|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy BABSKI ;) serial MAGDA M.
i tak jak sie spodziewalysmy - 3 minuty! no zesz kurcze, wkurzylam sie
. a jeszcze mialam nadzieje...
|
|
|
|
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam zapowiedzi TVNu, jak zobaczyłam tą klipę usmarowaną czymś brązowym, to myślałam, że se padnę.
Nie nadaję się na panią Korzecką... No to krzyż na drogę, głupi ten Piotrek. ![]() A filmu widziałam krótki kawałek; zdążyłam zaliczyć reklamę ptasiego mleczka i jeszcze czegoś, więc olałam. ![]() Ale ale, co z Agatą i Bartkiem? Mam nadzieję, że znowu ich spikną, bo ten Rafał, to, ło matko, gorszy od tej kwoki dystyngowanej jego matki. ![]() I nie wiem, kto im na to do kina pójdzie, chyba jacyś nawiedzeńcy.
|
|
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
.A wiecie może "przypadkiem" ,dlaczego ojciec Piotra wyrzucił go kiedyś z domu i powiedział,że nie chce go znać,przez co Piotr zerwał z rodzicami kontakty? Co odcinek o tym matka Piotra mówi ,ale nigdy nie powie-DLACZEGO ojciec tak powiedział do Piotra.No chyba synek to im się udał? Studia skończył-został prawnikiem? Jakiś powód do wstydu,żeby tak syna wykląć ?Co to za jakaś pilnie strzeżona tajemnica ? A Wy słyszałyście,o co tym Korzeckim chodzi ?
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
Po raz pierwszy wzruszylam się na nagraniu Piotra. Pokazywali go już kilka razy, ale dopiero mnie wczoraj wzruszył.
Coraz bardziej lubię ojca Piotra Karolinka nareszcie taka jak dawniej podobał mi sie podkład muzyczny w momencie gdy Sebuś rozmawiał z Magda juz po rozmowie z matka Piotra Rafał...co za ciapa, a ta jego matka...Agata uciekaj od niego jak najdalej
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
3 minuty happy endu i po to była ta cała seria... Śmiechu warte. Bez kitu ... Już bardziej mnie interesuje los tych trzech przekręconych babek niż naszej Panny Magdy .Szkoda że skończyli już wątek tamtego faceta i jego trzech ukochanych
|
|
#3696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3697 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wydaje mi sie, że kiedyś dawno temu wspomnieli że to miało jakiś związek z Dorotą, byłą żoną Piotrka. Chyba o to, że Piotrek dla Doroty kiedyś pojechał gdzieś tam za granice i zrezygnował z praktyki prawniczej i o to miał niby żal. A Piotrek wrócił do Polski dopiero jak sie rozwodzili i wtedy założył kancelarie z Wojtkiem. Ale pewna nie jestem .
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
|
|
|
|
#3698 |
|
Konto usunięte
|
Magda z Piotrkiem już w zeszłym tygodniu powinni być razem, żeby widzowie mogli sę chociaż przez jakiś czas tym nacieszyć a nie... Straszne przeciąganie, nawet mój Tata już ma dosyć ale jak mu powiedziałam, że tylko jeden odcinek został to jakby się nawet ucieszył
|
|
|
|
|
#3699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
#3700 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy jest sens pisania szczegolowego streszczenia, bo w zasadzie przez caly odcinek przyjaciele z mama na czele namawiali magde do spotkania z piotrem.
ale moge napisac jak dojdzie do spotkania magdy z piotrem po rozmowie z matka, ktora mowi ze zaluje tych 20 lat bez jerzego magda postanawia jechac. wszysyc przyjaciele eskortuja ja n adworzec. Dojezdza do zakopanego idzie do domu matki piotra, ale jeog tam nie ma. Wczesniej wybral sie na wspinaczke po Tatrach. No i wspiawszy sie na jeden stok zatrzymal sie nad strumieniem by przemyc rece. Zrobil to i szedl po sniegu bielusienkim a wokol niego ani zywej duszy nie bylo. Nagle slyszy helikopter, ktory wyladowal o0k 300 m od niego. Wysiadla z niego magda. Chwilke obydwoje postali oddaleni od siebie, a piotr zaczal biec do magdy jak szalony, porzucajac przy tym plecak i nawet okulary przeciwsloneczne. Zakochani padli sobie w ramiona, przepraszajac sie nawzajem, zaczeli sie calowac tak szalenczo jak wygladal ich pierwszy pocalunek z I serii. Pozniej oboje wyznali sobie milosc i piotr mowi: P: jest.. M: co? P to twoje cieple swiatelko w oczach. kamera sie oddala a oni sobie ida samotnie zboczem Napisy koncowe piosenka de su zycie cudem jest i.......... wielkie rozczarowanie widzow, bo oni chcieli zobaczyc cos wiecej dluzej mocniej .......... sama nie iwem ale sie poplakalam mimo wszystko na koncu prosze
|
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
a wiecie, moze oni nie rozwiaza np. problemu agaty i bartka, ponadto te 3 slynne ostatnie minuty - i moze dlatego beda krecic wersje kinowa
.
|
|
|
|
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
Dla tych ktore czytaly streszczenie:
hahahaha prawie sie poplakalam ze smiechu jak napisalas o tym helikopterze.. ) wysiada, przewraca sie bo nie wie jak wysiasc, upada w lody z popcornem poniewaz wziela je ze soba (w razie czego) ale co tam ! Biegnie, biegnie do Piotra.. I scena jak ze Shreka.. Przepraszam nie moglam sie powstrzymac.. Wiem, ze pewnie tez sie porycze tj. olka na koncu ale nie moja wina, ze to takie zalosne jest.. Ale wczorajszy smiesz Sebka mnie rozwalil. Ten jak powiedzial Magdzie, ze musi isc do pracy .. Bosski
|
|
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Ola.
![]() Pff.
|
|
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
no przeczytalam te biale newsy
.bialo: troche przesadzili z tym helikopterem .
|
|
|
|
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, ze nie limuzyna..
|
|
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
Biało: jeszcze tylko czerwonego dywanu na śniegu i orkiestry brakuje
|
|
#3707 |
|
Konto usunięte
|
Eee przesada z tym zakończeniem... No ale nic zobaczę sobie ten ostatni odcinek
|
|
|
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
Wow ty przeczytałaś To i ja się skuszę
|
|
#3709 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
daliby sobie spokoj, zrobili ladne zakonczenie trawajace caly odc a nie tylko chwilke i juz skonczyli ta farse...
|
|
|
#3710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na biało nie przeczytałam. Spodziewam się, że bedzie głupota...ale poczekam sobie. Jak dowiedziałam się, że bedzie IV seria to od razu wiedziałam, iż bedzie to najgorsza seria. Dlatego gapie sie w tv, ale nic wiecej
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3713 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3714 |
|
Raczkowanie
|
aaaaa własnie obejrzałam ostatni odcinek
![]() ![]()
|
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
[/quote]w czwartek 7 czerwca, o godz. 11.10 telewizja TVN zaprasza na reportaż pt. "Magda M. pożegnanie". Znajdą się w nim sceny z castingu do serialu, wypowiedzi twórców oraz ciekawostki z planu czwartej serii.[quote]
|
|
|
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie przeczytalam streszczenia po raz pierwszy. chociaz na koniec chce miec niespodzianke
tak jak podejrzewalam, pogodza sie na 3min przed koncem (ja zakladalam, ze na 2min wiec nie jest zle ). w sumie z calej IV serii wystarczylo obejrzec ostatni odcinek i mialoby sie caly jej obraz
|
|
|
|
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro już ostani odcinek.
Mimo, że ta seria przynudzała, to na pewno będzie mi brakowac tego serialu. A te 3 ostatnie minuty z wielką przyjemnością obejrzę.
|
|
#3718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To chyba był najlepszy wątek IV serii Było się z czego pośmiać.Fakt,że ostatnio same nudy w tym serialu,takie naciąganie na siłę,ale i tak mi będzie go brakować Ale pewnie niedługo polecą powtórki
|
|
|
|
|
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam nie bede ubolewac, ze nie bedzie juz magdy m.
|
|
|
|
|
#3720 |
|
Raczkowanie
|
Nie rozumiem fenomenu tego serialu. Dla mnie to kiczowata telenowela z Ally McBeal nie mająca nic wspolnego.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.

. a jeszcze mialam nadzieje...

,ale nigdy nie powie-DLACZEGO ojciec tak powiedział do Piotra.
?
i po to była ta cała seria...
... Już bardziej mnie interesuje los tych trzech przekręconych babek niż naszej Panny Magdy 

.

ty przeczytałaś