|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gotowe na wszystko".Nareszcie!!
Niestety nie umiem powiedzieć, czemu lubie postać Bree, w tym sęk, po prostu ogolnie spodobała mi się, tak, jak Suzan zaczęla mnie irytować
|
|
#1052 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Teraz odwrotnie-uwielbiam Bree zaś Susan mnie drażni, nie mogę na nią patrzeć.
|
|
|
|
|
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również uwielbiam Bree
od samiuśkiego początku.. i czasami mam wrażenie, że jest nawet ładniejsza od Evy Longorii
|
|
|
#1054 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ja lubię Bree bo jest ciekawą postacią
![]() Nie jestem w stanie wymienić jej zalet, bo pewnie jako realnej osoby bym jej nie lubiła Ale w serialu jest po prostu ciekawa. I mam wrażenie, że jest postacią dość złożoną, że pod tą skorupą którą pokazuje na wierzchu jest coś więcej...A od samego początku lubię Lynette Niezmiennie Ma fajne pomysły i baaaardzo się cieszę, ze więcej jej w serialu ![]() Gabrielle też lubię Choćby za urodę ![]() Susan natomiast zaczęła mi się wydawać taką "płaską" postacią - tak łatwo jest przewidzieć jej zachowanie... i wiadomo, że w niemal każdym odcinku musi zrobić jakąś głupotę. Nawet nie wygaje mi się jakaś bardzo ładna. Jest wychudzona, a jej oczy jakoś dziwnie wyglądają, faktycznie jakby wciąż płakała. Acha, popieram to, ze żadna kobieta nie powinna się rzucać facetowi na maskę samochodu. Nie powinna też lecieć za nim z krzykiem i płaczem i łkać za nim na środku jezdni. Dla mnie to było dość żałosne... |
|
|
|
|
#1055 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za to Marcia Cross (Bree) na poczatku wydala mi sie brzydactwem, a teraz uwazam, ze ma bardzo ciekawa urode. Moze dlatego, ze ja lubie.
|
|
|
#1056 |
|
Zadomowienie
|
ja na początku lubiłam Suzan, lubię takie roztrzepane osóbki, ale teraz jest taka jakby przerysowana. Ciągle płacząca, jakaś taka rozbiegana, tak jak napisała lexie "płaska".
Za to bardzo lubię Lynette. To jest babka z klasą. Na początku wydawało mi się, że będzie taką cierpiętnicą, kobietą niespełnioną zawodowo przez swoje macierzyństwo. fajnie, że teraz pracuje. I te jej pomysły. Genialne!!! |
|
|
|
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Susan pamietam jak grala jeszcze dziewczyne supermena w serialu "Supermen"
Tez grala tam taka ciape, ktora miala byc niby atrakcyjna... No ale ktora 40-tka nie chcialaby miec takiej sylwetki? Gabrielle uwazalam na poczatku za pieknosc, teraz wydaje mi sie, ze ma za nisko osadzona brode (tak, wiem paranoja jakas) Ale niewatpliwie kazda z nich ma to cos
|
|
|
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba najbardziej polubiłam Bree, jest świetna! Susan kiedyś też lubiłam, ale teraz mam podobne zdanie jak wy. Zachowanie jej postaci naprawdę może denerwować, a poza tym jest takie przewidywalne. Lynette też jest super, zawsze znajduje wyjście z każdej sytuacji, poza tym ma ogromne poczucie humoru. Co do Gabrielle, to lubię ją bardziej niż kiedyś, ale jej fanką nie jestem
|
|
#1059 |
|
Zadomowienie
|
Moim skromny zdaniem Lynette wymiata
![]() Ma wszystko: kochajaca rodzine ,a teraz wymarzona prace ... Ciekawe jestem tylko jak dlugo potrwa taka sielanka Co do Susan to nie mozna jej winic za to ,ze na drodze jej zycia staja tacy mezczyzni , ze musi podejmowac takie dezycje ->niezaleznie jaka opcje by nie wybrala to byloby zle (bo przeciez jezeli powiedzialaby o Zacu to mozna sie spodziewac ze ten maly dran lgnalby to jej corki. Mysle ze wybierala pomiedzy Mike a corka.Pozniej Mike analogicznie tez wybral swoje dziecko Zaca a nie Susan ).Ta postac ma to do siebie ze jej nie wychodzi pomimo wielu trudow i poswiecen ze strony Susi(z ktorych czasem sie smialysmy )Kibicuje Susan i mam nadzieje ze bedzie szczesliwa , bo wiele razy pokazala ze sie nie poddaje tak latwo ... A Gabi ? Słodka idiotka ktora chce udownic mezowi ze go kocha ,chociaz na jej drodze staja rozne przeszkody np. slodki pan adwokat (trudno go nazwac przeszkoda hihihi ) Bree chyba wpadla w zle towarzystwo ... Tak wiec najwiecej mozna powiedziec o Susan , chociaz i tak najbardziej lubie Lynette .
|
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
A ja lubię wszystkie bohaterki, nawet Eddie, która jak czasem walnie jakieś hasło to można się posikać
Każda z nich ma swoje wady i dziwactwa i to je czyni interesującymi, a serial śmiesznym i ciekawym. Ja bym nie pogardziła takimi sąsiadkami ![]() A we wczorajszym odcinku bardzo podobała mi sie scena, gdy Susan płakała na środku ulicy, a reszta dziewczyn nadciągała z różnych stron z pomocą. To było świetne i sie rozczuliłam
|
|
|
|
|
#1061 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Może dlatego, że moje własne podejście w takiej sytuacji jest identyczne, też bym do niej pobiegła... |
|
|
|
|
|
#1062 |
|
Wtajemniczenie
|
Matko jak ja nienawidze tego aptekarza!on jest wstrętnie irytujący!!
|
|
#1063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1064 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i jeszcze "przeleciał" Bree, no okropny jest a swoją drogą... ciekawa jestem co miała znaczyć ta scena kiedy Bree w hotelu tak dziwinie patrzy na śpiącego pigularza...
|
|
|
#1065 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, co znaczyła ta scena, ale nic dobrego. No bo w końcu skoro się z nim przespała bez wysypki, to znaczy, że Rexa i pamięć o nim już ma w głębokim poważaniu. To dla mnie tylko dowód jej hipokryzji - w końcu jest "gorliwą chrześcijanką", a wiara nakazuje, żeby z seksem poczekać mimo wszystko jakiś czas po śmierci małżonka... Ech, szkoda słów. No i wydało się, że jest słaba, skoro praktycznie błagała George'a, żeby nie odchodził. Kiedyś ją nawet lubiłam, ale narobiła tyle złych rzeczy - no i jest głupia. Nie zauważyła nawet, że George ciągle się w niej kocha, uwierzyła mu na słowo, chociaż to było widać - czy można być tak ślepą? -_-'
|
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam Bree niezmiennie od pierwszego odcinka. Wg. mnie jest piękna.
Ale jak widzę tego aptekarza....uhh!ble! |
|
|
|
|
#1067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie zaloze ze zaraz po odlozeniu sluchawki jedna reke powedrowala pod kolderke ja sie tam ciesze ze wreszcie Mike rzucil Susan. ludzie, ile mozna. tyle glupot co ona zrobila....wydaja go policji,oklamywala, i jeszcze pare innyehc rzeczy. po prostu ja bym nie wytrzymala. ile mozna z taka przyglupia idotka ktora zawsze cos glupiego zrobi, jest bezmyslna, nieodpowiedzialna, nieprzywidujaca?:? nie moge tez patrzec na aktora grajacego Zacha. okropny jest i pigularz ale Lynette rullez ![]() i Gabrielle, tez dobra jest, Bree, Eddie
|
|
|
|
|
|
#1068 |
|
Wtajemniczenie
|
jakiś anty-fanklub pigularza faktycznie można by założyć
hehehe ![]() ![]() ![]() hmm... mi się Susan nie wydaje głupia i bezmyślna. może i jest trochę nieodpowiedzialna i robi wiele głupot... ale Bree też zrobiła pare niefajnych rzeczy, te jej kłótnie z Rexem, spotkania z pigularzem żeby zrobić na złość mężowi, to że pare dni po (ponownym) pochowaniu męża idzie do łóżka z tym durnym Georg'em i że pochowała Rexa w innym miejscu żeby "rozkładał się z obcymi" <czy jakoś tak > no i nie podoba mi się że jest tak chorobliwie pedantyczna i wszytsko robi na pokaz... (nie myślcie że jej nie lubię... na tym wszystkim polega urok jej postaci) Lynette też nie jest do końca szczera ze swoim facetem (incydent ze szczurem), przekupuje go (kijami do golfa), machlojki też robi... a Gabi?! ta to dopiero jest przekupna materialistka notorycznie zdradzająca swojego męża bez jakiegokolwiek poczucia winy... u Susan może i bardziej widać te wszystkie jej wpadki ale to wcale nie świadczy o jej głupocie, bardziej o roztrzepaniu ma inny charakter, ale tyle samo grzeszków na sumieniu co jej przyjaciółki i to własnie jest piękne w tym serialu kobiety nieidealne - takie jak my, ale jakże fascynujące ![]() ![]()
|
|
#1069 | |
|
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1070 | |
|
Raczkowanie
|
O... Gdzieś mi umknął ten wątek wcześniej...
Ja dopiero zaczęłam oglądać ten serial, ale już stwierdzam, że jest rewelacyjny Cytat:
Moim zdaniem - nie obrażając go - jest obleśny... to słowo idealnie pasuje
|
|
|
|
#1071 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
najchętniej to bym tego aptekarza jak ja go nie nawidze!!
|
|
|
#1072 |
|
Wtajemniczenie
|
pigularzu, strzeż się wizażanek
hihihi
|
|
#1073 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też niemoge go znieść moze jeszcze gdyby miał inną role jego wygląd nie przeszkadzal by mi(wkoncu nikt sobie urody nie wybiera)ale całoksztaut jego postaci jest dla mnie trudny do zniesienia A co sądzicie o nowej sąsiadce?mi z początku wydawała się jakąś zlą kobietą,przestępczynią która więzi człowieka w piwnicy,ale teraz hmm-niewiem,może nie jest taka zła
|
|
|
#1074 | |
|
Joanna d'Moder
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1075 |
|
Rozeznanie
|
A mi bylo tak szkoda tego ulomnego chlopaka ktory jest trzymany w piwnicy
Taki biedny... Jejku, myslalam ze zupelnie inaczej potoczy sie watek pt. nowi sasiedzi & intruz w piwnicy Obstawialam meza czarnulki albo Zag'a (nie wiem skad mi przyszedl do glowy )Tez dolaczam sie do anty-fanklubu pigularza jest straszny!A co do Susan wzruszylam sie mocno na tej ostatniej scenie, jak plakala i kobitki szly jej na pomoc To bylo takie ... zyciowe ![]() Ale sie plaksa zrobilam ostatnio
|
|
|
#1076 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bardziej niż w tym z Susan,aż mi się jakoś smutno zrobilo jak sobie przypomnaiłam ...a i ja tez myślałam,że to jej mąż,którego w ten sposób ukarała np z zddrade czy cos-bo mówila coś jak stukał itd,że taka jest jego kara,a kara dla niej jest tego słuchać,czy jakos tak
|
|
|
#1077 | |
|
Joanna d'Moder
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1078 |
|
Zakorzenienie
|
Moze pigularz normalnie nie taki straszny
![]() aktor nazywa sie Roger Bart i na codzien wyglada tak
|
|
|
|
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1080 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w którymś odcinku ona rozmawiała z synem przy kolacji a ten więziony syn (wtedy jeszcze nie było wiadomo kto to)cały czas nabijal sie w garażu,więc drugi syn spytał się matki jak może tak spokojnie tego słuchac i wtedy ona waśnie to powiedziała-że na tmy polega jej kara( za to że go przetrzymuje...)
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:53.

Taki biedny... Jejku, myslalam ze zupelnie inaczej potoczy sie watek pt. nowi sasiedzi & intruz w piwnicy