|
|
#2071 | |
|
luckygirl
|
Dot.: Prison Break-oglada ktoś??
Cytat:
O to zaraz sobie go znajdę |
|
|
|
|
|
#2072 |
|
Wtajemniczenie
|
Czyżbyś rezygnowała???? A co z naszą dewiza "w kupie siła"
|
|
#2073 |
|
luckygirl
|
Sugerujesz,żebyśmy wszystkie zadziałały
|
|
|
|
|
#2074 |
|
Wtajemniczenie
|
Petit_Papillon jeśli ma to pomóc w powodzeniu naszej misji to jestem za
|
|
#2075 |
|
Konto usunięte
|
wiec jak to powiedzialo kilka osob wczesniej to to troche odbiegamy od tematu. wiec ja moze nieco powroce. przed chwila przeczytalam, ze w 3 serii ma byc milosna sprawa Lincolna z jakas kobieta
No a co do tego, ze serial w PL TV sie nie rozkrecil. dzis sobie wlasnie obejrzalam kolejny raz pierwsze odcinki i mi sie podobaly nawet bardziej niz pozniejsze. Oczywiscie Riots, Drills and the Devil cz 1 jak i 2 wymiatają najbardziej jak dla mnie. az mi sie nogi trzesly jak to oglądałam szkoda ze bedziecie musialy poczekac bo to chyba dopiero 5 i 6 odcinek. Co do Cute Poison, co bedzie jutro to dosc nudne. A ja nie moge sie doczekac 17 odcinka 2 serii
|
|
|
|
|
#2076 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
![]() [1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;3668438]wiec jak to powiedzialo kilka osob wczesniej to to troche odbiegamy od tematu. wiec ja moze nieco powroce. przed chwila przeczytalam, ze w 3 serii ma byc milosna sprawa Lincolna z jakas kobieta No a co do tego, ze serial w PL TV sie nie rozkrecil. dzis sobie wlasnie obejrzalam kolejny raz pierwsze odcinki i mi sie podobaly nawet bardziej niz pozniejsze. Oczywiscie Riots, Drills and the Devil cz 1 jak i 2 wymiatają najbardziej jak dla mnie. az mi sie nogi trzesly jak to oglądałam szkoda ze bedziecie musialy poczekac bo to chyba dopiero 5 i 6 odcinek. Co do Cute Poison, co bedzie jutro to dosc nudne. A ja nie moge sie doczekac 17 odcinka 2 serii [/quote]O tak!Tez mi sie to podobało.Było tyle napięcia,a T-Bag był taki męski A na 17 odcinek i ja czekam z niecierpliwością ![]() To mówisz ,że Linc będzie miał romans...Hmmm.... Ciekawie![]() Swoja droga,ciekawa jestem,kiedy w końcu nie będa ich ścigać,kurde nooo |
|
|
|
|
|
#2077 |
|
Zadomowienie
|
z pewnych powodów czuję dziwną atmosferkę na tym wątku...
poczekam... kiedyś się odezwę... bez odbioru... Kocham Was hehe
|
|
#2078 |
|
Konto usunięte
|
a ja mam nadzieje, ze beda ich scigac... w koncu to dzieki temu kochamy ten serial. bez poscigów i poszukiwan i bez napiecia to juz nie bedzie to samo. A tak BTW to druga seria stracila troche tej atmosfery co byla w 1 serii. tzn tak powinno byc niby bo 2 seria dotyczy juz czegos innego, ale jakos nie trzyma tak bardzo w napieciu, moze oprocz kilku pierwszych odcinkow.
A i zapomniałam dodac, ze 16 odcinek byl supeeerrrr. pocałunek :P:P:P:P |
|
|
|
|
#2079 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
[1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;3668592]a ja mam nadzieje, ze beda ich scigac... w koncu to dzieki temu kochamy ten serial. bez poscigów i poszukiwan i bez napiecia to juz nie bedzie to samo. A tak BTW to druga seria stracila troche tej atmosfery co byla w 1 serii. tzn tak powinno byc niby bo 2 seria dotyczy juz czegos innego, ale jakos nie trzyma tak bardzo w napieciu, moze oprocz kilku pierwszych odcinkow. A i zapomniałam dodac, ze 16 odcinek byl supeeerrrr. pocałunek :P:P:P:P[/quote] Był fajny,ale i był tragicny (Patoshik)!!!Ale masz racje niech ich ścigaja,bo to jest pewne napięcie
|
|
|
|
|
|
#2080 |
|
Konto usunięte
|
ale jakos sie to napiecie zmniejsza z odcinka na odcinekk. nie ma juz takich zaskoczen, jakie byly wczesniej. Mam nadzieje, ze niedlugo cos sie zmieni. A tak nawiasem mowiac to w 17 odcinku pojawi się Pope a Sucre odnajdzie MAricruz
|
|
|
|
|
#2081 |
|
luckygirl
|
[1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;3668743]ale jakos sie to napiecie zmniejsza z odcinka na odcinekk. nie ma juz takich zaskoczen, jakie byly wczesniej. Mam nadzieje, ze niedlugo cos sie zmieni. A tak nawiasem mowiac to w 17 odcinku pojawi się Pope a Sucre odnajdzie MAricruz[/quote]
Alez wiem o tym Oglądało sie trailery przecież
|
|
|
|
|
#2082 |
|
Konto usunięte
|
grrr
![]() ![]() wiedze wiec, ze to nie tylko ja mam swira na punkcie serialu. (A nie głownego bohatera!!!!!!!)
|
|
|
|
|
#2083 |
|
luckygirl
|
Ja bardzo lubię serial,ba!wręcz ubóstwiam,ale Wentwortha także lubię,bardzo dobry aktor i przystojny facet,szkoda ,że nie osiągalny,ale mam swojego wspaniałego TŻta
|
|
|
|
|
#2084 |
|
Konto usunięte
|
aktor to z niego nieco drewniany wg mnie w niektorych aspektach. mi sie podoba jak aktor grając duzo gestykuluje albo cos. A pan miller czy to zakochany, czy zrozpaczony, czy zaniepokojny, czy szczesliwy - zawsze ma rece w kieszeni i tą samą mine, oprocz momentow, gdy placze.
|
|
|
|
|
#2085 |
|
Raczkowanie
|
Świetny jest ten film!! Nie moge sie od niego oderwać. Obejrzałam już 15 odcinków, jest strasznie wciągający... a ten Fisz...
Też już zdarzało mi się na nim śmiać i płakać. Najbardziej adrenaliny jak do tej pory moim zdaniem było w 6 odcinku, no ale nie bede opowiadać co tam się dzialo, bo może ktoś jeszcze nie oglądał... ![]() Po części znadzam się z Tobą Magdaa161, że aktor nie gestykuluje za dużo, ale taką on ma rolę. Musi grać osobę zrównoważoną, która ma w głowie wszystko poukładane i takie też sprawia wrażenie. Co by się nie działo w więzieniu (a najróżniejsze rzeczy się dzieją) to on zawsze zachowuje spokój i ma jakieś rozwiązanie.. i to mi się podoba
|
|
|
|
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
witanko
dzisiaj dzień ślinienia i mój ostatni dzień ferii |
|
|
|
|
#2087 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wracać mi tu i wyjaśniać tą chwile ślinotokowego załamania Albo napisz na PW, ja zawsze chętna na poważną pogawędkę [1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;3668438]wiec jak to powiedzialo kilka osob wczesniej to to troche odbiegamy od tematu. wiec ja moze nieco powroce. przed chwila przeczytalam, ze w 3 serii ma byc milosna sprawa Lincolna z jakas kobieta [/quote]W reklamie było, że go posadzą na krzesło, czy cóś, już sie nie moge doczekać. Jeszcze troche ponad 6,5h A mój 2 dzień ferii, chociaż formalnie 1 dzień będzie dopiero jutro. Ale mi dobrze A jak po urodzinach? żyjesz? [1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;3671128]no niby tak, ale przecuez normalny czlowiek nie zawsze moze zachowac zimna krew, a on zachowuje. hmm.. dziwne, przeciez on moze tam stracic zycie. wiem ze ratowanie brata to wyzszy cel ale w zupelnosci nie jest pozbawiony emocji. a poza tym, widzialam inne filmy, np... dinotopia. tam jest tak samo drewniany. Aktor fajny, pasuje do tej roli, ale jednak jego gra nie jest taka wspaniala, jak to wszyscy sie nad nia rzoplywają.[/quote] Ale jak on zrobi jakąś mine to od razu sie wie o co mu chodzi. W 3 odcinku 1 serii, jak gadał z tym Abruzzim, to robił takie świetne miny, że mogłabym go oglądać bez końca
|
|
|
#2089 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja ferie dopiero zaczynam
[1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;3671128]no niby tak, ale przecuez normalny czlowiek nie zawsze moze zachowac zimna krew, a on zachowuje. hmm.. dziwne, przeciez on moze tam stracic zycie. wiem ze ratowanie brata to wyzszy cel ale w zupelnosci nie jest pozbawiony emocji. a poza tym, widzialam inne filmy, np... dinotopia. tam jest tak samo drewniany. Aktor fajny, pasuje do tej roli, ale jednak jego gra nie jest taka wspaniala, jak to wszyscy sie nad nia rzoplywają.[/quote] Moim zdaniem wystarczy patrzec mu na twarz, żeby wyczytac emocje, Bynajmniej do mnie bardziej przemawia taki sposób grania niz wymachiwanie rękoma, skakanie i krzyk. W którymś momencie był podany link do filmiku i z dziewczynami psałyśmy właśnie mimice jego twarzy. Czy jest świetnym aktorem? Jest dobry, ale znam lepszych, lecz znam też dużo gorszych. Czy jest "drewniany"? Dla mnie nie. Każdy zresztą subiektywnie ocenia co jest dla niego dobre a co drewniane. Czy jest przystojny? To już naprawdę najbardziej subiektywna ocena jaka może byc W sumie jak zwykle piszę nie o tym o czym chciałam , a chciałam napisac, że trochę bezsensu jest wykłócanie się który aktor jest fajniejszy, przystojniejszy czy lepiej gra, bo i tak nie dojdziemy do porozumienia, bo każdym ma na ten temat swoje zdaniep.s Jak za dużo filozofuję to sorki, ale coś ostatnio taka zamyślona chodzę i nie do końca przytomną, więc wiecie....
|
|
#2090 | |
|
luckygirl
|
Mój też
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo, bardzo, bardzo dziękuję za wszystkie życzonka
co do małego zamieszania jake się tu zrobiło proponuję wszystkim wrzucić na luz może wątek nie jest stricte o serialu ostatanimi czasy ale także o boskim Wentim ale weźcie pod uwagę że oglądając 1 odcinek w tyg siężlo jest potem 7 dni dyskutować TYLKO i wyłącznie o fabule a coż że główny bohater jest przystojny to jest temat żeby się pośmiać. Ja osobiście nie widzę w tym nic złego więc wyluzujmy bo w 'realnym' życiu jest dość nerwów i złych emocji i nie tzreba ich wprowadzać tutaj. Ja przy okazji oglądania świetnego serialu, równocześnie się bardzo dobrze bawię śmiejąc się z wami tutaj. A wiadomo że 'uczucia' do Wenta nikt nie traktuje serio,ale jak już mówiłam chyba nie zawsze trzeba być takim serio ??? Co do domniemanej innej orientacjii Wenta kurczę denerwuje mnie że każdy wolny mężczyzna po 25 roku życia jest obligatoryjnie uznawany za geja a uwagę o tym czy jesteśmy rasistakami uważam za dziwną ale to tak BTW.tyle z mojej strony |
|
|
|
|
#2092 |
|
luckygirl
|
Ja tam nie jestem rasistką
|
|
|
|
|
#2093 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2094 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2095 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam sie w 100%. Przyszła Talcia i nareszcie zrobiła z nami porządek Cytat:
|
|
|
#2096 |
|
Konto usunięte
|
i jak tam?????? nie mozecie sie doczekac dzisiejszego odcinka?????? Zdeka nudny bedzie.... Michael tylko głowe sobie rozwali. Sam!!!!!
|
|
|
|
|
#2097 |
|
luckygirl
|
[1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;3673912]i jak tam?????? nie mozecie sie doczekac dzisiejszego odcinka?????? Zdeka nudny bedzie.... Michael tylko głowe sobie rozwali. Sam!!!!![/quote]
Nie mów im tego..Nie psuj i m odcinka! |
|
|
|
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
[1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;3673912]i jak tam?????? nie mozecie sie doczekac dzisiejszego odcinka?????? Zdeka nudny bedzie.... Michael tylko głowe sobie rozwali. Sam!!!!![/quote]
I masz satysfakcje, że to napiałaś? Bo nie wiem jaki miałaś w tym cel? Zepsucie innym odcinka? Ja o tym wiem, bo niechcący natknełam sie na zapowiedź odcinka, ale czyta wątek dużo osób, które o tym nie wiedziały, także ta uwaga niepotrzebna. Dziewczyny jeszcze 2h
|
|
#2099 |
|
Zakorzenienie
|
no i po co to pisalas? po co psuc innym to oczekiwanie na nowy odcinek? nie rozumiem a jesli sie chcialas pochwalic, ze ogladalas go juz, to ja Ci powiem ze ja juz dawno go ogladalam, a teraz czekam na 17 odcinek drugiej serii ![]() ale chociaz innym nie psuje ogladania.
|
|
#2100 |
|
Rozeznanie
|
Talcia ma rację
I tym się cieszmy Cały tydzien czekałam na kolejny odcinek Mogliby dać chociaż dwa pod rządP.S. Talcia, ja też mam ostatni dzien (a juz własciwie wieczór) ferii Wspierajmy się
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:35.

A co z naszą dewiza "w kupie siła"

Też już zdarzało mi się na nim śmiać i płakać. Najbardziej adrenaliny jak do tej pory moim zdaniem było w 6 odcinku, no ale nie bede opowiadać co tam się dzialo, bo może ktoś jeszcze nie oglądał... 
ale to tak BTW.