|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy BABSKI ;) serial MAGDA M.
Cytat:
dokładnie o wszystkim można pogadać niestety teraz studiujemy w sporo od siebie oddalonych miastach...
|
|
|
|
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
ojej ale się Bartuś rozkleił, ale dziś mi przestało podoba się jego zachowanie :[
|
|
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
Ło maj gad
) przeszli samych siebie
|
|
|
#3514 |
|
Zadomowienie
|
Fajna była scena kiedy Bartek na chodniku leżał. relaks w pracy normalnie
|
|
|
|
|
#3515 |
|
Rozeznanie
|
Jezeli mam być szczera to ten serial jak dla mnie staje sie coraz bardziej "naciagany". Po drugie Magda ma do Piotra pretensje ze kogoś tam spotkał w Zakopanem a sama nie dość że była zaręczona z Filipem , wczesniej kręciła z Rafałem a teraz z tym maklerem Kacprem . Nie lubie takich kobiet które nie wiedzą czego chcą w życiu
|
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
sennosc mnie zbierala gdy ogladalam ten odcinek... ale jak to baba, ogladam dalej magde m i czekam jak glupia az cos sie wydarzy, choc pewnie skonczy sie serial tak srednio
takie mam przeczucie
|
|
|
|
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
magda zachowuje sie jak gowniara
. a bartek niezle sobie poczynal... i teraz jest sam jak palec. a matka rafala to stara ges, ktora wsciubia swoj nos tam gdzie nie nalezy .
|
|
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie coraz bardziej irytują miny Magdy w chwilach 'zawieszenia', np. wczoraj,gdy była w restauracji z Kacprem i kelnerka podeszła i spytała czy już się zdecydowali albo gdy rozmawiała z Kacprem pod koniec odcinka i powiedziała,że Piotr ją kocha.Wrrr...
|
|
|
|
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo zgadzam sie z Wami w 100%! Nie wiem dlaczego, jesli w Polsce jest fajny serial, fajnie sie zpaowiada i mozna go zrobic i skonczyc z pomyslem to ZAWSZE MUSZA to spiepr*** (sory)
ZAWSZE, zawsze, zawsze..! To juz przechodzi ludzkie pojecie! Tj. piszecie-te zwiechy pieknej, pozadanej przez wszystkich Madzi ksiezniczki przedluzanie, bezsensowne klotnie miedzy M a P.., i jeszcze ta krzywa Kinga czy jak jej tam.. I wqrza mnie jeszcze to, ze z Bartka robia takiego psychola.. A Tyszkiewicz nie cierpie okropnie baby..Zmanierowana, szlachcianka pelna geba (w zlym tego slowa znaczeniu)
|
|
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
o tak wkurzajace to jest! teraz i Piotr zacznie sie wypierac tego uczucia, oboje pojawia sie na slubie z kims innym i na pewno beda sie "swietnie" bawic. i po co to wszystko? oszukuja sami siebie przez co serial staje sie dosc naciagany
lezenie Bartka pod samochodem wydalo mi sie akurat zabawnym akcentem. i ta jego mina gdy Agata pojechala po prostu do tylu czego on nie przewidzial
|
|
|
|
|
#3522 |
|
Rozeznanie
|
Taaa Bartek wczoraj miał świetną minę gdy Agata wyjechała z parkingu tyłem :P Tego się nie spodziewał ;] A wiadomo Agata to zwariowana babka więc mógł wziąść to pod uwagę. Co do Piotra i Magdy to cała ta sytuacja staję się naprawdę nudna. Ciągłe fochy Magdy doprowadzają mnie do białej gorączki
I te jej miny... Ale i tak nadal to oglądam Aaa i jeszcze śmiać mi się wczoraj chciało gdy w kancelarii Magda dała Bartkowi pieluszkę
|
|
#3523 |
|
Zakorzenienie
|
M i P - jak dzieci
![]() jak była, tak jest.
|
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
specjalnie to puscili i nazwali koncowa scena, a prawdziwa moze byc zupelnie inna. przeciez juz raz nam tak zrobili na koniec III serii
|
|
|
|
|
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam sie co do miny gdy sie zawiesza magda... dobijajaca
|
|
|
|
|
#3526 |
|
Zadomowienie
|
Hej, a ogladacie wczesniejsze odcinki w necie?? Ja mam to szczescie ze chyba im sie cos zacieło i nie musze za to płacic piatki loguje sie i mam
smieszny bedzie wieczor panienski Marioli, jak wpadnie tam Waligura D Swoja droga serial ten robi sie nudnawy, cała serie magda i piostr beda do siebie wracać mogli zakończyc na 3 seri i było by pieknie
Edytowane przez megi_t Czas edycji: 2007-05-17 o 10:05 |
|
|
|
|
#3527 |
|
Rozeznanie
|
Dokładnie o jedną serie za dużo. Chyba ze to się jeszcze na IV serii nie skończy, to wtedy o kolejne za dużo też będzie
Ja ostatnio pracuje w czasie emisji, więc nie orientuję sie za bardzo, ale wczoraj akurat oglądałam i rzeczywiście film robi się nudny jak flaki z olejem. I taka ściema, ze Madzia jest tak cudowną osobą, ze wszyscy sie w niej od razu zakochują... :/
|
|
|
|
|
#3528 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie już motym Piotra i Magdy w ogóle się nie liczy!! Powiewa taką nuydą, ze aż strach!! Po jaką cholerę oni biorą ze soba osoby towarzyszące skoro i tak sie nie beda dobzre bawić
! teraz jest najlepszy motyw Agaty i Bartka!! Poprostu wymiatają !! Uwielbiam Bobrowkiego ![]() A o co chodzi z ta Karoliną Dlaczego ona zaczęła sie nagle spotykac z tym terapeutą?? A swoją droga fajny terapeyta, zamiast scalać rodzinę to próbuję ją rozbić
|
|
|
|
|
#3529 |
|
Zadomowienie
|
Karolina stwierdziła z e dzieki rozmowie z Terapełta wie , że kocha Waligure
|
|
#3530 |
|
Zadomowienie
|
A na weselu osoby towazyszące Piotra i Magdy wkurzą sie i sobie pojada z Wesela
|
|
#3531 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczoraj pierwszy raz odkąd oglądam ten serial przemknęło mi przez myśl, że w sumie jak dla mnie to Magda i Piotr mogliby się w końcu nie pogodzić, pod jednym warunkiem - że Piotruś będzie szczęśliwy z tą Kingulą, czy jak jej tam, a Madzię zostawi ten makler i będzie sama jak palec
.W końcu by miała za swoje, bo to co ona wyczynia to...
|
|
|
|
|
#3532 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
Oj dziewoje
Przecież to tylko serial i w dodatku kończy się za trzy tygodnie. Po co tak się denerwować ?
|
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
Wątek Magdy i Piotra to wielka
. Za to coraz bardziej interesują mnie sytuacje związane z Agatą i Bartkiem. Dzięki nim ten serial zachował jeszcze resztki humoru.
|
|
#3535 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny pozwolicie,że sie przyłącze do wątku
![]() mnie też już strasznie denerwuje zachowanie Magdy,to jaka jest wyniosła i oschła dla Piotra. A Piotr dobrze zrobił wreszcie rozłączając się,kiedy Magda powiedziała przez telefon,że nie będzie sama na weselu. Żal mi troche Bartka pasowali do siebie z Agatą...ale w końcu to przecież Agata oklamywała Bartka..
|
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
hehe a ten płaszczyk Madzi...Dla mnie totalna kiszka
|
|
|
#3537 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(tą co bił mąż) ,agata pocałowała sie z Rafałem :0 ale chyba nie zabradzo jej sie to spodobało , wieczor kawalerski Płaski był taki sredni ( grali w lotki) ;D Karolina jest troszke podłamana płakała w domu ale waligura chyba sie przejął, bo po wieczorze panieńskim na który wpadł nieoczekiwanie zrobił w nocy swojej zonie striptiz i jest miedzy nimi juz dobse na slubie oczywiście magda złapała welon i jak drózbowie wzosili toast to oczywiscie musieli moic o tym zufaniu do 2 osoby ,ze sie nie zostawia w potzrebie ukochanj te głupoty jak zawsze, no i na koniec osoby towarzyszace magdy i piotra sie wkurzyły ,b o czuły sie jak 5 koło u wozu, wiec wsiedli do taksówki i pojechali .. ale juz nie wime gdzie Na weselu wsyscy poszli tańczyc oczywiscie przy stoliku zostali tylko Magda i Piotr... i tak sie zakonczył odcinek
Nasz ślub 02.06.2012r.Nasze szczęście * Oliwierek 21.IV.2013r.Edytowane przez megi_t Czas edycji: 2007-05-17 o 10:05 |
|
|
|
|
|
#3538 |
|
Zadomowienie
|
Polecam sie na przyszłość
|
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
Może by tak na biało.
|
|
|
|
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
było do przewidzenia
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

niestety teraz studiujemy w sporo od siebie oddalonych miastach...

) przeszli samych siebie
. 

I te jej miny...
Ale i tak nadal to oglądam
Aaa i jeszcze śmiać mi się wczoraj chciało gdy w kancelarii Magda dała Bartkowi pieluszkę

21.IV.2013r.