|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prison Break-oglada ktoś??
Dziewczyny, Prisony w Polsacie od 21 stycznia. chyba po raz drugi obejrzę sobie pierwszą serię.
http://www.filmweb.pl/Światowe+hity+...,News,id=32708 i już niebawem moje wyczekiwane Prisony na urodziny ![]() czyli kolejny odcinek drugiej serii ![]() wiem, że za miesąc..ale jakostak niedługo się wydaje..
|
|
#272 |
|
Rozeznanie
|
dzisiaj widziałam reklame na Polsacie
co za kompletny brak wyczucia :/ nie wiem jak Wy ale tak mi sie wydaje ze jakoś ten film straci na 'prestiżu' aa i zaciekawił mnie jesio ten 4400 na Jedynce
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja bym zobaczyła tytuł Skazany na śmierć nie znając Prisonów, to chyba bym nie zaczęła oglądać
|
|
#274 |
|
Rozeznanie
|
będzie lecieć na jedynce? Kiedy? Co? Jak?
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
od dzisiaj. pierwszy odcinek 4 stycznia.
czwartek, 20.15, 2 odcinki pod rząd. tak jak wcześniej losty.
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
dubel, przepraszam.
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisałam od dzisiaj, bo już po północy czyli teoretycznie zaczął się czwartek. teraz napiszę tak, by nie było pomyłki.Nowy serial, 4400 czyli ten http://www.filmweb.pl/4400+(2004)+o+...Film,id=122684, będzie emitowany na tvp 1 od czwartku 4 stycznia o godzinie 20.20.
|
|
|
#279 |
|
Zadomowienie
|
4400 na paczatku jest moze i ciekawy,ale potem sie robi tak glupi i naciagany,ze az przestalam go ogladac,ale to druga i trzecia seria, pierwsza polecam nawet
![]() eh eh wy tez juz usychacie z tesknoty za Fyshem? ![]() w celu zapelnienia czasu ostatnio ogladnelam dostepne odcinki: Jericho, Weeds, Heros i Vanished - napisalam w kolejnosci ktore mi sie najbardziej podobaly i czekam na ich dalesze odcinki a z seriali moge jeszcze polecic House, Greys Anatomy, Supernatural, The Unit, Justice, Ugly Betty, Brothers&sisters, Invasion a wiecie cos moze o : 3Lbs., Angelas eyes, Arrested Development, Day Break, Eureka, Kyle xy, Sleeper Cell, The Lost Room ?
MADarynka [bez 'n'] Edytowane przez madarynka Czas edycji: 2007-01-04 o 13:16 Powód: dopisalam troche ;] |
|
|
|
|
#280 |
|
Raczkowanie
|
Ja juz strasznie sie nie moge doczekac nowych odcinkow. Na szczescie jeszcze tylko niecale 3 tyg. czekania
![]() "Skazanego na smierc" chyba obejrze tylko z ciekawosci, jak im wyszlo tlumaczenie poszczegolnych dialogow (oby lepiej niz tytulu)
|
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Normalnie, gdyby nie Wy to przegapiłabym kolejny serial, a przynajmniej jego początek. Prisonek mój kochany w Polsacie, jasne, że będę oglądać, szczególnie, że pierwsza seria była bombowa.
|
|
|
|
|
#282 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, dołączę się do wątku, bo uwielbiam Prison Break
![]() Też sobie obejrzę Prison jeszcze raz w Polsacie, rzeczywiście tytuł dali okropny. Cytat:
|
|
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#284 |
|
Zadomowienie
|
a ja sie wylamie i nie bede ogladac na bolsacie, przeciez mnie szlag jasny ciasny trafi jak mi przerwa serial glupawymi reklamami na 15 min!a pozatym lektor tez beszczesci przyjemnosc ogladania tzn sluchania, bo glosu Michalka nie uslyszycie :P ot co!
|
|
#286 |
|
Wtajemniczenie
|
Trzbe czekać, bo mają przerwę. Teraz nie pamiętam, kiedy serial ma wrócić, chyba już niedługo powinien być.
|
|
|
|
|
#287 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
w tym wątku pisałam, że 22 jest odcinek streszczający 2 serię, natomiast nowy odcinek 2 serii będzie 29 stycznia.
|
|
#289 |
|
Raczkowanie
|
Mi sie wydaje, ze odcinek streszczajacy ma byc 15 stycznia, natomiast 2x14 22
(mam taka nadzieje)
|
|
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego, co słyszałam i czytałam to et-ka ma rację. Dopiero 29 stycznia będzie 14 odcinek. 22 wracają Heroes'i
|
|
|
|
|
#291 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze, na stronie Foxa jest info
"New Episodes return Jan.22 8/7c" Myslalam, ze odcinek powtorkowy nie jest w to wliczany ![]() Nie chce czekac tydzien dluzej
|
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie od kiedy w końcu ma być PB na Polsacie? Niby miało być od 21-ego stycznia od 20, ale wg tego programu mają być wybory Miss Polski
|
|
|
|
|
#293 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie obejrzałam po raz kolejny 2 sezon
apetyt wzrasta w miare jedzenia i znowu czas do 14tego odcinka bedzie sie dłużył niemiłosiernie jak obstawiacie, co sie wydarzy w 14? do Sary nie zadzwonią bo tel został z innymi rzeczami w furgonetce, T-bag pewnie bedzie męczył tą swoją ex
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
Spieszę poinformować, że odcinek specjalny już został wyemitowany, nosi tytuł: Prison Break season 2 special: The road to freedom. Jest już oczywiście do ściągniecia wiadomo gdzie
Trwa 23 minuty i zawiera przypomnienie losów bohaterów w sezonie 2, wywiady z aktorami oraz kilka scen z odcinka 14. Tak więc możemy już się cieszyć na 22 stycznia jako na świeże odcinki PB |
|
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
ooooooooooo..czyli tydzień krócej czekania. super!
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Też mnie to baardzo ucieszyło. Co prawda czas oczekiwania skracam sobie oglądaniem "Dextera", "Ugly Betty" i "John Doe" (Dominic z włosami-mmm), ale to jednak nie to samo... PB jest jedyny w swoim rodzaju
|
|
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, chyba jednak nie, chociaz pierwotnie miał być 22, to najnowsze doniesisnia temu przeczą: http://www.tv.com/prison-break/show/...topten;title;0 |
|
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
to wracamy do wersji Prisiony na urodziny!
![]() tak też nie jest źle
|
|
#299 |
|
Wtajemniczenie
|
Najważniejsze, że już niedługo wraca, oglądam inne seriale, ale już się nie mogę doczekac na PB. Chociaż zaczał się nowy sezon 24, to uwielbiam i wczoraj obejrzałam hurtem 4 odcinki
|
|
|
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:09.

co za kompletny brak wyczucia :/ nie wiem jak Wy ale tak mi sie wydaje ze jakoś ten film straci na 'prestiżu'

do Sary nie zadzwonią bo tel został z innymi rzeczami w furgonetce, T-bag pewnie bedzie męczył tą swoją ex