|
|
#1441 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nowy BABSKI ;) serial MAGDA M.
magrest moja mama zauwazyla tą siostrę z klanu a ja jakos z początku nie skojarzylam:/ mi sie tez troche nudzil dzisiejszy odcinek, i wogule to ze pod koniec odcinka piotr wyskakuje z tym wyjazdem do doroty i w dodatku na "góra" 2 tygodnie
|
|
|
|
|
#1442 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale masz avatar
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
|
|
|
|
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
a mi szkoda lukasza
. biedak nie potrafi sobie radzic z tym wszystkim...
|
|
|
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
Taki średni był odcinek, podobal mi się tylko moment, gdy szli sobie na sapcerku
|
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby mi facet w łózku wyskoczyl z takim tekstem (wyjazd do ex), to by z tego lozka zostal wykopany na zbity pysk
Wogole jak by mi wyskoczyl z takimi tekstami i wogole nawet pomyslal o wyjezdzie... nie lubie tych seriali, bo zawsze sie wsciekam, jak widze co oni wymyslaja- odrazu sobie mysle: "co im sie wydaje, ze te wszystkie kobiety nie maja poczucia wlasnej godnosci?" brrrr
|
|
|
|
|
#1447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1448 | |
|
Gość
|
Cytat:
Mam nadzieję, że nasz Piotrek w porę się opamięta i nie da się owinąć wokół palca przez byłą żonkę przez te 2 tygodnie, czy ile tam.
|
|
|
|
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
I to jeszcze będzie leżec obok Madzi, no niedobry Piotr!!
|
|
|
#1450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podoba mi się nawet coraz bardziej gra Bartka, no i ciekawe jak tam sprawy Waligóry z nową asystentką sie potoczą ? a tak swoją drogą super z niej dziewczyna i wiele wniosła do tego serialu, jakieś takie ożywienie, bo trochę wiało nudą :/
|
|
|
|
|
|
#1453 |
|
Raczkowanie
|
grrrr.... nerwy mnie biora jak widzę tą Dotore
Magda powinna tam pojechać, a co?? Niech wezmie urlop odwiedzi Piotrusia
|
|
|
|
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
czy ktoś wie co to za piosenka leciała jako ostatnia?
taki króciutki urywek?bo na stronie nie ma
|
|
|
|
|
#1455 |
|
Raczkowanie
|
coś mi sie wydaje, że to była Kayah ale nie dam sobie ręki uciąć
tytułu nie znam
|
|
|
|
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
co prawda oglądałam piate przez dziesiąte, ale Dorrrrrrrrrrotka to wredny babsztyl. zwłaszcza jak udawała koszmarny sen, o mamooooooo
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
Nic ciekawego dzisiaj nie działo się.
|
|
|
|
|
#1458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
ja lubie watek mariolki i czekam na dalsze jego rozwiniecie
.
|
|
|
|
|
#1460 |
|
Wtajemniczenie
|
To była Kayah - Twoja dłoń.
Mnie to już Dorotka tak wkurza że miałam w niektórych momentach rzucić poduszką w telewizor A sam Piotrek zachowuje się jakby mógł zrobić wszystko dla byłej żonki - wszystko. I to jest właśnie takie denerwujące. I nie dziwię się że Wojtka wkurza Agata - mnie jej zachowanie też się nie podoba - po co ona ciągle go do czegoś zmusza?? Pozdro
Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." |
|
|
|
|
#1461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Tak wnikając w ten wątek Piotra opiekującego się byłą żoną, odrazu przychodzi mi do głowy porównanie do "M jak miłość" i sprawy Teodora, który także porzuciła na jakiś czas swoją ukochaną Janeczkę dla chorej żony
|
|
|
#1462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno byłby z nią szczęśliwszy niż z tą Agatą i ciekawa jestem co wyjdzie z polowań Bartka na Magdę ![]() aha, ale żonka Waligóry wczoraj fajnie grała
|
|
|
|
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
o tak-Wojtek nie łam się tylko przełam się
widać,że Mariolce wcale nie uśmiecha się małżeństwo z Jackiem
|
|
|
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
nie oglądałam, a bu , wzięłam sie z apolski, głupia ja no, głupia! W niedziele też nie obejrze, bo si ebede uczyc do prezentacji, ale co tam godzinne przerwe zrobię
|
|
|
#1465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a już do Mariolki to inna bajka zupełnie
|
|
|
|
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
Jacek niech sie weźmie za Agate
a Jagoda za Bartka Łukasz z Kasią i będzie git
|
|
|
|
|
#1467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny kto ma nastepne streszczenia bo gdzies czytalam na necie ze juz sa nawet 28 odcinka. tylko sama ni eumiem znalezc :/
|
|
|
|
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
dobra mam
![]() odc. z 23.05 Wojtek informuje Mariolę, że rozstał się z Agatą. Ona wpada w panikę. Ich rozmowę przerywa wejście Piotra. Piotr, dowiedziawszy się o rozstaniu przyjaciela z Agatą, zmusza Wojtka do rozmowy i prosi go, żeby dał spokój Marioli. Łukasz przejęty ciążą Kasi, stara się ją wyręczać w kancelarii, co jej się wcale nie podoba. Sebastian dowiaduje się od Eryka, że dotację na jego wystawę wpłacił ktoś, kogo Sebastian dobrze zna. Waligóra pyta Bartka, czy już coś postanowił w sprawie Magdy. On jednak uważa, że należy poczekać z robieniem z Magdy wspólniczki. Nadal jednak jest dla niej nad wyraz miły i koniecznie chce zaprosić ja na kolację. Magda jednak odmawia. Magda, Karolina i Agata spotykają się na pilatesie. Okazuje się, że Agata nie tylko straciła partnera, ale również straciła pracę. Agata jest przekonana, że Wojtek rzucił ją przez Mariolę. Julia Szulc zleca Piotrowi sprzedaż firmy. Ma dość biznesu. Magda z Piotrem odwożą Jolę do domu samotnej matki, prowadzonego przez zakonnice. Później jadą razem na zakupy. W sklepie Piotr wrzuca do koszyka coś dla Doroty. Magda jest wyraźnie zniecierpliwiona i zmęczona obecnością Doroty w ich życiu 30.05 Magda przekonana, że Dorota spodziewa się dziecka Piotra, jest załamana i unika jego osoby. Piotr tymczasem próbuje z nią porozmawiać, ale Magda ma wyłączony telefon. Kiedy rano podjeżdża na motorze pod jej dom, ona właśnie wyjeżdża. Magda udaje co prawda, że nic się nie stało, ale nie chce się umówić z Piotrem. Tłumaczy, że musi zaopiekować się Agatą, które nie dość, że została porzucona przez Wojtka, to jeszcze straciła pracę. Wojtek próbuje wytłumaczyć Marioli, że mu na niej zależy. Niestety w tym samym czasie wchodzi Jacek z bukietem. Piotr umawia się z Mariolą i Wojtkiem na ściankę. Wojtek podejrzewa, że Mariola zwleka z kupnem sukni ślubnej, ponieważ nie chce wyjść za Jacka. Ona temu zaprzecza. Piotr proponuje wyścig wspinaczkowy, który ma to rozstrzygnąć. Bartek tymczasem znalazł sobie nowy obiekt ataków. Teraz pastwi się nad nową praktykantką w kancelarii, Jagodą. Sebastian przychodzi do Arona i rezygnuje z wystawy. Łukasz przynosi Kasi ogromny bukiet, ale nie jest w stanie powiedzieć, dlaczego. Kasia nie przyznaje się Bartkowi i Waligórze, że dostała bukiet od Łukasza. W czasie spotkania u Magdy, Mariola zdaje relację z zachowania Piotra - nie widać po nim, żeby wiedział o jakimś dziecku. Ale Magda postanawia z tym skończyć. Nie tak miał wyglądać jej wymarzony związek. Magda zgadza się w końcu na kolację z Bartkiem. Tymczasem Mariola mówi Piotrowi, że Agata już nie nocuje u Magdy i że powinien koniecznie do niej jechać. Magda wraca z kolacji z Bartkiem. Przed jej domem Bartek wyznaje, że ją kocha i chce ją pocałować. Magda go odsuwa, ale czekający na Magdę Piotr widzi to z daleka i odbiera jednoznacznie. |
|
|
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
dorotce masuje "szwaje" a magdzie nawet herbatki dobrej nie zrobi brrrrrrrr
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.

. biedak nie potrafi sobie radzic z tym wszystkim...

Wogole jak by mi wyskoczyl z takimi tekstami i wogole nawet pomyslal o wyjezdzie... nie lubie tych seriali, bo zawsze sie wsciekam, jak widze co oni wymyslaja- odrazu sobie mysle: "co im sie wydaje, ze te wszystkie kobiety nie maja poczucia wlasnej godnosci?" brrrr

Magda powinna tam pojechać, a co?? Niech wezmie urlop
taki króciutki urywek?