|
|
#2071 |
|
KWC
|
Dot.: Gotowe na wszystko".Nareszcie!!
Jak to??? o kurza nóżka!! a skąd ja mam wziąć drugą połowę??? ueeeeeeeeeee
|
|
|
|
|
#2072 |
|
Raczkowanie
|
dankad, please, napisz, jak zdobyć ten kompletny odcinek... Please, please, please...
|
|
|
|
|
#2073 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2074 |
|
Wtajemniczenie
|
O nie
czułam,że coś nie tek z tym zakonczeniem,i co teraz będzie?
|
|
#2075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brakowało mi tego komentarza Mary Alice
|
|
|
|
|
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czytałam w necie streszczenie ostatniego odcinka i rzeczywiści ma się zdarzyć jeszcze bardzo dużo rzeczy.. Myślałam żę ciąg dalcszy tego odcina będzie za tydzień
ale skoro piszecie że w programie nie ma... to skąd my teraz weźmiemy zakończenie ? Chyba muszę się wziąć za poszukiwania
|
|
|
|
|
#2078 |
|
Wtajemniczenie
|
ja poprosze o namiary gdzie zdobyc koncowke tej serii.....
|
|
|
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
Spray, jak chcesz moge privem wyslac Ci to co obejrzalam, chociaz teraz jak patrze juz na to z dystansem to wcale takie emocjonujace sie nie wydaje
![]() No i kurcze...polsat do tej pory zachowal sie wspaniale jesli chodzi o DH, a teraz? Przerywa w najlepszym momencie i co? radźta sobie sami? |
|
|
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
mnie najbardziej ucieszylo, ze w reklmie podczas gotowych pokazali zapowiedz kolejnych 24 godzin
![]() czekam na ta czesc juz 2 rok. bardzo sie ciesze, ze polsat kupil wreszcie nastepna serie
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
|
|
|
#2081 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ściągnęłam go z Bearshare (Desperate Housewives Season II Episode 24) .. Naprawdę fajny i baardzo zaskakujący
![]() Ale szkoda mi Gabrielle ![]() I jeszcze jedno wypaplam: to nie Caleb zabił Melanie Foster
|
|
|
|
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli jeszcze będzie rozwiązanie
![]() Ale kiedy będzie to dopełnienie odcinka?
|
|
#2083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zieeeef, to juz wiemy
|
|
|
|
|
|
#2084 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Było w tym odcinku |
|
|
|
|
|
#2085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie, ......... Jezeli bedzie to prawdopodobnie dopiero jak zaczna u nas emitowac 3 serie .......:/ Korci aby napisac do Polsatu i ich zjechac
|
|
|
|
|
|
#2086 |
|
Raczkowanie
|
Możliwości na zdobycie jest kilka. Ja osobiście polecam skorzystanie z sieci BitTorrent. W tym celu należy ściągnąć klienta tej sieci - ja pracuję na Azureusie. Po czym otworzyć torrenta i rozpocząć pobieranie.
Oto linki: 1.Torrent - http://www.isohunt.com/dl.php?id=11589534 2. Azureus - http://azureus.sourceforge.net/download.php 3. Napisy do tej wersji- http://napisy.org/Pobierz/Id068907.zip W razie niejasności chetnie pomogę Pozdrawiam i życzę miłego oglądania.P.S. To jest pełny odcinek finałowy, zawiera tą część, która była emitowana przez Polsat. |
|
|
|
|
#2087 |
|
Zakorzenienie
|
No to moje lamerstwo zostanie wystawione na ciezka probe
chociaz napisy sobie sciagne A polsat to dziady jedno no Mogli pociagnac do pólnocy i byloby wszystko |
|
|
|
|
#2088 |
|
Wtajemniczenie
|
wiedziałam że coś jest nie tak
w tym polsacie nikt mądry nie pracuje jak można było popełnić tak kosmiczną gafę? teraz muszę ściągać ten odcinek przez neta... jak się ściągnie do końca wakacji to będzie sukces
|
|
#2089 |
|
Killing me softly
|
No, nareszcie coś ruszyło
Wczorajsze odcinki były niezłe.Podobało mi się pokazanie momentów wprowadzki każdej z Desperatek. Zwłaszcza Bree. Dobre było, jak w pewnym momencie zza ramienia Lynette wychynęła Susan w loczkach- moda na trwałą? ![]() No i jakoś polubiłam Susan i jeszcze bardziej Bree. Po prostu one takie są, były od zawsze. Susan niezgraba, Bree ułożona, uwięziona w schematach "wypada- nie wypada". Podobało mi się też, co Edie powiedziała Susan. Że lubi robić z siebie ofiarę, bo wtedy inni spieszą jej na pomoc. Że gdy wszyscy chcą jej pomóc, ona czuje się lubiana. A tak naprawdę jest bezradna. Sama prawda Ta kobitka z obciętymi palcami- powinna trafić do zakładu zamkniętego, bo to co robi dawno wyszło poza granice zdrowej chęci zemsty. Współczuję Gabrielle. Bardzo ją lubię. Carlos poleciał na świeże, nietknięte "mięso". Drań ![]() A, i jeszcze: motyw z domem kupionym przez Carla dla Susan- świetny W tej sytuacji Mike chyba nie da jej pierścionka- czym jest pierścionek w porównaniu z wielkim domem? W dodatku, po ślubie, miałby mieszkać w domu kupionym przez eksa żony? Nieźle Carl wykombinował
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
AA to sorki za powtarzanie sie :P (nie odróżniam ostatniego odcinka od przedostatniego bo mam je złączone
)
|
|
|
|
|
#2091 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do innych seriali, polecam "Grey's Anatomy","Prison Break" i właśnie "24" Ja kończę oglądanie 5 sezonu "24" Świetny serial tak samo jak pozostałe, które wymieniłam Gdybym polegała na naszej rodzimej TV to chyba bym prędzej zeszła z tego świata niż zobaczyła np. 5 sezon "24" (Na 2 sez. przyszło nam czekac 2 lata). Podsumowując: namawiam do samodzielności w oglądaniu seriali i filmów ![]() Sorki za małego OT i brak ogonków nad "c", ale siedzę na jakimś dziwnym kompie u Mamy w pracy
|
|
|
|
|
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
Ta doluj nas dalej
![]() Szczesciara ![]() Edit: to było do klaudynki ![]() Ale spokojnie juz ja sobie jakos poradze, przeciez co to takiego sciagnac odcinek pffffffffffff |
|
|
|
|
#2093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe i dlatego coraz wiecej argumentow mam za tym, aby wreszcie usiasc , pokminic o co chodzi z tymi torrentami i jemu podobnymi i scigac ![]() A telewizja polska, zarowno publiczna jak i komercyjna to jakas kpina. Aczkolwiek wydawalo mi sie ze Polsat w przypadku DH, jest raczej powazny. Szybko wyemitowal druga serie, wiec nie podejrzewalam ze tu nagle takie bubu nam zrobi No ale nie ma to jak niekonwencjonalne metody radzenia sobie
|
|
|
|
|
|
#2094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i masz szczęście, że to już wiedziałyśmy. Następnym razem hamuj się koleżanko
|
|
|
|
|
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
Eh, nie oglądałam wczoraj "Gotowych...", najzupełniej o nich zapomniałam
![]() Napiszcie mi o co chodzi z Carlosem? Poleciał na tę ich służącą-dziewicę? Przespał się z nią i Gabi ich przyłapała??? Czy jak ? Piszcie, bom ciekawa .
|
|
|
|
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
Tak właśnie
ona coś podejrzewała, a odkryła to bo miała takie specjalne jakby głośniki że jak dziecko płacze to słychać i porozstawiała to np. pod łóżkiem i jak była u Lynette to jej ten odbiornik złapał sygnał z sypialni
|
|
|
|
|
#2097 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja ostatnio widziałam 'Hałsłajfy' prawie dwa miesiace temu...Muszę sciagnąc do siebie mojego nadwornego informatyka, zeby mi z kolei sciągnął obie serie ( pierwszej nie widziałam )bo jak czytam co tu piszecie to mi sie płakać chce ,że takie rzeczy mnie omijają!!!!!
|
|
|
|
|
|
#2098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
??? Ale cham z tego Carlosa, z kim teraz bidulka będzie ze swoim dzieciaczkiem A ta Chinka?? Małpa Gabrielle była dla niej taka dobra (przeważnie ). Normalnie muszę obejrzeć w sobotę powtórkę!!! (tak, tak babska ciekawość )
|
|
|
|
|
|
#2099 |
|
Zakorzenienie
|
sama Garbrielle powiedziala Carlosowi, ze jak nie moze jej wybaczyc zdrady to niech on ją zdradzi, i bedzie po równo. nie spodziewala sie biedaczka, ze to zrobi
![]() zemscil sie na niej - poniekad slusznie dlatego mowi ze to jego dziecko - po zapewne chinka zaszla...naturalnie ;>
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
|
|
|
#2100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prawde mówiąc, to zapomniałam już, że Gabrielle go zdradziła pierwsza heheAle to dziecko miało być Carlosa i Gabi, a nie tej Chinki buuuuuuu |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.

czułam,że coś nie tek z tym zakonczeniem,i co teraz będzie?
. Polsat nie puscil tego co juz zdazyl napisać "ŚS"

???
Gabrielle była dla niej taka dobra (przeważnie