|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Angy boski avatarek
![]()
#62 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Ja przytulam od rana ale Ty mnie chyba już nie kochasz
![]() ![]() Cytat:
![]() Wszystko się sypie ![]() ![]() Mariolu cieszę się, że Ci trochę lepiej ![]() Cytat:
![]() Dziś jest niebo lepiej ale nie chcę zapeszać. Mam wrażenie, że to po kawie ten ból się zaczyna ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I udanej imprezki ![]() Cytat:
![]() U nas też czasem tak jest ![]() Sypie u nas strasznie, od samego rana, praktycznie nie przestaje. Biało wszędzie. Byliśmy na spacerze i było całkiem przyjemnie, mrozu dużego nie ma. Obiad przygotowany, mięsko dusi się a ja idę poczytać bo kolejna mnie seria wciągnęła. Tym razem kryminał. Wczoraj jak Małż wieczorem pojechał pograć w kosza to bałam się iść do łazienki ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() U nas tez sypie. Ja mam jeszcze tyle mięsa od świąt.... I pewnie połowę wyrzucę, bo nie mogę na nie patrzeć ![]() ![]() ![]()
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- angy super avatarek! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
my po saneczkach, mala padla jak mucha
![]() zdazylam juz pocwiczyc i teraz relaks z herbatka ![]() Cytat:
![]() moze leginsy i jakas fajna tuniczka/sukienka ![]() mielismy isc ale malz pozno skonczy wiec bez sensu zeby placic tyle kasy a isc przed sama polnoca
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2010-12-29 o 16:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 | ||
Wtajemniczenie
|
Znowu ?
![]() ![]() ![]() Nie no dobre ![]() ![]() Cytat:
![]() świetnie ![]() ![]() Śliczny avatarek ![]() Cytat:
![]() U mnie nie sypie, ale mróz duży ![]() ![]() przepraszam ... ![]() Wróciłam, a Amela nawet się nie przekręciła na drugi bok ![]() Idę ją obudzić bo znów pójdzie spać po 22. Do wieczora ![]()
Edytowane przez megi b Czas edycji: 2010-12-29 o 14:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
BAN stały
|
rzuccie linkiem do znikopisu
![]() przyszly sanki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#69 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ja jakos sie nie ciesze poki co, ze ide na sylwestra, a konkretnie na bal, nie czuje tego... skierka, znikopis
![]() |
#70 |
BAN stały
|
ale tu pustki
![]() ![]() ![]() mayaha dzieki za linka :-* Edytowane przez skierka1981 Czas edycji: 2010-12-29 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
rzeczywiscie jakies pustki dzisiaj
![]() mala latala bez pieluchy i zlala sie w gacie to wielki placz ![]() ![]() poukladalam ciuszki w garderobie ale musze znowu przeglad zrobic bo w polowie rzeczy nie chodze, w bieliznie tez zrobilam porzadek i polowe majtek wyrzucilam aaa zapomnialam napisac ze jestem 3 dzien na diecie-jak narazie idzie mi dobrze , musze zgubic to co nadrobilam ![]()
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my mielismy gosci, niedawno pojechali. Jutro tez mnie bedzie mało, bo rano skocze małżowi jakis sweter (swetr?) kupic, bo marznie biedak, potem moze uda się prawko odebrac, tylko musze zadzwonic i sie upewnic czy na pewno jest do odbioru, a o 17 do lekarza ide, wiec wróce późno późno. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas mróz duży czy mały na spacery chodzimy ![]() Cytat:
![]() Poza tym Zuzia na obiad musi mieć mięsko a takie kilkudniowe to nie dla Niej. Ja barszczyk też jeszcze miałam ![]() Cytat:
![]() Pusto tu dziś jak nigdy. Idę poczytać mój kryminał ![]() ![]() Pierwsza to "Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet" (Stieg Larsson). Pewnie znów do 1 w nocy będę czytała. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
mala spi
![]() ja ide zaraz sie wykapac musze sie wyzalic bo...........jestem zła matka- nie wiem co sie ze mna dzieje, mam jakies napady zlosci co chwile placze , a wszystko odbija sie na Werci bo bez powodu na nia krzycze ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() wiec nie ma czego zazdroscic ![]()
![]() |
#75 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie było -18 ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U nas właśnie panuje wirusówka żołądkowa ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My też ![]() Cytat:
![]() Udanej imprezki ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#76 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ha ha widzę, że więcej śpiących dzieciaczków na sankach się znajdzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też się zabieram do diety, ale po nowym roku ![]() My też chodzimy, ale jak jest -10 i więcej to nie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Amela jeszcze walczy w łóżeczku ![]() Ciekawe jak Kubasek Miramejka ![]()
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No właśnie, ciekawe. ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Dobrej nocki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
w sumie to podobna do tej co kiedys wklejalam , ale niestety nie ma zdjec w albumach przez ta awarie .......wogole chyba musze edytowac caly albym bo i tak fotek nie ma
![]() Cytat:
![]() zlosc jaka dusilam w sobie przed@ moge zrozumiec ale teraz jestem juz po@ a u mnie nadal taki nastroj-byle co potrafi mnie zezloscic ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- ide sie odstresowac na film z malzem dobranoc ![]() ![]()
![]() |
#79 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wiem,wiem-chodziło mi o to,że już drugi raz,za raz po szczepieniu coś się do nas przypałętało ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do brzuszka,to i tak Ci nie wierzę ![]() Trzeci raz piszę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Ola-Unhola
|
Dobranoc Bąbelki
![]()
#81 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam zobaczyć, co słychać u Kuby Miramejka, ale widzę, że jej nie było... Mam nadzieję, że nie jest źle
![]() Czeko, ja czasami zamykam się w łazience na chwilę i głęboko oddycham,bo widzę, że Antonio wszystko rozumie i nie chcę, aby mnie widział, jak tracę kontrolę. Wypożyczyliśmy kilka filmów na DVD, głownie horrory ![]() ![]() ![]()
#82 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Spokojnej nocki ![]() ![]() Ja się dopiero witam ![]() My dzisiaj u lekarza-mnie też rozłożyło ![]() Przez dzień też nie najlepiej,ciągle czuję żołądek gdzieś w przełyku,trochę mnie wymęczyło-apropo gorgulku,po tych kryminałach ja mogę robić u Ciebie za stracha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olu,ja też Cię ![]() No właśnie,Miramej jak Krasnoludek? ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Dobranoc Bąbelku ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() O jak słodko ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Czeko oby humorek wrócił ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#84 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zażyłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 | ||||
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() ![]() Cytat:
![]() Szkoda... ![]() No w zasadzie to paczka męża jeszcze z podstawówki, powiększyła się o drugie połówki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No widocznie masz gorszy czas teraz. Każdemu się zdarza... Licz, zaciskaj zęby... A rozmawiałaś o tym z małżem? Może jak będziecie z tym we dwoje to szybciej Ci przejdzie? ![]() Oj tak. ![]() Zdróweczka Wam wszystkim życzę, bo doczytałam, że nie teges ze zdrówkiem ![]() Dzisiaj noc dobra. Wiecie co, Zosia wszystko rozumie. Robi wszystko, o co ją poprosimy, przynosi, zanosi, pokazuje. Wczoraj pokazywała małżowi gdzie się uderzyła (mamy małego guza nabitego podczas pobytu niani w toalecie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miramejku jak tam? ![]() A opowiem Wam jeszcze jak wyszło z moim prezentem świątecznym od małża, czyli CK Beauty. Zamówił na iPerfumy, wpłacił 14.12 i do świąt cisza. Liczyłam się z tym, że mogą mieć sajgon przed świętami, no ale... Poza tym nie wiedziałam dokładnie kiedy mąż wpłacił. W końcu w poniedziałek zadzwonił, na to uprzejma pani, że nie wpłynęła kasa i zamówienie zostało anulowane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I ostatecznie, wspaniałomyślnie ![]() ![]() Pismo o nagrodach w drodze ![]()
Edytowane przez angy Czas edycji: 2010-12-30 o 07:12 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#86 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ale nie przejmuj się Czeko...każdy może mieć gorszy czas...najlepiej usiądź/wyjdź, uspokój się przez chwilę i wtedy wróć do Werki... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zu robi tak samo jak się uderzy ![]() Takie rozumne już te Nasze dzieci ![]() Co do iperfumy to kurka jeden z bardziej chwalonych sklepów...ciekawe co to się stało...może za duże zamieszanie okołoświąteczne ![]() jakie pismo? ![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Dzień dobry ![]() Mnie wczoraj nie było...bo padłam razem z Zu ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- ale fajne artykuły dostałam ![]() ![]() Test: Czy dziecko jest gotowe na naukę nocnika? Potty Training Tips ![]() ![]() Co prawda wszystko po angielsku...mogę przetłumaczyć jeśli trzeba ![]()
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz rozumiem opóźnienie w przesyłce, ale przeoczenie wpłaty to już jak dla mnie za dużo. No pismo "z góry" upoważniające do wypłaty nagród ![]() Potłumacz o tym nocniku, bo ja trochę do tyłu jestem z językiem ![]()
![]() |
#88 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u mnie podobny problem.... Cytat:
ale wcale sięnie ciesze ![]() ![]() a z tym CK to faktycznie niefajnie wyszło, oby Ci chociaz kase oddali jestem zła i smutna i wogóle... nic sie mi nie chce... Jolu jak tam u Was?
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kasę chyba oddadzą.... Mam przynajmniej nadzieję ![]() ![]() ![]() Karo mniej więcej zrozumiałam ![]() Wyszło mi, że Zosia jest gotowa ![]()
![]() |
#90 |
BAN stały
|
![]() witam sie z kawka my niedawno wstalismy wszyscy. dzis zamierzam troche sprzatnac, zrobic kartacze. jutro na wieczor chce zrobic takie zawijance w tortilli - w takich okraglych plackach - robila moze ktoras z was? bo do takiego placka dac kurczaka, salatka lodowa, ogorek, pomidor - cos ala kebab... a sos moze byc majonez z rozgniecionym czosnkiem??bo smietana odpada...podpowiedzcie ![]() Amelka przez ten wyjazd tez bardziej rozgadana sie zrobila. mowi wiecej, wiecej powtarza... w Sylwestra posiedzimy w domku, tez przed tv, mamy winko wiec co nie co skosztuje... zrobie ta tortille i bedzie ok. mialam meza wyslac do olsztyna zeby do chlopakow do klubu pojechal, ale jakos tak mi smutno byloby samej siedziec wiec zostajemy razem dzis Amelka nie wyciagam na dwor wieje u nas mocno... sama pojde po zakupy a Amela z tatusiem zostanie Miramej jak tam u was??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.