|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy BABSKI ;) serial MAGDA M.
kochani to jest watek o magdzie m sielankowej bajki, albo nudnej jak flaki z olejem pani mecenas i jej przyjaciołach - jak kto woli, wiec prosze nie kłócmy sie. Nie denerwujmy sie. Nie chce nikogo wskazywac palce ale kogos lekko chyba ponosi. Poczekajmy na nastepna serie i wtedy sie przekonamy jak bedzie naprawde z Piotrem jego rodzicami i miłoscia do Magdy. A do tego czasu pogadajmy o czym przyjemnym ale bez podnoszenia cisnienia sobie i innym.
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
#3092 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3093 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Już byłam gotowa dać mu przymiotnik " filmu z klasą " , a tu musi być wszystko "kawa na ławę" podane... Ja tam lubie się trochę pozastanawiać, czuć taki miły niedosyt i sama sobie wyobrazić zakonczenie. Po obejrzeniu ostatniego odcinka przypomniał mi sie film "Między Słowami". Po za tym, po co Małaszyński ma się męczyc, grając tam na siłę ![]() Niech dadzą mu wreszcie spokój
|
|
|
|
|
|
#3094 |
|
Zakorzenienie
|
Chwila chwila chwila.
Jestem nie myśląca- wybaczcie. Ostatni odcinek, kiedy to niby mieli się pobrać i kiedy to niby miały być te cztery wesela- nie odbył się? Ja juz szczerze nic nie rozumiem. Dzisiaj jest piątek- właściwie sobota, wtorek minął ja nic nie widziałam i żyję w niewiedzy do teraz... ;]
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
Poczwórny ślub okazał się być snem Magdy. We właściwym zakończeniu bohaterka wybiega z domu i biegnie do...Okaże się w kolejnej serii.
|
|
|
|
|
#3096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
|
#3097 |
|
Raczkowanie
|
4 seria "Magdy M" będzie emitowana prawdopodobnie na wiosnę.A dla ciekawskich:Magda nie wybierze ani Filipa ani Piotra.W dalszych odcinkach przyjadą rodzice piotra i dowiemy się czym Piotr tak naprawde motywował swoja decyzje,że nie powiedział Magdzie,że jest chory.Czarne chmury pojawią się także nad związkiem Mariolki i Wojka-podobno ktoś się pojawi.Osoby które oglądały "Pożegnanie z Magdą M." pewnie juz o tym wiedzą.Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#3098 |
|
Raczkowanie
|
wiedza wiedza
|
|
|
|
|
#3099 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wiadomości:
http://film.wp.pl/id,73640,title,Co-...7&ticaid=12f04 |
|
|
|
|
#3101 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3102 |
|
Raczkowanie
|
szkoda, że IV seria jest dopiero za tyle czasu, tęsknie za tym serialem i do tego nikt tu prawie nie pisze
|
|
|
|
|
#3103 |
|
Rozeznanie
|
podpisuje się pod Kelly : (
|
|
|
#3104 |
|
Zakorzenienie
|
będzie 10 odcinków IV serii
|
|
|
#3105 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3107 |
|
Rozeznanie
|
Kilka, czy może więcej stron temu był link, z tym "Pożegnaniem"
|
|
#3109 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez czekam na nowa serie... jakies takie mi sie teraz wtorkowe wieczory przydlugie zrobily
|
|
|
|
|
#3110 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie wiem oprócz tego
|
|
|
#3112 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://film.onet.pl/zwiastuny/11050,...267,filmy.html tu już ściągać nie trzeba Pożegnanie odwołane na onecie
|
|
|
|
|
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie sobie weszłam na youtube.com i wpisałam w wyszukiwarke Magda m
i co?? i wyskakują mi tu stare odcineczki, gdzie piotr wręcza magdzie wielbłądy albo wirują walca na party w klubie ahhhhh tak mi się smutno zrobiło i tak sobie pomyślałam że może i lepiej że bedzie ta 4 seria, bo bez magdy jakoś tak............. inaczej jest miejmy nadziję że scenariusz tej serii nie okaże się tylko dla widzów i piotra bezlitosny
|
|
|
#3114 |
|
Rozeznanie
|
Ja też juz nie mogę się doczekać IV serii i mam nadzieję, że nie będzie ona ostatnią.
![]() Zgadzam się z haallka, że wtorkowe wieczory są teraz dłuższe. Mam też nadzieję, że Piotruś pojawi się w IV serii nie tylko "przelotem", ale na dłuzej będzie gościł na naszych ekranach. Pozdrowienia dla wszystkiech czekających z utęsknieneim na kolejną serię Magdy M. Buziaki dla was wszystkich |
|
|
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
UWAGA OPIS PIERWSZEGO ODCINKA IV SERII NIE CHCESZ NIE WCHODŹ
http://magdaa03.blog.onet.pl/ wydaje się że scenariusz może być prawdziwy, ale na 100% nie wiadomo
|
|
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
na jednym z blogow poswieconych Magdzie M. jego wlascicielka zamiescila wiadomosc o tym, ze Malaszynski bedzie gral w IV serii i to nie w okrojonej ilosci odcinkow, lecz w calosci. taka wiadomosc dostala na maila, ktorego napisala do producentow serialu
|
|
|
|
|
#3117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3118 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli to prawda, że Piotruś będzie często pokazywany w IV serii, to ja się bardzo cieszę, bo luuubię go oglądać. Jest taaaaki przystojny
|
|
|
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieje ze jednak IV seria tego serialu bedzie ostatnia. Lubie ten serial m.in za to ze nie jest tasiemcem tylko od poczatku ma wyznaczana ilosc odcinków i glupio by było zeby teraz zrobił sie serialem bez konca. Wole miec niedosyt jak przesyt
a kolejne 10 a nie 15 odcinków swiadczy o tym ze to naprawde juz koniec (mam nadzieje) oczywiscie mowie tylko za siebie Olka222 kusi mnie twoj linka ale chyba nie wejde...
|
|
|
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
Magda M - Uhonorowany Telekamerą za najlepszy srial obyczajowy BRAWO!
Paweł Małaszynski - uhonorowany Telekamerą jako aktor roku BRAWO! (ale był zdenerwowany) Joanna Brodzik - uhonorowana Telekamerą Jako aktorka roku BRAWO! (ale miala przemowe )
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie Edytowane przez moniska Czas edycji: 2007-03-06 o 17:28 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.

Żadnego rzucania się na szyję, szlochów i sztucznych pretensji, czego nie lubię. Ale co pewnie nastąpi w kontynuacji
Ja wiem, wszystko kręci się wokół dochodów, ale trzy serie to akurat tyle, żeby było miło i nikt nie miał ochotę rzucać talerzami o ścianę ... chociaż są i tacy, którzy od początku zgrzytają zębami na widok gry Magdy. Joanny. Ta aktorka ma 2-3 zestawy min i intonacji głosu, ale pewnie i tak dostanie Telekamerę 

)