|
|
#1381 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nowy BABSKI ;) serial MAGDA M.
kleine - znamy zachowanie Magdy z I serii, ale oglądałam wczoraj 'Telewizję od kuchni' na TVN Style i było trochę o Magdzie M.
Głównie wątek Magda - Piotr - Dorota, wypowiadała się m.in. Joanna Brodzik, zacytuję teraz jej wypowiedź 'Magda postanawia wziąć sprawę w swoje ręce i przez telefon mówi Agacie, że raz bladej kozie śmierć' także będzie ciekawie ![]() Zgadnijcie co mój 'ukochany' braciszek zrobił? Gówniarz dorwał się do MOJEJ kasety, na której nagrywałam sobie odcinki i co zrobił? - nagrał sobie jakies durny mecz... Jezu, trzymajcie mnie, bo aż się trzęsę... przepadły odcinki 16 - 19, 'uratowałam' 15 min. wczorajszego odcinka... reszty już nie odzyskam. Zaraz wróci do domu, to trochę sobie z nim 'pogadam'
|
|
|
|
|
#1382 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wspolczuje... a co do serialu to z pierwszej serii obejzalam z 3 odcinki a teraz oderwac sie nie moge od telewizora jak leci magda m... taki sympatyczny babski serial POZDRAWIAM Ps. pozdrow brata
|
|
|
#1383 |
|
Zadomowienie
|
oj biedny Wojtuś, niełatwo jest być "cipką"
![]() A Agata przegina, ale cóż Wojtek jej na to pozolił, natomiast rozwala mnie arogancja Doroty, nie ma wstydu... A Piotr też jest moim zdaniem dla niej trochę za miękki... ![]() Natomiast coraz bardziej podoba mi się...hm gra go Bobrowski.. seksowsny jak nie wieeeeem )A Waligóra jest dla tej gówniary za dobry, oj za dobry...
|
|
#1384 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) albo
|
|
|
#1385 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, że coraz mniej pokazują przyjaciela Madzi, całkiem fajne ciacho z niego też jest
![]() A nasze ciacho tak jakoś mnie coraz mniej zachwyca, może dlatego, że za dużo jest zrobionych scen, łożkowych, całuśnych itp w porównaniu z I edycją ![]() A z tygryska heh po prostu nie mogę, jka go pokazują to od razu człowiek się śmieje W serialu potrzebna taka osoba hehe
|
|
|
#1386 |
|
Raczkowanie
|
tak trochę z innej beczki..
Wiecie może co to była za piosenka do której Mariola robiła ten mini-striptiz dla swojego chłopaka w jednym z ostatnich odcinków..;>? Chyba odcinek 18 to był..
|
|
|
|
|
#1387 |
|
Raczkowanie
|
fizzz z nieoficjalnej strony serialu mozna pobrac caly soundtrack magdy m.
P.S. czytalyscie o tym ze bedzie 3 seria i to chyba raczej pewne ? |
|
|
|
|
#1388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
natomiast co do bodajze wojtka - z poczatku nie polubilam tej postaci, jakis taki on ciapowaty, natomiast teraz nastapil calkiem fajny rozwoj wypadkow z jego udzialem
|
|
|
|
|
|
#1390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1391 |
|
Rozeznanie
|
No i kolejny odcinek za nami... Ale jakos wydawal mi sie dzisiaj przeslodzony... Nie stalo sie nic zlego. Sama nie wiem czy to dobrze czy zle, bo fajnie sie patrzy na Magde i Piotra kiedy sa razem
A ta dzisiejsza sytuacja w lozku, jak bawili sie nogami strasznie mi sie podobala. Fajny jest ten serial, taki inny, nie wiem czemu, po prostu
|
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
Tu można sobie posłuchać jak Małaszyński śpiewa
Mi się nie podoba http://film.wp.pl/p/id,67512,wiadomo...YS9%2F2QHDeaie |
|
|
|
|
#1393 |
|
Raczkowanie
|
Ja z niecierpliwością wyczekuję następnego wtorku
I szkoda mi Sebastiana, zawsze tak mi jakoś ciężko na duszy jak on taki sam jest, samiuteńki, samiuśki.. .
|
|
|
|
|
#1394 |
|
Raczkowanie
|
magrest jak ja uslyszalabym gdzies ta piosenke to nigdy bym nie poznala ze to malaszynski, wyobrazalam sobie ze zaspiewa zupelnie inny rodzaj muzyki,
|
|
|
|
|
#1395 |
|
Raczkowanie
|
mi podobal sie wczorajszy odcinek, scena jak piotr bawil sie nogami magdy i scena w myjni samochodowej. i tez nie moge sie doczekac nastepnego wtorku.
|
|
|
|
|
#1396 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wiedziałam, że taki rodzaj muzyki lubi i wykonuje, bo widac to po jego stylu (glany, czarne t-shirty, skóra), ale po głosie w życiu bym go nie poznała
|
|
|
|
|
#1398 |
|
Raczkowanie
|
natisska mozesz sciagnac odcinek z megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=RV2URYZV albo z torrenta: http://torrent.net.pl/download.php/b...d/Magda%20M%20[S02E05]%20[PL]%20[PDTV]%20[XviD]%20[SiBV].torrent jak nie bedziesz umiala sciągnąc to krotka instrukcja (ściągnieta z nieoficjalnej strony serialu) Aby ściągnąć pliki z www.megaupload.com po kliknieciu w link otworzy się na okno w którym prawie przy samej górze będzie się odliczał czas (w takiej malej ramce lekko szarawej z obramowaniem pomarańczowym) w tej ramce pisze „please wait ... seconds” gdy czas skończy się odliczać w miejscu tego czasu pokaże się małe okienko, które nas w ogóle nie interesuje wiec je zamykamy a pod nim(tym okienkiem) w miejscu gdzie się czas odliczał pisze ‘Click here to download” klikamy w ten napis i czekamy aż się otworzy okienko z plikiem, jak się już otworzy to klikamy na „zapisz” i wybieramy miejsce gdzie chcemy zapisać plik i czekamy aż się ściągnie. |
|
|
|
|
#1399 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1400 | |
|
Gość
|
Cytat:
Z niecierpliwością czekam na dzisiejszy odcinek o Madzi M.A tak z innej beczki: czy zauważyłyście, że odkąd Piotr jest z Magdą, nie dosiada już swego czarnego rumaka (w domyśle - motor) ![]()
|
|
|
|
|
|
#1401 |
|
Gość
|
[quote=magrest]Tu można sobie posłuchać jak Małaszyński śpiewa
Mi się nie podoba http://film.wp.pl/p/id,67512,wiadomo...YS9%2F2QHDeaie Nie sposób nie zauważyć, że wykonanie utworu po angielsku nie jest dla Pawła łatwe. |
|
|
|
|
#1402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1403 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1404 |
|
Raczkowanie
|
odcinek dzisiejszy calkiem fajny tylko troszke smutny, ale wczesniej inni narzekali ze odcinki sa przesłodzone wiec ten na pewno im sie spodobal
![]() Nisinen jak bedziesz miala streszczenia kolejnych odcinkow to zamiesc je tutaj bo ja nie wiem ale nie moge zadnego znalezc, jedynie na innych forach ale streszczenia 21 i 22 ktore ty zamiescilas duzo wczesniej...
|
|
|
|
|
#1405 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Do rodzaju muzyki nic nie mam, ale, jak już ktoś zauważył, jego angielski, no cóż... Skoro chce śpiewać po angielsku, niech szlifuje wymowę, bo jest taka wymęczona, że źle się słucha.
|
|
|
|
|
|
#1406 |
|
Zadomowienie
|
Wlasnie na stronie Onetu widzialam zapowiedz kolejnego odcinka,,no kochane nie zapowiada się wesoło,,,,,
|
|
|
|
|
#1407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie uprzedzajmy faktów ![]() co do wczorajszego odcinka, to Piterek nie wybrał sobie dobrego momentu do rozmowy o wyjeździe i spotkaniu z byłą żonką ![]() no żeby tak od razu po fiku-miku??
|
|
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam czekam na rozwiniecie watku marioli i wojtka
.
|
|
|
|
|
#1409 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)A co do wojtusia, to cora bardziej mi się podoba ta jego niepozornośc i nieporadnośc.. A Mariolka hahah no cóż spaliła sie przy Agacie... już jej na bank nie polubi..
|
|
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
a ja z takim pytaniem, moja siostra zauważyła wczoraj, że mama Magdy M. ma jakąś taką bardziej 'bezzmarszczkową' twarz i szyje niż w poprzedniej serii, czyżby lifting?
ktoś też to zauważył, czy to tylko moja siostra i jej wyobraźnia?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.

.