteka a' la tropisc to spokojny klub ale ma cos w sobie
|
|
|
|
#1743 |
|
Raczkowanie
|
dużo salsy
mi sie nawet podobało hmm gdybyś widziała jak niektorzy ludzie umieją tam tańczyć.... łoooł królowie parkietu - tylko to taki klub... hmm nie ma zwiazku z taka typowa dyskoteka a' la tropisc to spokojny klub ale ma cos w sobie [/QUOTE]to super bo ja uwielbiam takie rytmy coś tam tańczyc potrafie ale chętnie obejrzę mistrzów :P a nie wiesz ile tam wstę kosztował ? mi chodiz o jednorazowy bo na cały tydz kupię karnet do tropicsa :P |
|
|
|
#1744 |
|
Przyczajenie
|
Hej wszytskim
ja też się wybieram w te wakacje do Lloret de mar w II polowie lipca ale jeszcze nie wiem dokladnie kiedy (8-20 albo 15-27) z biura podróży Koliber z Lublina.. jedzie ktoś może z Was z tego biura? jak tak sobie czytam to forum to czuję, że się zakochałam w tym mieście tylko szkoda że większośc to turyści bo tak chciałam jakichś Hiszpanów poznać i trochę język poćwiczyć bo specjalnie się hiszpańskiego uczę ... ![]() ale to chyba przesada już .. a oprócz dyskotek (mmm ) są jakieś zabawy takie tańce imprezy na plaży pod gołym niebem? tak wieczorami do późnej nocy na plaży szum morza i zabawa na całego .. I Like it ;p
|
|
|
|
#1745 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1746 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na pewno będzie super, też sie wybieram. już drugi raz!
|
|
|
|
|
#1747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba uwazac i miec oczy szeroko otwarte !...
|
|
#1748 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1749 |
|
Przyczajenie
|
Heeey!
Mam pytanie wybiera się ktoś z was do lloret do hotelu Goya**;p w terminie od 03.07 do 14.07:P Co sądzicie o tym hoteluu?:P heheheh mam nadzieję że spedze tam super wakacje :P Koncze w tym roku 18 wiec zamierzam tam imprezowac i jeszcze raz imprezować!
|
|
|
|
#1750 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja jadę dokładnie w tym samym terminie i też do tego hotelu a z jakiego biura jedziesz?i sama czy z znajomkami ? ja o tym hotelu słyszałam pozytywne opinie jedzienie nawet spoko basen 2 windy osłyga sie nie wtrąca za bardzo pokoje też spoko :P |
|
|
|
|
#1751 |
|
Przyczajenie
|
Jade z indexu z Katowic, ale wsiadam z Łodzii
Też slyszałam że ten hotel jest spokoo Mam nadzieje ze wyglada podobnia jak na zdjęciach A ty skąd jedziesz? Tak wogólee Kasiaa z tej strony:p
|
|
|
|
#1752 |
|
Raczkowanie
|
A czy ktoś słyszał coś o hotelach Guitart Rosa i Guitart Capri? Wybieram się tam 27.07 i mam nadzieję, że nie będę żałowała
|
|
|
|
#1753 |
|
Rozeznanie
|
co powiecie o Eugeni **** ?
|
#1754 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1755 |
|
Raczkowanie
|
Ja jade do hotelu Guitart Rosa 6 lipca...Nie ma o nim złych opini...
|
|
#1756 |
|
Rozeznanie
|
jedzie ktoś w sierpniu do llorent?
|
#1757 |
|
Raczkowanie
|
ja tez jade do guitart ;D w tym samym terminie ;] tez jako takich zlych opinii nie slyszalam, ale z ciekawosci weszlam na ich strone oficjalna i tam byly nieciekawe komentarze w różnych językach; ze chamska obsługa, zimne jedzenie, blabla;p noale. nie mozna sie tym sugerować, prawda? xD
|
|
|
|
#1758 |
|
Przyczajenie
|
Kto był w Lefties ( outlet Zara,Bershka,Stradivarius ,Pull&Bear ) w Barcelonie i moze napisac jakie tam sa ceny ? za buty ,bluzki ,sukienki i czy duzy wybór
|
|
|
|
#1759 |
|
Przyczajenie
|
a czy był ktoś może na stadionie w Barcelonie? jest mozliwość spotkania kogoś z FC Barcelona?? ;> i np autografy wziac albo zdjecia zrobic.. hehe xD ja juz sobie zamarzyłam że jak pojadę na stadion to akurat będą piłkarze i sobie zrobię pamiątkowe zdjęcie, kupię koszulke drużyny i zbiore ich podpisy <lol> ahh.. marzenia.. jest może ktoś kto akurat na nich trafił?? ;>
|
|
|
|
#1760 |
|
Raczkowanie
|
Ja byłam
Allle jeśli byłaby taka możliwość to chyba musiałabyś mieć niemałe szczęście... Raczej jak nie ma meczu to ich nie ma No ale stadion bajer Chociaż bardziej mi się podobał Hajduk Split w Chorwacji xD---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- A i byłam w tych sklepikach w Barcelonie... iiii no ceny normalne takie jak u nas, wiadomo, przecież są takie same w całej Europie ... Ale jak dla mnie, ciuchy były tam beznadziejne, tzn dużego wyboru nie było, nic niesamowitego ... <lol> ( a to są moje ulubione sklepy i zawsze tam robie zakupy, akurat we Wrocławiu) |
|
|
|
#1761 |
|
Zadomowienie
|
Witam, mógłby mi ktoś może powiedzieć coś więcej o hotelu SanMarti? ; >
Wybieram się w połowie lipcu na obóz właśnie tam i chciałabym coś więcej wiedzieć o hotelu może jakieś zdjęcia czy coś? ![]() I jeszcze takie pytanie, jest może w Lloret shisha bar? (; |
|
|
|
#1762 |
|
Raczkowanie
|
Ja byłam w hotelu blisko hotelu San Marti, moja grupa, no cały obóz (2 autokary) był podzielony na dwa hotele, a więc co nie co słyszałam o San Marti. Jest duży, pełno tam Włochów i zdarzają się kradzieże tzn dwa razy komuś ukradli pieniądze, raz czytałam tutaj na forum, a innym razem gdzieś tam słyszałam. I na tych obcokrajowców trzeba bardzo uważać, nie będę teraz przytaczała przykładu ... Ale ogólnie to fajny hotelik, taki w porządku, basenik miał chyba większy od mojego hotelu, w którym byłam - Castella.
|
|
|
|
#1763 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() świetne jedzenie i świetni ludzie. W hotelu kilka miejsc o których nie wiedzą goście i warto je odwiedzić. Basen mały, ale to nie przeszkadza bo przeważnie jest w nim mało osób. Wszędzie jest blisko.
|
|
#1764 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1765 |
|
Raczkowanie
|
ja jade.;] 30.07 - 10.08
|
|
|
|
#1766 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedź.
A jeszcze mógłby mi ktoś coś powiedzieć o hotelu Florida Park? bo to chyba jednak tam będziemy jechać, a z tego co widać nawet po zdjęciach wygląda o wiele lepiej niż SanMarti. Był tam ktoś może?
|
|
|
|
#1767 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Francuzi są sympatyczni i ja jeszcze anglika poznałam i taki jeden obleśny hindus sie do mnie przyczepił w Tropicsie :|Wiesz uważać trzeba wszędzie, u nas też ci mogą coś wrzucić do picia/ A w tamtym roku udało nam się trafić na dni Lloret czy coś takiego W nocy pokaz fajerwerków nad samym morzem, masa ludzi... super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ogólnie hotel polecam, jedzenie ok, blisko wszędzie. Jak się za długo w nocy siedziało przy basenie to wreszcie kazali światła gasić i wracać do pokoi.Z dachu w nocy jest świetny widok! Widać wszystkie kluby, światła. ![]() Zaraz poszukam kilka zdjęć i wstawię ;] edit: zdjęcia robione na szybko ostatniego dnia pobytu (meredith widok z okna na basen i balkony, rozmazane ale zawsze zdjęcie korytarza, no i Lloret <3
Edytowane przez shenandoah Czas edycji: 2009-04-18 o 15:02 |
|||
|
|
|
#1768 |
|
Raczkowanie
|
A w tamtym roku udało nam się trafić na dni Lloret czy coś takiego
W nocy pokaz fajerwerków nad samym morzem, masa ludzi... super ![]() hej a nie pamiętasz może kiedy to było ? ta impreza? |
|
|
|
#1769 |
|
Rozeznanie
|
Dokładnie 26 lipca
To chyba był już koniec tych dni Lloret
|
|
#1770 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Powiedz mi Chevaugne czy Ty czasem nei wybierasz sie z biura Karlik i czy czasem nie jedziesz na oboz z kopalni? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.

tylko szkoda że większośc to turyści bo tak chciałam jakichś Hiszpanów poznać
i trochę język poćwiczyć bo specjalnie się hiszpańskiego uczę ... 
ale to chyba przesada już .. a oprócz dyskotek (mmm
.. I Like it ;p

bo to chyba jednak tam będziemy jechać, a z tego co widać nawet po zdjęciach wygląda o wiele lepiej niż SanMarti. Był tam ktoś może?
W nocy pokaz fajerwerków nad samym morzem, masa ludzi... super