|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy BABSKI ;) serial MAGDA M.
Na biało: Nie rozumiem dlaczego robią tą 4 serię.... w ogóle coś nie chce mi się wierzyć, że naprawdę będzie 4-ta. Przecież w tym tygodniu nawet w wyborczej był wywiad ze scenarzystą i on wyjaśniał dlaczego na pewno nie zrobią 4 serii... Ja już wolę, żeby sen Magdy został snem, bo kolejnego naciągania nie zdzierżę. Wolę, żeby Magda została dla mnie miłym wspomnieniem, niż kolejnym M jak miłość.
Chociaż mam kilka wątków na 4 serię: -romans Karoliny z tym terapeutą -problemy z Julką -Okaże się, że szef Agaty jest gejem i zostanie partnerem Sebastiana -Bartek niechcący udusi Agatę krawatem i przez całą serię będzie leżała w szpitalu i walczyła o życie, a Bartek znów będzie wredny (zdecydowanie wolę wrednego Bartka) |
|
|
|
|
#2732 |
|
Raczkowanie
|
jkakby tak miala wygladac 4 seria to totalnie bedzie beznadziejna!!!!
Edytowane przez soniulaaa Czas edycji: 2006-12-13 o 09:38 |
|
|
|
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
kochana cofnij cytat bo wszystko widac..a ja nie chce czytac..tyle wytrzymałam to i dam rade to jutra
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
#2734 |
|
Gość
|
|
|
|
|
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz nie czaje, jest ta 4 seria czy nie?
|
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
Oby nie było...
|
|
|
|
|
#2737 |
|
Zadomowienie
|
zobaczymy czy będzie czy nie
ja bym chyba chciała mimo wszystko lubie tens erial nooooo ![]() oby to jutra ! nie przeczytałam tego na biało ajj ;D |
|
|
|
|
#2738 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie co? Kilka tygodni temu sądziłam, ze 4 seria będzie zbędna, gdyz wszystko wyjasni sie w ostatnich odcinkach 3 serii, jednak teraz, gdy juz jutro ostatni odcinek, ktory zreszta ogladalam, to sobie mysle, ze fajnie by bylo gdyby Magda M zawitala do naszych domow na wiosne
echt... dzieki niej moje zycie nabralo kolorow tęczy i mialam w pewnym stopniu sens dalszej mojej egzystencji, mimo iz zdaje sobie z tego sprawe, ze to bajka, to jednak wierze, ze w zyciu rowniez mozna spotkac takie cieple i dobre osoby...![]() echt... Magda M, to cos dzieki czemu warto zyc, warto czekac w niepewnosci na koljene odcinki.. plakac mi sie chce jak sobie pomysle, ze to juz koniec... Mam jednak iskerke nadzieji, ze zrobia 4 serie, choc szczerze mowiac w to watpie ajjj..bedzie mi baaaardzooooo brakowalo tego serialu i najgorsze w tym wszystkim jest to, ze zbyt mocno przywiazalam sie do bohaterow, ich zycia i t d. echt moze to wyda sie glupie, ale to wlasnie dzieki temu serialowi zrozumialam, ze zycie moze byc piekne, ze ludzie moga byc uczciwi, dobrze... i ze nie watro uciekac przed miloscia i poswiecac zbyt duzo uwagi pracy.. poza tym tylko i wylacznie dzieki Magdzie M chcialo mi sie zyc.. kiedy byl wtorek wstawal rano z mysla, ze juz dzisiaj kolejne perypetie moich kochanych madziusiów i jakos ten caly meczacy dzien do 21:30 nie byl taki straszny.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : (![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam!
|
|
|
#2739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
przedwczoraj spotkalam na Kazimierzu w knajpie Sebastiana. tzn Bartka Swiderskiego. szkoda, ze nie zapytalam czy rzeczywiscie ta 4 serie beda krecic
|
|
|
|
|
#2741 |
|
Rozeznanie
|
wiem.. niestety wiem : ( ale nic mi po tym, ze zdaje sobie z tego sprawe, skoro bez tego serialu nie bede miala po co zyc.. i nie chodzi o przenosnie, w doslownym tego slowa znaczeniu.. moje zycie ciagle jest takie samo, ciagla monotonnia i ciagly rytm zycia, a dzieki Magdzie M bylo inaczej ;( choc przez 1h na tydzien ;(
|
|
|
#2742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2744 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie są żarty. To jest tylko serial. Kolorowa bajka. Pełna pięknych obrazków nawet wtedy kiedy powinno być smutno. Chwila spokoju. Nie ma sensu tak na to patrzeć. Spróbuj pogadać ze znajomymi, urozmaicić swoje życie. Przeczytaj jeszcze raz to co dziewczyny Ci napisały.
|
|
|
|
#2747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2748 |
|
Rozeznanie
|
Dobra wiadomość dla wszystkich fanek Magdy M. (dla mnie również)
Dzisiaj przeczytałam w Świecie Seriali, że 4 seria Magdy M. jednak się pojawi. ![]() ![]() Nie chce zdradzać szczegółów żeby wam nei popsuć jutrzejszego oglądania, ale będzie ciekawie. ![]() ![]() ![]() ![]() Jak dla mnie BOMBA Do zobaczenia jutro przed TV o godzinie 21:30
|
|
|
|
|
#2749 |
|
Wtajemniczenie
|
a mnie najbardziej w tym filmie podobaja sie wnetrza ich domow.. szczegolnie Bartka. Fajny tez jest taras Magdy M.
|
|
|
|
|
#2750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż muszę poszukać informacji na ten temat w necie. EDIT: Znalazłam (i w tym wątku i w necie).I własnie zawuażyłam, że nie jestem na bierząco
|
|
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
O kurde 4 seria
Tylko tak mysle, co tam bedzie sie dzialo, skoro wszyscy ozenieni to raz, a dwa przeciez Piotrek mial odejsc z serialu
|
|
#2753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2754 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i Waligórowie- też na co narzekać nie mają.
|
|
|
|
|
|
#2755 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie tez zzera zazdrosc
..piekne te wnetrza
|
|
|
|
|
#2756 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wytrzymalam do jutra i wlasnie obejrzalam ostatni odcinek. Musze powiedziec, ze podobal mi sie
|
|
|
|
|
#2757 |
|
Zadomowienie
|
i mnie tez zzera
ale jestesmy :P
|
|
#2758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2759 |
|
Wtajemniczenie
|
już nawet na onecie napisali,że 4 seria będzie....
ja sie cieszę....
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam sie z wami ze chateczk Bartka jest super (juz to zreszta gdzies w watku mówiłam)
Jesli chodzi o serial to jedyne moje zródła informacji to ten watek (chociaz i tak nie czytam co bedzie sie dziła w nastepnym odcinku) i gazeta cotygodniowa programowa. Nie wiem czy sie cieszyc czy nie z czwartej seri w sumie lubie ten serial..ale czy to nie lekkie przegiecie. No nic zobaczym czym sie popisza bo moze okazac sie czawrta seria jest najlepsza z dotychczasowych albo zupełnie na odwrót-najgorsza. Ogladac mysle ze bede(chyba ze bedzie totalna klapa) Pomysłów pewnie im nie zabraknie...zazdrosc...ro dzenie dzieci...rodzice Piotra...rodzice Sebastiana. Zreszta nie wiem co w tym dzisiejszym odcinuk bedzie i wole nie wiedziec poczekam sobie te dwanascie godzin.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.

W reklamie widziałam wczoraj słoneczniki

echt... dzieki niej moje zycie nabralo kolorow tęczy i mialam w pewnym stopniu sens dalszej mojej egzystencji, mimo iz zdaje sobie z tego sprawe, ze to bajka, to jednak wierze, ze w zyciu rowniez mozna spotkac takie cieple i dobre osoby...
ajjj..