|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy BABSKI ;) serial MAGDA M.
co prawda trzecia serie juz tak dosc z rzadka ogladalam, ale stwierdzam, ze byla beznadzieja. i w ogole zaczelam twierdzic, ze caly ten serial to dno
takiego przynudzania i dramatyzowania na ekranie tv to juz dawno nie widzialam. sztucznosc w tym serialu osiagnela wyzyny...
|
|
|
|
|
#3752 |
|
Rozeznanie
|
Zgadzam się , nie powaliło mnie zakończenie .
Juz Piotrek mógł zginąć - byloby przynajmniej ciekawie. Po co Magda przez cała serie mówiła "ale on mnie oszukał", "ale on mnie okłamał" , "nie moge z nim byc" jak na koncu pojechala i nagle już go kocha. Szkoda całej serii. Mogli to zrobić w 4-5 odcinku a nie takie przeciagnie przez co serial stał sie nudny jak flaki z olejem , bleee PS: Magdalena przyleciała takim fajnym, wypasionym i odpicowanym helikopterem, a nam się wmawia ze podobno GOPR nie dysponuje
"Poczuj mój wdzięk, mój wdzięk mą wiarę - w każdą część ... " Edytowane przez Darin Czas edycji: 2007-06-05 o 23:37 |
|
|
|
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3754 |
|
Zadomowienie
|
jedyne co mi sie naprawde podobalo to piosenka myslovitz
a zakonczenie jakies takie... przewidywalne
|
|
|
|
|
#3755 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ta cała wspinaczka Piotra.. Matuuulu kto się wspina wczesną wiosną, sam, bez zabezpieczenia? Pomyślałam, że bardziej nieprawdopodobne to być nie mogło i wtedy na ekranie Madzia jak superwoman, tyle że pelerynkę zastąpił helikopter. Nie mam więcej pytań. |
|
|
|
|
|
#3756 |
|
Zakorzenienie
|
z cala stanowczoscia stwierdzam, ze Magda M. powinna sie skonczyc na 3 serii. zakonczenie 4 serii nie powalilo mnie na kolana! najlepsze z niego byly chyba gorskie widoki
bylo stanowczo za krotkie, i ten nagly przeskok, ze juz Magda jest szczesliwa, juz nie ma mu nic za zle, juz go kocha. mogli to pokazac w przedostatnim odcinku, a w tym juz jakas sielanke. byloby przyjemniejsze wspomnienie o tym serialu.
|
|
|
|
|
#3757 |
|
Rozeznanie
|
mnie też się nie podobał ten di end...nie tak miało być, ale cóż nie ja jestem reżyserem i już tak czy siak nie mam wpływu na losy madzi...
zaczynam się zastanawiać czy za 5 lat nie nakręcą serialu pt co porabia magda m czyli losy prawniczki po 10 latach...coś w tym stylu no to papa magdusiu i papa współfanki
|
|
#3758 | |
|
Zakorzenienie
|
przebrałam się, ale jakoś tak bez przekonania ![]() Cytat:
![]() no ale cóż, to tylko jeden z wielu seriali...
|
|
|
#3759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Beznadzieja, takiego zakończenia w megapigułce to ja dawno nie widziałam. To tak jakby ktoś wziął pilota od video i nacisnął "rev" Nagle Agata uległa Rafciowi? Wystarczyły mądre słowa mamusi, Waligórowa nagle zrozumiała, że musi być kurą domową i chwalić męża Tylko Sebuś taki samotny został... żenada
|
|
|
|
|
|
#3760 |
|
Rozeznanie
|
Faktycznie ta czesc byla zbedna, zakonczenie tez takie sobie, ale i tak sie wzruszylam
|
|
|
|
|
#3761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tą Magdą to też się zgadzam... w końcu do niego i tak pojechała
|
|
|
#3762 |
|
Rozeznanie
|
Ja też pomyślałam że już po nim aż tu nagle reklama wyskoczyła i moje złudzenia momentalnie sie rozpłynęły, już wiedziałam że przeżyje,zero emocji
|
|
#3763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
|
A to nie była czwarta?
![]() No i Bartek stary wrócił- tyle dobrego- wolałam tego złośliwego Bartka, od tego ciapowatego zakochanego
|
|
|
|
|
#3765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3766 |
|
Zakorzenienie
|
A , 5, 5 miało być. :P
Kurczę, ale szkoda, że rozwalili związek Agacie, lubiłam ten zestaw, a, Dżizas, ta nachalna mamuśka to niezłe przegięcie, czekać tylko, aż starodawnym zwyczajem bedzie w sypialni sprawdzać, czy synowi i żonie w noc poślubną aby na pewno idzie.
|
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tak sobie mysle, może Magda przyleciała do niego, bo chciała go opieprzyć czy cos, a tu on radośnie do niej biegnie. i co ona biedna ma teraz zrobic
, udaję więc że też jest szczęśliwa, bo żal jej sie chłopaka zrobiło A ja tam 3 serii nie oglądałam, ale z tego co czytałam to serial na 2 powinien skończyć |
|
|
|
|
#3768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedzcie mi czy jeszcze cos bedzie w tv na temat magdy m.? jakies podsumowanie czy cos ?
|
|
|
|
|
|
#3769 |
|
Zakorzenienie
|
w czwartek o 11.10 bedzie "Pozegnanie z Magda M"
i koniec... z jednej strony szkoda, z drugiej kolejna seria bylaby juz przypuszczam totaaaaalna porazka. bo sielanki nam nie chca pokazywac, a ile i jakie klopoty mozna jeszcze niby wymyslic?
|
|
|
|
|
#3770 |
|
Zakorzenienie
|
puchatkowa
|
|
|
|
|
#3771 |
|
... choć nie Westwood
|
Jak na samym końcu Piotr krzyknął: "Kocham Cię Magda!!!!!!!!" (czy coś w podobie), moja myśl była taka, że w tym momencie powinna ich teraz zasypać lawina i taki byłby najlepszy koniec
|
|
|
#3772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sikaaam Jezuuu helikopter... no proszeeee po prostu miałam ochotę wyrzucić telewizor .Szkoda, że jeszcze się nie zaczęli kochać na śniegu .![]() Beznadziejne zakończenie, po prostu zmarnowany czas... ale i tak ryczałam )Ja chyba im wyślę swoje CV .
|
|
|
#3773 |
|
po prostu Em :)
|
Ja też.
![]() Ale 2 seria była według mnie najlepsza. Kupię na DVD i będę w kółko oglądać.
|
|
|
#3774 | ||
|
La Moderatoiure
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to samo powiedział mój TŻ
|
|
|
|
|
|
#3776 |
|
Raczkowanie
|
![]() ten helikopter nie bardzo mi sie podobał, no ale dobra to tylko film i trzeba go było jakoś zakończyć, a końcówka nie wiem czemu sie czepiacie ja bym innej nie chciala widziec tylko wiadoma ze padna w ramiona i beda sie calowac z karuzelą bo tak sa pokazywane w tym serialu ich ważniejsze pocałunki , jak na koniec 1 serii bodajże, a ten filmik bez dialogów na youtube jeszcze lepszy, mniamusne , piękna pogoda, piękne widoki i oni razem wtuleni, przeproszeni i calujący sie nic tylko sięgnąć po chusteczke ...
|
|
|
|
|
#3777 |
|
Zakorzenienie
|
Też o tym pomyślałam
Jak dla mnie nieciekawe zakończenie.Tyle stękania,marudzenia,a potem raz-ciach i wszytsko jest dobrze.Jeszcze ta rozmowa Magdy z niedoszłą klientką,która chciała bodajże rozwodu
|
|
|
|
|
#3778 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To samo. Może to było romantyczne ale średnio rozsądne.
|
|
|
#3779 |
|
Konto usunięte
|
BEZNADZIEJA! Zawiodłam się, baaardzo
|
|
|
|
|
#3780 |
|
Zadomowienie
|
Beznadziejne zakończenie......powinni się oboje rzucić i sturlać z tego zbocza......
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.

takiego przynudzania i dramatyzowania na ekranie tv to juz dawno nie widzialam. sztucznosc w tym serialu osiagnela wyzyny...

bylo stanowczo za krotkie, i ten nagly przeskok, ze juz Magda jest szczesliwa, juz nie ma mu nic za zle, juz go kocha. mogli to pokazac w przedostatnim odcinku, a w tym juz jakas sielanke. byloby przyjemniejsze wspomnienie o tym serialu.

Tylko Sebuś taki samotny został... żenada

.